آموزش طرز
 
تهیه بيسکويت شکلات
 

آموزش طرز تهیه بيسکويت شکلات

 

آموزش طرز تهیه بيسکويت شکلات

 

 


سیده زینب:


بيسکويت شکلات


شکلات سیاه و شکلات سفید رو به روش بن ماری آب کنید ته ظرف مورد نظرتون بیسکوییت پتی بور بزارید شکلات تیره رو روی بیسکوییت.....

 

 هنر خانم سیده زینب

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 264 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کرم طالبی
 
 

آموزش طرز تهیه کرم طالبی

 

کرم طالبی:


نصف لیوان شکر

نصف لیوان شیر

ژلاتین ٣ قاشق غذاخوری

یک طالبی متوسط

خامه صبحانه یک بسته


شیر و شکر رو روی حرارت ملایم بذارید تاشیر بجوشه و شکر حل بشه و از روی حرارت بردارید. بعد ژلاتین رو در کمی شیر به روش بن ماری ......

 

هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ ها،رسپی ها ودستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320



ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 180 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه حلوای هویج
 

آموزش طرز تهیه حلوای هویج

 

حلوای هویج


آرد ۵پیمانه

روغن مایع دو پنجم پیمانه

گلاب دو پنجم پیمانه

هویج یک پنجم کیلو

شکر ۵پیمانه

زعفران دم کرده ۳ق غ خ

 

طرز تهیه

 


آرد رو داخل تابه تفت دادم تا جایی ک بوی خامیش گرفته شه و زیاد تغییر رنگ نده هر چی رنگ آرد تیره باشه حلوا تیره تر میشه. بعد روغن مایع رو اضاف میکنم یک هم کوچولو میزنم تا خوب روغن به خورد آرد بره

هویج رو پوست کندم و گذاشتم کاملا پخته بعد با گوشت کوب....

 

هنر خانم ستاره

 

 بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 207 نظر دهید: 0
 
 
آموزش طرز
 
تهیه ژله خامه ای
 

 

آموزش طرز تهیه ژله خامه ای

 

 
 

ژله خامه ای


بخش اول


برای اینکه کارتون سریعتر پیش بره، در ابتدای کار نصف لیوان خامه، ترجیحا کم چرب، رو با نصف لیوان شیر رقیق کنید، این کار برای اینه که خامه داخل مایه ژله گلوله نشه و اجازه بدین تا به دمای محیط برسه

یک بسته پودر ژله، به همراه یک لیوان آب جوش در کاسه ای مجزا از قالب حل کنید.

مایه ژله رو روی بخار آب قرار بدید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه

این مایه رو بذارید کنار تا کاملا خنک‌ بشه، حتما حتما حتما.....

 

هنر خانم مریم

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 264 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه ژله سورپرایز
 

آموزش طرز تهیه ژله سورپرایز

 

ژله سورپرایز


مواد لازم


پودر ژله قرمز 1 بسته

ژله آلوورا 4 بسته

شیر یا بستنی 2 لیوان


طرز تهیه : پودر ژله قرمز را با 1 لیوان آب جوش حل کنید و پس از اینکه شفاف شد ژله را داخل ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس به شکل قلب قالب بزنید ( بهتر است پس از اضافه کردن آب جوش ژله را روی حرارت بخار آب هم بزنید تا ژلاتین خوب حل شود).

1 بسته ژله آلوورا را با 1 لیوان اب جوش مخلوط کنید و پس از اینکه شفاف شد یک دوم لیوان شیر سرد یا بستنی به آن اضافه و مخلوط کنید سپس داخل قالب گودی بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد (دقت کنید که ژله بیش از حد سفت نشود چون اگر ....

 

 هنر خانم مریم

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 181 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه دسر شیر کاکائو و وانیلی
 

 

آموزش طرز تهیه دسر شیر کاکائو و وانیلی

 

 

دسر شیر کاکائو و وانیلی

 

مواد لازم:

شیر 6 لیوان

پودر ژلاتین 5 قاشق غذا خوری

پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری

شکر 1 لیوان

وانیل یک هشتم قاشق چای خوری

 


طرز تهیه:

 


ژلاتین را روی شیر ریخته و هم زده و روی شعله کم گذاشته و هم میزنیم تا ژلاتین حل شود ولی شیر نجوشد.

شکر را به شیر اضافه کرده و هم میزنیم تا کامل حل شود.

وانیل را به مواد اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.

مواد را نصف کرده و به ....

 

 

هنر خانم سمیه

 

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی ومدرن

@cook_10320
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 284 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه ژله قلب قلبی
 
 

 

 

 

ژله قلب قلبی


اولین کاری که باید انجام بدید درست کردن یه ژله قرمزه. من از مارک تیاری طعم رَزبِری استفاده کردم که قرمز فوق العاده خوش رنگی بهم داد. یک بسته ژله رو با 1 ق غ پودر ژلاتین مخلوط کردم و 1 لیوان آب جوش ریختم روش و 1 دقیقه توی مایکروفر قرار دادم تا کاملا ذوب شد. بعد نصف لیوان یخ ریختم توش و هم زدم و در دو قالب مستطیلی گذاشتم توی یخچال. ضخامت ژله من تقریبا نیم سانت بود. ژله من طبق معمول یک شب توی یخچال موند.


برای درست کردن این ژله لازم نیست حتما قالب قلبی شکل داشته باشید. مربع و دایره هم جواب میده چون ژله قرمز رو در هر صورت قلبی قالب میزنید . ولی خوب من میخواستم که ژله ام در حد اعلا عشقولانه ای بشه!


قالبی که قراره ژله توش .....

 

 

رسپی از شف طیبه

 

 

بقیه در ادامه مطلب

 

 

کلیپ ها و رسپی هاو دستورات امتحان شده

محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


 


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 163 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کیک شکلاتی با مغز بستنی و  آلبالو
 

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با مغز بستنی و  آلبالو

 

کیک شکلاتی با مغز بستنی و آلبالو

 

کیک شکلاتی رو به هر روشی که خواستین درست کنید من مواد کیکمو داخل قالب ژله ریختم و وقتی پخت از قالب خارج کردم و از بالای کیک کیکمو برش زدم (داخل عکس مشخصه) و داخل کیکمو با قاشق به آرومی خالی کردم و داخلش بستنی وانیلی و مربای البالو ریختم و بالای کیکو که برش زده بودم روش ....

 
 
هنر یاس عزیز
 
بقیه در ادامه مطلب
 

کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 219 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه ژله بریلو
 
 

آموزش طرز تهیه ژله بریلو

 

ژله بریلو

 

آب یک لیتر

شکر 800گرم که من درست کردم به نظرم زیاد شیرین بود میتونید کمتر بریزید

پودر ژلاتین 1قاشق سوپخوری

آگار آگار 1ق چایخوری

جوهر لیمو یک چهارم ق چ

 

تو آب آگار رو بریزید بعد پودر ژلاتین رو روش بپاشین، هم نزنید چون ژلاتین گلوله میشه، صبر کنید اسفنجی شه، بعد شکر رو اضافه کنید و هم بزنید، جوهر لیمو رو هم اضافه کنید حالا مواد رو روی حرارت قرار بدید و نیم ساعت مدام هم می زنیم تا شفاف شه بعد بزارید یخچال ....
 

 
رسپی از خانم شیخ رضایی کارشناس صدا و سیما 
 
هنر عکس از دانیال عزیز 

بقیه در ادامه مطلب
 

کلیپ و رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

 


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 370 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه حلوا لوز
 
 

آموزش طرز تهیه حلوا لوز

 


 

 

طرز تهیه و مواد لازم حلوا لوز:

آرد برنج یک لیوان فرانسوی

مغز گردو یک لیوان فرانسوی

عسل با رنگ کمی تیره یک لیوان فرانسوی

پودر زعفران یک دوم قاشق چایخوری

پودر هِل یا چهارم قاشق چایخوری

 

در ابتدای کار زعفران را با کمی یخ حل میکنیم

زغفران باید کمی غلیظ باشه

آرد برنج دانه ریز رو تفت میدیم تا بوی خوب آرد بلند بشه،در ظرف گودی میریزیم

گردو رو تفت میدیم وقتی رنگش تغییر کرد داخل کیسه پارچه ای تمیز میریزیم و مابین دو دست ماساژ میدیم تا پوست نازکش دربیاد و گردو سفید بشه(یکی از نکات مهم حلوا لوز در همین مورد هست)گردو رو با تیغه ریز چرخ گوشت دو بار چرخ میکنیم...

 


هنر خانم مریم

 

 بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320



 

ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 301 نظر دهید: 0

تقویم

<    «  فروردین 1396  »    >
شیدسچپج
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

برترین مطالب

مطالب تصادفی