امروز: شنبه، 5 اسفند 1396

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

08/8 1395

 
آموزش طرز
 
تهیه جوجه ترش
 

آموزش طرز تهیه جوجه ترش

 

دستور جوجه ترش شادی پز

سینه مرغ رو به تیکه های متوسط در میاری

یا فیله مرغ

اگه فیله باشه نیازی نیست اگه متوسط هست برش بزنی

بعد توی یه ظرف آب لیمو نصف بیشتر یک لیوان و آب یک چهارم لیوان تقریبا

فلفل قرمز ،فلفل سیاه، دو الی سه حبه سیر تازه رنده شده یا پودر سیر ، پودر موسیر، زردچوبه، دو قاشق پر سس سفید مایونز

سعی کنید اول سس رو با کمی آبلیمو مخلوط کنید بعد داخل بقیه مواد بریزید تا کاملا حل شده باشه

یک قاشق هم روغن مایع

نمک یک قاشق

بعد فافل دلمه رو یا تیکه تیکه کنید یا حالت چرخ کرده

و یه پیاز رو هم رنده کنید

کلیه مواد رو مخلوط کرده جوجه ها رو به مدت سه الی ۴ ساعت بخوابونید داخل مواد.

بعد به سیخ بکشید ما بین اون هارو پیاز رو تیکه ای برش زده بذارید و فلفل دلمه ای

داخل ماهی تابه روغن بریزید زیاد نریزید ، من داخل تابه دو در ریختم

بعد در صورت لزوم پیاز رو خلال خلال خرد کنید ته تابه، که من این کار رو میکنم عالیه

پیاز هارو پخشش کنید داخل تابه و سیخ های چوبیتون رو بچینید داخلش

یک طرفش که کمی خودش رو گرفت روی جوجه هارو زعفرون کمی میمالم و در تابه رو میبندم بعد از مدتی کوتاهی که درش رو باز کنی جوجه ها رنگ زیباتری دارن و زعفرون پخش میشه

بعد به همین ترتیب طرف دیگش رو سرخ میکنید .

نذارید زیاد سرخ بشن که خشک نشن جوجه هاتون.

در مرحله آخر پیاز های ته تابتون هم سرخ و ترش میش اون ها هم قاطی غذا عالی و طعم خوبی دارن.

در تابتون رو در حین جا به جا کردن سیخ هاتون ببندید تا با بخار آبی که جمع میشه هم آب بندازه هم سرخ بشن

تا زمانی که باز کردی کل آبش تموم بشه و سرخ بشن.

نوش جان

 

 

هنر خانم شادی

 



کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود