امروز: سه شنبه، 4 اردیبهشت 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی پاپاتیا
 

آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

 

 


شیرینی پاپاتیا


مواد لازم کره: 100 گرم

پودر قند الک شده: 1پیمانه

تخم مرغ: 1عدد

آرد: یک دوم پیمانه

وانیل: یک دوم ق. چ


طرز تهیه: ابتدا کره و تخم مرغ را یک ساعت قبل از یخچال بیرون گذاشته (اینکار باعث می شود شیرینی بوی تخم مرغ نگیرد).

کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده تا کرمی رنگ سود، سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده و با نوک انگشتان مواد را مخلوط میکنیم تا خمیر مورد نظر آماده شود. سپس خمیر را به تعداد داخواه تقسیم کنید و رنگهای خوراکی...

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


نوش جان

کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه بيسکويت شکلات

 
آموزش طرز
 
تهیه بيسکويت شکلات
 

آموزش طرز تهیه بيسکويت شکلات

 

آموزش طرز تهیه بيسکويت شکلات

 

 


سیده زینب:


بيسکويت شکلات


شکلات سیاه و شکلات سفید رو به روش بن ماری آب کنید ته ظرف مورد نظرتون بیسکوییت پتی بور بزارید شکلات تیره رو روی بیسکوییت.....

 

 هنر خانم سیده زینب

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه کرم طالبی

 
آموزش طرز
 
تهیه کرم طالبی
 
 

آموزش طرز تهیه کرم طالبی

 

کرم طالبی:


نصف لیوان شکر

نصف لیوان شیر

ژلاتین ٣ قاشق غذاخوری

یک طالبی متوسط

خامه صبحانه یک بسته


شیر و شکر رو روی حرارت ملایم بذارید تاشیر بجوشه و شکر حل بشه و از روی حرارت بردارید. بعد ژلاتین رو در کمی شیر به روش بن ماری ......

 

هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ ها،رسپی ها ودستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320



آموزش طرز تهیه حلوای هویج

 
آموزش طرز
 
تهیه حلوای هویج
 

آموزش طرز تهیه حلوای هویج

 

حلوای هویج


آرد ۵پیمانه

روغن مایع دو پنجم پیمانه

گلاب دو پنجم پیمانه

هویج یک پنجم کیلو

شکر ۵پیمانه

زعفران دم کرده ۳ق غ خ

 

طرز تهیه

 


آرد رو داخل تابه تفت دادم تا جایی ک بوی خامیش گرفته شه و زیاد تغییر رنگ نده هر چی رنگ آرد تیره باشه حلوا تیره تر میشه. بعد روغن مایع رو اضاف میکنم یک هم کوچولو میزنم تا خوب روغن به خورد آرد بره

هویج رو پوست کندم و گذاشتم کاملا پخته بعد با گوشت کوب....

 

هنر خانم ستاره

 

 بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه ژله خامه ای

 
 
آموزش طرز
 
تهیه ژله خامه ای
 

 

آموزش طرز تهیه ژله خامه ای

 

 
 

ژله خامه ای


بخش اول


برای اینکه کارتون سریعتر پیش بره، در ابتدای کار نصف لیوان خامه، ترجیحا کم چرب، رو با نصف لیوان شیر رقیق کنید، این کار برای اینه که خامه داخل مایه ژله گلوله نشه و اجازه بدین تا به دمای محیط برسه

یک بسته پودر ژله، به همراه یک لیوان آب جوش در کاسه ای مجزا از قالب حل کنید.

مایه ژله رو روی بخار آب قرار بدید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه

این مایه رو بذارید کنار تا کاملا خنک‌ بشه، حتما حتما حتما.....

 

هنر خانم مریم

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

آموزش طرز تهیه ژله سورپرایز

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله سورپرایز
 

آموزش طرز تهیه ژله سورپرایز

 

ژله سورپرایز


مواد لازم


پودر ژله قرمز 1 بسته

ژله آلوورا 4 بسته

شیر یا بستنی 2 لیوان


طرز تهیه : پودر ژله قرمز را با 1 لیوان آب جوش حل کنید و پس از اینکه شفاف شد ژله را داخل ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس به شکل قلب قالب بزنید ( بهتر است پس از اضافه کردن آب جوش ژله را روی حرارت بخار آب هم بزنید تا ژلاتین خوب حل شود).

1 بسته ژله آلوورا را با 1 لیوان اب جوش مخلوط کنید و پس از اینکه شفاف شد یک دوم لیوان شیر سرد یا بستنی به آن اضافه و مخلوط کنید سپس داخل قالب گودی بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد (دقت کنید که ژله بیش از حد سفت نشود چون اگر ....

 

 هنر خانم مریم

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه دسر شیر کاکائو و وانیلی

 
آموزش طرز
 
تهیه دسر شیر کاکائو و وانیلی
 

 

آموزش طرز تهیه دسر شیر کاکائو و وانیلی

 

 

دسر شیر کاکائو و وانیلی

 

مواد لازم:

شیر 6 لیوان

پودر ژلاتین 5 قاشق غذا خوری

پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری

شکر 1 لیوان

وانیل یک هشتم قاشق چای خوری

 


طرز تهیه:

 


ژلاتین را روی شیر ریخته و هم زده و روی شعله کم گذاشته و هم میزنیم تا ژلاتین حل شود ولی شیر نجوشد.

شکر را به شیر اضافه کرده و هم میزنیم تا کامل حل شود.

وانیل را به مواد اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.

مواد را نصف کرده و به ....

 

 

هنر خانم سمیه

 

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی ومدرن

@cook_10320

آموزش طرز تهیه ژله قلب قلبی

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله قلب قلبی
 
 

 

 

 

ژله قلب قلبی


اولین کاری که باید انجام بدید درست کردن یه ژله قرمزه. من از مارک تیاری طعم رَزبِری استفاده کردم که قرمز فوق العاده خوش رنگی بهم داد. یک بسته ژله رو با 1 ق غ پودر ژلاتین مخلوط کردم و 1 لیوان آب جوش ریختم روش و 1 دقیقه توی مایکروفر قرار دادم تا کاملا ذوب شد. بعد نصف لیوان یخ ریختم توش و هم زدم و در دو قالب مستطیلی گذاشتم توی یخچال. ضخامت ژله من تقریبا نیم سانت بود. ژله من طبق معمول یک شب توی یخچال موند.


برای درست کردن این ژله لازم نیست حتما قالب قلبی شکل داشته باشید. مربع و دایره هم جواب میده چون ژله قرمز رو در هر صورت قلبی قالب میزنید . ولی خوب من میخواستم که ژله ام در حد اعلا عشقولانه ای بشه!


قالبی که قراره ژله توش .....

 

 

رسپی از شف طیبه

 

 

بقیه در ادامه مطلب

 

 

کلیپ ها و رسپی هاو دستورات امتحان شده

محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


 


آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با مغز بستنی و آلبالو

 
آموزش طرز
 
تهیه کیک شکلاتی با مغز بستنی و  آلبالو
 

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با مغز بستنی و  آلبالو

 

کیک شکلاتی با مغز بستنی و آلبالو

 

کیک شکلاتی رو به هر روشی که خواستین درست کنید من مواد کیکمو داخل قالب ژله ریختم و وقتی پخت از قالب خارج کردم و از بالای کیک کیکمو برش زدم (داخل عکس مشخصه) و داخل کیکمو با قاشق به آرومی خالی کردم و داخلش بستنی وانیلی و مربای البالو ریختم و بالای کیکو که برش زده بودم روش ....

 
 
هنر یاس عزیز
 
بقیه در ادامه مطلب
 

کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه ژله بریلو

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله بریلو
 
 

آموزش طرز تهیه ژله بریلو

 

ژله بریلو

 

آب یک لیتر

شکر 800گرم که من درست کردم به نظرم زیاد شیرین بود میتونید کمتر بریزید

پودر ژلاتین 1قاشق سوپخوری

آگار آگار 1ق چایخوری

جوهر لیمو یک چهارم ق چ

 

تو آب آگار رو بریزید بعد پودر ژلاتین رو روش بپاشین، هم نزنید چون ژلاتین گلوله میشه، صبر کنید اسفنجی شه، بعد شکر رو اضافه کنید و هم بزنید، جوهر لیمو رو هم اضافه کنید حالا مواد رو روی حرارت قرار بدید و نیم ساعت مدام هم می زنیم تا شفاف شه بعد بزارید یخچال ....
 

 
رسپی از خانم شیخ رضایی کارشناس صدا و سیما 
 
هنر عکس از دانیال عزیز 

بقیه در ادامه مطلب
 

کلیپ و رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320