فیلم آموزش طرز
 
تهیه خوراک لوبیا سفید با سس کاری و نوشیدنی----Cook 2512
 
 

فیلم آموزش طرز تهیه خوراک لوبیا سفید با سس کاری و نوشیدنی - خانم معصومه عیوضی

 

خانم معصومه عیوضی
 
 
دانلود–در ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

لوبیا سفید

پیازچه

گوجه فرنگی

سیر

پیازچه سرخ شده

قارچ

جعفری تازه

فلفل دلمه ای رنگی

تخم مرغ آب پز

زنجبیل تازه

دانه فلفل سیاه

تخم خردل سیاه

نمک

ادویه کاری

نوشیدنی

تخم شربتی

خاکشیر

عسل

لیمو ترش تازه

عسل

زعفران

فیلم, آموزش, طرز, تهیه, خوراک, لوبیا, سفید, با, سس کاری, و ,نوشیدنی, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، خانم معصومه عیوضی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 151 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه رول گوشت----Cook 2511
 

فیلم آموزش طرز تهیه رول گوشت - آقای سامان گلریز

 

آقای سامان گلریز
 
دانلود–در ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

گوشت چرخ کرده

پیاز مربع خرد شده

رب گوجه فرنگی

ادویه کاری

زردچوبه

کره

جعفری

خمیر یوفکا

فیلم, آموزش, طرز, تهیه, رول, گوشت, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، آقای سامان گلریز
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 166 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه ذرت مکزیکی
 

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی

 

ذرت مکزیکی


ذرت شیرین 500 گرم

قارچ 250 گرم

کره 30 گرم

روغن مایع 3 الی 4 ق س

سس مایونز 1و نیم پیمانه

پنیر پیتزا موزرلا 250 گرم یا یک پیمانه

نمک 1ق چ

فلفل سیاه یک دوم قاشق چ

فلفل قرمز یک دوم قاشق چ

پودر آویشن 1 ق چ پودر گلپر 1 ق چ

ادویه کاری یک دوم ق چ که قابل حذفه

کالباس 100 گرم دلخواه

 

کره و روغن را روی حرارت قرار میدهیم و ذرت ها را کمی داخل آن تفت میدهیم (یا از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید و یا بلال ذرتی که بلال های کوتاه وتپل هستند و آنها را با شکر و در انتهای پخت با کمی نمک پختیم و دانه دانه کردیم استفاده میکنیم) بعد قارچ بلانچ شده رو اضافه میکنیم و بعد ادویه ها و بعد سس مایونز را اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر پنیر پیتزا را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. تمام مواد در حد مخلوط شدن روی حرارت هم میخورد.

بلانچ کردن قارچ ؛ میتونید قارچ ها را اسلایس کنید و یا درسته استفاده کنید.

قارچ رو داخل آب .....

رسپی تایپی از خانم صرافها

 

 رسپی از خانم صرافها

 

دستور دوم

 


ذرت مکزیکی:


مواد لازم:


1 قوطی کنسرو ذرت

2 قاشق غذاخوری کره

2 قاشق چای‌خوری آویشن

1 قاشق چای‌خوری پودر سیر

1 پیمانه قارچ

3 قاشق سس سفید

2 قاشق پنیر پیتزا

نمک و فلفل به مقدار لازم


طریقه پخت:

 


1: درون قابلمه‌ای یا ظرف شیشه‌ای مناسب تا نصفه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا به جوش بیاید

2: کاسه ای را روی آب در حال جوشیدن قرار می‌دهیم تا گرم شود. کره یا روغن را درون کاسه می‌ریزیم و ذرت‌های کنسروی را اضافه می‌کنیم.

3: قارچ ها را خرد می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم یا می‌پزیم.

4: قارچ‌ها را به ذرت‌ها اضافه می‌کنیم. روی کاسه را می‌پوشانیم و چند دقیقه اجازه می‌دهیم که ذرت‌ها و قارچ‌ها داغ شوند.

5: آویشن، پودر سیر، سس مایونز، فلفل و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

6: در انتها نیز .....

 

هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ذرت مکزیکی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 195 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کیک پاستا
 

آموزش طرز تهیه کیک پاستا

 

کیک پاستا


مواد لازم :

 

پاستا هر شکلی ۱ بسته.

مایه ماکارونی آماده ۱ قوطی

قارچ و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا به میزان لازم

نمک ،فلفل،آویشن،ادویه مخلوط،،مقداری

آردسفید ۱ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

بیکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری تخم مرغ ۱عدد درشت.


