آموزش طرز
 

 تهیه کیک بدون فر
 

آموزش طرز تهیه کیک بدون فر

 

 

کیک بدون فر

 

شکر یک لیوان

تخم مرغ سه عدد

وانیل مقداری

بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری

آرد دو لیوان

کره نصف لیوان

شیر نصف لیوان


تخم مرغ با همزن برقی میزنیم با وانیل پنج شیش دقیقه تا کف کنه و سفید شه بعدش شکر رو اضافه میکنیم دوباره میزنیم، کره آب شده

و بعدش شیر اضافه میکنیم سپس آرد و بیکینگ پودر مایه کیک رو ریختم تو قابلمه تفلون و زیرش رو شعله پخش کن گذاشتم و دمکنی زدم بیست دقیقه پختنش زمان برد روش هم سس شکلات تلخ ریختم


سس شکلات تلخ

 

سس شکلات تلخ برای روی کیک

سه قاشق غذاخوری شیر خشک

یک قاشق ....


 

هنر خانم نیلوفر

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک بدون فر


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 249 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه ژله قارچی
 

آموزش طرز تهیه ژله قارچی



 

ژله قارچی


پایه ژله آلوورا با شیر یا بستنی را آماده کرده و داخل بطری آماده کرده و بعد از بستن از بطری خارج میکنیم. برای قسمت سر قارچ ژله سفید رو کف ظرف گرد بصورت قطره میریزیم میزاریم کمی ببنده بعد ژله قرمز رو با شیر یا بستنی آماده کرده و روی ....

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

 کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ژله قارچی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 260 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه دسر ماست و پوست لیمو
 
 

آموزش طرز تهیه دسر ماست و پوست لیمو

 

مواد لازم برای دسر ماست و پوست لیمو


ژله آلوئه ورا یک بسته

ماست سفت یک لیوان

آب جوش یک لیوان

وانیل مقداری

لیمو ترش یک عدد

پودر گل محمد مقداری

شکر پنج ق غ

خامه دو قاشق غ

 

بسم الله الرحمن الرحیم با ذوق و چاشنی عشق شروع میکنیم


اول یک لیوان ماست سفت رو با شکر و وانیل و خامه بهم میزنیم یک مایه یکدستی بدست میاد، سپس پودر ژله و آب جوش رو میکس میکنیم، حل که شد میذاریم تو یخچال تا از حرارت بیفته، حالا مایه ماست رو با ژله مخلوط میکنیم، لیمو رو شسته و پوستش رو رنده میکنیم داخل اونا، می ریزیم داخل قالب می ذاریم تو یخچال در آخر وقت سرو ....

 


هنر خانم نیلوفر

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 141 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه حلیم خانگی و حلوای برنج (شله زرد فوری)----Cook 2507
 

فیلم آموزش طرز تهیه حلیم خانگی و حلوای برنج (شله زرد فوری) - خانم افسانه فشنگچی

 

فیلم آموزش طرز تهیه حلیم خانگی و حلوای برنج (شله زرد فوری) - خانم افسانه فشنگچی

 

خانم افسانه فشنگچی
 
 
دانلود–در ادامه مطلب
 
 

مواد لازم حلیم خانگی

بلغور گندم

مرغ

کره

آرد

نمک

فلفل

حلوای برنج

آرد برنج درشت

شکر

آب

زعفران

هل

گلاب

خلال پسته و بادام

فیلم, آموزش, طرز, تهیه, حلیم, خانگی, و, حلوای, برنج,شله زرد, فوری, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، خانم افسانه فشنگچی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 483 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه ژله بستنی و خامه مغز دار
 
 

آموزش طرز تهیه ژله بستنی و خامه مغز دار

 

ژله بستنی و خامه مغز دار


تمامی مراحل مانند ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری است فقط برای کرم دورش به نسبت از یک بسته ژله آلوورا و یک لیوان آب جوش و نصف لیوان مخلوط بستنی و خامه استفاده شده، برای مغز وسط آن هم ژله انگور، (هر ژله ای که دوست داشتید) و یک لیوان آب جوش و نصف لیوان مخلوط خامه و بستنی استفاده شده

خمیر شکلات روی عکس

نصف شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کنید و 2 قاشق عسل داخلش بریزید و خیلی کم هم بزنید اینقدر که با هم مخلوط شن، مثلا 10 ثانیه و روشو ....

 


هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 361 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری
 
 

آموزش طرز تهیه ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری

 

ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری


مرحله اول

 

کرم بستنی بلوبری

 

پودر ژلاتین یک پنجم قاشق غذاخوری آب جوش یک پنجم لیوان ,بستنی وانیلی ١لیتر, ژله بلوبری یک بسته وخامه صبحانه یک بسته

پودر ژله رو در یک پنجم لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم و پودر ژلاتین هم به روش بن ماری داخل کمی آب سرد کاملا حل میکنیم . بستنی و خامه رو با همزن میزنیم تا کاملا یکدست بشه و باهم مخلوط بشن و درانتها ژله و ژلاتین خنک شده رو ب بستنی و خامه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و داخل قالب چرب شده میریزیم و میذاریم ۴ ساعت داخل یخچال

 

مرحله دوم

 

قالبو چرب کنید و داخلش کمی از کرم بستنی که با رنگ خوراکی رنگ شده رو بریزید و بزارید یخچال تا خودشو بگیره، بعد یک قالب کوچیکتر انتخاب کنید و وسط قالب بزرگتر یا اصلی بزارید و داخل قالب کوچیک رو یخ بریزید تا سنگین شه و بعد بین دو تا قالب ژله بلوبری بریزید (یک بسته ژله.....

 

هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 459 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای
 
 

آموزش طرز تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای

 

پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای


شیر ۳ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

خامه‏ ۱ بسته

پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری

وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری

پودر کاکائو یک قاشق چایخوری

پودر نسکافه یک دوم قاشق چایخوری

 

@cook_10320


طرز تهیه


۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)

۲- شیر و شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد.

۳- حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.

۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.

۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم.

۶_پودر کاکائو رو با یک قاشق آب جوش حل میکنید، نسکافه رو هم همینجور،حالا مواد رو به سه قسمت تقسیم میکنیم، قسمتی رو وانیلی قسمتی رو نسکافه ای و قسمی رو کاکائویی میکنید و هر لایه رو که داخل قالب ریختید، میزارید یخچال ببنده،اینقدر که وقتی انگشت روش میزنیم جای انگشت روش بمونه، بعد لایه بعدی رو میریزیم

بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!

۷- و تو قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم....

 

 هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 247 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کرم بستنی موهیتو
 

آموزش طرز تهیه کرم بستنی موهیتو

 

کرم بستنی موهیتو


مواد لازم

 

پودر ژلاتین 1.5 قاشق غذا خوری

آب جوش 1.5 لیوان

ژله موهیتو ۱ بسته

خامه‏ صبحانه ۲۵۰ گرم

بستنی وانیلی ۱ لیتر


طرز تهیه


۱- ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید.صبر کنید تا سرد شود

۲- بستنی و خامه را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.

۳- ژله را روی مواد ریخته و دوباره کمی با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

۴- پودر ژلاتین را در یک سوم لیوان آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا شفاف شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید. (در این مرحله به دلخواه می توانید از خرده های میوه هم طعم با ژله در ...

 


 هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 258 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه حلوای زعفرانی
 

آموزش طرز تهیه حلوای زعفرانی

 

حلوای زعفرانی


آرد سفید: چهار پیمانه

شکر: دو پیمانه

طرز تهیه حلوا

روغن: یک پیمانه

طرز تهیه حلوا

اب: یک پیمانه

گلاب: نصف پیمانه

کره: صد گرم

پودر هل: دو قاشق چای خوری

زعفران: نصف قاشق چای خوری


حلوای مجلسی


برای شروع پخت و طرز تهیه حلوا قبل از هر کاری شربت حلوا رو آماده میکنیم، برای شربت شکر، اب و زعفران رو مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم تا شکر به طور کامل حل شه و بعد گلاب رو بهش اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.

خب حالا آرد رو تفت میدیم تا کمی خرمایی رنگ شه و بعد زیرش رو خاموش میکنیم و الک کرده تا آرد یکدست شه. بعد روغن و کره رو اضافه کرده و تفت میدیم تا بوی خامی از بین بره . خب حالا شعله گاز رو خاموش کنید و شربت و پودر هل رو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سفت شه، اگه شل بود میتونید چند ثانیه ایی دوباره اونو روی حرارت بزارید

خب حلوای ما آماده س، اگه میخواین حلواتون دورنگ شه میتونید یه مقدار ....

 


هنر امیر علی

 

بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 293 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه سس براق
 
 

آموزش طرز تهیه سس براق

 

سس براق

 

 مرحله اول

آب پانصد گرم

پودر ژلاتین صد گرم

ابتدا پودر ژلاتين و آب را در ظرف فلزي ريخته روي بخار آب بمدت بيست دقيقه قرار ميدهيم بعد حل شدن در اين زمان ميگذاريم تا خنك شده يك روز در يخچال قرار ميدهيم

 

مرحله دوم


شكر سيصد گرم

گلوگز سيصد گرم

آب صد و پنجاه گرم

خامه صبحانه دويست گرم

شکلات آيدين طلايي سفيد يا بلكولاد سيصد گرم

رنگ دلخواه چند قطره

شكر، گلوگز آب. را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم

داغ شود ولی نجوشد

وقتی دور ظرف حاوی مواد حباب زد (یعنی وقتی که میخواد شروع به جوشیدن کنه)

از روی شعله بر میداریم

شکلات را خرد کرده

داخل مخلوط میریزیم

تا آب شود

بعد از آن هم خامه را اضافه میکنیم

با بلندر (گوشت کوب برقی) دو دقیقه هم میزنیم

حالا صد گرم از تركيب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم راه تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم

و به آرامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشود

و ژلاتین در آن حل شود

در اخر هم از صافی رد میکنیم

کیک را با خامه کاور کرده داخل فریزر بمدت دو ساعت .....

 

 رسپی از استاد عمرانی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 346 نظر دهید: 0

تقویم

<    «  اردیبهشت 1396  »    >
شیدسچپج
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

برترین مطالب

مطالب تصادفی