امروز: چهارشنبه، 28 آذر 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

آموزش طرز تهیه سوسیس مرغ بودن بلان

 
آموزش طرز
 
تهیه سوسیس مرغ بودن بلان
 

آموزش طرز تهیه سوسیس مرغ بودن بلان

 

سوسیس مرغ بودن بلان


مواد اولیه:


نان تست ۳ عدد

شیر۴قاشق غذاخوری

سینه مرغ 1عدد

سفیده تخم مرغ 3عدد

خامه 150گرم

نمک و فلفل قرمز و سیاه آویشن پودر سیر به میزان لازم

 

طرز تهيه:


نون تست رو با شیر کاملا سرد خیس میکنيم

سینه مرغ بدون استخون و چربی رو با سفیده تخم مرغ و نون تست خیس خورده رو با هم میکس میکنیم

خامه سفت شده رو اضافه میکنیم

ادویه نمک قلقل قرمز و سیاه اویشن پودر سیر و هر ادویه ای که دوست دارید رو بهش اضافه میکنید

و همه رو با هم میکس میکنيد

یه خمیر کاملا صاف و یه دست به دست میاد

میریزيم تو کیسه فریزر نوک کیسه رو سوراخ میکنیم

سلفون را روی سطحی که از قبل خیس کردید پهن کنید و مواد رو روی سلفون بریزيد

سلفون رو دورش بپیچید و دو سرشو محکم گره بزنید که اب توش نره

بعد از آن با نخ به این صورت در اورید

سوسیس هارو درون قابلمه بریزيد و اب معمولی تو قابلمه بریزيد تا جایی که روی سوسیس ها رو بپوشاند

یه کاغذ روغنی بردارید وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها باالا اب نیایند

شعله رو زیاد کنید تا اب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید به مدت ۶تا ۲۰ دقیقه تا سویس ها بپزند

و بعد .....

 

 رسپی از شف طیبه

 

بقیه در ادامه مطلب


رسپی از شف طیبه

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

سوسیس خانگی


آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی

 
آموزش طرز
 
تهیه کیک شکلاتی  بی بی
 

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی  بی بی

 

کیک شکلاتی بی بی


مواد لازم


آرد مخصوص شیرینی پزی دو پیمانه

پودر کاکائو نصف پیمانه

بیکینگ پودر دو ونیم قاشق چای خوری

جوش شیرین نصف قاشق چای خوری

نمک یک چهارم قاشق چای خوری

پودر نسکافه یک قاشق چای خوری

پودر شکر یک و نیم پیمانه

تخم مرغ دو عدد

شیر یک پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

وانیل نصف قاشق چای خوری

آب جوش نصف پیمانه


روش تهیه


اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. حالا دوتا قالب کیک 22 سانتی رو که چرب کردید و آرد پاشی کردید بیارید و مایع کیک رو مساوی توی هردو بریزید. اگه فقط یه قالب دارید هیچ اشکالی نداره بعدا می تونید کیک رو دو لایه ببرید ولی باید مواظب باشید خورد نشه.

حالا قالب ها رو توی طبقه وسط فر میزاریم حدود 30 تا 35 دقیقه طول می کشه تا کامل بپزه. یه خلال دندون تمیز رو وسط کیک فرو ببرید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست. یادتون باشه قبل از 20 دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کنه. وقتی کیک ها پخت، از فر بیرون بیارید ده دقیقه صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه. بین دولایه می تونید از خامه یا کرم گاناش یا نوتلا استفاده کنید و روی کیک رو هم می تونید باز با خامه یا گاناش یا سس شکلات بپوشونید و بعدش به دلخواه خودتون تزئینش کنید و برای تولد یا هر مناسبت یا بی مناسبتی دیگه ای نوش جان کنید.

نکته: شکر....

