امروز: جمعه، 4 اسفند 1396

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

آموزش طرز تهیه حلوای شیر

 
آموزش طرز
 
تهیه حلوای شیر
 

 

حلوای شیر


آرد تفت داده شده ۲۵۰ گرم

کره مخلوط با روغن مایع ۱۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه شربت حلوا شیر

شیر ۲ لیوان

شکر ۲۰۰ گرم

زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپ خوری

هل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه


۱- آرد را تفت دهید تا حدی که رنگ آن به میزاند لخواه تیره شود.

۲- برای امتحان رنگ حلوا، یک قاشق از آرد تفت داده شده را با شربت آماده مخلوط کنید در صورتی که به رنگ دلخواه در آمد از حرارت بردارید؛ در غیر این صورت به تفت دادن ادامه دهید تا به رنگ مورد نظر (زعفرانی) برسد.

۳- کره و روغن مایع را روی حرارت قرار دهید آرد تفت داده شده را به آن اضافه کنید تا مواد به خورد هم بروند و عطر آن بلند شود.

۴- حلوا را از حرارت بردارید. بلافاصله شربت سرد را به تدریج به مواد اضافه کنید تا حلوا به غلظت دلخواه برسد. بعد از سرد شدن حلوا را داخل قیف با سر ماسوره شکوفه بریزید و داخل کاغذهای مخصوص حلوا تزیین کنید.

۵- طرز تهیه شربت :......

 

 هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

حلوای شیر


آموزش طرز تهیه کیک بدون فر

 
آموزش طرز
 

 تهیه کیک بدون فر
 

آموزش طرز تهیه کیک بدون فر

 

 

کیک بدون فر

 

شکر یک لیوان

تخم مرغ سه عدد

وانیل مقداری

بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری

آرد دو لیوان

کره نصف لیوان

شیر نصف لیوان


تخم مرغ با همزن برقی میزنیم با وانیل پنج شیش دقیقه تا کف کنه و سفید شه بعدش شکر رو اضافه میکنیم دوباره میزنیم، کره آب شده

و بعدش شیر اضافه میکنیم سپس آرد و بیکینگ پودر مایه کیک رو ریختم تو قابلمه تفلون و زیرش رو شعله پخش کن گذاشتم و دمکنی زدم بیست دقیقه پختنش زمان برد روش هم سس شکلات تلخ ریختم


سس شکلات تلخ

 

سس شکلات تلخ برای روی کیک

سه قاشق غذاخوری شیر خشک

یک قاشق ....


 

هنر خانم نیلوفر

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک بدون فر


آموزش طرز تهیه ژله قارچی

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله قارچی
 

آموزش طرز تهیه ژله قارچی



 

ژله قارچی


پایه ژله آلوورا با شیر یا بستنی را آماده کرده و داخل بطری آماده کرده و بعد از بستن از بطری خارج میکنیم. برای قسمت سر قارچ ژله سفید رو کف ظرف گرد بصورت قطره میریزیم میزاریم کمی ببنده بعد ژله قرمز رو با شیر یا بستنی آماده کرده و روی ....

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

 کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ژله قارچی


آموزش طرز تهیه دسر ماست و پوست لیمو

 
آموزش طرز
 
تهیه دسر ماست و پوست لیمو
 
 

آموزش طرز تهیه دسر ماست و پوست لیمو

 

مواد لازم برای دسر ماست و پوست لیمو


ژله آلوئه ورا یک بسته

ماست سفت یک لیوان

آب جوش یک لیوان

وانیل مقداری

لیمو ترش یک عدد

پودر گل محمد مقداری

شکر پنج ق غ

خامه دو قاشق غ

 

بسم الله الرحمن الرحیم با ذوق و چاشنی عشق شروع میکنیم


اول یک لیوان ماست سفت رو با شکر و وانیل و خامه بهم میزنیم یک مایه یکدستی بدست میاد، سپس پودر ژله و آب جوش رو میکس میکنیم، حل که شد میذاریم تو یخچال تا از حرارت بیفته، حالا مایه ماست رو با ژله مخلوط میکنیم، لیمو رو شسته و پوستش رو رنده میکنیم داخل اونا، می ریزیم داخل قالب می ذاریم تو یخچال در آخر وقت سرو ....

 


هنر خانم نیلوفر

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


فیلم آموزش طرز تهیه حلیم خانگی و حلوای برنج (شله زرد فوری) - خانم افسانه فشنگچی

 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه حلیم خانگی و حلوای برنج (شله زرد فوری)----Cook 2507
 

فیلم آموزش طرز تهیه حلیم خانگی و حلوای برنج (شله زرد فوری) - خانم افسانه فشنگچی

 

فیلم آموزش طرز تهیه حلیم خانگی و حلوای برنج (شله زرد فوری) - خانم افسانه فشنگچی

 

خانم افسانه فشنگچی
 
 
دانلود–در ادامه مطلب
 
 

مواد لازم حلیم خانگی

بلغور گندم

مرغ

کره

آرد

نمک

فلفل

حلوای برنج

آرد برنج درشت

شکر

آب

زعفران

هل

گلاب

خلال پسته و بادام

فیلم, آموزش, طرز, تهیه, حلیم, خانگی, و, حلوای, برنج,شله زرد, فوری, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، خانم افسانه فشنگچی

دسته بندی: غذا / دسر
تاریخ: 09 آبا 1395 نظرات: 0 نویسنده: امیر هاشمی

آموزش طرز تهیه ژله بستنی و خامه مغز دار

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله بستنی و خامه مغز دار
 
 

آموزش طرز تهیه ژله بستنی و خامه مغز دار

 

ژله بستنی و خامه مغز دار


تمامی مراحل مانند ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری است فقط برای کرم دورش به نسبت از یک بسته ژله آلوورا و یک لیوان آب جوش و نصف لیوان مخلوط بستنی و خامه استفاده شده، برای مغز وسط آن هم ژله انگور، (هر ژله ای که دوست داشتید) و یک لیوان آب جوش و نصف لیوان مخلوط خامه و بستنی استفاده شده

خمیر شکلات روی عکس

نصف شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کنید و 2 قاشق عسل داخلش بریزید و خیلی کم هم بزنید اینقدر که با هم مخلوط شن، مثلا 10 ثانیه و روشو ....

