امروز: سه شنبه، 30 مرداد 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

دسر چیز کیک مگنولیا


 

دسر چیز کیک مگنولیا
مناسب تمام مجالس
رسپی از بانو مرضیه
مواد لازم:
شیر : ۳ لیوان فرانسوی دسته دار
شکر سفید : نصف لیوان
آرد گندم معمولی : ۳ ق . غ
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
یا اینکه تخم مرغ کامل کوچک : ۱ عدد
نشاسته ذرت : ۳ ق . غ
موز حلقه نازک شده : ۲ عدد
گردو : ۵ عدد یا بیشتر
پودر وانیل : ¼ ق . چ
پودر ژلاتین : ۱ تا ۱/۵ ق . س
شکر سفید : ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم ( کم و زیاد کردن شکرطبق سلیقه است )
خامه صبحانه : نصف تا 1پاکت
رنگ زعفرانی : خیلی کم ( برای قسمت زرد رنگ موزی )
کیک شکلاتی یا هر نوعی دیگر: 1 عدد
ژله توت فرنگی : 1 بسته
آبجوش برای ژله توت فرنگی :1/5 لیوان

طرز تهیه:
ابتدا کیک شکلاتی یا هر نوع کیک دیگری را آماده کنید . کیک را از عرض ، بصورت افقی ، به دو قسمت کنید . کف و دیواره قالبی یا هر ظرف مورد نظری را با فویل آلومینیومی نازک بپوشانید و فویل را بیشتر از دیواره ها در نظر بگیرید ، تا بعد بتوانید دسر را براحتی از قالب خارج کنید . و روی فویل را با کمی کره ذوب شده یا روغن جامد معطر ، بخوبی چرب کنید . یک لایه از کیک را در کف قالب گذارید. آرد گندم معمولی را داخل یک ماهیتابه بمدت یک تا دو دقیقه روی حرارت خیلی ملایم و کم، بدون روغن بو دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود مواظب باشید که رنگ آرد تغییر نکند. اجازه دهید تا آرد بو داده شده خنک شود. یک چهارم پیمانه از شیر را بردارید و بقیه را داخل یک قابلمه تمیز بریزید و روی حرارت ملایم گذارید تا بمدت ۲ تا ۳ دقیقه کمی گرم شود، سپس شکر را افزوده و مدام با همزن دستی هم بزنید تا شکر کاملأ در شیر حل شود، پودر ژلاتین را با ¼ پیمانه شیر بروش بنماری حل کرده و به شیر بیفزایید. نشاسته ذرت را افزوده و سریع هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود و کامل مخلوط شود. حالا آرد را در سه مرحله و قاشق قاشق به مخلوط شیر و شکر بیفزایید ، بطوری که همزمان با اضافه کردن آرد، با دست دیگ رمدام هم بزنید تا گلوله نشود و صاف و یکدست شود. مدام مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید تا تقریبأ به غلظت فرنی برسد و بعد از چند جوش کوچک زیر قابلمه را خاموش کنید تا خنک شود. در یک ظرف زرده تخم مرغ را یا اینکه یک تخم مرغ کامل کوچک را همراه با ¼ ( یک چهارم قاشق چایخوری استاندارد ) پودر وانیل با چنگال مخلوط کنید و آرام آرام بمواد شیر داخل قابلمه اضافه کنید و هم چنان به هم زدن ادامه دهید. یعنی با یک دست تخم مرغ را اضافه کنید و با دست دیگر سریع هم بزنید تا تخم مرغ کامل حل شده و نبندد . دوباره زیر قابلمه را روشن کنید و بمدت ۱ تا۲ دقیقه مواد را هم بزنید. حرارت را خاموش کرده و کم کم ،خامه را بمواد افزوده و با همزن دستی ،تند تند هم بزنید تا خامه بر اثر داغی مواد، نبرد.و بعد به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بمدت 5 دقیقه با همزن دستی کامل هم بزنید.
موزها را حلقه نازک برش دهید. مواد دسر تا ولرم هست را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، و به یک قسمت کمی رنگ زعفرانی بیفزایید و خوب مخلوط کنید. سپس یک لایه از مواد مگنولیای خنک سفید رنگ را روی کیک کف قالب بریزید. یک لایه موز و لایه دیگر گردوها را بریزید، سپس تکه ی دوم کیک را گذارید و بعد مایه زرد رنگ را بریزید، بعد یک لایه موز و پودر گردو بریزید. قالب را درون یخچال بمدت ....

بقیه در ادامه مطلب

دسر تیرامیسو ژله ای قالبی

دسر تیرامیسو ژله ای قالبی ، که مناسب تمام مجالس شما ست ، دسری شیک و مدرن و راحتی هست .


 

دسر تیرامیسو ژله ای قالبی

رسپی از مرضیه

این دسر برای موارد زیر مناسب است: شب یلدا، جشن ها، مهمانی ها، دیدنی عروس، پاگشا کردن عروس

موادلازم :

 پنیرخامه ای:  ۲۰۰ گرم

بیسکوییت پتی بور ساده یا کاکائویی: ۳۰ عدد

شکلات قهوه ای تخته ای: ۸۰ تا ۱۸۰ گرم

پودر قند یا پودرشکر: ۴ قاشق غذاخوری سرپر

پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه پاکت صورتی: ۲۰۰ گرم

نسکافه یا قهوه ی دم شده: ۱ قاشق غذاخوری

آب: یک چهارم پیمانه استاندارد

ترافلهای ریز رنگی یا شکلات: جهت تزیین

روغن مایع: کمی درصورت نیاز در حین کار

پودرژله توت فرنگی یا انار یا هر رنگ قرمز دیگری: ۱ بسته

آب جوش: یک و نیم لیوان دسته دار فرانسوی قدیمی

پاکت پلاستیکی کلفت: ۲ عدد یا فویل آلومینیوم نازک

طرزتهیه:

از نیم ساعت قبل، تمام مواد را بیرون از یخچال وکابینت بگذارید تا کاملاً به دمای محیط برسند. شکلات تخته ای قهوه ای را خرد کرده درون ظرفی ریخته و ظرفش را روی بخار آب کتری درحال قل زدن قراردهید تا کاملأ ذوب شود. اگر حس کردیدکه شکلات ذوب شده خیلی سفت هست، کمی روغن مایع مخصوص پخت وپز را به آن بیفزایید. بعداز ذوب شدن ظرف را از روی بخار آب برداشته و خوب هم بزنید تا کمی ولرم شود، و به آن پنیر خامه ای و خامه صبحانه را افزوده و مدام و تند تند و حسابی هم بزنید، تا همه مواد مخلوط شوند و خامه و پنیر براثر داغی شکلات بریده نشوند. حالا پودر قند یا پودر شکر را به همراه پودر کاکائو به مواد اضافه کنید. وقتیکه پنیرخامه ای و خامه صبحانه را به شکلات ذوب شده میافزایید، رنگش روشن میشود و بعد با افزودن پودرکاکائو تیره میگردد. اگر خواستید که بجای شکلات قهوه ای تخته ای از شکلات تخته ای سفید استفاده کنید، باید پودر کاکائو را حذف کنید. وقتیکه مواد رامخلوط کردید، دوباره ظرف مواد را روی بخار آب قرار دهید و خوب هم بزنید تا تمام مواد یک دست شوند. ظرف را از روی بخار آب بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. آب سرد یا آب ولرم را درظرفی ریخته و پودر نسکافه را در آن کامل حل کنید.

 یک بسته پودر ژله انار یا توت فرنگی یا هر رنگ قرمز دیگری را دریک و نیم لیوان آب جوش، به روش بن ماری (یعنی قراردادن ظرف آب و پودر ژله روی حرارت بخار آب) کامل حل کنید. درمحیط آشپزخانه ژله ی حل شده را نگهدارید تا کاملاً خنک شود. بهتر است برای این دسر خیلی خوشمزه و شیک و مجلسی، از قالب کوچک استفاده کنید تا برای درست کردنش اذیت نشوید. مگر اینکه بخواهید برای افراد زیادی این دسر را تهیه کنید که مسلماً به قالب بزرگتر نیاز هست. قالب مستطیلی یا اگرمهارت دارید هر نوع قالبی دیگر را که مدل داشته باشد، اما فروفتگی و برآمدگی نداشته باشد، را مانند قالب قلبی که در تصویر می بینید را برداشته، دو تا پاکت پلاستیکی را از هم باز کنید و بصورت بعلاوه (+) در کف و دیواره های قالب که کمی با پاشیدن آب مرطوب کردید، قرار دهید. اگر از فویل آلومینیوم نازک استفاده می کنید، تنها کف و دیواره های قالب را خوب بپوشانید و حتمأ مقداری از این فویل آلومینیوم و یا حتی پلاستیک، از دیواره های قالب بزرگتر باشد وبیرون بزند تا بعد برای خارج کردن دسر از قالب راحت باشید. حالا روی پلاستیک و یا روی فویل آلومینیوم نازک را با روغن مایع چرب کنید تا مواد به کف و دیواره ها نچسبند. حالا به دو روش میتوانید کار را ادامه دهید:

 ۱- یکی از بیسکویت ها را در دست گرفته و فقط یک سمت آنرا روی سطح نسکافه ی حل شده زده و فقط کمی بیسکویت را مرطوب کنید.

 ۲- بیسکویت ها را در کف قالب یا روی یک سینی بگذارید و با کمک قلموی مخصوص آشپزی، نسکافه ی حل شده را روی آنها بمالید تا فقط کمی مرطوب شوند (نباید بیسکویت ها خیس شوند، فقط مرطوب شوند). حالا باز به دو روش میتوانیدعمل کنید:

الف- مقداری از مواد شکلاتی آماده و خنک شده را روی بیسکویت های کف قالب و دیواره های قالب بمالید.

ب- فقط روی بیسکویت های کف قالب را از مواد شکلاتی خنک شده بپوشانید. سپس باز بیسکویت های دیگری را برداشته، یک سمتش را به نسکافه مرطوب کرده و آن قسمت خشک بیسکوییت را روی مواد شکلاتی کف قالب که روی ردیف اول بیسکوییت ها ریخته اید، قرار دهید. بعد مجدد از مواد شکلاتی خنک، روی بیسکویت ها بریزید. و نیمی از قالب را با این مواد پر کنید. قالب دسر را درفریزر بمدت نیم ساعت یا اینکه یک ساعت در یخچال گذارید تا بسته شود. بعد قالب را از فریزر یا اینکه از یخچال خارج کنید یک سینی زیر قالب گذارید. و اول دو الی سه قاشق غذا خوری از ژله ی خنک شده را روی دسر بریزید، و باز قالب را داخل فریزر گذارید تا لایه ی اول ژله بسته شود. بعد قالب را خارج کرده و مابقی ژله ی خنک شده و روان راروی ژله ی بسته شده بریزید و قالب را در یخچال گذارید تا کامل ببندد. بعد از بسته شدن کامل دسر، قالب را بیرون آورده و یک لایه بیسکوییت مرطوب شده را از قسمت مرطوبش روی ژله بسته شده بگذارید، مواد شکلاتی را روی بیسکوییت ها بریزید، بعد یک ردیف یا دو ردیف بیسکویت بچینید واین عمل را تکرار کنید تا همه ی مواد شکلاتی و بیسکویتها تمام شوند و آخرین ردیف این دسر، 


بقیه در ادامه مطلب

فیلم آموزش طرز تهیه سوفله شکلات و بادام - آقای سامان گلریز


فیلم آموزش طرز

تهیه سوفله شکلات و بادام----Cook 3321

 

آقای سامان گلریز

دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

آرد گندم

کره

شکر

تخم مرغ

پودر کاکائو

شکلات تلخ

خلال بادام

کمپوت هلو

 



فیلم آموزش طرز تهیه سوفله شکلات و بادام, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, آقای سامان گلریز

فیلم آموزش طرز تهیه ژله تزریقی - خانم آفاق امیریان


فیلم آموزش طرز

تهیه ژله تزریقی----Cook 3318

 


خانم آفاق امیریان



دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

ژله آلوئه ورا

خامه یا ماست

رنگ خوراکی



فیلم آموزش طرز تهیه ژله تزریقی - آفاق امیریان, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم آفاق امیریان

دسته بندی: دسر
تاریخ: 07 بهم 1396 نظرات: 0 نویسنده: امیر هاشمی

فیلم آموزش طرز تهیه بیسکویت مربایی - خانم افسانه ظروفی


فیلم آموزش طرز

تهیه بیسکویت مربایی-----Cook 3307

 

خانم افسانه ظروفی


دانلود–در ادامه مطلب


مواد لازم

کره

وانیل

پودر شکر

آرد

آرد ذرت

شیر

مارمالاد دلخواه

 

 



فیلم آموزش طرز تهیه بیسکویت مربایی, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم افسانه ظروفی

فیلم آموزش طرز تهیه رول خرما - خانم علی مولایی


فیلم آموزش طرز

تهیه رول خرما----Cook 3287

 


خانم علی مولایی

دانلود–در ادامه مطلب


مواد لازم

خرما

بیسکویت

پودر نارگیل

کنجد

پسته

بادام

کره

 

 



فیلم آموزش طرز تهیه رول خرما - خانم علی مولایی, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم علی مولایی

دسته بندی: دسر
تاریخ: 29 شهر 1396 نظرات: 0 نویسنده: امیر هاشمی

فیلم آموزش طرز تهیه رول خرما - خانم فراحی


فیلم آموزش طرز

تهیه رول خرما---Cook 3286

 


خانم فراحی

دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

خرما چرخ شده

کره

آرد

روغن جامد

دارچین

زنجبیل



فیلم آموزش طرز تهیه رول خرما, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم فراحی

دسته بندی: دسر
تاریخ: 29 شهر 1396 نظرات: 1 نویسنده: امیر هاشمی

فیلم آموزش طرز تهیه شکلات مغزدار - خانم پریناز غلام آزاد


فیلم آموزش طرز

تهیه شکلات مغزدار----Cook 3294

 


خانم پریناز غلام آزاد

دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

کره بادام زمینی

کره

بیسکویت ساده پودر شده

پودر شکر الک شده

شکلات

 



فیلم آموزش طرز تهیه شکلات مغزدار, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم پریناز غلام آزاد

فیلم آموزش طرز تهیه حلوای خرش گیلان - خانم سهیلا نجاتی


فیلم آموزش طرز

تهیه حلوای خرش گیلان---Cook 3268




خانم سهیلا نجاتی

دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

آرد برنج

آرد گندم

زردچوبه

روغن

سبزی محلی خرش

شیره



فیلم آموزش طرز تهیه حلوای خرش گیلان, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم سهیلا نجاتی

دسته بندی: دسر
تاریخ: 19 مرد 1396 نظرات: 0 نویسنده: امیر هاشمی

فیلم آموزش طرز تهیه حلوا عسلی گیلان - خانم سهیلا نجاتی


فیلم آموزش طرز

تهیه حلوا عسلی گیلان----Cook 3267






خانم سهیلا نجاتی

دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

آرد گندم 

آرد برنج

شیره یا عسل

روغن مایع

گردو

گلاب

زردچوبه

دارچین

 




فیلم آموزش طرز تهیه حلوا عسلی, فیلم آموزش طرز تهیه حلوا عسلی گیلان, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم سهیلا نجاتی

دسته بندی: دسر
تاریخ: 19 مرد 1396 نظرات: 0 نویسنده: امیر هاشمی