امروز: سه شنبه، 3 مهر 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

روکر موز دسر ایتالیایی



 

روکر موز دسر ایتالیایی
دستور امتحان شده از بانو مرضیه مناسب تمام مجالس و تمام جشن ها

این دسر ایتالیایی ، مانند نوعی کرم هست ، که میتوانید حتی برای روکش کیک ها و حتی فیلینگ کیک هایتان ( فیلینگ یعنی مواد میانی لا به لای کیک ) استفاده کنید. بسیار بسیار خوشمزه هم هست . توصیه میکنم که اگر میخواهید تمام دسرها و ژله هایتان ، بسیار خوب بسته شود و بسیار هم خوشمزه باشد ، حتمأ از یک شب قبل  تهیه کنید تا تمام مواد دسر ، بر روی مواد همدیگر اثر گذاشته و مواد دسرها ، هم مزه شوند. در این دسر ، از اسانس مجاز مصنوعی موزی  ، که در لوازم قنادی فروشی ها هم پیدا میشود ، میتوانید استفاده کنید. ولی هر چه که از این اسانس های مصنوعی ، در دسرهایتان ، استفاده نکنید ، خیلی بهتر و خوشمزه تر و سالم تر خواهند بود. 

ژله تلفیقی تار و پود


 

ژله تلفیقی تار و پود برای ۱۵ نفر
دستور از بانو مرضیه

این بار هم با یک ژله ی بسیار شیک ومجلسی و جدید خدمتتان رسیدم. این ژله هر چند که مانند بقیه ی ژله ها پر کار هست ،ولی بعد از اتمام کارتان، حسابی لذت خواهید برد که توانسته اید با تمرین و توکل برخدا ، چه ژله ی بسیار زیبایی تهیه کنید . تلفیقی یعنی این که دو یا چند ژله را ، در یک دستور با هم ترکیب کنند ، که دراین ژله ، ژله ویترینی رزت سیب را با ژله رنگین کمان ترکیب دادم و به ژله تلفیقی تار و پود تبدیل کردم . این ژله را در هر نوع ظرفی که در دسترس داشته باشید میتوانید براحتی تهیه کنید.

دسر ژله تراریوم



دسر ژله تراریوم
دستور و نکات از بانو مرضیه


 

این دسر را برای تمام مجالس میتوانید تهیه کنید. هر چند که دسر پر کاری هست ، اما به زحمتش می ارزد. این دسر شیک و مجلسی را هم میتوانید در لیوانهای بلند و ساده درست کنید ؛ و هم اینکه در جام های بلند . اگر در جام های بلند که پایه های جام را با هر چیزی که در دسترس داشتید ، تزیین کرده باشید ، برای سفره های عقد هم ، بسیار شیک خواهد شد. هر چند که میتوانید این جام های بلند تزیین شده با مواد تزیینی در دسترس را ، بر سر سفره و میزهای مهمانی و جشنها هم قرار داد و از تزیینات سفره ی تان لذت ببرید. این نوع دسر ، با خود ظرفش سرو میشود. پس انتخاب نوع ظرف هم ، در زیبایی این ژله ی شما تأثیر زیادی خواهد داشت . اگر خواستید که از ظروف پیرکسی که ساده هستند و هیچ طراحی خاصی روی آنها صورت نگرفته، از گذاشتن  حداقل چند شاخه گل طبیعی زیبا و یا یک گلدان گل طبیعی ساده اما زیبا بهره ی بیشتری ببرید. 

دسر چیز کیک مگنولیا


 

دسر چیز کیک مگنولیا
مناسب تمام مجالس
رسپی از بانو مرضیه
مواد لازم:
شیر : ۳ لیوان فرانسوی دسته دار
شکر سفید : نصف لیوان
آرد گندم معمولی : ۳ ق . غ
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
یا اینکه تخم مرغ کامل کوچک : ۱ عدد
نشاسته ذرت : ۳ ق . غ
موز حلقه نازک شده : ۲ عدد
گردو : ۵ عدد یا بیشتر
پودر وانیل : ¼ ق . چ
پودر ژلاتین : ۱ تا ۱/۵ ق . س
شکر سفید : ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم ( کم و زیاد کردن شکرطبق سلیقه است )
خامه صبحانه : نصف تا 1پاکت
رنگ زعفرانی : خیلی کم ( برای قسمت زرد رنگ موزی )
کیک شکلاتی یا هر نوعی دیگر: 1 عدد
ژله توت فرنگی : 1 بسته
آبجوش برای ژله توت فرنگی :1/5 لیوان

طرز تهیه:
ابتدا کیک شکلاتی یا هر نوع کیک دیگری را آماده کنید . کیک را از عرض ، بصورت افقی ، به دو قسمت کنید . کف و دیواره قالبی یا هر ظرف مورد نظری را با فویل آلومینیومی نازک بپوشانید و فویل را بیشتر از دیواره ها در نظر بگیرید ، تا بعد بتوانید دسر را براحتی از قالب خارج کنید . و روی فویل را با کمی کره ذوب شده یا روغن جامد معطر ، بخوبی چرب کنید . یک لایه از کیک را در کف قالب گذارید. آرد گندم معمولی را داخل یک ماهیتابه بمدت یک تا دو دقیقه روی حرارت خیلی ملایم و کم، بدون روغن بو دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود مواظب باشید که رنگ آرد تغییر نکند. اجازه دهید تا آرد بو داده شده خنک شود. یک چهارم پیمانه از شیر را بردارید و بقیه را داخل یک قابلمه تمیز بریزید و روی حرارت ملایم گذارید تا بمدت ۲ تا ۳ دقیقه کمی گرم شود، سپس شکر را افزوده و مدام با همزن دستی هم بزنید تا شکر کاملأ در شیر حل شود، پودر ژلاتین را با ¼ پیمانه شیر بروش بنماری حل کرده و به شیر بیفزایید. نشاسته ذرت را افزوده و سریع هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود و کامل مخلوط شود. حالا آرد را در سه مرحله و قاشق قاشق به مخلوط شیر و شکر بیفزایید ، بطوری که همزمان با اضافه کردن آرد، با دست دیگ رمدام هم بزنید تا گلوله نشود و صاف و یکدست شود. مدام مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید تا تقریبأ به غلظت فرنی برسد و بعد از چند جوش کوچک زیر قابلمه را خاموش کنید تا خنک شود. در یک ظرف زرده تخم مرغ را یا اینکه یک تخم مرغ کامل کوچک را همراه با ¼ ( یک چهارم قاشق چایخوری استاندارد ) پودر وانیل با چنگال مخلوط کنید و آرام آرام بمواد شیر داخل قابلمه اضافه کنید و هم چنان به هم زدن ادامه دهید. یعنی با یک دست تخم مرغ را اضافه کنید و با دست دیگر سریع هم بزنید تا تخم مرغ کامل حل شده و نبندد . دوباره زیر قابلمه را روشن کنید و بمدت ۱ تا۲ دقیقه مواد را هم بزنید. حرارت را خاموش کرده و کم کم ،خامه را بمواد افزوده و با همزن دستی ،تند تند هم بزنید تا خامه بر اثر داغی مواد، نبرد.و بعد به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بمدت 5 دقیقه با همزن دستی کامل هم بزنید.
موزها را حلقه نازک برش دهید. مواد دسر تا ولرم هست را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، و به یک قسمت کمی رنگ زعفرانی بیفزایید و خوب مخلوط کنید. سپس یک لایه از مواد مگنولیای خنک سفید رنگ را روی کیک کف قالب بریزید. یک لایه موز و لایه دیگر گردوها را بریزید، سپس تکه ی دوم کیک را گذارید و بعد مایه زرد رنگ را بریزید، بعد یک لایه موز و پودر گردو بریزید. قالب را درون یخچال بمدت ....

بقیه در ادامه مطلب

دسر تیرامیسو ژله ای قالبی

دسر تیرامیسو ژله ای قالبی ، که مناسب تمام مجالس شما ست ، دسری شیک و مدرن و راحتی هست .


 

دسر تیرامیسو ژله ای قالبی

رسپی از مرضیه

این دسر برای موارد زیر مناسب است: شب یلدا، جشن ها، مهمانی ها، دیدنی عروس، پاگشا کردن عروس

موادلازم :

 پنیرخامه ای:  ۲۰۰ گرم

بیسکوییت پتی بور ساده یا کاکائویی: ۳۰ عدد

شکلات قهوه ای تخته ای: ۸۰ تا ۱۸۰ گرم

پودر قند یا پودرشکر: ۴ قاشق غذاخوری سرپر

پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه پاکت صورتی: ۲۰۰ گرم

نسکافه یا قهوه ی دم شده: ۱ قاشق غذاخوری

آب: یک چهارم پیمانه استاندارد

ترافلهای ریز رنگی یا شکلات: جهت تزیین

روغن مایع: کمی درصورت نیاز در حین کار

پودرژله توت فرنگی یا انار یا هر رنگ قرمز دیگری: ۱ بسته

آب جوش: یک و نیم لیوان دسته دار فرانسوی قدیمی

پاکت پلاستیکی کلفت: ۲ عدد یا فویل آلومینیوم نازک

طرزتهیه:

از نیم ساعت قبل، تمام مواد را بیرون از یخچال وکابینت بگذارید تا کاملاً به دمای محیط برسند. شکلات تخته ای قهوه ای را خرد کرده درون ظرفی ریخته و ظرفش را روی بخار آب کتری درحال قل زدن قراردهید تا کاملأ ذوب شود. اگر حس کردیدکه شکلات ذوب شده خیلی سفت هست، کمی روغن مایع مخصوص پخت وپز را به آن بیفزایید. بعداز ذوب شدن ظرف را از روی بخار آب برداشته و خوب هم بزنید تا کمی ولرم شود، و به آن پنیر خامه ای و خامه صبحانه را افزوده و مدام و تند تند و حسابی هم بزنید، تا همه مواد مخلوط شوند و خامه و پنیر براثر داغی شکلات بریده نشوند. حالا پودر قند یا پودر شکر را به همراه پودر کاکائو به مواد اضافه کنید. وقتیکه پنیرخامه ای و خامه صبحانه را به شکلات ذوب شده میافزایید، رنگش روشن میشود و بعد با افزودن پودرکاکائو تیره میگردد. اگر خواستید که بجای شکلات قهوه ای تخته ای از شکلات تخته ای سفید استفاده کنید، باید پودر کاکائو را حذف کنید. وقتیکه مواد رامخلوط کردید، دوباره ظرف مواد را روی بخار آب قرار دهید و خوب هم بزنید تا تمام مواد یک دست شوند. ظرف را از روی بخار آب بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. آب سرد یا آب ولرم را درظرفی ریخته و پودر نسکافه را در آن کامل حل کنید.

 یک بسته پودر ژله انار یا توت فرنگی یا هر رنگ قرمز دیگری را دریک و نیم لیوان آب جوش، به روش بن ماری (یعنی قراردادن ظرف آب و پودر ژله روی حرارت بخار آب) کامل حل کنید. درمحیط آشپزخانه ژله ی حل شده را نگهدارید تا کاملاً خنک شود. بهتر است برای این دسر خیلی خوشمزه و شیک و مجلسی، از قالب کوچک استفاده کنید تا برای درست کردنش اذیت نشوید. مگر اینکه بخواهید برای افراد زیادی این دسر را تهیه کنید که مسلماً به قالب بزرگتر نیاز هست. قالب مستطیلی یا اگرمهارت دارید هر نوع قالبی دیگر را که مدل داشته باشد، اما فروفتگی و برآمدگی نداشته باشد، را مانند قالب قلبی که در تصویر می بینید را برداشته، دو تا پاکت پلاستیکی را از هم باز کنید و بصورت بعلاوه (+) در کف و دیواره های قالب که کمی با پاشیدن آب مرطوب کردید، قرار دهید. اگر از فویل آلومینیوم نازک استفاده می کنید، تنها کف و دیواره های قالب را خوب بپوشانید و حتمأ مقداری از این فویل آلومینیوم و یا حتی پلاستیک، از دیواره های قالب بزرگتر باشد وبیرون بزند تا بعد برای خارج کردن دسر از قالب راحت باشید. حالا روی پلاستیک و یا روی فویل آلومینیوم نازک را با روغن مایع چرب کنید تا مواد به کف و دیواره ها نچسبند. حالا به دو روش میتوانید کار را ادامه دهید:

 ۱- یکی از بیسکویت ها را در دست گرفته و فقط یک سمت آنرا روی سطح نسکافه ی حل شده زده و فقط کمی بیسکویت را مرطوب کنید.

 ۲- بیسکویت ها را در کف قالب یا روی یک سینی بگذارید و با کمک قلموی مخصوص آشپزی، نسکافه ی حل شده را روی آنها بمالید تا فقط کمی مرطوب شوند (نباید بیسکویت ها خیس شوند، فقط مرطوب شوند). حالا باز به دو روش میتوانیدعمل کنید:

الف- مقداری از مواد شکلاتی آماده و خنک شده را روی بیسکویت های کف قالب و دیواره های قالب بمالید.

ب- فقط روی بیسکویت های کف قالب را از مواد شکلاتی خنک شده بپوشانید. سپس باز بیسکویت های دیگری را برداشته، یک سمتش را به نسکافه مرطوب کرده و آن قسمت خشک بیسکوییت را روی مواد شکلاتی کف قالب که روی ردیف اول بیسکوییت ها ریخته اید، قرار دهید. بعد مجدد از مواد شکلاتی خنک، روی بیسکویت ها بریزید. و نیمی از قالب را با این مواد پر کنید. قالب دسر را درفریزر بمدت نیم ساعت یا اینکه یک ساعت در یخچال گذارید تا بسته شود. بعد قالب را از فریزر یا اینکه از یخچال خارج کنید یک سینی زیر قالب گذارید. و اول دو الی سه قاشق غذا خوری از ژله ی خنک شده را روی دسر بریزید، و باز قالب را داخل فریزر گذارید تا لایه ی اول ژله بسته شود. بعد قالب را خارج کرده و مابقی ژله ی خنک شده و روان راروی ژله ی بسته شده بریزید و قالب را در یخچال گذارید تا کامل ببندد. بعد از بسته شدن کامل دسر، قالب را بیرون آورده و یک لایه بیسکوییت مرطوب شده را از قسمت مرطوبش روی ژله بسته شده بگذارید، مواد شکلاتی را روی بیسکوییت ها بریزید، بعد یک ردیف یا دو ردیف بیسکویت بچینید واین عمل را تکرار کنید تا همه ی مواد شکلاتی و بیسکویتها تمام شوند و آخرین ردیف این دسر، 


بقیه در ادامه مطلب

تست توت فرنگی و شکلات


تست توت فرنگی وشکلات

موادلازم:
نان تست :۸عدد
توت فرنگی :۲۰عدد
تخم مرغ کامل :۲عدد
کره :۵۰ گرم
شکلات تلخ :۱۰۰ گرم
کرم شکلات دنت شیری : ۳ عدد

طرزتهیه (امتحان شده ازطرف marzieh)
ابتدا درون دستگاه غذاساز یادردستگاه دستی مولینکس یاحتی درمخلوط کن برقی،توت فرنگیهای شسته وبدون آب اضافه رابهمراه ۲تا ساشه ی کرم شکلات دنت شیری بریزید (یکی از ساشه ها را جهت تزیین نگهدارید). این سس کیک صبحانه ی ماهست.
درظرفی تخم مرغهارا شکسته وکامل هم بزنیدتازرده وسفیده کاملأ باهم مهلوط شده وحباب بزنند.ماهیتابه ای راازقبل روی حرارت ملایم قراردهیدتا حسابی گرم شود،چون نقطه ی ذوب کره خیلی پایین هست یعنی کره زودمیسوزد،ابتداکمی روغن سرخ کردنی ریخته سپس کره راافزوده تا ذوب شود.یک عدد نان تست رابرداشته وبا قاشق یا با لیسک،سس توت فرنگی راروی آن بمالید.بعدیک عدد نان تست دیگر روی این سس گذاشته و بادست روی نان تست راکمی فشاردهیدتا هردونان توسط این سس بهم بچسبند. درظرفی تخم مرغها راشکسته وباچنگال حسابی هم بزنیدتا حباب دارشود،حالا این نان تست ها رادرون این تخم مرغ بغلطانید وبعد درروغن داغ،سرخ کنید،فقط حسابی حواستان .....
خیلی خوشمزه ست این کیک صبحانه ی فوری

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی خیس - براونی


آموزش طرز 

تهیه کیک شکلاتی خیس - براونی

 



کیک شکلاتی خیس

براونی

برای 8 نفر:

شکر 1.5 پ

روغن 1 پ

آرد 2 پ

شیر  1.5 پ

تخم مرغ 3 عدد

بکینگ پودر 10 گرم معادل 1 ق غ

وانیل 5 گرم معادل 1 ق چ

پودر کاکائو  40 گرم

پودر کاپوچینو 10 گرم

 طرز تهیه :

شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد 1 پ از این مایع را بردارید و کنار بذارید.