 

هنر خانم قاصدک

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک شکلاتی


آموزش طرز تهیه ترشی بلال

 
آموزش طرز
 
تهیه ترشی بلال
 

آموزش طرز تهیه ترشی بلال

 

ترشی بلال


طرز تهیه

بلال سه عدد

سرکه سیب

شکر دو قاشق غ

فلفل تند سه عدد

نمک دو قاشق غ


اول سه عدد بلاال ذرت مکزیکی و نرم و شیری رو ده دقیقه پختم بعد طبق عکس برش دادم گذاشتم آبش که خشک شد چیدم تو شیشه لابه لا هم شکر و نمک و فلفل روش هم قشنگ سرکه ریختم خوشمزه س اما بیشتر جنبه تزئینی داره چون خوردنش یکم ....

 

 هنر خانم نیلوفر

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ترشی بلال

آموزش طرز تهیه ترشی هفت بیجار

 
آموزش طرز
 
تهیه ترشی هفت بیجار
 
 

آموزش طرز تهیه ترشی هفت بیجار

 

ترشی هفت بیجار


کرفس: 1 کیلو

خیار چنبر: 2 کیلو

فلفل سبز تند: 5/. کیلو

هویج: 1کیلو

موسیر خشک: 200گرم

گل کلم: 3 کیلو

ادویه ترشی، زرد چوبه، نمک، فلفل تند (پودری) به اندازی لازم

سرکه ی قرمز (وردا) 2 عدد

 


ابتدا کرفس (ساقه و برگ)، خیار چنبر، گل کلم، هویج را خرد کرده در ظرف مورد نظر می ریزیم بعد موسیری که از قبل شسته بودیم همراه فلفل سبز اضافه میکنیم در آخر ادویه و سرکه را اضافه میکنیم در ظرف می بندیم و چند بار ظرف را تکان می دهیم.

نکته اینکه مواد باید با سرکه پوشانده شود.

ظرف باید پلاستیکی باشد.

ظرف مورد ن...

 

هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ترشی هفت بیجار

آموزش طرز تهیه کیک کره ای فوری

 
آموزش طرز
 
تهیه کیک کره ای فوری
 

آموزش طرز تهیه کیک کره ای فوری

 

کیک کره ای فوری


کره 125 گرم

شکر 165 گرم

تخم مرغ 2 عدد

آرد 225 گرم

بینکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

شیر 125 میلی لیتر


طبق معمول همه کیک ها اول همه مواد رو آماده میکنیم . بعد فر رو روشن میکنیم . برای کیک های فوری حتما باید اقلا از نیم ساعت قبل مواد رو از یخچال بیرون بزارید تا به دمای محیط برسن. این نکته خیلی مهمه. بعد همه مواد رو داخل ظرفی میریزیم و با دور تند همزن حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا رنگش روشن تر بشه. این کیک همزدن زیادی نداره . مواد رو داخل قالب ریخته و به مدت 40 دقیقه داخل فر 180 درجه میزاریم. اگه از قالب کاپ کیک استفاده میکنید زمان پخت به حدود 35 دقیقه میرسه. همیشه برای اطمینان از پخت وسط کیک خلال دندون فرو کنید اگه مواد بهش نچسبیده بود آماده هست.

این ....

 

 هنر خانم سیده زینب

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک کره ای فوری


آموزش طرز تهیه کیک اسفناج

 
آموزش طرز
 
تهیه کیک اسفناج
 

آموزش طرز تهیه کیک اسفناج

 

کیک اسفناج

 

آرد 2 پيمانه

شکر 1 پيمانه

تخم مرغ 2 عدد

روغن مایع دو سوم پيمانه

ماست نصف پيمانه

بگینک پودر 1 ق غ

وانیل مقداری

پودر هل 1 ق چ

اسفناج خام پوره شده 1پيمانه پر

 

يك كيلو اسفناج خریده بودم که پاک کردم و فقط برگها رو جدا کرده و شسته و خرد کردم بعد با روغن مایع داخل غذاساز ریختم تا کامل پوره بشه. تخم مرغ و شکر و وانیل و هل و ماست رو با دور تند همزن خوب مخلوط کردم بعد مخلوط پوره اسفناج و روغن رو اضافه نموده و دوباره هم زدم ودر آخر آرد و بگینک پودر رو که سه بار الک کرده بودم کم کم به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کردم و مواد رو در قالب چرب شده ریختم و در فر از قبل گرم شده مدت نیم ساعت با۱۷۵ درجه سانتیگراد پختم.شما با خلال دندون چك كنيد حتما! فرها فرق داره.

