» » آموزش طرز تهیه ترشی هفت بیجار

آموزش طرز تهیه ترشی هفت بیجار

 
آموزش طرز
 
تهیه ترشی هفت بیجار
 
 

آموزش طرز تهیه ترشی هفت بیجار

 

ترشی هفت بیجار


کرفس: 1 کیلو

خیار چنبر: 2 کیلو

فلفل سبز تند: 5/. کیلو

هویج: 1کیلو

موسیر خشک: 200گرم

گل کلم: 3 کیلو

ادویه ترشی، زرد چوبه، نمک، فلفل تند (پودری) به اندازی لازم

سرکه ی قرمز (وردا) 2 عدد

 


ابتدا کرفس (ساقه و برگ)، خیار چنبر، گل کلم، هویج را خرد کرده در ظرف مورد نظر می ریزیم بعد موسیری که از قبل شسته بودیم همراه فلفل سبز اضافه میکنیم در آخر ادویه و سرکه را اضافه میکنیم در ظرف می بندیم و چند بار ظرف را تکان می دهیم.

نکته اینکه مواد باید با سرکه پوشانده شود.

ظرف باید پلاستیکی باشد.

ظرف مورد نظر را در دمای معمولی به مدت دو یا سه هفته قرار می دهیم.

هر چقدر بیشتر بماند خوشمزه تر می شود.

 

هنر خانم منا

 


 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ترشی هفت بیجار
نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 241 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  اردیبهشت 1396  »    >
شیدسچپج
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

برترین مطالب

مطالب تصادفی