اول پاستاها را در آب و نمک بپزید به مدت هشت دقیقه بعد ابکش کنید با اب سرد بشورید بذارید کنار بعد فلفل دلمه ای و قارچ را ریز خرد کنید با مایه ماکارونی اماده مخلوط کنید بعد آرد و شیر و بیکینگ پودر و تمام ادویه ها و نمک و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و پاستایی که کنار گداشته بودید رو با این مایه مخلوط کنید حالا یک ظرف کیک یا پیرکس را چرب کنید و نصف مایه را در ان بریزید و مایه ماکارونی و پنیر پیتزا را لا به لا تا انتهای مواد در قالب بریزید و لایه اخر هم پنیر پیزا اضافه تر بریزید و در فر به مدت....

 

هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک پاستا
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 129 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه کباب ترکاری (کباب سبزیجات)----Cook 2552
 

فیلم آموزش طرز تهیه کباب ترکاری (کباب سبزیجات)

 

دانلود–در ادامه مطلب
 
 
 

مواد لازم

بادنجان سیاه

مرچ (فلفل) دلمه رنگی

مرچ (فلفل) تازه

پیاز

بادنجان رومی (گوجه فرنگی)

سویا

سمارق (قارچ)

تخم مرغ

نمک

روغن

فیلم, آموزش, طرز, تهیه, کباب, ترکاری, (کباب, سبزیجات), طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، 
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 205 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کوکوی بادمجان کبابی
 
 

آموزش طرز تهیه کوکوی بادمجان کبابی

 

کوکوی بادمجان کبابی


عزیزان این کوکو رو از یکی از دوستان شمالی یاد گرفتم بارها امتحان شده امیدوارم از طعم بی نظیرش خوشتون بیاد

@cook_10320

 


بادمجان کبابی 1کیلو

سیر 1 بوته

پیاز خلالی شده

4عدد بزرگ

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

تخم مرغ 4-5 عدد

روغن مایع برای سرخ کردن

 

طرزتهیه :


ابتدا بادمجان را کبابی و پوست ان را بگیرید پیاز را خلالی کرده و سیر را بصورت نگینی ریز خورد کنید در تابه ای پیاز خلالی را کمی تفت دهید تا جایی که شفاف و کمی طلایی شود حال سیر نگینی شده را افزوده کمی تفت دهید نکته:پیاز زیاد تفت داده نشود که پیاز داغ شود سیر هم نباید خیلی تفت بخورد که سیر داغ شود

حال زردچوبه و فلفل را به پیاز و سیر تفت خورده افزوده و بادمجان کبابی شده را اضافه و کمی با هم تفت میدهیم این مواد را کمی میکوبیم تا یکدست شود و کنار بگذارید تا خنک شود حال نمک و تخم مرغ ها را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود مایه کوکو باید نه شل باشد نه سفت در تابه ای روغن را داغ کرده و با قاشق بزرگی از مایه در قسمت های مختلف تابه بریزید تا هر کدام به اندازه کتلت باشد وقتی یک سمت کوکو ها سرخ شد سمت دیگر را سرخ کنید

نکته :این غذا رو با برنج سرو میشود و با ترشی و ماست بسیار دلچسب می باشد

نکته : تعداد تخم مرغ دستور حدودی میباشد و به درشتی و ریزی تخم مرغ و میزان شلی وسفتی مایه بستگی دارد

نکته:میزان سیر و پیاز دستور هر چقد بیشتر باشد خوش طعم تر میشود ولی در صورت تمایل میتوانید میزان را طبق ذائقه کم کنید

 


خلاصه دستور

 

پیاز و سیر تفت بخورد و .....

 

هنر خانم زهرا شمس

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کوکوی بادمجان کبابی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 169 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه نرگس کباب----Cook 2551
 

فیلم آموزش طرز تهیه نرگس کباب

 

دانلود–در ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

گوشت سینه مرغ

تخم مرغ

بادنجان رومی (گوجه فرنگی)

سیر

نخود جوش داده

مرچ سرخ (فلفل قرمز)

مرچ سیاه (فلفل سیاه)

گشنیز خشک

روغن

نمک

 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, نرگس, کباب, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، 
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 173 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه پیاز داغ چیپسی یا مجلسی و هویج چیپسی و پیمانه ها----Cook 2421
 
 

فیلم آموزش طرز تهیه پیاز داغ چیپسی یا مجلسی و هویج چیپسی و پیمانه ها - خانم مرضیه جمشیدیان

 