خیلی خوشمزه شده بود و اصلا طعم و بوی اسفناج نمی داد و به خاطر رنگ قشنگش کیک متفاوتی است مخصوصا براي بچه هايي كه اسفناج نميخورن عاليه

وسط كيك هم يه لإيه كرم پاتيسير زدم

طعم متفاوتي داره حتما امتحان كنيد


كرم پاتيسير:

 

شير يك ليوان

زرده تخم مرغ يك عدد با چنگال ميزنيم روان بشه

شكر نصف ليوان

آرد ذرت ٢ قاشق غذاخوري

نشاسته ذرت ١ قاشق چايخوري

(بجاي آرد ذرت، آرد گندم ميتونيد بزنيد)

وانيل كمي

كره٣٠ گرم

رنده پوست ليمو ترش ١ قاشق چايخوري

 

همه رو باهم قاطي ميكنيم توي قابلمه روي شعله گاز اونقدر هم ميزنيم تا غلظتش بيشتر از فرني بشه

بعد از خنك شدن استفاده ميكنيم!

پيشنهاد ميكنم كيك رو بعد درست كردن چند ساعتي ....

نوش جان

 

 هنر خانم قاصدک

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک اسفناج


آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی کشمشی
 

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی

 

شیرینی کشمشی


مواد لازم:


آرد: 250 گرم

پودر شکر: 220 گرم * (به انتهای دستور مراجعه کنین)

کره: 150 گرم * (به انتهای دستور مراجعه کنین)

تخم مرغ: 2 تا

کشمش: 100 گرم

وانیل: 1 ق چایخوری


طرز پخت:


خب برای پودر شکر، من شکر رو آسیاب و بعد الک کردم و بعدم اندازه زدم. موادم بیرون یخچال گذاشته بودم..آرد رو هم الک کردم و کنار گذاشتم. فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کردم...کره و پودر شکر و وانیل رو با همزن زدم تا کرمی بشه...بعد تخم مرغها رو یکی یکی شکوندم توش..هر کدوم رو که اضافه کردم با همزن زدم تا یکنواخت بشه و بعدی رو ریختم...این بعد از هم زدن دومین تخم مرغه

آرد رو کم کم توش ریختم و مواد رو خوب مخلوط کردم..در نهایت هم کشمش ها رو ریختم و با لیسک هم زدم

سینی فر رو کاغذ روغنی انداختم و از مایه شیرینی با قاشق چایخوری برداشتم و توی سینی با رعایت فاصله چیدم

سینی رو برای 10 دقیقه یا تا زمانی که دور شیرینی کمی طلایی بشه توی فر می ذاریم

وقتی آماده شد، اجاز ه می دیم خنک بشه و بعد از کاغذ ....

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی کشمکشی

آموزش طرز تهیه قلیه ماهی

 
آموزش طرز
 
تهیه قلیه ماهی
 

آموزش طرز تهیه قلیه ماهی

 

قلیه ماهی

 


طرز تهیه قلیه ماهی : موادلازم: پیاز ۲ عدد بزرگ،سبزی ماهی شامل گشنیز و جعفری ۱ کیلو ،ماهی سفید یا فیله ،سیر ۵ حبه،ابلیمو نصف استکان،شکر ۱ قاشق غ پر ،گوجه فرنگی ۱عدد درشت،رب گوجه ۲قاشق غ ،تمر هندی مقداری ونمک، ادویه شامل کاری و زیره ،فلفل قرمز و زرد چوبه

 


،،،،طرز تهیه:اول ماهی را تمیز کرده خوب میشوریم نمک میزنیم و در ارد می غلطانیم و سرخ می کنیم لازم نیس زیاد سرخ‌بشه بعد کنار میزاریم ،در یک قابلمه سبزی را که خیلی ریز خورد کردیم با روغن مایع و ۲ عدد پیاز رنده شده کمی سرخ می کنیم اگر می خواین قلیه سیاه درست کنید خیلی باید سرخ بشه و بعد ادویه و نمک میزنیم و رب گوجه را هم بهش اضافه کرده و یکمی سرخ می کنیم و گوجه رارنده کرده و به ان اضافه کرده و ابلیمو و شکر را هم می افزاییم و در قبل از اینکه اب را اضافه کنیم تمر هندی را هم با اب حل کرده به قابلمه اضافه می کنیم و رب ساعت روی حرات کم بپزه و تکه های ماهی را هم اضافه می کنیم و ۱۰دقیقه هم با ماهی جوش بخوره و ۵دقیقه ....

