مواد لازم 250 گرم شکر آیسینگ که به اندازه سفیده تخم مرغ بستگی دارد. – یک تخم مرغ – 3 قاشق غذاخوری ثعلب (CMC) که باعث سفت شدن گام پیست می شود– و یک مخلوط کن قوی
سفیده تخم مرغ را جدا کنید و کاملا با هم زن مخلوط کنید. سپس به صورت کم کم شکر را اضافه کنید. ثعلب را به صورت قاشق قاشق و پراکنده اضافه کنید (یعنی همه را یهو یکجا خالی نکنید). حالا احساس می کنید هم زدن مخلوط خشک و به سختی است که امری طبیعی است و باید اینگونه باشد. با یک چربی سفید گیاهی دست خود را چرب کرده تا گام پیست کمتر به دست بچسبد. گام پیست را در یک سطح تمیز قرار داده و با دست ورز دهید. اگر احساس کردید که گام پیست خیلی چسبنده است به آن شکر اضافه کنید. اگر خیلی خشک شد یک مقدار کم سفیده تخم مرغ کمک کننده خواهد بود. آن باید شبیه یک خمیر تقریبا سفت شود. که می توان با آن هر شکلی را درست نمود. آن را درون یک کیسه محافظ (که کاملا به آن بچسبد) قرار داده و درون یک زیپ کیپ یا یک ظرف در دار که هوا وارد آن نشود قرار دهید. معمولا آنرا برای مدت 12 ساعت در یخچال قرار داده تا ثعلب وظیفه خود را انجام دهد و سپس با آن کار مورد نظر خود را انجام دهید.