امروز: سه شنبه، 4 اردیبهشت 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی کشمشی بدون فر
 
 

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر

 

شیرینی کشمشی بدون فر


آرد 200گرم

پودرقند150گرم

کشمش100گرم

بیکینگ پودر1قاشق مرباخوری

پودرهل نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ دوعدد

کره 100گرم

وانیل نصف قاشق چایخوری


@cook_10320


طرز تهیه


کره نرم شده رادرظرفی ریخته وپودرقند هل وانیل را هم اضافه میکنیم وباهمزن برقی خوب میزنیم تا کرم رنگ شودوبعد تخم مرغ را اضافه میکنیم ودوباره با همزن میزنیم حالا آرد الک شده وبیکینگ پودر را اضافه میکنیم وبا لیسک خوب هم میزنیم وکشمش ها را اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم.کف تابه را کمی چرب میکنیم با قاشق از مواد برداشته وبا فاصله در تابه میریزیم ودرتابه را گذاشته وزیر آن شعله ....

 

هنر مامان نرگس کوچولو

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی کشمکشی بدون فر


آموزش طرز تهیه کماچ سن (سمنو)

 
آموزش طرز
 
تهیه کماچ سن (سمنو)
 

آموزش طرز تهیه کماچ سن (سمنو)

 

آموزش طرز تهیه کماچ سن (سمنو)

 

کماچ سن (سمنو)


ارد گندم دو پیمانه

ارد جوانه گندم یک پیمانه

آب به مقدار لازم در حدی که ارد خمیر شود

یک چهارم پیمانه شکر

هل یک قاشق مرباخوری

زنجبیل یک قاشق مرباخوری

خمیر مایه فوری یک قاشق مرباخوری

زعفران

 

مقداری اب وشکر را مخلوط میکنیم بعد هل وزنجبیل وزعفران رو میریزیم و بعد مایه خمیر و ارد ها رو اضافه میکنیم، کم کم آب اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر بدست نچسبه و ورز میدهیم تا خمیر لطیفی حاصل شه، وقتی خمیر بدست آمد روشو با نایلون میپوشونیم و استراحت میدیم تا حجم خمیر دو برابر شه، بعد که خمیر ور اومد کف ظرف رو چرب میکنیم و یک لایه خمیر پهن شده رو کف ظرف میزاریم.خرما را، از قبل هسته ان را در میاریم و میچینیم روی خمیر بامغز گردو و پسته خورد شده، بعد یه لایه خمیر پهن میکنیم و میزاریم روش، و برش میزنیم،و روی برش ها روغن میریزیم، میزاریم داخل فر ...


 

هنر پروفایل H

 


 بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کماچ سن (سمنو)


آموزش طرز تهیه کوکوی بادمجان کبابی

 
آموزش طرز
 
تهیه کوکوی بادمجان کبابی
 
 

آموزش طرز تهیه کوکوی بادمجان کبابی

 

کوکوی بادمجان کبابی


عزیزان این کوکو رو از یکی از دوستان شمالی یاد گرفتم بارها امتحان شده امیدوارم از طعم بی نظیرش خوشتون بیاد

@cook_10320

 


بادمجان کبابی 1کیلو

سیر 1 بوته

پیاز خلالی شده

4عدد بزرگ

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

تخم مرغ 4-5 عدد

روغن مایع برای سرخ کردن

 

طرزتهیه :


ابتدا بادمجان را کبابی و پوست ان را بگیرید پیاز را خلالی کرده و سیر را بصورت نگینی ریز خورد کنید در تابه ای پیاز خلالی را کمی تفت دهید تا جایی که شفاف و کمی طلایی شود حال سیر نگینی شده را افزوده کمی تفت دهید نکته:پیاز زیاد تفت داده نشود که پیاز داغ شود سیر هم نباید خیلی تفت بخورد که سیر داغ شود

حال زردچوبه و فلفل را به پیاز و سیر تفت خورده افزوده و بادمجان کبابی شده را اضافه و کمی با هم تفت میدهیم این مواد را کمی میکوبیم تا یکدست شود و کنار بگذارید تا خنک شود حال نمک و تخم مرغ ها را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود مایه کوکو باید نه شل باشد نه سفت در تابه ای روغن را داغ کرده و با قاشق بزرگی از مایه در قسمت های مختلف تابه بریزید تا هر کدام به اندازه کتلت باشد وقتی یک سمت کوکو ها سرخ شد سمت دیگر را سرخ کنید

نکته :این غذا رو با برنج سرو میشود و با ترشی و ماست بسیار دلچسب می باشد

نکته : تعداد تخم مرغ دستور حدودی میباشد و به درشتی و ریزی تخم مرغ و میزان شلی وسفتی مایه بستگی دارد

نکته:میزان سیر و پیاز دستور هر چقد بیشتر باشد خوش طعم تر میشود ولی در صورت تمایل میتوانید میزان را طبق ذائقه کم کنید

 


خلاصه دستور

 

پیاز و سیر تفت بخورد و .....

 

هنر خانم زهرا شمس

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کوکوی بادمجان کبابی


آموزش طرز تهیه ترشی قارچ و زيتون

 
آموزش طرز
 
تهیه ترشی قارچ و زيتون
 
 

ترشی قارچ و زيتون

 


مواد لازم :


قارچ ورقه‌ شده و زيتون بدون هسته: از هر کدام دو پيمانه

موسير : 1 پيمانه

سير : 1 پيمانه

نمك : به ميزان لازم

فلفل سبز : چهار عدد

پودر كاري : يك قاشق غذاخوري

روغن زيتون : پنج قاشق غذاخوري

سركه : به ميزان لازم

فلفل سياه و زردچوبه: از هر كدام يك قاشق چايخوري

 


طرز تهيه:

 


براي تهيه اين ترشي خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط كرده و سركه را تا جايي اضافه مي‌كنيم كه روي مواد را بپوشاند بعد از يك ....

 

بقیه در ادامه مطلب

 


@cook_10320


آموزش طرز تهیه ترشی قارچ

 
آموزش طرز
 
تهیه ترشی قارچ
 

ترشی قارچ

 

مواد لازم

 

قارچ

فلفل دلمه در چند رنگ باشه خیلی قشنگ تر میشه

نمک

فلفل سیاه یا قرمز

زردچوبه

سيريك بوته

نعنا و جعفری خشک


روش تهيه:


فلفل دلمه اي و قارچ را خلالي خرد کنيد و در ظرف مناسبي بريزيد؛ سير را نيز به آن بيفزائيد حالا نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه نمائيد و روی آن سبزی خشک ریخته

پس از مخلوط کردن تمامي مواد با .....

 

بقیه در ادامه مطلب


@cook_10320


آموزش طرز تهیه کوکی مغزدار

 
آموزش طرز
 
تهیه کوکی مغزدار
 

کوکی مغزدار


مواد لازم


پودر کاکائو ۲ ق غ

تخم مرغ ۱ عدد

پودر قند ۳ چهارم پیمانه

وانیل ۱ ق چ

کره هم دمای محیط ۱۳۰ گرم

آرد ۲پیمانه

بیکینگ پودر ۱ ق چ

برای مغز کوکی:

پودر نارگیل ۱ پیمانه

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

شیر ۱ق غ

شکر ۲ق غ


طرز تهیه:


ارد و بیکینگ پودر رو ۲ بار الک میکنیم.

کره هم دمای محیط که نرم شده رو با تخم مرغ و خاک قند و وانیل و پودر کاکائو ۴-۵دقیقه با همزن میزنیم تا کره و تخم مرغ هوا بخورن و سبک بشن،بعد آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و اول با لیسک و در اخر که خمیر سفتتر شد با انگشت اروم چنگ میزنیم.دیگه خودتون میدونید که شیرینی های خشک کره ای نباید زیاد هم یا ورز داده بشن.ممکنه خمیر شما ۱-۲قاشق بیشتر یا کمتر از ۲پیمانه ارد مصرف کنه تا مثل عکس شماره ۳ بشه.خمیر باید در حین اینکه خیلی نرم باشه به دست هم نچسبه.برای همین میگم ارد رو کم کم اضافه کنید.خمیر که آماده شد در ظرف رو میذاریم و ۲۰ دقیقه میذاریم استراحت کنه.تو این فاصله توپ های نارگیلی رو اماده میکنیم و فر رو روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.

برای توپ های نارگیلی پودر نارگیل و سفیده تخم مرغ و شیر و شکر رو با هم با قاشق مخلوط میکنیم و توپ های کوچیک و یک اندازه رو اماده میکنیم تا استراحت خمیر تموم بشه.بعد از بیست دقیقه قسمتی از خمیر برمیداریم و یک توپ کوچولو درست میکنیم و مثل مراحل عکس ۷ توپ خمیری رو گود میکنیم و وسطش توپهای نارگیلی رو میذاریم و سرش رو میبندیم و دوباره کف دست میچرخونیمش تا یکدست بشه.همینطور کل خمیر رو اماده میکنیم و روی سینی فر میچینیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰دقیقه یا تا وقتیکه روی کوکی ها ترک های ریزی برداره میذاریم بپزه.میتونید وقتی کوکی .....

