امروز: یکشنبه، 2 اردیبهشت 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

08/14 1395

 
آموزش طرز
 
تهیه ذرت مکزیکی
 

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی

 

ذرت مکزیکی


ذرت شیرین 500 گرم

قارچ 250 گرم

کره 30 گرم

روغن مایع 3 الی 4 ق س

سس مایونز 1و نیم پیمانه

پنیر پیتزا موزرلا 250 گرم یا یک پیمانه

نمک 1ق چ

فلفل سیاه یک دوم قاشق چ

فلفل قرمز یک دوم قاشق چ

پودر آویشن 1 ق چ پودر گلپر 1 ق چ

ادویه کاری یک دوم ق چ که قابل حذفه

کالباس 100 گرم دلخواه

 

کره و روغن را روی حرارت قرار میدهیم و ذرت ها را کمی داخل آن تفت میدهیم (یا از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید و یا بلال ذرتی که بلال های کوتاه وتپل هستند و آنها را با شکر و در انتهای پخت با کمی نمک پختیم و دانه دانه کردیم استفاده میکنیم) بعد قارچ بلانچ شده رو اضافه میکنیم و بعد ادویه ها و بعد سس مایونز را اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر پنیر پیتزا را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. تمام مواد در حد مخلوط شدن روی حرارت هم میخورد.

بلانچ کردن قارچ ؛ میتونید قارچ ها را اسلایس کنید و یا درسته استفاده کنید.

قارچ رو داخل آب جوشی که کمی توش آبليمو ریختیم میریزیم و بعد3 الی 4 دقیقه روی حرارت قرار میدیم و داخل آبکش میریزیم و سریع میگیریم زیر آب سرد.

رسپی تایپی از خانم صرافها

 

 رسپی از خانم صرافها

 

دستور دوم

 


ذرت مکزیکی:


مواد لازم:


1 قوطی کنسرو ذرت

2 قاشق غذاخوری کره

2 قاشق چای‌خوری آویشن

1 قاشق چای‌خوری پودر سیر

1 پیمانه قارچ

3 قاشق سس سفید

2 قاشق پنیر پیتزا

نمک و فلفل به مقدار لازم


طریقه پخت:

 


1: درون قابلمه‌ای یا ظرف شیشه‌ای مناسب تا نصفه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا به جوش بیاید

2: کاسه ای را روی آب در حال جوشیدن قرار می‌دهیم تا گرم شود. کره یا روغن را درون کاسه می‌ریزیم و ذرت‌های کنسروی را اضافه می‌کنیم.

3: قارچ ها را خرد می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم یا می‌پزیم.

4: قارچ‌ها را به ذرت‌ها اضافه می‌کنیم. روی کاسه را می‌پوشانیم و چند دقیقه اجازه می‌دهیم که ذرت‌ها و قارچ‌ها داغ شوند.

5: آویشن، پودر سیر، سس مایونز، فلفل و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

6: در انتها نیز پنیر پیتزا را می ریزیم تا با حرارت مواد پنیر آب شود. ذرت مکزیکی را درون ظرف مناسب ریخته و با سس سفید سرو می‌کنیم.

 

هنر خانم منا

 



کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ذرت مکزیکی

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود