امروز: سه شنبه، 3 مهر 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی

 
آموزش طرز
 
تهیه کیک اسفنجی
 

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی

 

کیک اسفنجی


فرض کنید میخواهیم یک کیک تولد عالی درست کنیم، اگر بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم، تقریبا نصفه بیشتر راه را رفته ایم. کلا پایه اکثر کیک هایی که حرفه ای درست و تزیین شده اند، یک کیک ساده اسفنجی است. شاید تکراری باشد ولی دوباره طرز تهیه آن را مرور می کنیم.

مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده :


آرد 2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

شیر 1 پیمانه

وانیل 2 قاشق چایخوری

روغن مایع 2/3 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری


طرز تهیه کیک اسفنجی ساده :


ابتدا زرده‌ها و سفیده تخم‌مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده‌ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته، سفید شود تا از ظرف نریزد، سپس آن را در یخچال بگذارید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده‌ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کش دار شود. حالا کم‌کم به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار آنها را الک کنید، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در انتها سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. دقت کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.

مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که قبلاً چرب کرده‌اید بریزید و آن را در فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

بعد از آنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید. بعد از آنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک لایه را با خامه بپوشانید، سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکه‌های شکلات و ......

 

هنر خانم مهتاب

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک اسفنجی


آموزش طرز تهیه ژله سورپرایز مجلسی

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله سورپرایز مجلسی
 

آموزش طرز تهیه ژله سورپرایز مجلسی

 

ژله سورپرایز مجلسی

 

طرز تهیه

 

ژله یکی از بهترین دسرهایی است که به راحتی و در شکل های مختلف می توانید در منزل تان تهیه کرده و میهمانان تان را سورپرایز کنید. این بار یک ژله شیک و مجلسی با ژله رولی درست کنید.

مواد لازم برای ژله دو رنگ با مغز ژله رولی :

ژله رولتی یک رول

ژله لیمو نصف بسته

ژله آلوئه ورا ۲بسته

شیر یک لیوان یا بستنی وانیلی دو پیمانه

دنت کاکائویی یک عدد

چیپس شکلاتی برای تزیین


طرز تهیه دو رنگ با مغز ژله رولی :

 


ابتدا نصف بسته ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش خوب مخلوط کرده و پس از خنک شده یک قالب دنت کاکائویی به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

یک قالب مستطیلی آماده کنید و ژله قهوه ای را در ته آن ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.

سپس یک بسته و نیم ژله آلوئه ورا را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و بگذارید از دما بیفتد ،سپس دو پیمانه بستنی وانیلی یا یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

توجه: اگر بستنی اضافه می کنید لازم است که حتما با همزن کاملا بزنید چون در غیر این صورت لایه ژله و بستنی از هم جدا می شوند.

یک لیوان از ژله سفید خنک شده را روی ژله قهوه ای ریخته و بگذارید تا ببندد.

در مرحله بعد باید ژله رولی یا همان فرفره ای را تهیه کنید ولی برش نزنید.

همزمان یک بسته ژله لیمو را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و سه چهارم لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و در یک قالب با ضخامت کم ریخته و بگذارید ببندد. پس از بستن به شکل برگ برش بزنید و کنار بگذارید.

حالا قالب را از یخچال خارج کرده و ژله رولتی را روی آن قرار دهید . در اطراف ژله رولتی می توانید از ژله سبز رنگ برش زده به عنوان برگ استفاده کنید.

مجددا نصف لیوان ژله سفید را در اطراف ژله رولتی بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.

در پایان کار هم بقیه ژله سفید را به ژله....

 

هنر خانم مرضیه

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ژله سورپرایز مجلسی


آموزش طرز تهیه شیرینی خاگینه پاپیونی

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی خاگینه پاپیونی
 

آموزش طرز تهیه شیرینی خاگینه پاپیونی

 

شیرینی خاگینه پاپیونی

 

مواد لازم :


آرد 3 لیوان

تخم مرغ ۲ عدد،

شیر یا ماست نصف لیوان ،

بکینگ پودر ۱ ق س،

وانیل یک هشتم ق چ،

مواد برای شهد.

آب ۱ پیمانه،

شکر۱پیمانه،

زعفران دم کرده ۱ ق س،

گلاب ۱ق س.

 


تخم مرغ ها رو شکسته و وانیل را اضافه می کنیم

،در ظرف دیگری آردو بکینیگ پودر الک شده رو می ریزیم شیررابه مواد تخم مرغی اضافه کرده هم می زنیم وآرد رو به مواد اضافه می کنیم تا خمیر بدست آید و۱۰دقیقه به خمیر استراحت میدهیم

بعد باوردنه باز کرده به اندازه نیم سانت باز کرده و به شکل مستطیل های کوچک، برش مى زنیم واز وسط مستطیل بادو انگشت ....

 

هنر خانم منا


 بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی خاگینه پاپیونی

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی

 
آموزش طرز
 
تهیه ذرت مکزیکی
 

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی

 

ذرت مکزیکی


ذرت شیرین 500 گرم

قارچ 250 گرم

کره 30 گرم

روغن مایع 3 الی 4 ق س

سس مایونز 1و نیم پیمانه

پنیر پیتزا موزرلا 250 گرم یا یک پیمانه

نمک 1ق چ

فلفل سیاه یک دوم قاشق چ

فلفل قرمز یک دوم قاشق چ

پودر آویشن 1 ق چ پودر گلپر 1 ق چ

ادویه کاری یک دوم ق چ که قابل حذفه

کالباس 100 گرم دلخواه

 

کره و روغن را روی حرارت قرار میدهیم و ذرت ها را کمی داخل آن تفت میدهیم (یا از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید و یا بلال ذرتی که بلال های کوتاه وتپل هستند و آنها را با شکر و در انتهای پخت با کمی نمک پختیم و دانه دانه کردیم استفاده میکنیم) بعد قارچ بلانچ شده رو اضافه میکنیم و بعد ادویه ها و بعد سس مایونز را اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر پنیر پیتزا را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. تمام مواد در حد مخلوط شدن روی حرارت هم میخورد.

بلانچ کردن قارچ ؛ میتونید قارچ ها را اسلایس کنید و یا درسته استفاده کنید.

قارچ رو داخل آب .....

رسپی تایپی از خانم صرافها

 

 رسپی از خانم صرافها

 

دستور دوم

 


ذرت مکزیکی:


مواد لازم:


1 قوطی کنسرو ذرت

2 قاشق غذاخوری کره

2 قاشق چای‌خوری آویشن

1 قاشق چای‌خوری پودر سیر

1 پیمانه قارچ

3 قاشق سس سفید

2 قاشق پنیر پیتزا

نمک و فلفل به مقدار لازم


طریقه پخت:

 


1: درون قابلمه‌ای یا ظرف شیشه‌ای مناسب تا نصفه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا به جوش بیاید

2: کاسه ای را روی آب در حال جوشیدن قرار می‌دهیم تا گرم شود. کره یا روغن را درون کاسه می‌ریزیم و ذرت‌های کنسروی را اضافه می‌کنیم.

3: قارچ ها را خرد می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم یا می‌پزیم.

4: قارچ‌ها را به ذرت‌ها اضافه می‌کنیم. روی کاسه را می‌پوشانیم و چند دقیقه اجازه می‌دهیم که ذرت‌ها و قارچ‌ها داغ شوند.

5: آویشن، پودر سیر، سس مایونز، فلفل و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

6: در انتها نیز .....

 

هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ذرت مکزیکی

آموزش طرز تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)

 
آموزش طرز
 
تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)
 

آموزش طرز تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)

 

آموزش طرز تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)

 

آموزش طرز تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)

 

کلچه افغانی (کلوچه افغانی)


خمیر کلچه


آرد قنادی 2پیمانه

نمک یک دوم ق چ

شکر 2ق غ

آب، سه چهارم پیمانه

کره آب شده یک چهارم پیمانه

 

برای دیزاین

 

پودر شکر یک چهارم پیمانه

پودر پسته یک چهارم پیمانه

هل 1ق غ


طرز تهیه ؛


شکر و نمک و آب را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر شود،خمیر را ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود بعد به مدت 10 الی 20 دقیقه استراحت داده شود

خمیر رو به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو با وردنه نازک پهن کنید وروی آنرا با کره آب کرده، چرب کرده و کمی آرد بپاشید، سپس لوله کنید و از یک طرف خمیر، خمیر را حلزونی، مانند شکل بپیچید، حالا خمیر رو دوباره با وردنه نازک ....

 

هنر خانم سیده زینب

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کلچه (کلوچه) افغانی


آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی کشمشی بدون فر
 
 

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر

 

شیرینی کشمشی بدون فر


آرد 200گرم

پودرقند150گرم

کشمش100گرم

بیکینگ پودر1قاشق مرباخوری

پودرهل نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ دوعدد

کره 100گرم

وانیل نصف قاشق چایخوری


@cook_10320


طرز تهیه


کره نرم شده رادرظرفی ریخته وپودرقند هل وانیل را هم اضافه میکنیم وباهمزن برقی خوب میزنیم تا کرم رنگ شودوبعد تخم مرغ را اضافه میکنیم ودوباره با همزن میزنیم حالا آرد الک شده وبیکینگ پودر را اضافه میکنیم وبا لیسک خوب هم میزنیم وکشمش ها را اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم.کف تابه را کمی چرب میکنیم با قاشق از مواد برداشته وبا فاصله در تابه میریزیم ودرتابه را گذاشته وزیر آن شعله ....

 

هنر مامان نرگس کوچولو

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی کشمکشی بدون فر


آموزش طرز تهیه کماچ سن (سمنو)

 
آموزش طرز
 
تهیه کماچ سن (سمنو)
 

آموزش طرز تهیه کماچ سن (سمنو)

 

آموزش طرز تهیه کماچ سن (سمنو)

 

کماچ سن (سمنو)


ارد گندم دو پیمانه

ارد جوانه گندم یک پیمانه

آب به مقدار لازم در حدی که ارد خمیر شود

یک چهارم پیمانه شکر

هل یک قاشق مرباخوری

زنجبیل یک قاشق مرباخوری

خمیر مایه فوری یک قاشق مرباخوری

زعفران

 

مقداری اب وشکر را مخلوط میکنیم بعد هل وزنجبیل وزعفران رو میریزیم و بعد مایه خمیر و ارد ها رو اضافه میکنیم، کم کم آب اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر بدست نچسبه و ورز میدهیم تا خمیر لطیفی حاصل شه، وقتی خمیر بدست آمد روشو با نایلون میپوشونیم و استراحت میدیم تا حجم خمیر دو برابر شه، بعد که خمیر ور اومد کف ظرف رو چرب میکنیم و یک لایه خمیر پهن شده رو کف ظرف میزاریم.خرما را، از قبل هسته ان را در میاریم و میچینیم روی خمیر بامغز گردو و پسته خورد شده، بعد یه لایه خمیر پهن میکنیم و میزاریم روش، و برش میزنیم،و روی برش ها روغن میریزیم، میزاریم داخل فر ...


 

هنر پروفایل H

 


 بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کماچ سن (سمنو)


آموزش طرز تهیه کوکوی بادمجان کبابی

 
آموزش طرز
 
تهیه کوکوی بادمجان کبابی
 
 

آموزش طرز تهیه کوکوی بادمجان کبابی

 

کوکوی بادمجان کبابی


عزیزان این کوکو رو از یکی از دوستان شمالی یاد گرفتم بارها امتحان شده امیدوارم از طعم بی نظیرش خوشتون بیاد

@cook_10320

 


بادمجان کبابی 1کیلو

سیر 1 بوته

پیاز خلالی شده

4عدد بزرگ

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

تخم مرغ 4-5 عدد

روغن مایع برای سرخ کردن

 

طرزتهیه :


ابتدا بادمجان را کبابی و پوست ان را بگیرید پیاز را خلالی کرده و سیر را بصورت نگینی ریز خورد کنید در تابه ای پیاز خلالی را کمی تفت دهید تا جایی که شفاف و کمی طلایی شود حال سیر نگینی شده را افزوده کمی تفت دهید نکته:پیاز زیاد تفت داده نشود که پیاز داغ شود سیر هم نباید خیلی تفت بخورد که سیر داغ شود

حال زردچوبه و فلفل را به پیاز و سیر تفت خورده افزوده و بادمجان کبابی شده را اضافه و کمی با هم تفت میدهیم این مواد را کمی میکوبیم تا یکدست شود و کنار بگذارید تا خنک شود حال نمک و تخم مرغ ها را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود مایه کوکو باید نه شل باشد نه سفت در تابه ای روغن را داغ کرده و با قاشق بزرگی از مایه در قسمت های مختلف تابه بریزید تا هر کدام به اندازه کتلت باشد وقتی یک سمت کوکو ها سرخ شد سمت دیگر را سرخ کنید

نکته :این غذا رو با برنج سرو میشود و با ترشی و ماست بسیار دلچسب می باشد

نکته : تعداد تخم مرغ دستور حدودی میباشد و به درشتی و ریزی تخم مرغ و میزان شلی وسفتی مایه بستگی دارد

نکته:میزان سیر و پیاز دستور هر چقد بیشتر باشد خوش طعم تر میشود ولی در صورت تمایل میتوانید میزان را طبق ذائقه کم کنید

 


خلاصه دستور

 

پیاز و سیر تفت بخورد و .....

 

هنر خانم زهرا شمس

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کوکوی بادمجان کبابی


آموزش طرز تهیه ترشی قارچ و زيتون

 
آموزش طرز
 
تهیه ترشی قارچ و زيتون
 
 

ترشی قارچ و زيتون

 


مواد لازم :


قارچ ورقه‌ شده و زيتون بدون هسته: از هر کدام دو پيمانه

موسير : 1 پيمانه

سير : 1 پيمانه

نمك : به ميزان لازم

فلفل سبز : چهار عدد

پودر كاري : يك قاشق غذاخوري

روغن زيتون : پنج قاشق غذاخوري

سركه : به ميزان لازم

فلفل سياه و زردچوبه: از هر كدام يك قاشق چايخوري

 


طرز تهيه:

 


براي تهيه اين ترشي خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط كرده و سركه را تا جايي اضافه مي‌كنيم كه روي مواد را بپوشاند بعد از يك ....

 

بقیه در ادامه مطلب

 


@cook_10320


آموزش طرز تهیه ترشی قارچ

 
آموزش طرز
 
تهیه ترشی قارچ
 

ترشی قارچ

 

مواد لازم

 

قارچ

فلفل دلمه در چند رنگ باشه خیلی قشنگ تر میشه

نمک

فلفل سیاه یا قرمز

زردچوبه

سيريك بوته

نعنا و جعفری خشک


روش تهيه:


فلفل دلمه اي و قارچ را خلالي خرد کنيد و در ظرف مناسبي بريزيد؛ سير را نيز به آن بيفزائيد حالا نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه نمائيد و روی آن سبزی خشک ریخته

پس از مخلوط کردن تمامي مواد با .....

 

بقیه در ادامه مطلب


@cook_10320