آموزش طرز
 
تهیه سس براق
 
 

آموزش طرز تهیه سس براق

 

سس براق

 

 مرحله اول

آب پانصد گرم

پودر ژلاتین صد گرم

ابتدا پودر ژلاتين و آب را در ظرف فلزي ريخته روي بخار آب بمدت بيست دقيقه قرار ميدهيم بعد حل شدن در اين زمان ميگذاريم تا خنك شده يك روز در يخچال قرار ميدهيم

 

مرحله دوم


شكر سيصد گرم

گلوگز سيصد گرم

آب صد و پنجاه گرم

خامه صبحانه دويست گرم

شکلات آيدين طلايي سفيد يا بلكولاد سيصد گرم

رنگ دلخواه چند قطره

شكر، گلوگز آب. را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم

داغ شود ولی نجوشد

وقتی دور ظرف حاوی مواد حباب زد (یعنی وقتی که میخواد شروع به جوشیدن کنه)

از روی شعله بر میداریم

شکلات را خرد کرده

داخل مخلوط میریزیم

تا آب شود

بعد از آن هم خامه را اضافه میکنیم

با بلندر (گوشت کوب برقی) دو دقیقه هم میزنیم

حالا صد گرم از تركيب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم راه تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم

و به آرامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشود

و ژلاتین در آن حل شود

در اخر هم از صافی رد میکنیم

کیک را با خامه کاور کرده داخل فریزر بمدت دو ساعت .....

 

 رسپی از استاد عمرانی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 348 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه ژله حلقه آناناس
 

آموزش طرز تهیه ژله حلقه آناناس

 

ژله حلقه آناناس


برای این دسر به یک کمپوت آناناس نیاز دارید که آناناس هاش حلقه ای باشند (سرتون کلاه نره، از اونهایی که خورد شدند بخرید) و یک بسته ژله (که میتونه ژله آناناس باشه ولی اونوقت ترکیب رنگش خوب از آب در نمیاد. پس من از ژله لیمو استفاده کردم)

سر قوطی را (حتما) با دربازکن باز کنید.

ژله را با یک لیوان آب جوش درست کنید (باید 1 دقیقه بجوشد تا یکدست شود. من از مایکروفر استفاده کردم). آب آناناس را خالی کنید. (میتونید بعد باهاش "اسموزی" درست کنید) و بعد از اینکه ژله سرد شد توی قوطی بریزید.

ژله باید 1 شب توی یخچال بماند. ته قوطی را با در بازکن بریده و با چاقو دور تا دور ژله را ببرید و با یک فشار کوچولو ژله را خارج کنید.

با یک کارد بزرگ تیز ژله را حلقه حلقه ببرید. ( باید از روی اسلایسهای.....

 

رسپی از شف طیبه

 

بقیه در ادامه مطلب

 

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 299 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه پای سیب زمینی با قارچ و بادمجان---Cook 2503
 

فیلم آموزش طرز تهیه پای سیب زمینی با قارچ و بادمجان - خانم بهارک مبینی

 

خانم بهارک مبینی
 
دانلود–در ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

سیب زمینی

تخم مرغ

پودر سیر

زردچوبه

نمک

فلفل

مواد رویه

قارچ

بادنجان

زرشک

زردچوبه

پیاز سرخ شده

پنیر پیتزا

نمک

فلفل

فیلم, آموزش, طرز, تهیه, پای, سیب, زمینی, با, قارچ, و, بادمجان, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، خانم بهارک مبینی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 499 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه سبد هندوانه----Cook 2550
 

فیلم آموزش طرز تهیه سبد هندوانه

 

دانلود–در ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

تربوز (هندوانه)

خربوزه

فیلم, آموزش, طرز, تهیه, سبد, هندوانه, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، 
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 385 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه موس موز با مغز کیک شکلاتی
 

آموزش طرز تهیه موس موز با مغز کیک شکلاتی

 

موس موز با مغز کیک شکلاتی

 

شیر یک دوم لیوان

شکر ۵ قاشق غذا خوری

ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری

خامه‏ صبحانه ۱ بسته

موز ۲ عدد

وانیل‏ یک هشتم قاشق چای خوری

کیک شکلاتی ۱ عدد


طرز تهیه


۱- ابتدا شیر و شکر را روی حرارت متوسط میذاریم تا شکر کاملا حل بشه وقتی شکر حل شد از روی حرارت برمیداریم و بهش وانیل اضافه میکنیم.

۲- ژلاتین را داخل مقداری شیر به روش بنماری حل میکنیم و به شیر و شکر اضافه میکنیم و میذاریم تا کاملا خنک بشه.

۳- ٢عدد موز را با مخلوط کن کاملا له میکنیم و به موادمون که خنک شده اضافه میکنیم.

۴- یک بسته خامه را در کمی شیر باز میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم.

۵- داخل قابل را کمی چرب میکنیم .....

 

هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 413 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه دسر بیسکویتی شیر عسلی
 
 

آموزش طرز تهیه دسر بیسکویتی شیر عسلی

 

آموزش طرز تهیه دسر بیسکویتی شیر عسلی

 

هنر خانم مرضیه یزدی
 
بقیه در ادامه مطلب
 
 

ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 239 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی
 

آموزش طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی

 

آموزش طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی

 

کوکی اسمارتیزی کاکائویی


مواد لازم:


تخم مرغ: 2 عدد

پودر شکر: 1 لیوان

آرد: 2.5 لیوان (تقریبی)

پودر کاکائو: 2 ق .غ

روغن مایع: سه چهارم لیوان

وانیل: یک دوم ق.چ

اسمارتیز: به مقدار لازم


طرز تهیه:


ابتدا تخم مرغ ها و پودر شکر یا پودر قند و وانیل را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. روغن مایع را اضافه کرده و کمی میزنیم. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به مخلوط فوق اضافه کرده و هم میزنیم تا جاییکه خمیر لطیفی بدست آید و بتوانیم در دست گلوله کنیم. دست را چرب کرده و به اندازه ی یک گردو از مواد را بر میداریم و بین دو کف دست گرد کرده و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله میچینیم و اسمارتیز را روی کوکی ها قرار داده و کمی با دست فشار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای .....

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 292 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی پاپاتیا
 

آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

 

 


شیرینی پاپاتیا


مواد لازم کره: 100 گرم

پودر قند الک شده: 1پیمانه

تخم مرغ: 1عدد

آرد: یک دوم پیمانه

وانیل: یک دوم ق. چ


طرز تهیه: ابتدا کره و تخم مرغ را یک ساعت قبل از یخچال بیرون گذاشته (اینکار باعث می شود شیرینی بوی تخم مرغ نگیرد).

کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده تا کرمی رنگ سود، سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده و با نوک انگشتان مواد را مخلوط میکنیم تا خمیر مورد نظر آماده شود. سپس خمیر را به تعداد داخواه تقسیم کنید و رنگهای خوراکی...

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


نوش جان

کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 510 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه بيسکويت شکلات
 

آموزش طرز تهیه بيسکويت شکلات

 

آموزش طرز تهیه بيسکويت شکلات

 

 


سیده زینب:


بيسکويت شکلات


شکلات سیاه و شکلات سفید رو به روش بن ماری آب کنید ته ظرف مورد نظرتون بیسکوییت پتی بور بزارید شکلات تیره رو روی بیسکوییت.....

 

 هنر خانم سیده زینب

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 313 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کرم طالبی
 
 

آموزش طرز تهیه کرم طالبی

 

کرم طالبی:


نصف لیوان شکر

نصف لیوان شیر

ژلاتین ٣ قاشق غذاخوری

یک طالبی متوسط

خامه صبحانه یک بسته


شیر و شکر رو روی حرارت ملایم بذارید تاشیر بجوشه و شکر حل بشه و از روی حرارت بردارید. بعد ژلاتین رو در کمی شیر به روش بن ماری ......

 

هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ ها،رسپی ها ودستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320



ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 209 نظر دهید: 0

تقویم

<    «  اردیبهشت 1396  »    >
شیدسچپج
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

برترین مطالب

مطالب تصادفی