امروز: چهارشنبه، 27 تیر 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

آموزش طرز تهیه كيك ليمويي ساده


آموزش طرز


تهیه كيك ليمويي ساده

 

بفرماييد رسپي كيك خوشمزه اي كه قولش رو داده بودم 

 

كيك_ليمويي ساده و خوشمزه

٣تخم مرغ

١ليوان شكر

١.٢ليوان روغن مايع

پوست رنده شده يك ليمو

١ليوان شير

١پاكت كوچك پكينگ پودر

١.٢پاكت كوچك وانيل شكري

آرد تقريبا ٢.٥ليوان

 

 

روش:

فر روي ١٦٠ درجه گرم شود

من فرم پخت سريع هستش واسه همين ١٥٠ درجه گرم كردم

تخم مرغ و شكر رو ٥تا٦دقيقه ميزنيم تا سفيد و پوك شه 

روغن ،شير،پوست ليمو رو تك تك ريخته ميكس ميكنيم

آرد و پكينگ پودر و وانيل رو ميكس ميكنيم 

به مواد  با ألك ميافزاييم و هم ميزنيم

مواد كيك رو تو قالب چرب و آرد پاشي شده ريخته  توي فر .... 

نوش جون

 

هنرخانم الیسا


 
بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

 

کیک لیمویی



آموزش طرز تهیه شيرينى حصيرى


آموزش طرز


تهیه شيرينى حصيرى

 

شيرينى حصيرى

 

كره ١٥٠گرم

آرد٣٠٠گرم

پودر قند ١٠٠گرم

تخم مرغ ١عدد

وانيل١/٨قاشق چايخوري

بيكينگ پودر ١قاشق چاي خوري

كمي زعفران غليظ

و پودر كاكائو

كره به دماي محيط رسيده و پودر قند رو سه دقيقه با همزن بزنيد.تخم مرغ و وانيل و زعفران رو اضافه كنيد و هم بزنيد آرد و بيكينگ پودر رو الك كنيد واضافه كنيد تا خمير نرمي بديت آيد (ممكنه كمي ارد اضافه تر نياز باشد تا به دست نچسبد)خمير رو دو قسمت كرده و به يه قسمت پودر كاكائو اضافه كنيد تا رنگ شكلاتي بشه خمير ها را جدا گانه تو كيسه فريزر گذاشته و نيم ساعت داخل يخچال بگذاريد.بعد از هر مدام از خميرها يك گلوله به اندازه نارنگي كوچك برداريد و جدا گانه با وردنه نازك باز كنيد و هر كدام رو به صورت نوار هاي يك سانتي و بلند ببريد و به صورت حصيري از لابلاي هم رد كنيد و بعد با قالب گرد قالب بزنيد ، و تو سيني فر بچينيد ، اضافات خمير رو دوباره ميتونيد رنگها رو جدا كنيد و دوباره ازش استفاده كنيد، سيني رو كه بيسكوييتها رو داخلش چيدين ابتدا بيست دقيقه تو يخچال بزاريد و بعد تو فر ....



هنرخانم مهدیه

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده 

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320



آموزش طرز تهیه مالا وابیج

آموزش طرز

 
تهیه مالا وابیج


طرز تهیه مالا وابیج

 

 

 مواد لازم:

 

مرغ (تکه تکه شده به اندازه های مناسب) 1 عدد کامل

پیاز 1 عدد بزرگ نگینی خرد شده

رب انار 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل قرمز و سایر ادویجات به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

 

قبل از شروع یک ظرف مناسب انتخاب کنید و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در آن بریزید، همچنین 1 یا 1.5 قاشق غذاخوری رب انار بهش اضافه کنید، از رب گوجه فرنگی برای رنگ دادن به غذا و از رب انار برای مزه دادن به غذا استفاده میکنیم، پس میتونید خودتون این نسبت رو کمی دست کاری کنید، چون در رنگ غذا تاثیر خواهد داشت، این ربی که من استفاده کردم از شمال خریدیم و کیفیت خیلی عالی داشت.