 

 

هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

قلیه ماهی


آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با مغز نارگیلی

 
آموزش طرز
 
تهیه کیک شکلاتی با مغز نارگیلی
 

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با مغز نارگیلی

 

کیک شکلاتی با مغز نارگیلی


سلام دوستان گلم....

کیک سورپرایز نارگیلی.....

تخم مرغ......... 3 عدد

شکر.........1لیوان

شیر........نصف لیوان

روغن مایع........ نصف لیوان

آرد ........... 2 لیوان

پودرکاکائو....... 3 ق غ

بکینگ پودر........1 ق م

وانیل .......نصف ق چ

مواد میانی....

سفیده تخم مرغ ........ 2 عدد

پودر قند ......... نصف لیوان

پودر نارگیل ........ 1 لیوان و نیم

برای سس روی کیک ( گاناش )......

شکلات تخته ای....50 گرم

خامه........3 ق غ

شیر عسل......1 ق غ


اول فر رو روشن کردم تا گرم شه.


بعد مواد میانی رو آماده کردم به این صورت که سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی زدم تا فرم بگیره تا زمانیکه ، وقتی ظرف رو برگردوندم از ظرف نریزه.اینکار به این علته که بوی ضخمش گرفته بشه.بعد پودر نارگیل و پودر قند رو اضافه کردم خمیر نرمی به دست اومد.از این خمیر گلوله های کوچیک درست کردم و کنار گذاشتم.

برای مایه کیک.....

تخم مرغ و وانیل رو کمی با مفتول فلزی (همزن دستی ) زدم تا از لختگی دربیاد و روش حباب بوجود بیاد بعد شکر و روغن و نصف شیر رو اضافه کرده و مخلوط کردم.

آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کرده و الک کردم و با نصف دیگه شیر در سه مرحله به خمیر کیک اضافه کردم وبا لیسک هم زدم.

قالب کیک رو با روغن چرب کردم ونیمی از مایه کیک رو داخل قالب ریختم و توپک های نارگیلی آماده شده رو وسط خمیر وکنار هم چیدم و بقیه ی خمیر رو هم روی توپک های نارگیلی ریختم.

فر رو از 20 دقیقه ی قبل با حرارت 180 درجه گرم کرده بودم و قالب رو داخل فر گذاشتم.به مدت 40 تا 45 دقیقه طبقه وسط .

(برای امتحان اینکه کیک پخته یا نه یک خلال دندون ویا چنگال در مرکز کیک فرو کنین اگه چیزی بهش نچسبید کیک پخته.)

بعد از فر ....

 

 هنر خانم قاصدک

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه کباب بره

 
آموزش طرز
 
تهیه کباب بره
 

 

 


کباب بره


مواد لازم


گوشت بره با استخوان

قارچ

برگ جعفری و ریحان

آویشن

نمک و فلفل

روغن زیتون

بادام پوست گرفته


طرز تهيه:


جعفری و ریحان و آویشن و روغن زیتون و نمک و فلفل رو بریزین تو خرد کن و خرد کنین

بادام را هم جداگانه خرد کنید خیلی زیر نکنید که زیر دندان مشخص باشد.

تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

گوشت را مانند شکل به قطعات مساوی تقسیم کنید و در جهت دنده ها برش بدهید.

بعد گوشت را حدود نیم ساعت در مواد بخوابانید. بهتر است ظرف را در یخچال بگذارید.

در این فاصله قارچها را روی کباب ... .

 

بقیه در ادامه مطلب

 


@cook_10320