امروز: سه شنبه، 1 اسفند 1396

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

09/12 1395

 
آموزش طرز
 
تهیه سوسیس مرغ بودن بلان
 

آموزش طرز تهیه سوسیس مرغ بودن بلان

 

سوسیس مرغ بودن بلان


مواد اولیه:


نان تست ۳ عدد

شیر۴ قاشق غذاخوری

سینه مرغ 1عدد

سفیده تخم مرغ 3عدد

خامه 150گرم

نمک و فلفل قرمز و سیاه آویشن پودر سیر به میزان لازم

 

طرز تهيه:


نون تست رو با شیر کاملا سرد خیس میکنيم

سینه مرغ بدون استخون و چربی رو با سفیده تخم مرغ و نون تست خیس خورده رو با هم میکس میکنیم

خامه سفت شده رو اضافه میکنیم

ادویه نمک قلقل قرمز و سیاه اویشن پودر سیر و هر ادویه ای که دوست دارید رو بهش اضافه میکنید

و همه رو با هم میکس میکنيد

یه خمیر کاملا صاف و یه دست به دست میاد

میریزيم تو کیسه فریزر نوک کیسه رو سوراخ میکنیم

سلفون را روی سطحی که از قبل خیس کردید پهن کنید و مواد رو روی سلفون بریزيد

سلفون رو دورش بپیچید و دو سرشو محکم گره بزنید که اب توش نره

بعد از آن با نخ به این صورت در اورید

سوسیس هارو درون قابلمه بریزيد و اب معمولی تو قابلمه بریزيد تا جایی که روی سوسیس ها رو بپوشاند

یه کاغذ روغنی بردارید وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها باالا اب نیایند

شعله رو زیاد کنید تا اب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید به مدت ۶ تا ۲۰ دقیقه تا سویس ها بپزند

و بعد انها رو از اب خارج کنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون ها رو جدا کنید

حالا شما یک سوسیس سالم و خوشمزه دارید.

 

 رسپی از شف طیبه

 



رسپی از شف طیبه

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

سوسیس خانگی


ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود