امروز: سه شنبه، 3 مهر 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

01/25 1397

روکر موزی شکلاتی دسر ایتالیایی
رسپی از بانو مرضیه

دستور روکر موز را در پست قبل تر ، برایتان فرستادم .
مواد لازم:
شير : ٢ ليوان
شكر : ١ ليوان
شکلات قهوه ای تخته ای : ( به میزان دلخواه )
شکلات چیپسی : نصف پیمانه
زرده تخم مرغ : ١ عدد
( یا اینکه تخم مرغ کامل : ۱عدد )
نشاسته ذرت : ٢ق.غ
خامه صبحانه : ٢٠٠ گرم
پنير ماسكار پونه يا پنير خامه ای : ١٠٠ گرم
پودر ژلاتين : ٢ ق.غ
پودر ژله آلوئه ورا : ۱ بسته

طرز تهیه:

این دو تا دسر را ، با هم تلفیق کردم و شبیه چیزکیک در آوردم .   

اول طبق دستور یک بسته ژله آلوئه وراء را با یک لیوان آب جوش به روش بنماری حل ميكنيم و وقتی کاملأ دانه های ژلاتین آب شد ، شکلات قهوه ای تخته ای که میزانش بستگی به ذائقه تان دارد را توی ژله میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا یکدست شود. (( من شکلاتها را زیادریختم ، هم شکلات تلخ و هم شیرین و هم میتوانید از قهوه فوری هم استفاده کنیم ،تا تغییر رنگش با قسمت بعدی دسر کاملأ مشخص شود )) . قالب مورد نظری را کمی با روغن مایع چرب کنید و بعد مواد که کمی ولرم شد ، داخل قالب میریزیم و داخل يخچال میگذاریم  تا خودش را کاملأ بگیرد.
شير سرد و شكر و نشاسته ذرت را کامل مخلوط كرده و فقط در حد گرم شدن روی گاز ميگذاريم. یک زرده تخم مرغ و یا یک تخم مرغ کامل را با نوک قاشق چایخوری از پودر وانیل، با چنگال ميزنيم و به شير ولرم اضافه ميكنيم و با شعله ی کم، تند تند هم ميزنيم تا شير جوش بياد. بعد ژلاتين را با يک سوم ليوان آب جوش به روش بنماری حل ميكنيم و به مواد شيری اضافه ميكنيم ، مقدار کمی از شکلات تخته ای ذوب شده را بمواد می افزاییم و هم ميزنيم و کناری میگذاریم تا خنک شود. خامه صبحانه و پنير خامه ای را با چنگال باهم مخلوط ميكنيم و به مواد اضافه کرده و هم ميزنيم تا كاملأ يکدست شود. سپس نصف پيمانه شكلات چيپسی را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و اجازه ی خنک شدن میدهیم . قالب را از یخچال خارج کنید و مطمئن شوید که لایه ی ته قالب ، خودش را کامل گرفته ، بعد این مواد خنک شده را،روی آن میریزیم و حداقل برای پنج تا هفت ساعت در يخچال ميگذاريم تا كاملأ ببندند. اگر این دسر را ، از شب قبل هم تهیه کنید، خیلی بهتر مزه ها روی هم اثر میگذارند.

نکته:
بجای شکلات چیپسی نسوز، میتوانید از همان شکلات تخته ای ، بمیزان کم استفاده کنید.

در لا به لای لایه های این دسر، میتوانید از پودر انواع مغزها هم استفاده کنید، و یا حتی در خود مواد هم، انواع مغزها را مخلوط کنید .
برای تیره ترشدن قسمت تیره ی این دسر،ازمخلوط شکلات تخته ای و پودر کاکائو و قهوه فوری و کمی پودر شکر هم میتوانید استفاده کنید.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود