امروز: چهارشنبه، 28 آذر 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

آموزش طرز تهیه چیزکیک گل محمدی

 
آموزش طرز
 
تهیه چیزکیک گل محمدی
 

آموزش طرز تهیه چیزکیک گل محمدی

 

چیزکیک گل محمدی

 

موادلازم:


شير یک و نیم لیوان

شكر ۵ ق.غ

پودر ژلاتين ١ ق.غ

پودر نشاسته ذرت ١ ق.غ سرخالی

خامه فرم گرفته نصف (½)پيمانه

پنير خامه ای ٢ ق.غ

رنگ خوراكي قرمز بسيار اَندک

گل محمدی بميزان لازم

گلاب ١ ق.چ


طرزتهیه:


برای پايه اين چيز كيک هرچیز که دوست داشتيد میتونید استفاده كنيد مثل بيسکویيت، كيك .....(مثلأ از ٣ لايه نان رولت که بينش را خامه و موز زده اید استفاده كنید وبعد بگذاريد داخل يخچال و بقيه مراحل را انجام بديد).....

برای پایه بیسکوییتی نیازهست به:

پودربیسکوییت گندمی پتی بور ۴۰۰گرم

کره ذوب شده خنک ۱۰۰ گرم

طرزتهیه با پایه بیسکوییت:

بیسکوییت را کامل پودرکنید. کره را به روش بن ماری ذوب کرده اجازه بدید تا ولرم بشه نه سرد. کره را کم کم به پودر بیسکوییت افزوده و بصورت خرده نان درآورید. اگه قالب کمربندی دارید بازکرده یه پلاستیک را باز کرده درکف و دیواره و مقداری بیرون از قالب را بپوشانید بعد بارامی کمربند رابسته پلاستیک را با دست صاف کنید. خمیربیسکوییتی را در کف مقداری از دیواره ریخته و با پشت قاشق کامل صاف وحسابی فشرده کنید (این مرحله فشرده کردن خمیر بیسکوییت خیلی مهمه تا بعد که دسر را برش میزنید پایه بیسکوییتی خرد و پودر نشه). قالب را بمدت ۱ تا۲ ساعت در یخچال برای بسته شدن بذارید و باقی مراحل چیزکیک.........

شير و شكر و نشاسته ذرت را روی حرارت ميزاريم تا حالت فرنی شُل بگيره، از روی حرارت برداشته ژلاتين بن ماری شده با ٢ قاشق آب رابه آن اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا خنک بشه،

خامه فرم گرفته و پنير را با دور كند همزن، همزده تا فقط مخلوط شوند + گلاب را به مخلوط ....

 


هنر خانم مرضیه

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه ژله بستنی و خامه مغز دار

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله بستنی و خامه مغز دار
 
 

آموزش طرز تهیه ژله بستنی و خامه مغز دار

 

ژله بستنی و خامه مغز دار


تمامی مراحل مانند ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری است فقط برای کرم دورش به نسبت از یک بسته ژله آلوورا و یک لیوان آب جوش و نصف لیوان مخلوط بستنی و خامه استفاده شده، برای مغز وسط آن هم ژله انگور، (هر ژله ای که دوست داشتید) و یک لیوان آب جوش و نصف لیوان مخلوط خامه و بستنی استفاده شده

خمیر شکلات روی عکس

نصف شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کنید و 2 قاشق عسل داخلش بریزید و خیلی کم هم بزنید اینقدر که با هم مخلوط شن، مثلا 10 ثانیه و روشو ....

 


هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

آموزش طرز تهیه ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری
 
 

آموزش طرز تهیه ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری

 

ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری


مرحله اول

 

کرم بستنی بلوبری

 

پودر ژلاتین یک پنجم قاشق غذاخوری آب جوش یک پنجم لیوان ,بستنی وانیلی ١لیتر, ژله بلوبری یک بسته وخامه صبحانه یک بسته

پودر ژله رو در یک پنجم لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم و پودر ژلاتین هم به روش بن ماری داخل کمی آب سرد کاملا حل میکنیم . بستنی و خامه رو با همزن میزنیم تا کاملا یکدست بشه و باهم مخلوط بشن و درانتها ژله و ژلاتین خنک شده رو ب بستنی و خامه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و داخل قالب چرب شده میریزیم و میذاریم ۴ ساعت داخل یخچال

 

مرحله دوم

 

قالبو چرب کنید و داخلش کمی از کرم بستنی که با رنگ خوراکی رنگ شده رو بریزید و بزارید یخچال تا خودشو بگیره، بعد یک قالب کوچیکتر انتخاب کنید و وسط قالب بزرگتر یا اصلی بزارید و داخل قالب کوچیک رو یخ بریزید تا سنگین شه و بعد بین دو تا قالب ژله بلوبری بریزید (یک بسته ژله.....