سپس آرام آرام بهش 2 لیوان آب اضافه میکنیم و هم میزنیم تا رب کاملا در آب رقیق شه، به این مایع برای دادن عطر و طعم به غذا کمی فلفل قرمز اضافه کنید و همچنین کمی نمک به این مایع اضافه کنید، توجه کنید این غذا اصلا تند نیست. این مایع در واقع آب و سس غذا هست و دیگه نباید بهش آب اضافه کرد در حین پخت.

سینه های مرغ رو در اندازه های مناسب تکه تکه کنید، هر چه تکه ها کوچکتر باشه سس غذا بهش بیشتر میچسبه و خوشمزه تر میشه. در داخل یک ماهیتابه روغن میریزیم و تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم، کاملا مرغ ها رو در روغن سرخ کنید. باید کاملا سرخ بشه و به عوض شدن رنگش کفایت نکنید.

سپس بعد از اینکه مرغ هارو سرخ کردیم و آب مرغ ها خارج شد، اون ها رو به یک قابلمه متوسط خالی که روی شعله کم قرار داره منتقل میکنیم تا با همون روغنی که به مرغ ها چسبیده هم کمی مرغ بپزه. سپس به روغن و آب مرغ باقیمانده در ماهیتابه پیاز رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا پیاز ها نرم و پخته شن.

بعد از اینکه پیاز ها رو سرخ کردیم اون ها رو با روغن و آب مرغ همراهش روی مرغ هایی که داخل قابلمه قرار داره میریزیم، سپس روی مرغ ها ادویه هایی از جمله (نمک، فلفل قرمز، کاری، زردچوبه، دارچین) و همچنین ادویه لیمو فلفلی به مقدار دلخواه اضافه میکنیم تا مزه خوشمزه ای به خودش بگیره.

سپس سسی که تهیه کرده بودیم رو بهش اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا با شعله کم و ملایم حدود .....

 



هنر آیدین

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

 

آموزش طرز تهیه بيسكوييت آردي خيلي خيلي ساده

 
آموزش طرز
 
تهیه بيسكوييت آردي خيلي خيلي ساده
 
 

آموزش طرز تهیه بيسكوييت آردي خيلي خيلي ساده

 

بيسكوييت آردي خيلي خيلي ساده

 

مناسب واسه كساني كه شيريني هاي ترد دوست دارن

 


روغن مايع ١ليوان

پودر شكر ١ليوان

وانيل شكري ١پاكت كوچك

آرد به اندازه تقريبا ٢.٥تا ٣ ليوان

روي آن پودر قند

روش تهیه

روي سيني فر كاغذ روغني بندازيد

فر رو ١٨٠ درجه گرم كنيد از اونجا كه فر من پخت سريع داره من ١٧٠ درجه گرم كردم

 


وانيل ،روغن ،پودر شكر را باهم ميكس كنين كم كم آرد بريزيد ورز بدين خمير نه سفت نه شُل بايد باشه كف دست يه كم روغن مايع آغشته كرده از خمير گلوله هايي به اندازه دلخواه بردارين هرچي كوچكتر باشه ترد تَر و كريسپي تَر ميشه تو دست گلوله كنين با كف دست فشار بدين كمي پهن شه تو سيني ميچينيم ١٥ دقيقه .....

 

هنر خانم الیسا

 

بقیه در ادامه مطلب 

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

بیسکویت آردی

آموزش طرز تهیه موس لیوانی

 
آموزش طرز
 
تهیه موس لیوانی
 

آموزش طرز تهیه موس لیوانی

 

موس لیوانی


بستی 2 عدد یک لیتری

شیر 1 لیتر

طعم دهنده کرمفیل شیر 3 قاشق

ژلاتین 60 گرم

خامه 1/5 کیلو

ژله اماده توت فرنگی برا رو کاری یک بسته


@cook_10320


طرز تهیه

 

بستنی خامه طعم دهنده کرمفیل شیر (یا دنت موز طعم بستگی به صلیقه داره)با هم مخلوط کرده تا یه دست شود.

