امروز: چهارشنبه، 27 تیر 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

آموزش طرز تهیه موس موز با مغز کیک شکلاتی

 
آموزش طرز
 
تهیه موس موز با مغز کیک شکلاتی
 

آموزش طرز تهیه موس موز با مغز کیک شکلاتی

 

موس موز با مغز کیک شکلاتی

 

شیر یک دوم لیوان

شکر ۵ قاشق غذا خوری

ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری

خامه‏ صبحانه ۱ بسته

موز ۲ عدد

وانیل‏ یک هشتم قاشق چای خوری

کیک شکلاتی ۱ عدد


طرز تهیه


۱- ابتدا شیر و شکر را روی حرارت متوسط میذاریم تا شکر کاملا حل بشه وقتی شکر حل شد از روی حرارت برمیداریم و بهش وانیل اضافه میکنیم.

۲- ژلاتین را داخل مقداری شیر به روش بنماری حل میکنیم و به شیر و شکر اضافه میکنیم و میذاریم تا کاملا خنک بشه.

۳- ٢عدد موز را با مخلوط کن کاملا له میکنیم و به موادمون که خنک شده اضافه میکنیم.

۴- یک بسته خامه را در کمی شیر باز میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم.

۵- داخل قابل را کمی چرب میکنیم .....

 

هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه شیرینی نعلی خیلی خوشمزه

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی نعلی خیلی خوشمزه
 

آموزش طرز تهیه شیرینی نعلی خیلی خوشمزه

 

شیرینی نعلی خیلی خوشمزه


مواد لازم


آرد سفید دویست گرم

کره هفتاد گرم

پودرقند پنجاه گرم

تخم مرغ یک عدد

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر نوک قاشق چایخوری


طرزتهیه


کره رادر ظرف بریزید با پودر قند مخلوط کنید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و بعد وانیل مواد را خوب مخلوط کنید تا جایی که کرم یکدستی بشه

سپس بیکینگ پودر و آرد رو سه بار الک کنید تاسبک بشه. بعد به مواد بالا اضافه میکنیم و باقاشق هم میزنیم تا حالت خمیرپیدا کنه؛ ورزندهید به روغن میافته مواد را جمع کنید داخل نایلون بذارید و نیم ساعت درون یخچال استراحت بدهید

برای فرم دادن خمیر من از قاشق کوچک پیمانه استفاده کردم ....یک گلوله ازخمیربرمیداریم و کف دست لوله کنید بعد خم میکنیم و شیرینیها رو داخل سینی فری که کاغذ انداختید با فاصله میچینیم در طبقه وسط فر که یک ربع قبل .....

 

رسپی از خانم بخشی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


رسپی از خانم بخشی

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی

 
آموزش طرز
 
تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی
 

آموزش طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی

 

آموزش طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی

 

کوکی اسمارتیزی کاکائویی


مواد لازم:


تخم مرغ: 2 عدد

پودر شکر: 1 لیوان

آرد: 2.5 لیوان (تقریبی)

پودر کاکائو: 2 ق .غ

روغن مایع: سه چهارم لیوان

وانیل: یک دوم ق.چ

اسمارتیز: به مقدار لازم


طرز تهیه:


ابتدا تخم مرغ ها و پودر شکر یا پودر قند و وانیل را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. روغن مایع را اضافه کرده و کمی میزنیم. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به مخلوط فوق اضافه کرده و هم میزنیم تا جاییکه خمیر لطیفی بدست آید و بتوانیم در دست گلوله کنیم. دست را چرب کرده و به اندازه ی یک گردو از مواد را بر میداریم و بین دو کف دست گرد کرده و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله میچینیم و اسمارتیز را روی کوکی ها قرار داده و کمی با دست فشار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای .....

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی پرنسس با رویه گاناش

 
آموزش طرز
 
تهیه کیک شکلاتی پرنسس با رویه گاناش
 

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی پرنسس با رویه گاناش

 

کیک شکلاتی پرنسس با رویه گاناش

 


مواد اولیه:

 

تخم مرغ: 3 عدد

شکر: یک و نیم پیمانه

شیر: 1 پیمانه

روغن مایع: دو سوم پیمانه

وانیل: یک سوم ق.چ

پودر کاکائو:3 ق.غ

آرد: 2.5 پیمانه

بیکینگ پودر:2 ق.چ


مواد گاناش:


شکلات تخته ای: 110 گرم

خامه: 80 گرم


طرز تهیه:


ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن زده تا رنگ آن کرمی و کشدار شود. سپس روغن و شیر را اضافه کرده و با همزن خوب میزنیم. در ظرفی آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و بعد از الک شدنشان کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن ادامه داده تا مواد یکدستی....

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی پاپاتیا
 

آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

 

 


شیرینی پاپاتیا


مواد لازم کره: 100 گرم

پودر قند الک شده: 1پیمانه

تخم مرغ: 1عدد

آرد: یک دوم پیمانه

وانیل: یک دوم ق. چ


طرز تهیه: ابتدا کره و تخم مرغ را یک ساعت قبل از یخچال بیرون گذاشته (اینکار باعث می شود شیرینی بوی تخم مرغ نگیرد).

کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده تا کرمی رنگ سود، سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده و با نوک انگشتان مواد را مخلوط میکنیم تا خمیر مورد نظر آماده شود. سپس خمیر را به تعداد داخواه تقسیم کنید و رنگهای خوراکی...

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


نوش جان

کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه بيسکويت شکلات

 
آموزش طرز
 
تهیه بيسکويت شکلات
 

آموزش طرز تهیه بيسکويت شکلات

 

آموزش طرز تهیه بيسکويت شکلات

 

 


سیده زینب:


بيسکويت شکلات


شکلات سیاه و شکلات سفید رو به روش بن ماری آب کنید ته ظرف مورد نظرتون بیسکوییت پتی بور بزارید شکلات تیره رو روی بیسکوییت.....

 

 هنر خانم سیده زینب

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه کرم طالبی

 
آموزش طرز
 
تهیه کرم طالبی
 
 

آموزش طرز تهیه کرم طالبی

 

کرم طالبی:


نصف لیوان شکر

نصف لیوان شیر

ژلاتین ٣ قاشق غذاخوری

یک طالبی متوسط

خامه صبحانه یک بسته


شیر و شکر رو روی حرارت ملایم بذارید تاشیر بجوشه و شکر حل بشه و از روی حرارت بردارید. بعد ژلاتین رو در کمی شیر به روش بن ماری ......

 

هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ ها،رسپی ها ودستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320



آموزش طرز تهیه حلوای هویج

 
آموزش طرز
 
تهیه حلوای هویج
 

آموزش طرز تهیه حلوای هویج

 

حلوای هویج


آرد ۵پیمانه

روغن مایع دو پنجم پیمانه

گلاب دو پنجم پیمانه

هویج یک پنجم کیلو

شکر ۵پیمانه

زعفران دم کرده ۳ق غ خ

 

طرز تهیه

 


آرد رو داخل تابه تفت دادم تا جایی ک بوی خامیش گرفته شه و زیاد تغییر رنگ نده هر چی رنگ آرد تیره باشه حلوا تیره تر میشه. بعد روغن مایع رو اضاف میکنم یک هم کوچولو میزنم تا خوب روغن به خورد آرد بره

هویج رو پوست کندم و گذاشتم کاملا پخته بعد با گوشت کوب....

 

هنر خانم ستاره

 

 بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه ژله خامه ای

 
 
آموزش طرز
 
تهیه ژله خامه ای
 

 

آموزش طرز تهیه ژله خامه ای

 

 
 

ژله خامه ای


بخش اول


برای اینکه کارتون سریعتر پیش بره، در ابتدای کار نصف لیوان خامه، ترجیحا کم چرب، رو با نصف لیوان شیر رقیق کنید، این کار برای اینه که خامه داخل مایه ژله گلوله نشه و اجازه بدین تا به دمای محیط برسه

یک بسته پودر ژله، به همراه یک لیوان آب جوش در کاسه ای مجزا از قالب حل کنید.

مایه ژله رو روی بخار آب قرار بدید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه

این مایه رو بذارید کنار تا کاملا خنک‌ بشه، حتما حتما حتما.....

 

هنر خانم مریم

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320