» » آموزش طرز تهیه سوفله ماکارانی (ماکارونی)

آموزش طرز تهیه سوفله ماکارانی (ماکارونی)

 
آموزش طرز
 
تهیه سوفله ماکارانی (ماکارونی)
 

آموزش طرز تهیه سوفله ماکارانی (ماکارونی)

 

سوفله ماکارانی (ماکارونی)


ماکاروني شکل‌دار 400 گرم

سوسيس ساده و سوسيس کوکتل هر کدام 150 گرم

ژامبون گوشت و قارچ هر کدام 100 گرم

فلفل دلمه‌اي و پيازهر کدام يک عدد

نمک و فلفل و پنير پيتزا و روغن به ميزان لازم

سس سفيد (بشامل) يک پيمانه

 

طرز تهيه:

 

ماکارونيها را در مقداري آب در حال جوش که حاوي مقدار کمي نمک و روغن است طبق دستور پشت بسته آن پخته و آبکش ميکنيم. کمي روغن در تابه ريخته و روي حرارت قرار ميدهيم و پياز خرد شده را به آن افزوده و تفت ميدهيم تا فقط نرم شود. قارچ و فلفل دلمهاي را خرد کرده و به پياز اضافه ميکنيم و آنقدر تفت ميدهيم تا آب قارچ کشيده شود. سوسيسها و ژامبون را نيز خرد کرده و به قارچ افزوده و کمي تفت ميدهيم. نمک و فلفل زده و حرارت را خاموش ميکنيم. ظرف خصوص فر را چرب نموده يک لايه ماکاروني ريخته و روي آن مايه سوسيس را ميريزيم و روي آن پنير پيتزا ميپاشيم. يک لايه ديگر را هم به همين ترتيب ادامه ميدهيم و در انتها روي آن را با سس سفيد پوشانده و 20 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه ميگذاريم تا روي آن طلايي شود.

خانم امينه عليزاده مجله67 صفحه 87

 

هنر خانم منا

 


 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

سوفله ماکارانی


نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 382 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  مرداد 1396  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031