امروز: چهارشنبه، 27 تیر 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

آموزش طرز تهیه پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه)

 
آموزش طرز
 
تهیه پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه)
 
 

آموزش طرز تهیه پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه)

 

پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه)

 


مواد لازم


پیاز 1عدد

سیر 1 حبه

گوشت چرخ کرده 100 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

کشمش پلویی یک دوم پیمانه

خلال پسته یک دوم پیمانه

برنج 2 پیمانه

کره 100 گرم

بادام یک دوم پیمانه

آب گوشت پیمانه


طرز تهیه


پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید.

از مخلوط آماده شده کوفته ریزه هایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز نمایید.

حالا کشمش را در آب خیس نمایید تا پُف کند.

خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.

آن گاه برنج را بشویید و آب آن را صاف کنید و با کره تفت دهید.

سپس بادام را اضافه کرده و تفت دهید.

اکنون به برنج ب.....

 

 هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

پلوی علی پاشا


آموزش طرز تهیه کیک هویج

 
آموزش طرز
 
تهیه کیک هویج
 

آموزش طرز تهیه کیک هویج

 

طرز تهیه کیک هویج


مواد لازم: 3 عدد

شکر: 1 پیمانه

شیر: یک دوم پیمانه

وانیل: یک سوم ق.چ

روغن مایع: یک دوم پیمانه

خامه صبحانه: 60 گرم

شیر: یک دوم پیمانه

هویج رنده شده: 1 عدد بزرگ

آرد: 2 پیمانه سر پر

بیکینگ پودر: یک و نیم ق.م

گلاب: 1 ق.غ


طرز تهیه:


ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده سپس خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید.بعد شیر و روغن را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید،هویج رنده شده و گلاب را اضافه کرده و با لیستک آرام آرام هم بزنید بعد از اینکه مواد یکدست شد در قالب ریخته و در فر با دمای 160 درجه به مدت 45 دقیقه تا یکساعت گذاشته تا بپزد.

(من فرم از 170 شروع میشه روی 170 گذاشتم بعد از ...

نوش جان

 

 هنر خانم مرضیه

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10330

کیک هویج


آموزش طرز تهیه شیرینی قبرسی

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی قبرسی
 

آموزش طرز تهیه شیرینی قبرسی

 

شیرینی قبرسی


موادلازم:


3 عدد تخم مرغ

یک چهارم پیمانه شکر

نصف پیمانه روغن مایع

1 پیمانه آرد سوخاری (خونگی و بدون ادویه)

1 پیمانه پودرنارگیل

2 ق چ بکینگ پودر

1 ق چ‌ وانیل

نصف پیمانه گردو آسیاب شده

برای شربت:

2 پیمانه شکر

دو نیم پیمانه آب

برای کرم:

1 لیتر شیر

1 پیمانه آرد

نصف پیمانه شکر

1 ق چ وانیل

1 ق غ کره


طرزتهیه:


اول شربت رو آماده میکنیم و کنار میذاریم تا سرد بشه

تخم مرغ و شکر رو خوب میزنیم

بعد روغن مایع رو میریزم و بعد از کمی هم زدن بقیه ی مواد رو اضافه و مخلوط میکنیم

مایه ی کیک رو داخل ظرف پیرکس چرب شده میریزیم و داخل فر 160 درجه ی گرم میگذاریم بپزه، حدود 25-30 دقیقه از فر که خارج کردیم شربت سرد رو بهش اضافه میکنیم و کنار میگذاریم


در ظرفی دیگر جز کره و وانیل همه ی مواد رو روی حرارت ملایم هم میزنیم و میپزیم، (از روی حرارت که خواستین بردارین کره و وانیل رو اضافه‌ کنید)

کرم آماده رو روی کیک میریزیم و روی کرم پودر نارگیل رو پخش میکنیم و حدود 3-4 ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد برش میزنیم و تزیین میکنیم

 

سهیلا: ارد سوخا ی رو با نون باگت درست کردم خشک کردم و اسیابش کردم و از الک ردش کردم. بعد شکر برا شیره که دو پیمانه گفته بود رو یک و نیم پیمانه ریختم. ابش رو هم یه مقدار کم کردم. گردو رو هم که تو دستور .....

 

هنر خانم قاصدک

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی قبرسی

آموزش طرز تهیه پاستا پیراشکی

 
آموزش طرز
 
تهیه پاستا پیراشکی
 

آموزش طرز تهیه پاستا پیراشکی

 

پاستا پیراشکی


مواد لازم خمیر پیراشکی

دو لیوان آرد سفید

یک قاشق روغن مایع

کمی نمک

یک قاشق غذاخوری مایه خمیر را به همراه یک لیوان آب خوب خمیر کرده و تا حدی آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه پلاستیک بکشید بذارید کنار حالا مواد میانی پیراشکی که همون ماکارونی هست که همیشه درست می کنیم و من بهش فلفل دلمه و قارچ و پنیر پیتزا اضافه کردم و بعد از دم کشیدنش البته لازم نیست زیاد بپزه چون به همراه خمیر بعدا در فر پخت خودش و کامل می کنه حالا خمیر را با وردنه باز کنید و از مواد ماکارونی داخل اون بریزید و به دلخواه خودتون خمیر را شکل بدین و در سینی فر که چربش کردین بذارین و یک زرده تخم مرغ را بهم زده روی پیراشکی ....

 

هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

پاستا پیراشکی


آموزش طرز تهیه حلوای شیر

 
آموزش طرز
 
تهیه حلوای شیر
 

 

حلوای شیر


آرد تفت داده شده ۲۵۰ گرم

کره مخلوط با روغن مایع ۱۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه شربت حلوا شیر

شیر ۲ لیوان

شکر ۲۰۰ گرم

زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپ خوری

هل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه


۱- آرد را تفت دهید تا حدی که رنگ آن به میزاند لخواه تیره شود.

۲- برای امتحان رنگ حلوا، یک قاشق از آرد تفت داده شده را با شربت آماده مخلوط کنید در صورتی که به رنگ دلخواه در آمد از حرارت بردارید؛ در غیر این صورت به تفت دادن ادامه دهید تا به رنگ مورد نظر (زعفرانی) برسد.

۳- کره و روغن مایع را روی حرارت قرار دهید آرد تفت داده شده را به آن اضافه کنید تا مواد به خورد هم بروند و عطر آن بلند شود.

۴- حلوا را از حرارت بردارید. بلافاصله شربت سرد را به تدریج به مواد اضافه کنید تا حلوا به غلظت دلخواه برسد. بعد از سرد شدن حلوا را داخل قیف با سر ماسوره شکوفه بریزید و داخل کاغذهای مخصوص حلوا تزیین کنید.

۵- طرز تهیه شربت :......

 

 هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

حلوای شیر


آموزش طرز تهیه خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا

 
آموزش طرز
 
تهیه خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا
 

آموزش طرز تهیه خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا

 

آموزش طرز تهیه خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا

 

خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا


سیده زینب:


مواد لازم

 

آرد ۳ لیوان

خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

شیر یا آب ۱ لیوان

روغن ۶ قاشق غذاخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

شکر ۴ قاشق چایخوری


طرز تهیه


۱- خمیر مایه، شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزاند) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند (کف کند).

۲- تخم مرغ، باقی مانده شکر، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید (مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید)، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

۶- نکته: این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها، پیراشکی، کلوچه، نان صبحانه، نان شکم پر، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است

برای پیتزا حرارت.....

 

هنر خانم سیده زینب

 

 بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

خمیر جادویی


آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت

 
آموزش طرز
 
تهیه اشترودل گوشت
 

آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت

 

آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت

 

اشترودل گوشت


مواد لازم

پودر خمیرترش 1 ق چ

شکر 1 ق چ

آب یک دوم پیمانه

تخم مرغ یک عدد

شیرگرم 1 پیمانه گرمیش مقداری باشه که دستو نسوزونه

روغن مایع یک دوم پیمانه

آرد 4 پیمانه یا بیشتر

نمک یک دوم ق چ


پودر خمیر ترش و شکر و آب را داخل ظرف مخلوط میکنیم در ظرف را میزاریم تا پودر خمیر ترش عمل کند بعد داخل ظرف دیگه تخم مرع شیر گرم روغن مایع را به ترتیب میریزیم و با هم مخلوط میکنیم، بعد خمیر ترش عمل اومده رو به مواد اضافه میکنیم بعد نمک و آرد الک شده را اضافه میکنیم تا خمیر به دست بیاد. بعد خوب ورز میدیم، یک ساعت روش رو میپوشونیم تا حجم آن دو برابر شود، بعد پهن میکنم و داخلش مواد گوشتی رو و روی مواد گوشتی پنیر پیتزا میریزیم و مانند تصویر میپیچیم. داخل سینی فر .....

 

 هنر آقای ابوالفضل

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

اشترودل گوشت

آموزش طرز تهیه کیک بدون فر

 
آموزش طرز
 

 تهیه کیک بدون فر
 

آموزش طرز تهیه کیک بدون فر

 

 

کیک بدون فر

 

شکر یک لیوان

تخم مرغ سه عدد

وانیل مقداری

بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری

آرد دو لیوان

کره نصف لیوان

شیر نصف لیوان


تخم مرغ با همزن برقی میزنیم با وانیل پنج شیش دقیقه تا کف کنه و سفید شه بعدش شکر رو اضافه میکنیم دوباره میزنیم، کره آب شده

و بعدش شیر اضافه میکنیم سپس آرد و بیکینگ پودر مایه کیک رو ریختم تو قابلمه تفلون و زیرش رو شعله پخش کن گذاشتم و دمکنی زدم بیست دقیقه پختنش زمان برد روش هم سس شکلات تلخ ریختم


سس شکلات تلخ

 

سس شکلات تلخ برای روی کیک

سه قاشق غذاخوری شیر خشک

یک قاشق ....


 

هنر خانم نیلوفر

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک بدون فر


آموزش طرز تهیه ژله قارچی

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله قارچی
 

آموزش طرز تهیه ژله قارچی



 

ژله قارچی


پایه ژله آلوورا با شیر یا بستنی را آماده کرده و داخل بطری آماده کرده و بعد از بستن از بطری خارج میکنیم. برای قسمت سر قارچ ژله سفید رو کف ظرف گرد بصورت قطره میریزیم میزاریم کمی ببنده بعد ژله قرمز رو با شیر یا بستنی آماده کرده و روی ....

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

 کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ژله قارچی


آموزش طرز تهیه دسر ماست و پوست لیمو

 
آموزش طرز
 
تهیه دسر ماست و پوست لیمو
 
 

آموزش طرز تهیه دسر ماست و پوست لیمو

 

مواد لازم برای دسر ماست و پوست لیمو


ژله آلوئه ورا یک بسته

ماست سفت یک لیوان

آب جوش یک لیوان

وانیل مقداری

لیمو ترش یک عدد

پودر گل محمد مقداری

شکر پنج ق غ

خامه دو قاشق غ

 

بسم الله الرحمن الرحیم با ذوق و چاشنی عشق شروع میکنیم


اول یک لیوان ماست سفت رو با شکر و وانیل و خامه بهم میزنیم یک مایه یکدستی بدست میاد، سپس پودر ژله و آب جوش رو میکس میکنیم، حل که شد میذاریم تو یخچال تا از حرارت بیفته، حالا مایه ماست رو با ژله مخلوط میکنیم، لیمو رو شسته و پوستش رو رنده میکنیم داخل اونا، می ریزیم داخل قالب می ذاریم تو یخچال در آخر وقت سرو ....

 


هنر خانم نیلوفر

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320