امروز: سه شنبه، 4 اردیبهشت 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

آموزش طرز تهیه خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا

 
آموزش طرز
 
تهیه خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا
 

آموزش طرز تهیه خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا

 

آموزش طرز تهیه خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا

 

خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا


سیده زینب:


مواد لازم

 

آرد ۳ لیوان

خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

شیر یا آب ۱ لیوان

روغن ۶ قاشق غذاخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

شکر ۴ قاشق چایخوری


طرز تهیه


۱- خمیر مایه، شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزاند) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند (کف کند).

۲- تخم مرغ، باقی مانده شکر، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید (مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید)، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

۶- نکته: این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها، پیراشکی، کلوچه، نان صبحانه، نان شکم پر، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است

برای پیتزا حرارت.....

 

هنر خانم سیده زینب

 

 بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

خمیر جادویی


آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت

 
آموزش طرز
 
تهیه اشترودل گوشت
 

آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت

 

آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت

 

اشترودل گوشت


مواد لازم

پودر خمیرترش 1 ق چ

شکر 1 ق چ

آب یک دوم پیمانه

تخم مرغ یک عدد

شیرگرم 1 پیمانه گرمیش مقداری باشه که دستو نسوزونه

روغن مایع یک دوم پیمانه

آرد 4 پیمانه یا بیشتر

نمک یک دوم ق چ


پودر خمیر ترش و شکر و آب را داخل ظرف مخلوط میکنیم در ظرف را میزاریم تا پودر خمیر ترش عمل کند بعد داخل ظرف دیگه تخم مرع شیر گرم روغن مایع را به ترتیب میریزیم و با هم مخلوط میکنیم، بعد خمیر ترش عمل اومده رو به مواد اضافه میکنیم بعد نمک و آرد الک شده را اضافه میکنیم تا خمیر به دست بیاد. بعد خوب ورز میدیم، یک ساعت روش رو میپوشونیم تا حجم آن دو برابر شود، بعد پهن میکنم و داخلش مواد گوشتی رو و روی مواد گوشتی پنیر پیتزا میریزیم و مانند تصویر میپیچیم. داخل سینی فر .....

 

 هنر آقای ابوالفضل

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

اشترودل گوشت

آموزش طرز تهیه کیک بدون فر

 
آموزش طرز
 

 تهیه کیک بدون فر
 

آموزش طرز تهیه کیک بدون فر

 

 

کیک بدون فر

 

شکر یک لیوان

تخم مرغ سه عدد

وانیل مقداری

بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری

آرد دو لیوان

کره نصف لیوان

شیر نصف لیوان


تخم مرغ با همزن برقی میزنیم با وانیل پنج شیش دقیقه تا کف کنه و سفید شه بعدش شکر رو اضافه میکنیم دوباره میزنیم، کره آب شده

و بعدش شیر اضافه میکنیم سپس آرد و بیکینگ پودر مایه کیک رو ریختم تو قابلمه تفلون و زیرش رو شعله پخش کن گذاشتم و دمکنی زدم بیست دقیقه پختنش زمان برد روش هم سس شکلات تلخ ریختم


سس شکلات تلخ

 

سس شکلات تلخ برای روی کیک

سه قاشق غذاخوری شیر خشک

یک قاشق ....


 

هنر خانم نیلوفر

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک بدون فر


آموزش طرز تهیه ژله قارچی

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله قارچی
 

آموزش طرز تهیه ژله قارچی



 

ژله قارچی


پایه ژله آلوورا با شیر یا بستنی را آماده کرده و داخل بطری آماده کرده و بعد از بستن از بطری خارج میکنیم. برای قسمت سر قارچ ژله سفید رو کف ظرف گرد بصورت قطره میریزیم میزاریم کمی ببنده بعد ژله قرمز رو با شیر یا بستنی آماده کرده و روی ....

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

 کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ژله قارچی


آموزش طرز تهیه دسر ماست و پوست لیمو

 
آموزش طرز
 
تهیه دسر ماست و پوست لیمو
 
 

آموزش طرز تهیه دسر ماست و پوست لیمو

 

مواد لازم برای دسر ماست و پوست لیمو


ژله آلوئه ورا یک بسته

ماست سفت یک لیوان

آب جوش یک لیوان

وانیل مقداری

لیمو ترش یک عدد

پودر گل محمد مقداری

شکر پنج ق غ

خامه دو قاشق غ

 

بسم الله الرحمن الرحیم با ذوق و چاشنی عشق شروع میکنیم


اول یک لیوان ماست سفت رو با شکر و وانیل و خامه بهم میزنیم یک مایه یکدستی بدست میاد، سپس پودر ژله و آب جوش رو میکس میکنیم، حل که شد میذاریم تو یخچال تا از حرارت بیفته، حالا مایه ماست رو با ژله مخلوط میکنیم، لیمو رو شسته و پوستش رو رنده میکنیم داخل اونا، می ریزیم داخل قالب می ذاریم تو یخچال در آخر وقت سرو ....

 


هنر خانم نیلوفر

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه چیزکیک گل محمدی

 
آموزش طرز
 
تهیه چیزکیک گل محمدی
 

آموزش طرز تهیه چیزکیک گل محمدی

 

چیزکیک گل محمدی

 

موادلازم:


شير یک و نیم لیوان

شكر ۵ ق.غ

پودر ژلاتين ١ ق.غ

پودر نشاسته ذرت ١ ق.غ سرخالی

خامه فرم گرفته نصف (½)پيمانه

پنير خامه ای ٢ ق.غ

رنگ خوراكي قرمز بسيار اَندک

گل محمدی بميزان لازم

گلاب ١ ق.چ


طرزتهیه:


برای پايه اين چيز كيک هرچیز که دوست داشتيد میتونید استفاده كنيد مثل بيسکویيت، كيك .....(مثلأ از ٣ لايه نان رولت که بينش را خامه و موز زده اید استفاده كنید وبعد بگذاريد داخل يخچال و بقيه مراحل را انجام بديد).....

برای پایه بیسکوییتی نیازهست به:

پودربیسکوییت گندمی پتی بور ۴۰۰گرم

کره ذوب شده خنک ۱۰۰ گرم

طرزتهیه با پایه بیسکوییت:

بیسکوییت را کامل پودرکنید. کره را به روش بن ماری ذوب کرده اجازه بدید تا ولرم بشه نه سرد. کره را کم کم به پودر بیسکوییت افزوده و بصورت خرده نان درآورید. اگه قالب کمربندی دارید بازکرده یه پلاستیک را باز کرده درکف و دیواره و مقداری بیرون از قالب را بپوشانید بعد بارامی کمربند رابسته پلاستیک را با دست صاف کنید. خمیربیسکوییتی را در کف مقداری از دیواره ریخته و با پشت قاشق کامل صاف وحسابی فشرده کنید (این مرحله فشرده کردن خمیر بیسکوییت خیلی مهمه تا بعد که دسر را برش میزنید پایه بیسکوییتی خرد و پودر نشه). قالب را بمدت ۱ تا۲ ساعت در یخچال برای بسته شدن بذارید و باقی مراحل چیزکیک.........

شير و شكر و نشاسته ذرت را روی حرارت ميزاريم تا حالت فرنی شُل بگيره، از روی حرارت برداشته ژلاتين بن ماری شده با ٢ قاشق آب رابه آن اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا خنک بشه،

خامه فرم گرفته و پنير را با دور كند همزن، همزده تا فقط مخلوط شوند + گلاب را به مخلوط ....

 


هنر خانم مرضیه

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه ژله بستنی و خامه مغز دار

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله بستنی و خامه مغز دار
 
 

آموزش طرز تهیه ژله بستنی و خامه مغز دار

 

ژله بستنی و خامه مغز دار


تمامی مراحل مانند ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری است فقط برای کرم دورش به نسبت از یک بسته ژله آلوورا و یک لیوان آب جوش و نصف لیوان مخلوط بستنی و خامه استفاده شده، برای مغز وسط آن هم ژله انگور، (هر ژله ای که دوست داشتید) و یک لیوان آب جوش و نصف لیوان مخلوط خامه و بستنی استفاده شده

خمیر شکلات روی عکس

نصف شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کنید و 2 قاشق عسل داخلش بریزید و خیلی کم هم بزنید اینقدر که با هم مخلوط شن، مثلا 10 ثانیه و روشو ....

 


هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

آموزش طرز تهیه ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری
 
 

آموزش طرز تهیه ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری

 

ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری


مرحله اول

 

کرم بستنی بلوبری

 

پودر ژلاتین یک پنجم قاشق غذاخوری آب جوش یک پنجم لیوان ,بستنی وانیلی ١لیتر, ژله بلوبری یک بسته وخامه صبحانه یک بسته

پودر ژله رو در یک پنجم لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم و پودر ژلاتین هم به روش بن ماری داخل کمی آب سرد کاملا حل میکنیم . بستنی و خامه رو با همزن میزنیم تا کاملا یکدست بشه و باهم مخلوط بشن و درانتها ژله و ژلاتین خنک شده رو ب بستنی و خامه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و داخل قالب چرب شده میریزیم و میذاریم ۴ ساعت داخل یخچال

 

مرحله دوم

 

قالبو چرب کنید و داخلش کمی از کرم بستنی که با رنگ خوراکی رنگ شده رو بریزید و بزارید یخچال تا خودشو بگیره، بعد یک قالب کوچیکتر انتخاب کنید و وسط قالب بزرگتر یا اصلی بزارید و داخل قالب کوچیک رو یخ بریزید تا سنگین شه و بعد بین دو تا قالب ژله بلوبری بریزید (یک بسته ژله.....

 

هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای

 
آموزش طرز
 
تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای
 
 

آموزش طرز تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای

 

پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای


شیر ۳ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

خامه‏ ۱ بسته

پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری

وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری

پودر کاکائو یک قاشق چایخوری

پودر نسکافه یک دوم قاشق چایخوری

 

@cook_10320


طرز تهیه


۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)

۲- شیر و شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد.

۳- حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.

۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.

۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم.

۶_پودر کاکائو رو با یک قاشق آب جوش حل میکنید، نسکافه رو هم همینجور،حالا مواد رو به سه قسمت تقسیم میکنیم، قسمتی رو وانیلی قسمتی رو نسکافه ای و قسمی رو کاکائویی میکنید و هر لایه رو که داخل قالب ریختید، میزارید یخچال ببنده،اینقدر که وقتی انگشت روش میزنیم جای انگشت روش بمونه، بعد لایه بعدی رو میریزیم

بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!

۷- و تو قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم....

 

 هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه کرم بستنی موهیتو

 
آموزش طرز
 
تهیه کرم بستنی موهیتو
 

آموزش طرز تهیه کرم بستنی موهیتو

 

کرم بستنی موهیتو


مواد لازم

 

پودر ژلاتین 1.5 قاشق غذا خوری

آب جوش 1.5 لیوان

ژله موهیتو ۱ بسته

خامه‏ صبحانه ۲۵۰ گرم

بستنی وانیلی ۱ لیتر


طرز تهیه


۱- ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید.صبر کنید تا سرد شود

۲- بستنی و خامه را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.

۳- ژله را روی مواد ریخته و دوباره کمی با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

۴- پودر ژلاتین را در یک سوم لیوان آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا شفاف شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید. (در این مرحله به دلخواه می توانید از خرده های میوه هم طعم با ژله در ...

 


 هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320