شیر را داخل ظرف ریخته و رویه شعله گاز قرار میدهیم تا گرم شود (شیر به نقطه جوش نزدیک باشد)بعدژلاتین را با 100 گرم شکر قاطی کرده و به ان. اضافه میکنیم وهم میزنیم تا زمانی که دونه هایه ژلاتین در داخل شیر خوب حل شود.(در حین اضافه کردن ژلاتین و شکر شعله را کم کنید )

بعد کم کم به مایه اولیه که با هم مخلوط شده اضافه میکنیم و هم میزینم تا مایه یه دست شود.در مرحله ....)

 

 هنر آقای منصور علا الدین

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه ژله مورب

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله مورب
 

آموزش طرز تهیه ژله مورب

 

ژله مورب


پنج بسته ژله ،ابتدا يه بسته پودر ژله با يه ليوان آبجوش بن ماري کردم وقتی خنک شد يه ليوان بستني وانيلي که شل شدو بهش اضافه کرده ،قالبمو يه کوچولو چرب کردم بعد ژلمو به سمت راست کج کردم گذاشتم داخل فريزر به مدت 10 دقیقه، بعد که گرفت، ژله بعدي رو هم درست کردم و سمت چپ ....

 

 هنر خانم سادات

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ژله مورب


آموزش طرز تهیه چیزکیک با ژله خورده

 
آموزش طرز
 
تهیه چیزکیک با ژله خورده
 

آموزش طرز تهیه چیزکیک با ژله خورده

 

چیزکیک با ژله خورده


مواد لازم :


200 گرم بیسکویت پتی بور

200 گرم پنیر خامه ای

200 گرم خامه پاستوریزه

100 گرم کره

1 قاشق چایخوری وانیل

1 لیوان سرخالی شکر

1 بسته پودر ژله آناناس یا آلوورا

1/2 لیوان آبجوش

1 بسته ژله آلبالو ، پرتقال ، کیوی.........(از هر کدام یک بسته)


@cook_10320


طرز تهیه :

 

ابتدا هرکدام از ژله ها را جداگانه در یک لیوان آبجوش بن ماری کرده ، در ظرف های جداگانه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس از قالب درآورده و مکعبی برش بزنید .

بیسکویتها را پودر کرده و با کره ای که در دمای اتاق نرم شده ، مخلوط کرده تا حالت شنی پیدا کند .

کف ظرف یا قالب کمربندی بیسکویت را ریخته و با فشار دست و یا گوشت کوب فشرده کرده و ساعتی در فریزر بگذارید.

پنیر و خامه را با همزن مخلوط کرده ، شکر و وانیل را هم اضافه کنید و مجددا” هم بزنید.

یک بسته ژله آلوه ورا را در نصف لیوان آبجوش بن ماری کنید . وقتی خنک شد به مخلوط پنیر اضافه کنید.

تکه های ژله رنگی را روی .... .

 

 هنر آقای منصور علا الدین

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

آموزش طرز تهیه خاگینه قالبی

 
آموزش طرز
 
تهیه خاگینه قالبی
 

آموزش طرز تهیه خاگینه قالبی

 

خاگینه قالبی


دوقاشق ارد

دوقاشق ماست

دوعدد تخم مرغ

یه قاشق چای خوری بکینگ پودر وکمی وانیل


همه رو مخلوط میکنیم بعد با قاشق میریزیم توقالبهامون باید ۱/۳از قالبمون رو خالی بذاریم برای پفش دمای فر با ۱۷۰درجه بمدت ۲۰ دقیقه

برای شهدشم یه پیمانه شکر وبا تقریبا یه لیوان اب ویه قاشق چای خوری ابلیمو گذاشتم رواجاق گاز یه خورده که غلیظ‌ شد زعفران رو اضافه کردم گذاشتم سرد شد بعد....

