امروز: سه شنبه، 4 اردیبهشت 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

آموزش طرز تهیه حلوای زعفرانی

 
آموزش طرز
 
تهیه حلوای زعفرانی
 

آموزش طرز تهیه حلوای زعفرانی

 

حلوای زعفرانی


آرد سفید: چهار پیمانه

شکر: دو پیمانه

طرز تهیه حلوا

روغن: یک پیمانه

طرز تهیه حلوا

اب: یک پیمانه

گلاب: نصف پیمانه

کره: صد گرم

پودر هل: دو قاشق چای خوری

زعفران: نصف قاشق چای خوری


حلوای مجلسی


برای شروع پخت و طرز تهیه حلوا قبل از هر کاری شربت حلوا رو آماده میکنیم، برای شربت شکر، اب و زعفران رو مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم تا شکر به طور کامل حل شه و بعد گلاب رو بهش اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.

خب حالا آرد رو تفت میدیم تا کمی خرمایی رنگ شه و بعد زیرش رو خاموش میکنیم و الک کرده تا آرد یکدست شه. بعد روغن و کره رو اضافه کرده و تفت میدیم تا بوی خامی از بین بره . خب حالا شعله گاز رو خاموش کنید و شربت و پودر هل رو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سفت شه، اگه شل بود میتونید چند ثانیه ایی دوباره اونو روی حرارت بزارید

خب حلوای ما آماده س، اگه میخواین حلواتون دورنگ شه میتونید یه مقدار ....

 


هنر امیر علی

 

بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه سس براق

 
آموزش طرز
 
تهیه سس براق
 
 

آموزش طرز تهیه سس براق

 

سس براق

 

 مرحله اول

آب پانصد گرم

پودر ژلاتین صد گرم

ابتدا پودر ژلاتين و آب را در ظرف فلزي ريخته روي بخار آب بمدت بيست دقيقه قرار ميدهيم بعد حل شدن در اين زمان ميگذاريم تا خنك شده يك روز در يخچال قرار ميدهيم

 

مرحله دوم


شكر سيصد گرم

گلوگز سيصد گرم

آب صد و پنجاه گرم

خامه صبحانه دويست گرم

شکلات آيدين طلايي سفيد يا بلكولاد سيصد گرم

رنگ دلخواه چند قطره

شكر، گلوگز آب. را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم

داغ شود ولی نجوشد

وقتی دور ظرف حاوی مواد حباب زد (یعنی وقتی که میخواد شروع به جوشیدن کنه)

از روی شعله بر میداریم

شکلات را خرد کرده

داخل مخلوط میریزیم

تا آب شود

بعد از آن هم خامه را اضافه میکنیم

با بلندر (گوشت کوب برقی) دو دقیقه هم میزنیم

حالا صد گرم از تركيب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم راه تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم

و به آرامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشود

و ژلاتین در آن حل شود

در اخر هم از صافی رد میکنیم

کیک را با خامه کاور کرده داخل فریزر بمدت دو ساعت .....

 

 رسپی از استاد عمرانی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه ژله حلقه آناناس

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله حلقه آناناس
 

آموزش طرز تهیه ژله حلقه آناناس

 

ژله حلقه آناناس


برای این دسر به یک کمپوت آناناس نیاز دارید که آناناس هاش حلقه ای باشند (سرتون کلاه نره، از اونهایی که خورد شدند بخرید) و یک بسته ژله (که میتونه ژله آناناس باشه ولی اونوقت ترکیب رنگش خوب از آب در نمیاد. پس من از ژله لیمو استفاده کردم)

سر قوطی را (حتما) با دربازکن باز کنید.

ژله را با یک لیوان آب جوش درست کنید (باید 1 دقیقه بجوشد تا یکدست شود. من از مایکروفر استفاده کردم). آب آناناس را خالی کنید. (میتونید بعد باهاش "اسموزی" درست کنید) و بعد از اینکه ژله سرد شد توی قوطی بریزید.

ژله باید 1 شب توی یخچال بماند. ته قوطی را با در بازکن بریده و با چاقو دور تا دور ژله را ببرید و با یک فشار کوچولو ژله را خارج کنید.

با یک کارد بزرگ تیز ژله را حلقه حلقه ببرید. ( باید از روی اسلایسهای.....

