امروز: سه شنبه، 4 اردیبهشت 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

آموزش طرز تهیه کیک اسفناج

 
آموزش طرز
 
تهیه کیک اسفناج
 

آموزش طرز تهیه کیک اسفناج

 

کیک اسفناج

 

آرد 2 پيمانه

شکر 1 پيمانه

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع دو سوم پيمانه

ماست نصف پيمانه

بگینک پودر 1 ق غ

وانیل مقداری

پودر هل 1 ق چ

اسفناج خام پوره شده 1پيمانه پر

 

يك كيلو اسفناج خریده بودم که پاک کردم و فقط برگها رو جدا کرده و شسته و خرد کردم بعد با روغن مایع داخل غذاساز ریختم تا کامل پوره بشه. تخم مرغ و شکر و وانیل و هل و ماست رو با دور تند همزن خوب مخلوط کردم بعد مخلوط پوره اسفناج و روغن رو اضافه نموده و دوباره هم زدم ودر آخر آرد و بگینک پودر رو که سه بار الک کرده بودم کم کم به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کردم و مواد رو در قالب چرب شده ریختم و در فر از قبل گرم شده مدت نیم ساعت با۱۷۵ درجه سانتیگراد پختم.شما با خلال دندون چك كنيد حتما! فرها فرق داره.

خیلی خوشمزه شده بود و اصلا طعم و بوی اسفناج نمی داد و به خاطر رنگ قشنگش کیک متفاوتی است مخصوصا براي بچه هايي كه اسفناج نميخورن عاليه

وسط كيك هم يه لإيه كرم پاتيسير زدم

طعم متفاوتي داره حتما امتحان كنيد


كرم پاتيسير:

 

شير يك ليوان

زرده تخم مرغ يك عدد با چنگال ميزنيم روان بشه

شكر نصف ليوان

آرد ذرت ٢ قاشق غذاخوري

نشاسته ذرت ١ قاشق چايخوري

(بجاي آرد ذرت، آرد گندم ميتونيد بزنيد)

وانيل كمي

كره٣٠ گرم

رنده پوست ليمو ترش ١ قاشق چايخوري

 

همه رو باهم قاطي ميكنيم توي قابلمه روي شعله گاز اونقدر هم ميزنيم تا غلظتش بيشتر از فرني بشه

بعد از خنك شدن استفاده ميكنيم!

پيشنهاد ميكنم كيك رو بعد درست كردن چند ساعتي ....

نوش جان

 

 هنر خانم قاصدک

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک اسفناج


آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی کشمشی
 

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی

 

شیرینی کشمشی


مواد لازم:


آرد: 250 گرم

پودر شکر: 220 گرم * (به انتهای دستور مراجعه کنین)

کره: 150 گرم * (به انتهای دستور مراجعه کنین)

تخم مرغ: 2 تا

کشمش: 100 گرم

وانیل: 1 ق چایخوری


طرز پخت:


خب برای پودر شکر، من شکر رو آسیاب و بعد الک کردم و بعدم اندازه زدم. موادم بیرون یخچال گذاشته بودم..آرد رو هم الک کردم و کنار گذاشتم. فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کردم...کره و پودر شکر و وانیل رو با همزن زدم تا کرمی بشه...بعد تخم مرغها رو یکی یکی شکوندم توش..هر کدوم رو که اضافه کردم با همزن زدم تا یکنواخت بشه و بعدی رو ریختم...این بعد از هم زدن دومین تخم مرغه

آرد رو کم کم توش ریختم و مواد رو خوب مخلوط کردم..در نهایت هم کشمش ها رو ریختم و با لیسک هم زدم

سینی فر رو کاغذ روغنی انداختم و از مایه شیرینی با قاشق چایخوری برداشتم و توی سینی با رعایت فاصله چیدم

سینی رو برای 10 دقیقه یا تا زمانی که دور شیرینی کمی طلایی بشه توی فر می ذاریم

وقتی آماده شد، اجاز ه می دیم خنک بشه و بعد از کاغذ ....