 

بقیه در ادامه مطلب

 


@cook_10320


آموزش طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر
 

آموزش طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر

 

شیرینی شکلات آلمانی بدون فر


بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم (یا کمی بیشتر)

تخم مرغ 1 عدد

شکر یک دوم پیمانه

کره 120 گرم

پودر کاکائو یک چهارم پیمانه

رنده پوست پرتقال 1 ق س

گردو خورد شده یک دوم پیمانه (من خلال پسته هم زدم)


طرز تهیه:


کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر

کاملا حل بشه از روی حرارت برداشته و گردو وبیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم

اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد میشه پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه من این مقدار را تو 2تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت تو فریزر گذاشتم

موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر .....

 

 هنر خانم مبینا افشاری

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی شکلات آلمانی


آموزش طرز تهیه کیک مرغ

 
آموزش طرز
 
تهیه کیک مرغ
 

آموزش طرز تهیه کیک مرغ

 

کیک مرغ


مواد لازم


نان تست ۱بسته

سینه مرغ ۲ عدد

تخم مرغ پخته ۲ عدد

سس مایونز ۱ لیوان

ماست خامه ای ۱/۲ لیوان

جعفری خرد شده یا شوید ۱ لیوان

پیازچه خرد شده ۱ لیوان

خیار شور ریز خرد شده ۱/۲ لیوان

نمک و فلفل مقدار لازم

ماست چکیده برای تزیین


طرز تهیه


سینه مرغ را همراه با پیاز ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین یا زعفران کاملا بپزید و ریش ریش کنید . سس مایونز، ماست خامه ای و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در یخچال نگاه دارید.

مرغ، خیار شور، تخم مرغ ، گردو خرد شده ، پیازچه، نمک، فلفل، ۱قاشق از شوید یا جعفری و نصف از سس را در یک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید. کناره های برشته شده نان تست را با چاقو برش داده و جدا کرده، سپس ۴عدد از نان را کنار هم بچینید.

نصف از مخلوط مرغ را روی نان ها پخش کنید و ۴ عدد نان دیگر روی آن گذاشته و مابقی مخلوط مرغ را گذاشته و در نهایت نان های آخر را قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا منسجم تر شوند. روی و اطراف کیک را به کمک قلم مو و یا قاشق با مابقی سس بپوشانید و با شوید باقیمانده و سبزیجات دلخواه وگوجه و گردو خرد شده و سس یا ماست چکیده با قیف تزئین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگاه دارید


شیوه تزیین

 

اول لبه نون تست هارو با چاقوی اره ای مخصوص نان یواش چهار طرف و می بریم و به صورت چهار ردیف مربعی کنار هم می چینیم و از مواد بر میداریم و روی ردیف اول می مالیم ردیف دوم نان هارو می چینیم و همینطور تا تمام شد نان ها ادامه می دیم و با چاقو صاف می کنیم درست مثل کیک تولد بعد از بقیه مایه ....

 

 هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک مرغ

آموزش طرز تهیه کوکی اصل لاهیجان

 
آموزش طرز
 
تهیه کوکی اصل لاهیجان
 

آموزش طرز تهیه کوکی اصل لاهیجان

 

کوکی اصل لاهیجان


آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 45 دقیقه


مواد لازم:


گردوی خرد شده 350 گرم

تخم مرغ 6 عدد

روغن مایع 100 گرم

روغن جامد یا کره 300 گرم

پودر قند 450 گرم (حدود سه و سه چهارم پیمانه)

کشمش پلویی 350 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

شیر 250 میلی لیتر (حدود یک و یک چهارم پیمانه)

آرد قنادی 850 گرم (حدود 6 پیمانه)


اگه رفته باشین لاهیجان، بدون شک کوکی هاشو امتحان کردین. چی بهتر از اینکه به جای اینکه اینهمه راه تا لاهیجان برید، با کمترین زحمت لاهیجان و بیارین خونتون! پس با طرز تهیه کوکی با ما همراه باشین.

مقدارهایی که تو مواد لازم گفتم خیلی خیلی زیاد میشه! مثلا من که نصفِ این مقدار رو درست میکنم نزدیک 8 تا کوکی خیلی بزرگ میده بهم. شما هم میتونین اگه مقدار خیلی زیاد نمیخواین مواد رو بطور تقریبی نصف یا یک سوم کنین. برای راحتتر شدن اندازه گیری ها، برای عزیزایی که ترازوی آشپزخونه ندارن، مقدار تقریبی حجمیش رو هم نوشتم. یکی هم اینکه یه وقتایی مقدار های کره و روغن مایع رو باهم جابجا میکنم. اتفاق خاصی نمیفته.