 

رسپی از شف طیبه

 

بقیه در ادامه مطلب

 

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه کوفته آرد نخود چی

 
آموزش طرز
 
تهیه کوفته آرد نخود چی
 
 

آموزش طرز تهیه کوفته آرد نخود چی

 

آموزش طرز تهیه کوفته آرد نخود چی

 

کوفته آرد نخود چی

گوشت قرمز با دنبه نیم کیلو

سیب زمینی آبپز یک عدد بزرگ

پیاز خام رنده شده یک عدد متوسط

سبزی های معطر خشک مرزه، ترخون، پونه، پیازچه، جعفری

آرد نخود نصف لیوان

تخم مرغ یک عدد

نمک، فلفل، زردچوبه، پودر تخم گشنیز

 


مواد لازم جهت آب کوفته

 


پیاز داغ نگینی دو قاشق

زرشک مقداری

ادویه

زعفرون

لیمو یک عدد

رب یک قاشق

سبزی خشک نظیر مرزه و تررخون میکس سه قاشق غذاخوری

کره مقداری

@cook_10320

 


بسم الله رحمن الرحیم


با یاد خدا و چاشنی عشق به دستاتون شروع کنید

مرزه و ترخون میکس رو تو قابله با کره و ادویه به اندازه دو دقیقه تفت بدین بعدش رب و زعفرون هم اضافه کنید قشنگ رنگش در بیاد پیاز داغ هم اضافه کنید حالا نوبت آبه دو لیوان آب بهش اضافه کنید در قابلمه هم بذارید، ریز ریز بجوشه

میریم سراغ کوفته ها، سیب زمینی آبپز رنده ریز، بعدش پیاز خام، گوشت، سبزی ها، ادویه، آرد نخود، سبزی ها و تخم مرغ همه مواد مخلوط و ورز بدید قشنگ ده دقیقه ورز مداوم گلوله هایی درست کنید گرد و متوسط تو تابه با کره ب اندازه طلایی شدن تفت بدید، بعدش بندازید تو اون قابلمه ای که آماده کردین بیست دقیقه آروم آروم بمونه جا بیفته، لیمو حلقه شده و زرشک.....

 

هنر خانم نیلوفر

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه جوجه ترش

 
آموزش طرز
 
تهیه جوجه ترش
 

آموزش طرز تهیه جوجه ترش

 

دستور جوجه ترش شادی پز

سینه مرغ رو به تیکه های متوسط در میاری

یا فیله مرغ

اگه فیله باشه نیازی نیست اگه متوسط هست برش بزنی

بعد توی یه ظرف آب لیمو نصف بیشتر یک لیوان و آب یک چهارم لیوان تقریبا

فلفل قرمز ،فلفل سیاه، دو الی سه حبه سیر تازه رنده شده یا پودر سیر ، پودر موسیر، زردچوبه، دو قاشق پر سس سفید مایونز

سعی کنید اول سس رو با کمی آبلیمو مخلوط کنید بعد داخل بقیه مواد بریزید تا کاملا حل شده باشه

یک قاشق هم روغن مایع

نمک یک قاشق

بعد فافل دلمه رو یا تیکه تیکه کنید یا حالت چرخ کرده

و یه پیاز رو هم رنده کنید

کلیه مواد رو مخلوط کرده جوجه ها رو به مدت سه الی ۴ ساعت بخوابونید داخل مواد.

بعد به سیخ بکشید ما بین اون هارو پیاز رو تیکه ای برش زده بذارید و فلفل دلمه ای

داخل ماهی تابه روغن بریزید زیاد نریزید ، من داخل تابه دو در ریختم

بعد در صورت لزوم پیاز رو خلال خلال خرد کنید ته تابه، که من این کار رو میکنم عالیه

پیاز هارو پخشش کنید داخل تابه و سیخ های چوبیتون رو بچینید داخلش

یک طرفش که کمی خودش رو گرفت روی جوجه هارو زعفرون کمی میمالم و در تابه .......

 

 

هنر خانم شادی

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه موس موز با مغز کیک شکلاتی

 
آموزش طرز
 
تهیه موس موز با مغز کیک شکلاتی
 

آموزش طرز تهیه موس موز با مغز کیک شکلاتی

 

موس موز با مغز کیک شکلاتی

 

شیر یک دوم لیوان

شکر ۵ قاشق غذا خوری

ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری

خامه‏ صبحانه ۱ بسته

موز ۲ عدد

وانیل‏ یک هشتم قاشق چای خوری

کیک شکلاتی ۱ عدد


طرز تهیه


۱- ابتدا شیر و شکر را روی حرارت متوسط میذاریم تا شکر کاملا حل بشه وقتی شکر حل شد از روی حرارت برمیداریم و بهش وانیل اضافه میکنیم.

۲- ژلاتین را داخل مقداری شیر به روش بنماری حل میکنیم و به شیر و شکر اضافه میکنیم و میذاریم تا کاملا خنک بشه.

۳- ٢عدد موز را با مخلوط کن کاملا له میکنیم و به موادمون که خنک شده اضافه میکنیم.

۴- یک بسته خامه را در کمی شیر باز میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم.

۵- داخل قابل را کمی چرب میکنیم .....

 

هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه شیرینی نعلی خیلی خوشمزه

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی نعلی خیلی خوشمزه
 

آموزش طرز تهیه شیرینی نعلی خیلی خوشمزه

 

شیرینی نعلی خیلی خوشمزه


مواد لازم


آرد سفید دویست گرم

کره هفتاد گرم

پودرقند پنجاه گرم

تخم مرغ یک عدد

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر نوک قاشق چایخوری


طرزتهیه


کره رادر ظرف بریزید با پودر قند مخلوط کنید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و بعد وانیل مواد را خوب مخلوط کنید تا جایی که کرم یکدستی بشه

سپس بیکینگ پودر و آرد رو سه بار الک کنید تاسبک بشه. بعد به مواد بالا اضافه میکنیم و باقاشق هم میزنیم تا حالت خمیرپیدا کنه؛ ورزندهید به روغن میافته مواد را جمع کنید داخل نایلون بذارید و نیم ساعت درون یخچال استراحت بدهید

برای فرم دادن خمیر من از قاشق کوچک پیمانه استفاده کردم ....یک گلوله ازخمیربرمیداریم و کف دست لوله کنید بعد خم میکنیم و شیرینیها رو داخل سینی فری که کاغذ انداختید با فاصله میچینیم در طبقه وسط فر که یک ربع قبل .....

 

رسپی از خانم بخشی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


رسپی از خانم بخشی

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی

 
آموزش طرز
 
تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی
 

آموزش طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی

 

آموزش طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی

 

کوکی اسمارتیزی کاکائویی


مواد لازم:


تخم مرغ: 2 عدد

پودر شکر: 1 لیوان

آرد: 2.5 لیوان (تقریبی)

پودر کاکائو: 2 ق .غ

روغن مایع: سه چهارم لیوان

وانیل: یک دوم ق.چ

اسمارتیز: به مقدار لازم


طرز تهیه:


ابتدا تخم مرغ ها و پودر شکر یا پودر قند و وانیل را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. روغن مایع را اضافه کرده و کمی میزنیم. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به مخلوط فوق اضافه کرده و هم میزنیم تا جاییکه خمیر لطیفی بدست آید و بتوانیم در دست گلوله کنیم. دست را چرب کرده و به اندازه ی یک گردو از مواد را بر میداریم و بین دو کف دست گرد کرده و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله میچینیم و اسمارتیز را روی کوکی ها قرار داده و کمی با دست فشار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای .....

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی پرنسس با رویه گاناش

 
آموزش طرز
 
تهیه کیک شکلاتی پرنسس با رویه گاناش
 

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی پرنسس با رویه گاناش

 

کیک شکلاتی پرنسس با رویه گاناش

 


مواد اولیه:

 

تخم مرغ: 3 عدد

شکر: یک و نیم پیمانه

شیر: 1 پیمانه

روغن مایع: دو سوم پیمانه

وانیل: یک سوم ق.چ

پودر کاکائو:3 ق.غ

آرد: 2.5 پیمانه

بیکینگ پودر:2 ق.چ


مواد گاناش:


شکلات تخته ای: 110 گرم

خامه: 80 گرم


طرز تهیه:


ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن زده تا رنگ آن کرمی و کشدار شود. سپس روغن و شیر را اضافه کرده و با همزن خوب میزنیم. در ظرفی آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و بعد از الک شدنشان کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن ادامه داده تا مواد یکدستی....

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320