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی کشمکشی

آموزش طرز تهیه قلیه ماهی

 
آموزش طرز
 
تهیه قلیه ماهی
 

آموزش طرز تهیه قلیه ماهی

 

قلیه ماهی

 


طرز تهیه قلیه ماهی : موادلازم: پیاز ۲ عدد بزرگ،سبزی ماهی شامل گشنیز و جعفری ۱ کیلو ،ماهی سفید یا فیله ،سیر ۵ حبه،ابلیمو نصف استکان،شکر ۱ قاشق غ پر ،گوجه فرنگی ۱عدد درشت،رب گوجه ۲قاشق غ ،تمر هندی مقداری ونمک، ادویه شامل کاری و زیره ،فلفل قرمز و زرد چوبه

 


،،،،طرز تهیه:اول ماهی را تمیز کرده خوب میشوریم نمک میزنیم و در ارد می غلطانیم و سرخ می کنیم لازم نیس زیاد سرخ‌بشه بعد کنار میزاریم ،در یک قابلمه سبزی را که خیلی ریز خورد کردیم با روغن مایع و ۲ عدد پیاز رنده شده کمی سرخ می کنیم اگر می خواین قلیه سیاه درست کنید خیلی باید سرخ بشه و بعد ادویه و نمک میزنیم و رب گوجه را هم بهش اضافه کرده و یکمی سرخ می کنیم و گوجه رارنده کرده و به ان اضافه کرده و ابلیمو و شکر را هم می افزاییم و در قبل از اینکه اب را اضافه کنیم تمر هندی را هم با اب حل کرده به قابلمه اضافه می کنیم و رب ساعت روی حرات کم بپزه و تکه های ماهی را هم اضافه می کنیم و ۱۰دقیقه هم با ماهی جوش بخوره و ۵دقیقه ....

 

 

هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

قلیه ماهی


آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با مغز نارگیلی

 
آموزش طرز
 
تهیه کیک شکلاتی با مغز نارگیلی
 

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با مغز نارگیلی

 

کیک شکلاتی با مغز نارگیلی


سلام دوستان گلم....

کیک سورپرایز نارگیلی.....

تخم مرغ......... 3 عدد

شکر.........1لیوان

شیر........نصف لیوان

روغن مایع........ نصف لیوان

آرد ........... 2 لیوان

پودرکاکائو....... 3 ق غ

بکینگ پودر........1 ق م

وانیل .......نصف ق چ

مواد میانی....

سفیده تخم مرغ ........ 2 عدد

پودر قند ......... نصف لیوان

پودر نارگیل ........ 1 لیوان و نیم

برای سس روی کیک ( گاناش )......

شکلات تخته ای....50 گرم

خامه........3 ق غ

شیر عسل......1 ق غ


اول فر رو روشن کردم تا گرم شه.


بعد مواد میانی رو آماده کردم به این صورت که سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی زدم تا فرم بگیره تا زمانیکه ، وقتی ظرف رو برگردوندم از ظرف نریزه.اینکار به این علته که بوی ضخمش گرفته بشه.بعد پودر نارگیل و پودر قند رو اضافه کردم خمیر نرمی به دست اومد.از این خمیر گلوله های کوچیک درست کردم و کنار گذاشتم.

برای مایه کیک.....

تخم مرغ و وانیل رو کمی با مفتول فلزی (همزن دستی ) زدم تا از لختگی دربیاد و روش حباب بوجود بیاد بعد شکر و روغن و نصف شیر رو اضافه کرده و مخلوط کردم.

آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کرده و الک کردم و با نصف دیگه شیر در سه مرحله به خمیر کیک اضافه کردم وبا لیسک هم زدم.

قالب کیک رو با روغن چرب کردم ونیمی از مایه کیک رو داخل قالب ریختم و توپک های نارگیلی آماده شده رو وسط خمیر وکنار هم چیدم و بقیه ی خمیر رو هم روی توپک های نارگیلی ریختم.

فر رو از 20 دقیقه ی قبل با حرارت 180 درجه گرم کرده بودم و قالب رو داخل فر گذاشتم.به مدت 40 تا 45 دقیقه طبقه وسط .

(برای امتحان اینکه کیک پخته یا نه یک خلال دندون ویا چنگال در مرکز کیک فرو کنین اگه چیزی بهش نچسبید کیک پخته.)

بعد از فر ....

 

 هنر خانم قاصدک

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه کباب بره

 
آموزش طرز
 
تهیه کباب بره
 

 

 


کباب بره


مواد لازم


گوشت بره با استخوان

قارچ

برگ جعفری و ریحان

آویشن

نمک و فلفل

روغن زیتون

بادام پوست گرفته


طرز تهيه:


جعفری و ریحان و آویشن و روغن زیتون و نمک و فلفل رو بریزین تو خرد کن و خرد کنین

بادام را هم جداگانه خرد کنید خیلی زیر نکنید که زیر دندان مشخص باشد.

تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

گوشت را مانند شکل به قطعات مساوی تقسیم کنید و در جهت دنده ها برش بدهید.

بعد گوشت را حدود نیم ساعت در مواد بخوابانید. بهتر است ظرف را در یخچال بگذارید.

در این فاصله قارچها را روی کباب ... .

 

بقیه در ادامه مطلب

 


@cook_10320


آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی

 
آموزش طرز
 
تهیه کیک اسفنجی
 

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی

 

کیک اسفنجی


فرض کنید میخواهیم یک کیک تولد عالی درست کنیم، اگر بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم، تقریبا نصفه بیشتر راه را رفته ایم. کلا پایه اکثر کیک هایی که حرفه ای درست و تزیین شده اند، یک کیک ساده اسفنجی است. شاید تکراری باشد ولی دوباره طرز تهیه آن را مرور می کنیم.

مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده :


آرد 2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

شیر 1 پیمانه

وانیل 2 قاشق چایخوری

روغن مایع 2/3 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری


طرز تهیه کیک اسفنجی ساده :


ابتدا زرده‌ها و سفیده تخم‌مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده‌ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته، سفید شود تا از ظرف نریزد، سپس آن را در یخچال بگذارید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده‌ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کش دار شود. حالا کم‌کم به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار آنها را الک کنید، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در انتها سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. دقت کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.

مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که قبلاً چرب کرده‌اید بریزید و آن را در فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

بعد از آنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید. بعد از آنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک لایه را با خامه بپوشانید، سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکه‌های شکلات و ......

 

هنر خانم مهتاب

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک اسفنجی


آموزش طرز تهیه ژله سورپرایز مجلسی

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله سورپرایز مجلسی
 

آموزش طرز تهیه ژله سورپرایز مجلسی

 

ژله سورپرایز مجلسی

 

طرز تهیه

 

ژله یکی از بهترین دسرهایی است که به راحتی و در شکل های مختلف می توانید در منزل تان تهیه کرده و میهمانان تان را سورپرایز کنید. این بار یک ژله شیک و مجلسی با ژله رولی درست کنید.

مواد لازم برای ژله دو رنگ با مغز ژله رولی :

ژله رولتی یک رول

ژله لیمو نصف بسته

ژله آلوئه ورا ۲بسته

شیر یک لیوان یا بستنی وانیلی دو پیمانه

دنت کاکائویی یک عدد

چیپس شکلاتی برای تزیین


طرز تهیه دو رنگ با مغز ژله رولی :

 


ابتدا نصف بسته ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش خوب مخلوط کرده و پس از خنک شده یک قالب دنت کاکائویی به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

یک قالب مستطیلی آماده کنید و ژله قهوه ای را در ته آن ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.

سپس یک بسته و نیم ژله آلوئه ورا را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و بگذارید از دما بیفتد ،سپس دو پیمانه بستنی وانیلی یا یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

توجه: اگر بستنی اضافه می کنید لازم است که حتما با همزن کاملا بزنید چون در غیر این صورت لایه ژله و بستنی از هم جدا می شوند.

یک لیوان از ژله سفید خنک شده را روی ژله قهوه ای ریخته و بگذارید تا ببندد.

در مرحله بعد باید ژله رولی یا همان فرفره ای را تهیه کنید ولی برش نزنید.

همزمان یک بسته ژله لیمو را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و سه چهارم لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و در یک قالب با ضخامت کم ریخته و بگذارید ببندد. پس از بستن به شکل برگ برش بزنید و کنار بگذارید.

حالا قالب را از یخچال خارج کرده و ژله رولتی را روی آن قرار دهید . در اطراف ژله رولتی می توانید از ژله سبز رنگ برش زده به عنوان برگ استفاده کنید.

مجددا نصف لیوان ژله سفید را در اطراف ژله رولتی بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.

در پایان کار هم بقیه ژله سفید را به ژله....

 

هنر خانم مرضیه

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ژله سورپرایز مجلسی


آموزش طرز تهیه شیرینی خاگینه پاپیونی

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی خاگینه پاپیونی
 

آموزش طرز تهیه شیرینی خاگینه پاپیونی

 

شیرینی خاگینه پاپیونی

 

مواد لازم :


آرد 3 لیوان

تخم مرغ ۲ عدد،

شیر یا ماست نصف لیوان ،

بکینگ پودر ۱ ق س،

وانیل یک هشتم ق چ،

مواد برای شهد.

آب ۱ پیمانه،

شکر۱پیمانه،

زعفران دم کرده ۱ ق س،

گلاب ۱ق س.

 


تخم مرغ ها رو شکسته و وانیل را اضافه می کنیم

،در ظرف دیگری آردو بکینیگ پودر الک شده رو می ریزیم شیررابه مواد تخم مرغی اضافه کرده هم می زنیم وآرد رو به مواد اضافه می کنیم تا خمیر بدست آید و۱۰دقیقه به خمیر استراحت میدهیم

بعد باوردنه باز کرده به اندازه نیم سانت باز کرده و به شکل مستطیل های کوچک، برش مى زنیم واز وسط مستطیل بادو انگشت ....

 

هنر خانم منا


 بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی خاگینه پاپیونی

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی

 
آموزش طرز
 
تهیه ذرت مکزیکی
 

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی

 

ذرت مکزیکی


ذرت شیرین 500 گرم

قارچ 250 گرم

کره 30 گرم

روغن مایع 3 الی 4 ق س

سس مایونز 1و نیم پیمانه

پنیر پیتزا موزرلا 250 گرم یا یک پیمانه

نمک 1ق چ

فلفل سیاه یک دوم قاشق چ

فلفل قرمز یک دوم قاشق چ

پودر آویشن 1 ق چ پودر گلپر 1 ق چ

ادویه کاری یک دوم ق چ که قابل حذفه

کالباس 100 گرم دلخواه

 

کره و روغن را روی حرارت قرار میدهیم و ذرت ها را کمی داخل آن تفت میدهیم (یا از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید و یا بلال ذرتی که بلال های کوتاه وتپل هستند و آنها را با شکر و در انتهای پخت با کمی نمک پختیم و دانه دانه کردیم استفاده میکنیم) بعد قارچ بلانچ شده رو اضافه میکنیم و بعد ادویه ها و بعد سس مایونز را اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر پنیر پیتزا را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. تمام مواد در حد مخلوط شدن روی حرارت هم میخورد.

بلانچ کردن قارچ ؛ میتونید قارچ ها را اسلایس کنید و یا درسته استفاده کنید.

قارچ رو داخل آب .....

رسپی تایپی از خانم صرافها

 

 رسپی از خانم صرافها

 

دستور دوم

 


ذرت مکزیکی:


مواد لازم:


1 قوطی کنسرو ذرت

2 قاشق غذاخوری کره

2 قاشق چای‌خوری آویشن

1 قاشق چای‌خوری پودر سیر

1 پیمانه قارچ

3 قاشق سس سفید

2 قاشق پنیر پیتزا

نمک و فلفل به مقدار لازم


طریقه پخت:

 


1: درون قابلمه‌ای یا ظرف شیشه‌ای مناسب تا نصفه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا به جوش بیاید

2: کاسه ای را روی آب در حال جوشیدن قرار می‌دهیم تا گرم شود. کره یا روغن را درون کاسه می‌ریزیم و ذرت‌های کنسروی را اضافه می‌کنیم.

3: قارچ ها را خرد می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم یا می‌پزیم.

4: قارچ‌ها را به ذرت‌ها اضافه می‌کنیم. روی کاسه را می‌پوشانیم و چند دقیقه اجازه می‌دهیم که ذرت‌ها و قارچ‌ها داغ شوند.

5: آویشن، پودر سیر، سس مایونز، فلفل و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

6: در انتها نیز .....

 

هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ذرت مکزیکی

آموزش طرز تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)

 
آموزش طرز
 
تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)
 

آموزش طرز تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)

 

آموزش طرز تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)

 

آموزش طرز تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)

 

کلچه افغانی (کلوچه افغانی)


خمیر کلچه


آرد قنادی 2پیمانه

نمک یک دوم ق چ

شکر 2ق غ

آب، سه چهارم پیمانه

کره آب شده یک چهارم پیمانه

 

برای دیزاین

 

پودر شکر یک چهارم پیمانه

پودر پسته یک چهارم پیمانه

هل 1ق غ


طرز تهیه ؛


شکر و نمک و آب را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر شود،خمیر را ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود بعد به مدت 10 الی 20 دقیقه استراحت داده شود

خمیر رو به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو با وردنه نازک پهن کنید وروی آنرا با کره آب کرده، چرب کرده و کمی آرد بپاشید، سپس لوله کنید و از یک طرف خمیر، خمیر را حلزونی، مانند شکل بپیچید، حالا خمیر رو دوباره با وردنه نازک ....

 

هنر خانم سیده زینب

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کلچه (کلوچه) افغانی