» » آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی

 
آموزش طرز
 
تهیه ذرت مکزیکی
 

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی

 

ذرت مکزیکی


ذرت شیرین 500 گرم

قارچ 250 گرم

کره 30 گرم

روغن مایع 3 الی 4 ق س

سس مایونز 1و نیم پیمانه

پنیر پیتزا موزرلا 250 گرم یا یک پیمانه

نمک 1ق چ

فلفل سیاه یک دوم قاشق چ

فلفل قرمز یک دوم قاشق چ

پودر آویشن 1 ق چ پودر گلپر 1 ق چ

ادویه کاری یک دوم ق چ که قابل حذفه

کالباس 100 گرم دلخواه

 

کره و روغن را روی حرارت قرار میدهیم و ذرت ها را کمی داخل آن تفت میدهیم (یا از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید و یا بلال ذرتی که بلال های کوتاه وتپل هستند و آنها را با شکر و در انتهای پخت با کمی نمک پختیم و دانه دانه کردیم استفاده میکنیم) بعد قارچ بلانچ شده رو اضافه میکنیم و بعد ادویه ها و بعد سس مایونز را اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر پنیر پیتزا را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. تمام مواد در حد مخلوط شدن روی حرارت هم میخورد.

بلانچ کردن قارچ ؛ میتونید قارچ ها را اسلایس کنید و یا درسته استفاده کنید.

قارچ رو داخل آب جوشی که کمی توش آبليمو ریختیم میریزیم و بعد3 الی 4 دقیقه روی حرارت قرار میدیم و داخل آبکش میریزیم و سریع میگیریم زیر آب سرد.

رسپی تایپی از خانم صرافها

 

 رسپی از خانم صرافها

 

دستور دوم

 


ذرت مکزیکی:


مواد لازم:


1 قوطی کنسرو ذرت

2 قاشق غذاخوری کره

2 قاشق چای‌خوری آویشن

1 قاشق چای‌خوری پودر سیر

1 پیمانه قارچ

3 قاشق سس سفید

2 قاشق پنیر پیتزا

نمک و فلفل به مقدار لازم


طریقه پخت:

 


1: درون قابلمه‌ای یا ظرف شیشه‌ای مناسب تا نصفه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا به جوش بیاید

2: کاسه ای را روی آب در حال جوشیدن قرار می‌دهیم تا گرم شود. کره یا روغن را درون کاسه می‌ریزیم و ذرت‌های کنسروی را اضافه می‌کنیم.

3: قارچ ها را خرد می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم یا می‌پزیم.

4: قارچ‌ها را به ذرت‌ها اضافه می‌کنیم. روی کاسه را می‌پوشانیم و چند دقیقه اجازه می‌دهیم که ذرت‌ها و قارچ‌ها داغ شوند.

5: آویشن، پودر سیر، سس مایونز، فلفل و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

6: در انتها نیز پنیر پیتزا را می ریزیم تا با حرارت مواد پنیر آب شود. ذرت مکزیکی را درون ظرف مناسب ریخته و با سس سفید سرو می‌کنیم.

 

هنر خانم منا

 



کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ذرت مکزیکی
نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 131 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  آذر 1395  »    >
شیدسچپج
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

برترین مطالب

مطالب تصادفی