 

هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای

 
آموزش طرز
 
تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای
 
 

آموزش طرز تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای

 

پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای


شیر ۳ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

خامه‏ ۱ بسته

پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری

وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری

پودر کاکائو یک قاشق چایخوری

پودر نسکافه یک دوم قاشق چایخوری

 

@cook_10320


طرز تهیه


۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)

۲- شیر و شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد.

۳- حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.

۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.

۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم.

۶_پودر کاکائو رو با یک قاشق آب جوش حل میکنید، نسکافه رو هم همینجور،حالا مواد رو به سه قسمت تقسیم میکنیم، قسمتی رو وانیلی قسمتی رو نسکافه ای و قسمی رو کاکائویی میکنید و هر لایه رو که داخل قالب ریختید، میزارید یخچال ببنده،اینقدر که وقتی انگشت روش میزنیم جای انگشت روش بمونه، بعد لایه بعدی رو میریزیم

بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!

۷- و تو قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم....

 

 هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه کرم بستنی موهیتو

 
آموزش طرز
 
تهیه کرم بستنی موهیتو
 

آموزش طرز تهیه کرم بستنی موهیتو

 

کرم بستنی موهیتو


مواد لازم

 

پودر ژلاتین 1.5 قاشق غذا خوری

آب جوش 1.5 لیوان

ژله موهیتو ۱ بسته

خامه‏ صبحانه ۲۵۰ گرم

بستنی وانیلی ۱ لیتر


طرز تهیه


۱- ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید.صبر کنید تا سرد شود

۲- بستنی و خامه را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.

۳- ژله را روی مواد ریخته و دوباره کمی با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

۴- پودر ژلاتین را در یک سوم لیوان آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا شفاف شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید. (در این مرحله به دلخواه می توانید از خرده های میوه هم طعم با ژله در ...

 


 هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه حلوای زعفرانی

 
آموزش طرز
 
تهیه حلوای زعفرانی
 

آموزش طرز تهیه حلوای زعفرانی

 

حلوای زعفرانی


آرد سفید: چهار پیمانه

شکر: دو پیمانه

طرز تهیه حلوا

روغن: یک پیمانه

طرز تهیه حلوا

اب: یک پیمانه

گلاب: نصف پیمانه

کره: صد گرم

پودر هل: دو قاشق چای خوری

زعفران: نصف قاشق چای خوری


حلوای مجلسی


برای شروع پخت و طرز تهیه حلوا قبل از هر کاری شربت حلوا رو آماده میکنیم، برای شربت شکر، اب و زعفران رو مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم تا شکر به طور کامل حل شه و بعد گلاب رو بهش اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.

خب حالا آرد رو تفت میدیم تا کمی خرمایی رنگ شه و بعد زیرش رو خاموش میکنیم و الک کرده تا آرد یکدست شه. بعد روغن و کره رو اضافه کرده و تفت میدیم تا بوی خامی از بین بره . خب حالا شعله گاز رو خاموش کنید و شربت و پودر هل رو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سفت شه، اگه شل بود میتونید چند ثانیه ایی دوباره اونو روی حرارت بزارید

خب حلوای ما آماده س، اگه میخواین حلواتون دورنگ شه میتونید یه مقدار ....

 


هنر امیر علی

 

بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه سس براق

 
آموزش طرز
 
تهیه سس براق
 
 

آموزش طرز تهیه سس براق

 

سس براق

 

 مرحله اول

آب پانصد گرم

پودر ژلاتین صد گرم

ابتدا پودر ژلاتين و آب را در ظرف فلزي ريخته روي بخار آب بمدت بيست دقيقه قرار ميدهيم بعد حل شدن در اين زمان ميگذاريم تا خنك شده يك روز در يخچال قرار ميدهيم

 

مرحله دوم


شكر سيصد گرم

گلوگز سيصد گرم

آب صد و پنجاه گرم

خامه صبحانه دويست گرم

شکلات آيدين طلايي سفيد يا بلكولاد سيصد گرم

رنگ دلخواه چند قطره

شكر، گلوگز آب. را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم

داغ شود ولی نجوشد

وقتی دور ظرف حاوی مواد حباب زد (یعنی وقتی که میخواد شروع به جوشیدن کنه)

از روی شعله بر میداریم

شکلات را خرد کرده

داخل مخلوط میریزیم

تا آب شود

بعد از آن هم خامه را اضافه میکنیم

با بلندر (گوشت کوب برقی) دو دقیقه هم میزنیم

حالا صد گرم از تركيب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم راه تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم

و به آرامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشود

و ژلاتین در آن حل شود

در اخر هم از صافی رد میکنیم

کیک را با خامه کاور کرده داخل فریزر بمدت دو ساعت .....

 

 رسپی از استاد عمرانی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه ژله حلقه آناناس

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله حلقه آناناس
 

آموزش طرز تهیه ژله حلقه آناناس

 

ژله حلقه آناناس


برای این دسر به یک کمپوت آناناس نیاز دارید که آناناس هاش حلقه ای باشند (سرتون کلاه نره، از اونهایی که خورد شدند بخرید) و یک بسته ژله (که میتونه ژله آناناس باشه ولی اونوقت ترکیب رنگش خوب از آب در نمیاد. پس من از ژله لیمو استفاده کردم)

سر قوطی را (حتما) با دربازکن باز کنید.

