آموزش طرز
 
تهیه دسر بیسکویتی شیر عسلی
 
 

آموزش طرز تهیه دسر بیسکویتی شیر عسلی

 

آموزش طرز تهیه دسر بیسکویتی شیر عسلی

 

هنر خانم مرضیه یزدی
 
بقیه در ادامه مطلب
 
 

ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 301 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی
 

آموزش طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی

 

آموزش طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی

 

کوکی اسمارتیزی کاکائویی


مواد لازم:


تخم مرغ: 2 عدد

پودر شکر: 1 لیوان

آرد: 2.5 لیوان (تقریبی)

پودر کاکائو: 2 ق .غ

روغن مایع: سه چهارم لیوان

وانیل: یک دوم ق.چ

اسمارتیز: به مقدار لازم


طرز تهیه:


ابتدا تخم مرغ ها و پودر شکر یا پودر قند و وانیل را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. روغن مایع را اضافه کرده و کمی میزنیم. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به مخلوط فوق اضافه کرده و هم میزنیم تا جاییکه خمیر لطیفی بدست آید و بتوانیم در دست گلوله کنیم. دست را چرب کرده و به اندازه ی یک گردو از مواد را بر میداریم و بین دو کف دست گرد کرده و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله میچینیم و اسمارتیز را روی کوکی ها قرار داده و کمی با دست فشار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای .....

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 381 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی پاپاتیا
 

آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

 

 


شیرینی پاپاتیا


مواد لازم کره: 100 گرم

پودر قند الک شده: 1پیمانه

تخم مرغ: 1عدد

آرد: یک دوم پیمانه

وانیل: یک دوم ق. چ


طرز تهیه: ابتدا کره و تخم مرغ را یک ساعت قبل از یخچال بیرون گذاشته (اینکار باعث می شود شیرینی بوی تخم مرغ نگیرد).

کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده تا کرمی رنگ سود، سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده و با نوک انگشتان مواد را مخلوط میکنیم تا خمیر مورد نظر آماده شود. سپس خمیر را به تعداد داخواه تقسیم کنید و رنگهای خوراکی...

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


نوش جان

کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 618 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه بيسکويت شکلات
 

آموزش طرز تهیه بيسکويت شکلات

 

آموزش طرز تهیه بيسکويت شکلات

 

 


سیده زینب:


بيسکويت شکلات


شکلات سیاه و شکلات سفید رو به روش بن ماری آب کنید ته ظرف مورد نظرتون بیسکوییت پتی بور بزارید شکلات تیره رو روی بیسکوییت.....

 

 هنر خانم سیده زینب

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 385 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کرم طالبی
 
 

آموزش طرز تهیه کرم طالبی

 

کرم طالبی:


نصف لیوان شکر

نصف لیوان شیر

ژلاتین ٣ قاشق غذاخوری

یک طالبی متوسط

خامه صبحانه یک بسته


شیر و شکر رو روی حرارت ملایم بذارید تاشیر بجوشه و شکر حل بشه و از روی حرارت بردارید. بعد ژلاتین رو در کمی شیر به روش بن ماری ......

 

هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ ها،رسپی ها ودستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320



ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 261 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه حلوای هویج
 

آموزش طرز تهیه حلوای هویج

 

حلوای هویج


آرد ۵پیمانه

روغن مایع دو پنجم پیمانه

گلاب دو پنجم پیمانه

هویج یک پنجم کیلو

شکر ۵پیمانه

زعفران دم کرده ۳ق غ خ

 

طرز تهیه

 


آرد رو داخل تابه تفت دادم تا جایی ک بوی خامیش گرفته شه و زیاد تغییر رنگ نده هر چی رنگ آرد تیره باشه حلوا تیره تر میشه. بعد روغن مایع رو اضاف میکنم یک هم کوچولو میزنم تا خوب روغن به خورد آرد بره

هویج رو پوست کندم و گذاشتم کاملا پخته بعد با گوشت کوب....

 

هنر خانم ستاره

 

 بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 308 نظر دهید: 0
 
 
آموزش طرز
 
تهیه ژله خامه ای
 

 

آموزش طرز تهیه ژله خامه ای

 

 
 

ژله خامه ای


بخش اول


برای اینکه کارتون سریعتر پیش بره، در ابتدای کار نصف لیوان خامه، ترجیحا کم چرب، رو با نصف لیوان شیر رقیق کنید، این کار برای اینه که خامه داخل مایه ژله گلوله نشه و اجازه بدین تا به دمای محیط برسه

یک بسته پودر ژله، به همراه یک لیوان آب جوش در کاسه ای مجزا از قالب حل کنید.

مایه ژله رو روی بخار آب قرار بدید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه

این مایه رو بذارید کنار تا کاملا خنک‌ بشه، حتما حتما حتما.....

 

هنر خانم مریم

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 390 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه ژله سورپرایز
 

آموزش طرز تهیه ژله سورپرایز

 

ژله سورپرایز


مواد لازم


پودر ژله قرمز 1 بسته

ژله آلوورا 4 بسته

شیر یا بستنی 2 لیوان


طرز تهیه : پودر ژله قرمز را با 1 لیوان آب جوش حل کنید و پس از اینکه شفاف شد ژله را داخل ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس به شکل قلب قالب بزنید ( بهتر است پس از اضافه کردن آب جوش ژله را روی حرارت بخار آب هم بزنید تا ژلاتین خوب حل شود).

1 بسته ژله آلوورا را با 1 لیوان اب جوش مخلوط کنید و پس از اینکه شفاف شد یک دوم لیوان شیر سرد یا بستنی به آن اضافه و مخلوط کنید سپس داخل قالب گودی بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد (دقت کنید که ژله بیش از حد سفت نشود چون اگر ....

 

 هنر خانم مریم

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 247 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه دسر شیر کاکائو و وانیلی
 

 

آموزش طرز تهیه دسر شیر کاکائو و وانیلی

 

 

دسر شیر کاکائو و وانیلی

 

مواد لازم:

شیر 6 لیوان

پودر ژلاتین 5 قاشق غذا خوری

پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری

شکر 1 لیوان

وانیل یک هشتم قاشق چای خوری

 


طرز تهیه:

 


ژلاتین را روی شیر ریخته و هم زده و روی شعله کم گذاشته و هم میزنیم تا ژلاتین حل شود ولی شیر نجوشد.

شکر را به شیر اضافه کرده و هم میزنیم تا کامل حل شود.

وانیل را به مواد اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.

مواد را نصف کرده و به ....

 

 

هنر خانم سمیه

 

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی ومدرن

@cook_10320
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 473 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه ژله قلب قلبی
 
 

 

 

 

ژله قلب قلبی


اولین کاری که باید انجام بدید درست کردن یه ژله قرمزه. من از مارک تیاری طعم رَزبِری استفاده کردم که قرمز فوق العاده خوش رنگی بهم داد. یک بسته ژله رو با 1 ق غ پودر ژلاتین مخلوط کردم و 1 لیوان آب جوش ریختم روش و 1 دقیقه توی مایکروفر قرار دادم تا کاملا ذوب شد. بعد نصف لیوان یخ ریختم توش و هم زدم و در دو قالب مستطیلی گذاشتم توی یخچال. ضخامت ژله من تقریبا نیم سانت بود. ژله من طبق معمول یک شب توی یخچال موند.


برای درست کردن این ژله لازم نیست حتما قالب قلبی شکل داشته باشید. مربع و دایره هم جواب میده چون ژله قرمز رو در هر صورت قلبی قالب میزنید . ولی خوب من میخواستم که ژله ام در حد اعلا عشقولانه ای بشه!


قالبی که قراره ژله توش .....

 

 

رسپی از شف طیبه

 

 

بقیه در ادامه مطلب

 

 

کلیپ ها و رسپی هاو دستورات امتحان شده

محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


 


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 280 نظر دهید: 0

تقویم

<    «  تیر 1396  »    >
شیدسچپج
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

برترین مطالب

مطالب تصادفی