» » آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت

آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت

 
آموزش طرز
 
تهیه اشترودل گوشت
 

آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت

 

آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت


اشترودل گوشت


مواد لازم

پودر خمیرترش 1 ق چ

شکر 1 ق چ

آب یک دوم پیمانه

تخم مرغ یک عدد

شیرگرم 1 پیمانه گرمیش مقداری باشه که دستو نسوزونه

روغن مایع یک دوم پیمانه

آرد 4 پیمانه یا بیشتر

نمک یک دوم ق چ


پودر خمیر ترش و شکر و آب را داخل ظرف مخلوط میکنیم در ظرف را میزاریم تا پودر خمیر ترش عمل کند بعد داخل ظرف دیگه تخم مرع شیر گرم روغن مایع را به ترتیب میریزیم و با هم مخلوط میکنیم، بعد خمیر ترش عمل اومده رو به مواد اضافه میکنیم بعد نمک و آرد الک شده را اضافه میکنیم تا خمیر به دست بیاد. بعد خوب ورز میدیم، یک ساعت روش رو میپوشونیم تا حجم آن دو برابر شود، بعد پهن میکنم و داخلش مواد گوشتی رو و روی مواد گوشتی پنیر پیتزا میریزیم و مانند تصویر میپیچیم. داخل سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و چرب میکنیم و خمیرها ی آماده رو داخلش میچینیم و کمی استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ و زعفران میزنیم وکنجد میپاشیم، داخل فر180 درجه میپزیم

 

 هنر آقای ابوالفضل

 


 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

اشترودل گوشت
نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 265 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  مرداد 1396  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031