» » آموزش طرز تهیه ترشی بلال

آموزش طرز تهیه ترشی بلال

 
آموزش طرز
 
تهیه ترشی بلال
 

آموزش طرز تهیه ترشی بلال

 

ترشی بلال


طرز تهیه

بلال سه عدد

سرکه سیب

شکر دو قاشق غ

فلفل تند سه عدد

نمک دو قاشق غ


اول سه عدد بلاال ذرت مکزیکی و نرم و شیری رو ده دقیقه پختم بعد طبق عکس برش دادم گذاشتم آبش که خشک شد چیدم تو شیشه لابه لا هم شکر و نمک و فلفل روش هم قشنگ سرکه ریختم خوشمزه س اما بیشتر جنبه تزئینی داره چون خوردنش یکم سخته،هفت هشت روزه هم آماده میشه نوش جان

 

 هنر خانم نیلوفر

 



کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ترشی بلال
نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 448 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  تیر 1396  »    >
شیدسچپج
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031