امروز: سه شنبه، 3 مهر 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

01/25 1397

روکر شکلاتی
دسر ایتالیایی بسیار شیک و مجلسی و مناسب تمام مجالس و جشن ها
رسپی از بانو مرضیه


مواد لازم :
شير : ٢ ليوان
شكر : ١ ليوان
شکلات قهوه ای تخته ای : ( به میزان دلخواه )
شکلات چیپسی: نصف پیمانه
زرده تخم مرغ : ١عدد
( یا اینکه تخم مرغ کامل : ۱ عدد )
نشاسته ذرت : ٢ق .غ
خامه صبحانه : ٢٠٠ گرم
پنير ماسكار پونه يا پنير خامه ای : ١٠٠ گرم
پودر ژلاتين : ٢ ق.غ
پودر ژله آلوئه ورا : ۱ بسته

طرز تهیه:

اول طبق دستور یک بسته ژله آلوئه وراء  را با یک لیوان آب جوش به روش بنماری حل ميكنيم و وقتی کاملأ دانه های ژلاتین آب شد ، شکلات قهوه ای تخته ای که میزانش بستگی به ذائقه تان دارد را توی ژله میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا یکدست شود. (( من شکلاتها را زیاد ریختم، هم شکلات تلخ و هم شیرین و هم میتوانید از قهوه فوری هم استفاده کنیم ، تا تغییر رنگش با قسمت بعدی دسر کاملأ مشخص شود )) . قالب مورد نظری را کمی با روغن مایع چرب کنید و بعد مواد که کمی ولرم شد ، داخل قالب میریزیم و داخل يخچال میگذاریم  تا خودش را کاملأ بگیرد.
شير سرد و شكر و نشاسته ذرت را کامل مخلوط كرده و فقط درحد گرم شدن روی گاز ميگذاريم . یک زرده تخم مرغ و یا یک تخم مرغ کامل را با نوک قاشق چایخوری از پودر وانیل، باچنگال ميزنيم و به شير ولرم اضافه ميكنيم و با شعله ی کم، تند تند هم ميزنيم تا شير جوش بياد. بعد ژلاتين را با يک سوم ليوان آب جوش به روش بنماری حل ميكنيم و به مواد شيری اضافه ميكنيم ، مقدار کمی از شکلات تخته ای ذوب شده را بمواد می افزاییم و هم ميزنيم و کناری میگذاریم تا خنک شود. خامه صبحانه و پنير خامه ای را با چنگال با هم مخلوط ميكنيم و به مواد اضافه کرده و هم ميزنيم تا كاملأ يکدست شود. سپس نصف پيمانه شكلات چيپسی را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و اجازه ی خنک شدن میدهیم . قالب را ازیخچال خارج کنید و مطمئن شوید که لایه ی ته قالب ، خودش را کامل گرفته ، بعد این مواد خنک شده را، روی آن میریزیم و حداقل برای پنج تا هفت ساعت در يخچال ميگذاريم تا كاملأ ببندند. اگر این دسر را،از شب قبل هم تهیه کنید ، خیلی بهتر مزه ها روی هم اثر میگذارند.

نکته:
بجای شکلات چیپسی نسوز، میتوانید از همان شکلات تخته ای ، بمیزان کم استفاده کنید که این دفعه خودم همین جایگزینی را انجام دادم و هیچ تفاوتی و هیچ مشکلی هم پیش نیامد.

 در لا به لای لایه های این دسر، میتوانید از پودر انواع مغزها هم استفاده کنید ، و یا حتی در خود مواد هم ، انواع مغزها را مخلوط کنید

برای تیره تر شدن قسمت تیره ی این دسر ، از مخلوط شکلات تخته ای و پودر کاکائو و قهوه فوری و کمی پودر شکر هم میتوانید استفاده کنید که من هم روش را بکار بردم . در تصویر ، دسر روکر شکلاتی در سمت چپ هست . التماس دعا از همه ی شما خوبان  

عضو سايت
پاسخ 8 اردیبهشت 1397 20:02 neda.pz
عالیهههههه

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود