آموزش طرز
 
تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای
 
 

آموزش طرز تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای

 

پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای


شیر ۳ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

خامه‏ ۱ بسته

پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری

وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری

پودر کاکائو یک قاشق چایخوری

پودر نسکافه یک دوم قاشق چایخوری

 

@cook_10320


طرز تهیه


۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)

۲- شیر و شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد.

۳- حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.

۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.

۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم.

۶_پودر کاکائو رو با یک قاشق آب جوش حل میکنید، نسکافه رو هم همینجور،حالا مواد رو به سه قسمت تقسیم میکنیم، قسمتی رو وانیلی قسمتی رو نسکافه ای و قسمی رو کاکائویی میکنید و هر لایه رو که داخل قالب ریختید، میزارید یخچال ببنده،اینقدر که وقتی انگشت روش میزنیم جای انگشت روش بمونه، بعد لایه بعدی رو میریزیم

بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!

۷- و تو قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم....

 

 هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 432 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کرم بستنی موهیتو
 

آموزش طرز تهیه کرم بستنی موهیتو

 

کرم بستنی موهیتو


مواد لازم

 

پودر ژلاتین 1.5 قاشق غذا خوری

آب جوش 1.5 لیوان

ژله موهیتو ۱ بسته

خامه‏ صبحانه ۲۵۰ گرم

بستنی وانیلی ۱ لیتر


طرز تهیه


۱- ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید.صبر کنید تا سرد شود

۲- بستنی و خامه را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.

۳- ژله را روی مواد ریخته و دوباره کمی با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

۴- پودر ژلاتین را در یک سوم لیوان آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا شفاف شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید. (در این مرحله به دلخواه می توانید از خرده های میوه هم طعم با ژله در ...

 


 هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 466 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه حلوای زعفرانی
 

آموزش طرز تهیه حلوای زعفرانی

 

حلوای زعفرانی


آرد سفید: چهار پیمانه

شکر: دو پیمانه

طرز تهیه حلوا

روغن: یک پیمانه

طرز تهیه حلوا

اب: یک پیمانه

گلاب: نصف پیمانه

کره: صد گرم

پودر هل: دو قاشق چای خوری

زعفران: نصف قاشق چای خوری


حلوای مجلسی


برای شروع پخت و طرز تهیه حلوا قبل از هر کاری شربت حلوا رو آماده میکنیم، برای شربت شکر، اب و زعفران رو مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم تا شکر به طور کامل حل شه و بعد گلاب رو بهش اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.

خب حالا آرد رو تفت میدیم تا کمی خرمایی رنگ شه و بعد زیرش رو خاموش میکنیم و الک کرده تا آرد یکدست شه. بعد روغن و کره رو اضافه کرده و تفت میدیم تا بوی خامی از بین بره . خب حالا شعله گاز رو خاموش کنید و شربت و پودر هل رو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سفت شه، اگه شل بود میتونید چند ثانیه ایی دوباره اونو روی حرارت بزارید

خب حلوای ما آماده س، اگه میخواین حلواتون دورنگ شه میتونید یه مقدار ....

 


هنر امیر علی

 

بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 502 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه سس براق
 
 

آموزش طرز تهیه سس براق

 

سس براق

 

 مرحله اول

آب پانصد گرم

پودر ژلاتین صد گرم

ابتدا پودر ژلاتين و آب را در ظرف فلزي ريخته روي بخار آب بمدت بيست دقيقه قرار ميدهيم بعد حل شدن در اين زمان ميگذاريم تا خنك شده يك روز در يخچال قرار ميدهيم

 

مرحله دوم


شكر سيصد گرم

گلوگز سيصد گرم

آب صد و پنجاه گرم

خامه صبحانه دويست گرم

شکلات آيدين طلايي سفيد يا بلكولاد سيصد گرم

رنگ دلخواه چند قطره

شكر، گلوگز آب. را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم

داغ شود ولی نجوشد

وقتی دور ظرف حاوی مواد حباب زد (یعنی وقتی که میخواد شروع به جوشیدن کنه)

از روی شعله بر میداریم

شکلات را خرد کرده

داخل مخلوط میریزیم

تا آب شود

بعد از آن هم خامه را اضافه میکنیم

با بلندر (گوشت کوب برقی) دو دقیقه هم میزنیم

حالا صد گرم از تركيب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم راه تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم

و به آرامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشود

و ژلاتین در آن حل شود

در اخر هم از صافی رد میکنیم

کیک را با خامه کاور کرده داخل فریزر بمدت دو ساعت .....

 

 رسپی از استاد عمرانی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 495 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه ژله حلقه آناناس
 

آموزش طرز تهیه ژله حلقه آناناس

 

ژله حلقه آناناس


برای این دسر به یک کمپوت آناناس نیاز دارید که آناناس هاش حلقه ای باشند (سرتون کلاه نره، از اونهایی که خورد شدند بخرید) و یک بسته ژله (که میتونه ژله آناناس باشه ولی اونوقت ترکیب رنگش خوب از آب در نمیاد. پس من از ژله لیمو استفاده کردم)

سر قوطی را (حتما) با دربازکن باز کنید.

ژله را با یک لیوان آب جوش درست کنید (باید 1 دقیقه بجوشد تا یکدست شود. من از مایکروفر استفاده کردم). آب آناناس را خالی کنید. (میتونید بعد باهاش "اسموزی" درست کنید) و بعد از اینکه ژله سرد شد توی قوطی بریزید.

ژله باید 1 شب توی یخچال بماند. ته قوطی را با در بازکن بریده و با چاقو دور تا دور ژله را ببرید و با یک فشار کوچولو ژله را خارج کنید.

با یک کارد بزرگ تیز ژله را حلقه حلقه ببرید. ( باید از روی اسلایسهای.....

 

رسپی از شف طیبه

 

بقیه در ادامه مطلب

 

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 498 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه پای سیب زمینی با قارچ و بادمجان---Cook 2503
 

فیلم آموزش طرز تهیه پای سیب زمینی با قارچ و بادمجان - خانم بهارک مبینی

 

خانم بهارک مبینی
 
دانلود–در ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

سیب زمینی

تخم مرغ

پودر سیر

زردچوبه

نمک

فلفل

مواد رویه

قارچ

بادنجان

زرشک

زردچوبه

پیاز سرخ شده

پنیر پیتزا

نمک

فلفل

فیلم, آموزش, طرز, تهیه, پای, سیب, زمینی, با, قارچ, و, بادمجان, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، خانم بهارک مبینی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 655 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه سبد هندوانه----Cook 2550
 

فیلم آموزش طرز تهیه سبد هندوانه

 

دانلود–در ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

تربوز (هندوانه)

خربوزه

فیلم, آموزش, طرز, تهیه, سبد, هندوانه, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، 
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 590 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه موس موز با مغز کیک شکلاتی
 

آموزش طرز تهیه موس موز با مغز کیک شکلاتی

 

موس موز با مغز کیک شکلاتی

 

شیر یک دوم لیوان

شکر ۵ قاشق غذا خوری

ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری

خامه‏ صبحانه ۱ بسته

موز ۲ عدد

وانیل‏ یک هشتم قاشق چای خوری

کیک شکلاتی ۱ عدد


طرز تهیه


۱- ابتدا شیر و شکر را روی حرارت متوسط میذاریم تا شکر کاملا حل بشه وقتی شکر حل شد از روی حرارت برمیداریم و بهش وانیل اضافه میکنیم.

۲- ژلاتین را داخل مقداری شیر به روش بنماری حل میکنیم و به شیر و شکر اضافه میکنیم و میذاریم تا کاملا خنک بشه.

۳- ٢عدد موز را با مخلوط کن کاملا له میکنیم و به موادمون که خنک شده اضافه میکنیم.

۴- یک بسته خامه را در کمی شیر باز میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم.

۵- داخل قابل را کمی چرب میکنیم .....

 

هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 678 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه دسر بیسکویتی شیر عسلی
 
 

آموزش طرز تهیه دسر بیسکویتی شیر عسلی

 

آموزش طرز تهیه دسر بیسکویتی شیر عسلی

 

هنر خانم مرضیه یزدی
 
بقیه در ادامه مطلب
 
 

ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 369 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی
 

آموزش طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی

 

آموزش طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی

 

کوکی اسمارتیزی کاکائویی


مواد لازم:


تخم مرغ: 2 عدد

پودر شکر: 1 لیوان

آرد: 2.5 لیوان (تقریبی)

پودر کاکائو: 2 ق .غ

روغن مایع: سه چهارم لیوان

وانیل: یک دوم ق.چ

اسمارتیز: به مقدار لازم


طرز تهیه:


ابتدا تخم مرغ ها و پودر شکر یا پودر قند و وانیل را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. روغن مایع را اضافه کرده و کمی میزنیم. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به مخلوط فوق اضافه کرده و هم میزنیم تا جاییکه خمیر لطیفی بدست آید و بتوانیم در دست گلوله کنیم. دست را چرب کرده و به اندازه ی یک گردو از مواد را بر میداریم و بین دو کف دست گرد کرده و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله میچینیم و اسمارتیز را روی کوکی ها قرار داده و کمی با دست فشار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای .....

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 465 نظر دهید: 0

تقویم

<    «  مرداد 1396  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031