 

 هنر خانم قاصدک

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

خاگینه قالبی


آموزش طرز تهیه مرغ شادی پز

 
آموزش طرز
 
تهیه مرغ شادی پز
 

آموزش طرز تهیه مرغ شادی پز

 

مرغ شادی پز


مواد لازم:


مرغ یک عدد . دوتا سینه دو تا ران

پیاز ۲عدد بزرگ

سیر ۳حبه

پودر موسیر ۱/۲ قاشق چایخوری

زردچوبه ۲ قاشق چایخوری

نمک مقداری

فلفل سیاه یک قاشق چایخوری سر صاف

چوب دارچین ۱ تیکه متوسط

زعفران ساییده۱/۲قاشق چایخوری

هل ۱/۴قاشق چایخوری

کره ۵۰گرم

روغن جامد مقداری

سس سفید مایونز ۱ قاشق غذاخوری

رب ۲قاشق غداخوری

آب جوش ۵ لیوان پر

آب نارنج ۱/۴ لیوان


طرز تهیه:


ابتدا یه پیاز رو رنده کرده و داخل تابه ریخته پخش میکنیم بعد مرغ ها رو بچینید روش و پیاز بعدی رو روش رنده کنید

سیر رو هم رنده میکنیم داخل مرغ ها

نمک و یک قاشق چایخوری زردچوبه روی مرغ ها میریزیم.

یک قاشق هم روغن بریزید داخلش

در تابه رو بذارید حدود یک ساعت تا با آب پیاز پخته بشه.

بعد توی ظرفی رب + مقداری نمک + هل + زردچوبه + موسیر + فلفل سیاه + آب جوش رو مخلوط کرده تا رب حل شود بهش سس مایونز بزنید

تعجب نکنید اول قرمز بوده بخاطر رب گوجه اما الان رنگش کاملا عوض میشه

حالا با همزن دستی کاملا بزنید تا سس مایونز باز بشه.

بعد مرغ رو با چنگال تست میکنیم

مواظب باشید آروم چنگال رو فرو کنید و از هم باز نشه.

مقداری که هنوز مرغ باقی مونده تا پخته شدنش، ظرف شامل آب و رب و ... رو روی مرغ ها بدید و چوب دارچین رو هم بذارید توی تابه درش رو بذارید تا ۲۰ دقیقه بجوشه.

مرحله بعد توی تابه ای نسوز روغن رو به همراه کره داغ کنید

مرغ هارو بعد از ۲۰دقیقه آروم بیرون بیارید سعی کنید خیلی سسی نباشه چون توی روغن میسوزه و رنگش بد میشه

برای این کار آروم با کفگیر مرغ ها رو بیارید بالا تا سس اضافی آن بریزه داخل تابه و بعد داخل روغن و کره سرخ کنید .

یک طرف مرغ که سرخ شد طرف دیگه مرغ رو هم کمی سرخ میکنیم تا طلایی زیبا بشه

بعد از سرخ شدن بذارید داخل همون تابه قبلی و درش رو ببندید.

بعد از مدتی کوتاه بهش آب نارنج و زعفران سایده شده بزنید دسته های تابه رو نگه دارید تابه رو آروم دورانی تکون بدید تا بدون دخالت قاشق ، سس قاطی بشه و روی مرغ هم سسی بشه.

سعی کنید وقتی مرغتون رو میذارید تا پخته بشه مرغ رو وارونه بذارید مثلا روی مرغ به ته تابه باشه تا بیشتر مزه دار بشه ، طبق عکس من قسمت پایینی

بذارید با شعله متوسط با سس پخته بشه و روغن بندازه و سس غلظت بگیره اما نذارید تموم بشه یا خیلی غلیظ بشه چون موقعی که مرغتون سرد بشه سفت تر میشه پس باید آبکی و غلیظ بشه.

در آخر هم سس رو تست کنید اگه احتمالا ترش نبود و ترش دوست داشته باشید بهش مقداری آب نارنج بریزید.

تمام

در اخر هم داخل ظرفی بکشید و آب مرغ روی مرغ ها بدید و نوش جان کنید.

·این مرغ رو من از خودم ساختم و طبق هیچ دستوری نیست .به نظر من برای مجلس زیباست

دوست داشتید برای مهموناتون درست کنید.

·مقدار ترشی و نمکش رو تست کنید و بسته به سلیقتون میتونید کم یا زیادش کنید.

·در طی پختن مرغ دو الی سه بار در تابه رو که بر میدارید آب مرغ رو روی مرغ بدید تا خشک نشه و مزه دار بشه.

·علت ریختن سس مایونز به رب و آب جوش با تجربه ای که داشتم باعث میشه رنگ مرغتون در آخر نارنجی و زیبا بشه و از حالت.....

 

 هنر خانم شادی

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه سوسیس مرغ

 
آموزش طرز
 
تهیه سوسیس مرغ
 

آموزش طرز تهیه سوسیس مرغ

 

سوسیس مرغ


گوشت سینه مرغ 500 گرم

سیر 3 حبه

تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 50 گرم

آرد 75 گرم

شیر خشک 15 گرم

آب 50 گرم

پودر یخ 50 گرم

اسانس دود 2 قطره

ادویه مخصوص:

پودر خردل 4/1 ق چ

پودر زنیان 4/1 ق چ

میخک 1 عدد

فلفل سفید 2/1 ق چ

فلفل قرمز 2/1 ق چ

پودر سیر 1 ق چ

پودر پیاز 1 ق چ

پودر زنجبیل 2/1 ق چ

پودر هل 4/1 ق چ

آویشن 3/1 ق چ

پودر ریشه جور 4/1 ق چ

دارچین 4/1 ق چ

پاپیکا 4/1 ق چ

پودر تخم گشنیز 4/1 ق چ

نمک 2 ق چ


سوسیس مرغ - چهارشنبه 10/6/95


ابتدا سینه یا فیله مرغ را به همراه سیر و روغن مایع، نمک و تمامی ادویه ها داخل دستگاه غذاساز ریخته و به مدت 5 دقیقه همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. در حین این مرحله آب و یخ را به مواد اضافه می کنیم و مجدد دستگاه را روشن می کنیم. اکنون پودر شیرخشک را به همراه یک عدد تخم مرغ و شکر و آرد و پودر پنیر پارمیزان و در صورت دلخواه 2 قطره اسانس دود را به مواد اضافه کرده و مجدد با هم مخلوط می کنیم. اکنون روی میز یا سطح کار را دو لایه سلفون می کشیم. حال از قیف پلاستیکی استفاده کرده مقداری از مواد را داخل قیف ریخته و از ابتدای سطح سلفون به صورت نواری مواد را روی سلفون ریخته و از لبه ها سلفون را جمع کرده و شروع به رول کردن می کنیم. با استفاده از سوزن جاهایی که هوا گرفته را خالی می کنیم و اکنون حدود 40 تا 50 سانت نخ نسوز را بریده و ابتدای سلفون را گره می زنیم و انتهای رول را باز می گذاریم تا فضای لازم را داشته باشیم. حال به اندازه های دلخواه رول را قطعه قطعه لوله کرده و با نخ نسوز می بندیم. اکنون درون قابلمه آب را جوش آورده و روی آن یک آبکش می گذاریم به طوری که از سطح آب بالاتر قرار بگیرد. حال سوسیس ها را درون آبکش گذاشته و در قابلمه را می بندیم و ......

 

عکس هنر کیانای عزیز می باشد 

 

رسپی از خانم کامیار کارشناس صدا و سیما

 

بقیه در ادامه مطلب


رسپی از خانم کامیار کارشناس صدا و سیما

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320