ژله را با یک لیوان آب جوش درست کنید (باید 1 دقیقه بجوشد تا یکدست شود. من از مایکروفر استفاده کردم). آب آناناس را خالی کنید. (میتونید بعد باهاش "اسموزی" درست کنید) و بعد از اینکه ژله سرد شد توی قوطی بریزید.

ژله باید 1 شب توی یخچال بماند. ته قوطی را با در بازکن بریده و با چاقو دور تا دور ژله را ببرید و با یک فشار کوچولو ژله را خارج کنید.

با یک کارد بزرگ تیز ژله را حلقه حلقه ببرید. ( باید از روی اسلایسهای.....

 

رسپی از شف طیبه

 

بقیه در ادامه مطلب

 

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه کوفته آرد نخود چی

 
آموزش طرز
 
تهیه کوفته آرد نخود چی
 
 

آموزش طرز تهیه کوفته آرد نخود چی

 

آموزش طرز تهیه کوفته آرد نخود چی

 

کوفته آرد نخود چی

گوشت قرمز با دنبه نیم کیلو

سیب زمینی آبپز یک عدد بزرگ

پیاز خام رنده شده یک عدد متوسط

سبزی های معطر خشک مرزه، ترخون، پونه، پیازچه، جعفری

آرد نخود نصف لیوان

تخم مرغ یک عدد

نمک، فلفل، زردچوبه، پودر تخم گشنیز

 


مواد لازم جهت آب کوفته

 


پیاز داغ نگینی دو قاشق

زرشک مقداری

ادویه

زعفرون

لیمو یک عدد

رب یک قاشق

سبزی خشک نظیر مرزه و تررخون میکس سه قاشق غذاخوری

کره مقداری

@cook_10320

 


بسم الله رحمن الرحیم


با یاد خدا و چاشنی عشق به دستاتون شروع کنید

مرزه و ترخون میکس رو تو قابله با کره و ادویه به اندازه دو دقیقه تفت بدین بعدش رب و زعفرون هم اضافه کنید قشنگ رنگش در بیاد پیاز داغ هم اضافه کنید حالا نوبت آبه دو لیوان آب بهش اضافه کنید در قابلمه هم بذارید، ریز ریز بجوشه

میریم سراغ کوفته ها، سیب زمینی آبپز رنده ریز، بعدش پیاز خام، گوشت، سبزی ها، ادویه، آرد نخود، سبزی ها و تخم مرغ همه مواد مخلوط و ورز بدید قشنگ ده دقیقه ورز مداوم گلوله هایی درست کنید گرد و متوسط تو تابه با کره ب اندازه طلایی شدن تفت بدید، بعدش بندازید تو اون قابلمه ای که آماده کردین بیست دقیقه آروم آروم بمونه جا بیفته، لیمو حلقه شده و زرشک.....

 

هنر خانم نیلوفر

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه جوجه ترش

 
آموزش طرز
 
تهیه جوجه ترش
 

آموزش طرز تهیه جوجه ترش

 

دستور جوجه ترش شادی پز

سینه مرغ رو به تیکه های متوسط در میاری

یا فیله مرغ

اگه فیله باشه نیازی نیست اگه متوسط هست برش بزنی

بعد توی یه ظرف آب لیمو نصف بیشتر یک لیوان و آب یک چهارم لیوان تقریبا

فلفل قرمز ،فلفل سیاه، دو الی سه حبه سیر تازه رنده شده یا پودر سیر ، پودر موسیر، زردچوبه، دو قاشق پر سس سفید مایونز

سعی کنید اول سس رو با کمی آبلیمو مخلوط کنید بعد داخل بقیه مواد بریزید تا کاملا حل شده باشه

یک قاشق هم روغن مایع

نمک یک قاشق

بعد فافل دلمه رو یا تیکه تیکه کنید یا حالت چرخ کرده

و یه پیاز رو هم رنده کنید

کلیه مواد رو مخلوط کرده جوجه ها رو به مدت سه الی ۴ ساعت بخوابونید داخل مواد.

بعد به سیخ بکشید ما بین اون هارو پیاز رو تیکه ای برش زده بذارید و فلفل دلمه ای

داخل ماهی تابه روغن بریزید زیاد نریزید ، من داخل تابه دو در ریختم

بعد در صورت لزوم پیاز رو خلال خلال خرد کنید ته تابه، که من این کار رو میکنم عالیه

پیاز هارو پخشش کنید داخل تابه و سیخ های چوبیتون رو بچینید داخلش

یک طرفش که کمی خودش رو گرفت روی جوجه هارو زعفرون کمی میمالم و در تابه .......

 

 

هنر خانم شادی

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320