» » آموزش طرز تهیه مرغ شادی پز

آموزش طرز تهیه مرغ شادی پز

 
آموزش طرز
 
تهیه مرغ شادی پز
 

آموزش طرز تهیه مرغ شادی پز

 

مرغ شادی پز


مواد لازم:


مرغ یک عدد . دوتا سینه دو تا ران

پیاز ۲ عدد بزرگ

سیر ۳ حبه

پودر موسیر ۱/۲ قاشق چایخوری

زردچوبه ۲ قاشق چایخوری

نمک مقداری

فلفل سیاه یک قاشق چایخوری سر صاف

چوب دارچین ۱ تیکه متوسط

زعفران ساییده ۱/۲ قاشق چایخوری

هل ۱/۴ قاشق چایخوری

کره ۵۰ گرم

روغن جامد مقداری

سس سفید مایونز ۱ قاشق غذاخوری

رب ۲ قاشق غداخوری

آب جوش ۵ لیوان پر

آب نارنج ۱/۴ لیوان


طرز تهیه:


ابتدا یه پیاز رو رنده کرده و داخل تابه ریخته پخش میکنیم بعد مرغ ها رو بچینید روش و پیاز بعدی رو روش رنده کنید

سیر رو هم رنده میکنیم داخل مرغ ها

نمک و یک قاشق چایخوری زردچوبه روی مرغ ها میریزیم.

یک قاشق هم روغن بریزید داخلش

در تابه رو بذارید حدود یک ساعت تا با آب پیاز پخته بشه.

بعد توی ظرفی رب + مقداری نمک + هل + زردچوبه + موسیر + فلفل سیاه + آب جوش رو مخلوط کرده تا رب حل شود بهش سس مایونز بزنید

تعجب نکنید اول قرمز بوده بخاطر رب گوجه اما الان رنگش کاملا عوض میشه

حالا با همزن دستی کاملا بزنید تا سس مایونز باز بشه.

بعد مرغ رو با چنگال تست میکنیم

مواظب باشید آروم چنگال رو فرو کنید و از هم باز نشه.

مقداری که هنوز مرغ باقی مونده تا پخته شدنش، ظرف شامل آب و رب و ... رو روی مرغ ها بدید و چوب دارچین رو هم بذارید توی تابه درش رو بذارید تا ۲۰ دقیقه بجوشه.

مرحله بعد توی تابه ای نسوز روغن رو به همراه کره داغ کنید

مرغ هارو بعد از ۲۰ دقیقه آروم بیرون بیارید سعی کنید خیلی سسی نباشه چون توی روغن میسوزه و رنگش بد میشه

برای این کار آروم با کفگیر مرغ ها رو بیارید بالا تا سس اضافی آن بریزه داخل تابه و بعد داخل روغن و کره سرخ کنید .

یک طرف مرغ که سرخ شد طرف دیگه مرغ رو هم کمی سرخ میکنیم تا طلایی زیبا بشه

بعد از سرخ شدن بذارید داخل همون تابه قبلی و درش رو ببندید.

بعد از مدتی کوتاه بهش آب نارنج و زعفران سایده شده بزنید دسته های تابه رو نگه دارید تابه رو آروم دورانی تکون بدید تا بدون دخالت قاشق ، سس قاطی بشه و روی مرغ هم سسی بشه.

سعی کنید وقتی مرغتون رو میذارید تا پخته بشه مرغ رو وارونه بذارید مثلا روی مرغ به ته تابه باشه تا بیشتر مزه دار بشه ، طبق عکس من قسمت پایینی

بذارید با شعله متوسط با سس پخته بشه و روغن بندازه و سس غلظت بگیره اما نذارید تموم بشه یا خیلی غلیظ بشه چون موقعی که مرغتون سرد بشه سفت تر میشه پس باید آبکی و غلیظ بشه.

در آخر هم سس رو تست کنید اگه احتمالا ترش نبود و ترش دوست داشته باشید بهش مقداری آب نارنج بریزید.

تمام

در اخر هم داخل ظرفی بکشید و آب مرغ روی مرغ ها بدید و نوش جان کنید.

· این مرغ رو من از خودم ساختم و طبق هیچ دستوری نیست .به نظر من برای مجلس زیباست

دوست داشتید برای مهموناتون درست کنید.

· مقدار ترشی و نمکش رو تست کنید و بسته به سلیقتون میتونید کم یا زیادش کنید.

· در طی پختن مرغ دو الی سه بار در تابه رو که بر میدارید آب مرغ رو روی مرغ بدید تا خشک نشه و مزه دار بشه.

· علت ریختن سس مایونز به رب و آب جوش با تجربه ای که داشتم باعث میشه رنگ مرغتون در آخر نارنجی و زیبا بشه و از حالت سرخی در بیاد.نترسید اول بعد از ریختن سس مایونز رنگش تغییر میکنه اما به محض ریختنش داخل تابه و روی مرغ ها رنگش فوق العاده زیبا میشه

نوش جان

 

 هنر خانم شادی

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 580 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  آذر 1396  »    >
شیدسچپج
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930