طرز تهیه:

اول فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنین، بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط و الک کنین، روغن صاف جامد و پودر قند رو حدود 7 دقیقه با همزن بزنید تا یکتواخت و لطیف و پفکی بشه.

روغن مایع رو به این مواد اضافه کنین و سه دقیقه با همزن بزنید، تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنین و هر کدوم رو 1 دقیقه هم بزنین.

وانیل و شیر رو هم اضافه کرده و هم بزنید.

مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم با الک کردن اضافه کنید و آروم مخلوط کنید. توی مرحله آخر پودر کاکائو رو توی آرد بریزین و الک کنین توی مواد و مخلوط کنین (اگه کاکائو مرغوب باشه مقدار کمتری ازش لازم هست). حالا گروی خرد شده و کشمش رو هم بریزید و با لیسک مواد رو مخلوط کنید...

کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با هر وسیله ای که راحت هستید (خامه ریز بدون ماسوره، اسکوپ زن یا حتی قاشق!) کوکی ها رو با فاصله بصورت مرتب روی کاغذ سینی فر بچینید. توجه کنید که کوکی ها از هم فاصله داشته باشن. چون هر چقدرم قبل پخت سفت باشه، بعد از داغ شدنِ مایه ی کوکی، یه مقدار شل میشه و به هم نزدیک میشن.

بسته به ضخامت کوکیهاتون 15 تا 20 دقیقه توی فر بپزین. در آخر کار برای یکی دو دقیقه ... ...

رسپی ارسالی از آیدین عزیز

 

 هنر خانم فرزانه

 


بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کوکی اصل لاهیجان

آموزش طرز تهیه نان سینی گل رز

 
آموزش طرز
 
تهیه نان سینی گل رز
 

آموزش طرز تهیه نان سینی گل رز

 

نان سینی گل رز


مواد لازم خمیر:


آرد / 4 پیمانه

تخم مرغ / 1 عدد

شیر / 1 پیمانه

شکر / 3 قاشق غذاخوری

کره / 100 گرم

مایه خمیر / 1 قاشق چایخوری

مواد لازم فیلینگ: ( مغز نان )

میوه خرد شده / حدود 2 پیمانه ( انواع توت، سیب، گیلاس، آلبالو و... )

شکر / نصف پیمانه

نشاسته ذرت / 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تزئین روی نان

زرده تخم مرغ / 1 عدد

شیر / 1 قاشق غذاخوری

رنگ خوراکی / به میزان لازم


روش تهیه:


ابتدا نیمی از شیر را گرم کنید ( ولرم ) سپس یک قاشق غذاخوری از شکر را داخل آن حل کرده و مایه خمیر را به آن اضافه کرده، درب ظرف را ببندید و در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا مایه خمیر عمل آید. ( حدود 10 دقیقه )

تخم مرغ، شیر، شکر، کره آب شده و مایه خمیر آماده را با هم مخلوط کنید.

سپس آرد را داخل ظرف گودی بریزید و وسط آن را باز کنید و سپس مخلوط تخم مرغی را در وسط آن بریزید و کمی با قاشق هم بزنید و سپس با دست شروع به ورز دادن خمیر کنید. حدود 5 دقیقه خمیر را به خوبی ورز دهید. ( یا از خمیر زن استفاده کنید )

سپس خمیر را گرد کرده داخل یک ظرف در دار گذاشته و در جای نسبتاً گرمی قرار دهید. ( 2 ساعت زمان استراحت اولیه خمیر است )

در این مدت میتوانید فیلینگ نان را آماده کنید.

نشاسته را در مقداری آب سرد به خوبی حل کنید و سپس روی حرارت بگذارید، میوه های خرد شده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت لازم برسد. بعد از قوام آمدن کنار بگذارید تا سرد شود. ( لطفاً ژلاتین را جایگزین نشاسته نکنید! )

بعد از آماده شدن خمیر، آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت از خمیر را به صورت یک دایره 30 سانتی باز کنید و داخل قالب قرار دهید، طوری که کمی از دیواره های قالب بیرون بزند.

سپس فیلینگ آماده و سرد شده را داخل نان بریزید و دور خمیر را از اطراف روی فیلینگ برگردانید.

نیم دیگر خمیر را کم کم برداشته و باز کنید و قالب بزنید و مطابق تصویر بپیچید و روی نان بچینید.

زرده تخم را با شیر مخلوط کرده و بین سه ظرف کوچک تقسیم کنید.

یک قسمت را به صورت ساده در اطراف نان استفاده کنید.

یک قسمت را رنگ سبز و قسمت دیگر....

 

 هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

نان سینی گل رز