امروز: سه شنبه، 4 اردیبهشت 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

آموزش طرز تهیه کالباس خانگی (خونگی)

 
آموزش طرز
 
تهیه کالباس خانگی (خونگی)
 
 

آموزش طرز تهیه کالباس خانگی (خونگی)

 


کالباس خانگی (خونگي)

مواد لازم کالباس :

مرغ : ۱ کیلو ( بهتر است هم از سینه و هم از ران مرغ استفاده شود )

سیر : ۵ حبه

زرده تخم مرغ : ۳ عدد

آرد : ۳ قاشق غذا خوری

روغن مایع : ۳ قاشق غذا خوری

مواد لازم ادویه کالباس :

نمک : ۱و ۱/۲قاشق سوپخوری

فلفل : ۱/۲ قاشق مرباخوری

دارچین : ۱/۴ قاشق مرباخوری

میخک : ۳ پر

جوز هندی : ۱/۴ قاشق مرباخوری

آویشن : ۱/۲ قاشق مرباخوری

هل : ۱/۲قاشق مرباخوری

زنجبیل : ۱/۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کالباس :

ابتدا مرغ را به همراه سیر سه بار چرخ میکنیم وسپس آرد را را مواد اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم

حال ادویه ها را با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم و به مواد بالا اضافه میکنبم و باز ورز میدهیم

سپس زرده ها را به مواد اضافه کرده و در آخر روغن را اضافه میکنیم

مواد را آنقدر ورز میدهیم تا حالت خمیری بگیرد و به ظرف نچسبد

حال موا را بر روی یک ورق آلومینیومی بسیار نازک پهن میکنیم یا سلفون پهن میکنیم و برای این مرحله میتوانید وسط کالباس هویج و قارچ و پسته بریزید که من فقط هویج ریختم

و با کمک ورق آلومینیومی کالباس را رول میکنیم

و سپس ....

 


هنر خانم قاصدک

 

بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی ها ودستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه حلوا لوز

 
آموزش طرز
 
تهیه حلوا لوز
 
 

آموزش طرز تهیه حلوا لوز

 


 

 

طرز تهیه و مواد لازم حلوا لوز:

آرد برنج یک لیوان فرانسوی

مغز گردو یک لیوان فرانسوی

عسل با رنگ کمی تیره یک لیوان فرانسوی

پودر زعفران یک دوم قاشق چایخوری

پودر هِل یا چهارم قاشق چایخوری

 

در ابتدای کار زعفران را با کمی یخ حل میکنیم

زغفران باید کمی غلیظ باشه

آرد برنج دانه ریز رو تفت میدیم تا بوی خوب آرد بلند بشه،در ظرف گودی میریزیم

گردو رو تفت میدیم وقتی رنگش تغییر کرد داخل کیسه پارچه ای تمیز میریزیم و مابین دو دست ماساژ میدیم تا پوست نازکش دربیاد و گردو سفید بشه(یکی از نکات مهم حلوا لوز در همین مورد هست)گردو رو با تیغه ریز چرخ گوشت دو بار چرخ میکنیم...

 


هنر خانم مریم

 

 بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320



 

آموزش طرز تهیه دسر شیر کاکائو

 
آموزش طرز
 
تهیه دسر شیر کاکائو
 

آموزش طرز تهیه دسر شیر کاکائو

 

 

دسر شیر کاکائو

شیرکاکایو ٣ لیوان

شکر یک لیوان

خامه صبحانه ۴ قاشق غذاخوری

ژلاتین ۴ قاشق غذا خوری

اب یک لیوان

شیرکاکایو و شکر رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا شیر بجوشه و شکر حل بشه .بعد ژلاتین ....

هنر خانم یاس
 
بقیه در ادامه مطلب
 

کلیپ ها ورسپی ها و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه کرم بستنی بلوبری

 
آموزش طرز
 
تهیه کرم بستنی بلوبری
 
 

آموزش طرز تهیه کرم بستنی بلوبری

 

کرم بستنی بلوبری

پودر ژلاتین یک پنجم قاشق غذاخوری

آب جوش یک پنجم قاشق لیوان

بستنی وانیلی ١ لیتر

ژله بلوبری یک بسته

وخامه صبحانه یک بسته

پودر ژله رو در یک پنجم قاشق لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم و پودر ژلاتین هم به روش بن ماری داخل کمی اب سرد کاملا حل میکنیم. بستنی و خامه رو با همزن میزنیم تا کاملا یکدست بشه و باهم مخلوط بشن و درانتها ژله و ژلاتین خنک شده رو به بستنی و خامه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و داخل قالب چرب شده ....

 


هنر خانم یاس
 
بقیه در ادامه مطلب
 

کلیپ ها، رسپی ها و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه ژله لانه زنبوری

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله لانه زنبوری
 

آموزش طرز تهیه ژله لانه زنبوری

 

آموزش طرز تهیه ژله لانه زنبوری

 

طرزتهیه ژله لانه زنبوری


5 پیمانه شیر سرد را با 4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط می کنیم کمی گلاب می زنیم روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می زنیم تا پودر حل بشه و شیر داغ شود اما نجوشد. بعد شیر را از روی حرارت برداشته و مخلوط یک پاکت خامه صبحانه و یک قوطی شیر عسل که از قبل مخلوط کردیم را به شیر گرم ....

 
هنر خانم سمیه
 
بقیه در ادامه مطلب
 

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

کلیپ ودستورات ورسپی های امتحان شده

@cook_10320