بعد تخم مرغ را اضافه کنید و حسابی با همزن بزنید.

در نهایت مخلوط ارد بیکینگ پودر و وانیل رو  روی مواد الک کنید و با لیسک   دورانی هم بزنید .

 قالب رو با روغن جامد چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزید

 170 درجه 35 دقیقه.

 بعد از قالب خارج میکنیم و  ....




کیک شکلاتی خیس براونی هنر پروفایل p&m


بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک شکلاتی خیس


براونی


آموزش طرز تهیه شيرينی دانمارکی


آموزش طرز

تهیه 
شيرينی دانمارکی


 


این دستور امتحان کردم

شيرينی دانمارکی

آرد 700-750 گرم 5 تا

خمير مايه سه قاشق غذاخوري

شير ولرم يك پيمانه

تخم مرغ سه عدد

شكر 110 گرم

روغن مايع يك پيمانه

زعفران اب شده يك قاشق چايخوري

وانيل نصف قاشق چايخوري

مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي:

يك پيمانه آب

يك پيمانه شكر

نصف پيمانه آرد

نصف چايخوري وانيل

براي رويه شيريني هم زرده تخحم مرغ...شكر دانه درشت يا كنجد

قبل از هر كاري اول

يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه

تا خمير مايه عمل بياد

كرم رو درست كن كه سرد بشه..

درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه.

آخري هم وانيلو اضافه ميكني و والسلام

آرد و شكررو الك كن

تخم مرغ و روغن و خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزن يه كم و بريز رو آرد

شير ولرم رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بده چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه

با وردنه پهن ميكني.

خيلي نازك

كرم ميذاري لاش و ميبندي و برش ميزني

حالا اگه از قبل هم برش زدي بعد كرم گذاشتي كه چه بهتر

ميچيني تو سيني و يكي دوساعت بهش استراحت بده تا كامل حجمش دوبرابر بشه

فر رو از يه ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم مميكني

روي خمير ها زرده بمال..دوس داشتي شكر ..دوس داشتي كنجد يا هر چي خودت ميلته بپاش.

به مدت پونزده تا بيست دقيقه

من خودم يه كم هم گريل رو روشن كردم روش طلايي تر بشه

من با ⅓ مواد درست کردم و ۱۶ تا دانمارکی تپل بهم داد،

دفعه بعد ۲۰ تاییش می کنم،

هر قسمت رو با وردنه صاف کنید و نواری برش بزنید

با ⅓ مواد ۵ تا نوار درست کنید برای یکی از چهارتا

خمیرو گلوله کنید

به ۴ قسمت تقسیم کنید

کرم بذارید و رول کنید

با فاصله بچینید توی سینی

زرده بمالید و کنجد بپاشید

بپزید

برای من ۱۰ دیقه ای پخت

اگر دیدید زیرش طلایی کمرنگ شد پخته

از بالا گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی ها طلایی بشه،

تو کرم شیرینی گلاب نریزید

وانیل بریزید تا کاملاً .....




اینمم دستور دانمارکی شیرین بانو


تصویر بالا هنر قاصدک عزیز تصویر پایین هنر شیرین عزیز



بقیه در ادامه مطلب



کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


شیرینی دانمارکی


آموزش طرز تهیه کیک اتریشی

آموزش طرز

تهیه کیک اتریشی


 





کیک اتریشی


تخم مرغ 9 عدد
خمیر مارزیپان کم شیرین یا مارسپان یا خمیر بادام 250 گرم
کره گیاهی(مارگارین) یا روغن صاف قنادی شماره 50_ 250 گرم
پودر قند 250 گرم
شیر 100 گرم
روغن مایع 90 گرم