 


هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

آموزش طرز تهیه ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری
 
 

آموزش طرز تهیه ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری

 

ژله بلوبری با مغز کرم بستنی بلوبری


مرحله اول

 

کرم بستنی بلوبری

 

پودر ژلاتین یک پنجم قاشق غذاخوری آب جوش یک پنجم لیوان ,بستنی وانیلی ١لیتر, ژله بلوبری یک بسته وخامه صبحانه یک بسته

پودر ژله رو در یک پنجم لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم و پودر ژلاتین هم به روش بن ماری داخل کمی آب سرد کاملا حل میکنیم . بستنی و خامه رو با همزن میزنیم تا کاملا یکدست بشه و باهم مخلوط بشن و درانتها ژله و ژلاتین خنک شده رو ب بستنی و خامه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و داخل قالب چرب شده میریزیم و میذاریم ۴ ساعت داخل یخچال

 

مرحله دوم

 

قالبو چرب کنید و داخلش کمی از کرم بستنی که با رنگ خوراکی رنگ شده رو بریزید و بزارید یخچال تا خودشو بگیره، بعد یک قالب کوچیکتر انتخاب کنید و وسط قالب بزرگتر یا اصلی بزارید و داخل قالب کوچیک رو یخ بریزید تا سنگین شه و بعد بین دو تا قالب ژله بلوبری بریزید (یک بسته ژله.....

 

هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای

 
آموزش طرز
 
تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای
 
 

آموزش طرز تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای

 

پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای


شیر ۳ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

خامه‏ ۱ بسته

پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری

وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری

پودر کاکائو یک قاشق چایخوری

پودر نسکافه یک دوم قاشق چایخوری

 

@cook_10320


طرز تهیه


۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)

۲- شیر و شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد.

۳- حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.

۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.

۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم.

۶_پودر کاکائو رو با یک قاشق آب جوش حل میکنید، نسکافه رو هم همینجور،حالا مواد رو به سه قسمت تقسیم میکنیم، قسمتی رو وانیلی قسمتی رو نسکافه ای و قسمی رو کاکائویی میکنید و هر لایه رو که داخل قالب ریختید، میزارید یخچال ببنده،اینقدر که وقتی انگشت روش میزنیم جای انگشت روش بمونه، بعد لایه بعدی رو میریزیم

بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!

۷- و تو قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم....

 

 هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه کرم بستنی موهیتو

 
آموزش طرز
 
تهیه کرم بستنی موهیتو
 

آموزش طرز تهیه کرم بستنی موهیتو

 

کرم بستنی موهیتو


مواد لازم

 

پودر ژلاتین 1.5 قاشق غذا خوری

آب جوش 1.5 لیوان

ژله موهیتو ۱ بسته

خامه‏ صبحانه ۲۵۰ گرم

بستنی وانیلی ۱ لیتر


طرز تهیه


۱- ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید.صبر کنید تا سرد شود

۲- بستنی و خامه را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.

۳- ژله را روی مواد ریخته و دوباره کمی با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

۴- پودر ژلاتین را در یک سوم لیوان آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا شفاف شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید. (در این مرحله به دلخواه می توانید از خرده های میوه هم طعم با ژله در ...

 


 هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


آموزش طرز تهیه حلوای زعفرانی

 
آموزش طرز
 
تهیه حلوای زعفرانی
 

آموزش طرز تهیه حلوای زعفرانی

 

حلوای زعفرانی


آرد سفید: چهار پیمانه

شکر: دو پیمانه

طرز تهیه حلوا

روغن: یک پیمانه

طرز تهیه حلوا

اب: یک پیمانه

گلاب: نصف پیمانه

کره: صد گرم

پودر هل: دو قاشق چای خوری

زعفران: نصف قاشق چای خوری


حلوای مجلسی


برای شروع پخت و طرز تهیه حلوا قبل از هر کاری شربت حلوا رو آماده میکنیم، برای شربت شکر، اب و زعفران رو مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم تا شکر به طور کامل حل شه و بعد گلاب رو بهش اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.

خب حالا آرد رو تفت میدیم تا کمی خرمایی رنگ شه و بعد زیرش رو خاموش میکنیم و الک کرده تا آرد یکدست شه. بعد روغن و کره رو اضافه کرده و تفت میدیم تا بوی خامی از بین بره . خب حالا شعله گاز رو خاموش کنید و شربت و پودر هل رو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سفت شه، اگه شل بود میتونید چند ثانیه ایی دوباره اونو روی حرارت بزارید

خب حلوای ما آماده س، اگه میخواین حلواتون دورنگ شه میتونید یه مقدار ....

 


هنر امیر علی

 

بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320