خانم مرضیه جمشیدیان
 
دانلود–در ادامه مطلب
 
 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, پیاز, داغ, چیپسی, یا, مجلسی, و ,هویج, چیپسی, و, پیمانه ها, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، خانم مرضیه جمشیدیان
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 691 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه سوفله ماکارانی (ماکارونی)
 

آموزش طرز تهیه سوفله ماکارانی (ماکارونی)

 

سوفله ماکارانی (ماکارونی)


ماکاروني شکل‌دار 400 گرم

سوسيس ساده و سوسيس کوکتل هر کدام 150 گرم

ژامبون گوشت و قارچ هر کدام 100 گرم

فلفل دلمه‌اي و پيازهر کدام يک عدد

نمک و فلفل و پنير پيتزا و روغن به ميزان لازم

سس سفيد (بشامل) يک پيمانه

 

طرز تهيه:

 

ماکارونيها را در مقداري آب در حال جوش که حاوي مقدار کمي نمک و روغن است طبق دستور پشت بسته آن پخته و آبکش ميکنيم. کمي روغن در تابه ريخته و روي حرارت قرار ميدهيم و پياز خرد شده را به آن افزوده و تفت ميدهيم تا فقط نرم شود. قارچ و فلفل دلمهاي را خرد کرده و به پياز اضافه ميکنيم و آنقدر تفت ميدهيم تا آب قارچ کشيده شود. سوسيسها و ژامبون را نيز خرد کرده و به قارچ افزوده و کمي تفت ميدهيم. نمک و فلفل زده و حرارت را خاموش ميکنيم. ظرف خصوص فر را چرب نموده يک لايه ماکاروني ريخته و روي آن مايه سوسيس را ميريزيم و روي آن پنير پيتزا ميپاشيم. يک لايه ديگر را هم .....

خانم امينه عليزاده مجله67 صفحه 87

 

هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

سوفله ماکارانی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 112 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه پیراشکی سوسیس
 

آموزش طرز تهیه پیراشکی سوسیس

 

پیراشکی سوسیس

 


پودر خمیر ترش نصف قاشق غذاخوری

آب گرم 4/1 پیمانه

آرد سفید 3.5 پیمانه

شیر 1 پیمانه

کره 4/1 پیمانه

نمک 1 قاشق چای خوری

سوسیس 400 گرم

قارچ 6 عدد

فلفل دلمه ای خرد شده 2 قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن


برای تهیه پیراشکی در ابتدا پودر خمیر ترش را در آب گرم بریزید و سپس به آن 1 قاشق غذا خوری آرد و 1 قاشق چای خوری نمک اضافه نمایید سپس شیر و کره را با مواد بالا مخلوط نمایید آرد را کم کم به آن اضافه کنید تا خمیر به دستان شما نچسبد روی خمیر پارچه ی نم داری بکشید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند سوسیس های خرد شده و قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای را در روغن سرخ کنید .از خمیر به اندازه ی یک نارنگی کوچک بر دارید و با وردنه آن را صاف نمایید و از مواد آماده شده به اندازه ی 1.5 قاشق غذا خوری در داخل آن قرار دهید چهار گوشه ی خمیر را روی هم بگذارید تا پیراشکی به صورت یک بقچه درآید آن گاه پیراشکی ها را در روغن سرخ نمایید.

 


خمیر پیراشکی فوق العاده خودم پز


خمیر پیراشکی نوع دوم


در ابتدا یک قاشق خمیرمایه رو با با دو قاشق آب ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بذاریدش کنار.

در مرحله دوم در کاسه ای یک پیمانه ماست رو با دو قاشق مرباخوری بیکینگ پودر مخلوط کنید .

در ظرفی دیگر به دو عدد تخم مرغ , یک قاشق سوپخوری شکر و 3 قاشق سوپخوری روغن مایع اضافه کنید و با هم زن فقط در حد مخلوط شدن بزنیدش.در این لحظه مخلوط ماست و سپس خمیرمایه را به ظرف حاوی تخم مرغ اضافه کنید. در مرحله آخر 3 الی 4 پیمانه آرد رو با یک قاشق چایخوری نمک مخلوط کرده و الک کنید و کم کم به مایه اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر لطیفی بدست بیاید.

خمیر را بمدت دو ساعت .....

 

هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

پیراشکی سوسیس

خمیر پیراشکی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 151 نظر دهید: 0

تقویم

<    «  بهمن 1395  »    >
شیدسچپج
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

برترین مطالب

مطالب تصادفی