 آرد 300 گرم

بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری استاندارد
وانیل


مارزیپان و پودر قند و کره گیاهی یا روغن صاف 50 رو کمی با هم مخلوط میکنیم بعد با همزن میزنیم اینقدر که مثل خامه سفید و پوک بشه و گلوله ای نداشته باشه ، باید زیاد بزنید.هم زمان با زدن همزن دور و ته ظرف رو با پالت تمییز کنید که احیانا مارزیپان به کف ظرف نچسبیده باشه و مارزیپان و کره و پودر قند کامل با هم مخلوط شه و  به خورد هم بره. بعد یک سوم  روغن مایع اضافه میشه   باز بزنید تا پوک شه وبعد تخم مرغ،دانه دانه اضافه میشه بعد از تخم مرغ آخر مواد رو آروم با پالت زیرو رو کنید و دوباره دقت کنید که مایع مارزیپانی به ته ظرف نچسبیده باشه و مایه شما هم گلوله ای نداشته باشه. بعدآرد و وانیل و ب پ رو آروم با پالت فولد کنید یعنی کم و آروم هم بزنید،و به تناوب شیر رو هم اضافه کنید و آخری روغن مایع اضافه میشه. بعد یک مقدار از مواد رو بردارید و داخلش کاکائو بریزید تا کیک شما دو رنگ شه. نصف مواد رو داخل قالب بریزید بعد مواد  کاکائویی  رو با قیف یه لایه  نازک وسط مواد بریزید به طوری که مایه کاکائویی یک سانت با لبه ظرف فاصله داشته باشه و بعد مابقی مایع سفید رو آروم روش بریزید.  حرارت 150درجه
پ ن؛برای جلوگیری از چسبیدن کیک به ظرف سرو، ....... 


بقیه در ادامه مطلب



@cook_10320

+++++++++++



خمیر مارزیپان یا مارسپیان یا خمیر بادام



بادام یا خلال بادام 500 گرم 

شکر 250 گرم

سفیده تخم مرغ دو عدد

گلاب یک قاشق غذاخوری

روی بادام آب جوش بریزید و بگذارید چند دقیقه بماند و بعد به آرامی پوست آنرا جدا کنید و روی پارچه پهن کنید تا خشک شود بعد آنرا آسیاب کنید تا کاملا پودر شود میتونید برای جلوگیری از گلوله شدن بادام در حین آسیاب کردن کمی از پودر قند استفاده کنید. که اگر بادام کاملا خشک شده باشد نیازی نیست. دقت کنید که بادام کاملا پودر شود وگرنه خمیر صاف و یکدستی نخواهید داشت. حال پودر بادام و سفیده تخم‌مرغ و شکر و (من از پودر قند استفاده کردم)و گلاب را با هم مخلوط کنید و بگذارید .....




هنر فاطمه خانم (یکی از ادمین های محترم)


بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


کیک اتریشی یا خمیر بادام یا خمیر مارزیپان یا خمیر مارسیپان


آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی کاپوچینو


آموزش طرز

تهیه کیک شکلاتی کاپوچینو

 


کیک شکلاتی کاپوچینو

 

 

مواد لازم: كره 150 گرم

شكلات 50 گرم

پودر كاكائو يك سوم ليوان

پودر قهوه فوری 40 گرم

آب يك و نيم ليوان

آرد 4 ليوان

جوش شيرين يك و نيم ق چ

بيكينگ پودر 1 ق چ

شكر 2 ليوان

وانيل 1 ق چ

تخم مرغ 3 عدد

شير نصف ليوان

ماست ربع لیوان

 

 

طرز تهیه: فر را روی 180 درجه روشن کنید. دو عدد قالب گرد 21 سانتی را چرب و آرد پاشی کنید. 

شکلا رو خورد کرده به روش بن ماری ذوب کنید. کره را جداگانه ذوب کنید. سپس شکلات مذاب رو به کره ذوب شده اضافه کنید. پودر کاکائو و پودر قهوه فوری رو هم اضافه کرده با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشن. آب رو هم اضافه کنیدو خوب هم بزنید. آرد رو همراه جوش شیرین و بیکینگ پودر الک کنید. شکر و وانیل رو هم بهش اضافه کنید. حالا سس شکلاتی که درست کرده بودید رو به مخلوط آرد اضافه کنید و فقط در حد ملخوط شدن با همزن دستی بزنیدشیر و ماست و تخم مرغ رو هم اضافه کنیدو فقط در حد مخلوط شدن بزنید. این کیک پف خوبی داره پس مقدار مواد داخل قالب باید از نصف قالب کمتر باشه. مواد رو توی قالب ها بریزید و توی فر ...

 

هنرآقای منصور علا الدین


بقیه در ادامه مطلب


 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

 

کیک شکلاتی کاپوچینو