امروز: سه شنبه، 4 اردیبهشت 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

01/22 1397

 

دسر چیز کیک مگنولیا
مناسب تمام مجالس
رسپی از بانو مرضیه
مواد لازم:
شیر : ۳ لیوان فرانسوی دسته دار
شکر سفید : نصف لیوان
آرد گندم معمولی : ۳ ق . غ
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
یا اینکه تخم مرغ کامل کوچک : ۱ عدد
نشاسته ذرت : ۳ ق . غ
موز حلقه نازک شده : ۲ عدد
گردو : ۵ عدد یا بیشتر
پودر وانیل : ¼ ق . چ
پودر ژلاتین : ۱ تا ۱/۵ ق . س
شکر سفید : ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم ( کم و زیاد کردن شکرطبق سلیقه است )
خامه صبحانه : نصف تا 1پاکت
رنگ زعفرانی : خیلی کم ( برای قسمت زرد رنگ موزی )
کیک شکلاتی یا هر نوعی دیگر: 1 عدد
ژله توت فرنگی : 1 بسته
آبجوش برای ژله توت فرنگی :1/5 لیوان

طرز تهیه:
ابتدا کیک شکلاتی یا هر نوع کیک دیگری را آماده کنید . کیک را از عرض ، بصورت افقی ، به دو قسمت کنید . کف و دیواره قالبی یا هر ظرف مورد نظری را با فویل آلومینیومی نازک بپوشانید و فویل را بیشتر از دیواره ها در نظر بگیرید ، تا بعد بتوانید دسر را براحتی از قالب خارج کنید . و روی فویل را با کمی کره ذوب شده یا روغن جامد معطر ، بخوبی چرب کنید . یک لایه از کیک را در کف قالب گذارید. آرد گندم معمولی را داخل یک ماهیتابه بمدت یک تا دو دقیقه روی حرارت خیلی ملایم و کم، بدون روغن بو دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود مواظب باشید که رنگ آرد تغییر نکند. اجازه دهید تا آرد بو داده شده خنک شود. یک چهارم پیمانه از شیر را بردارید و بقیه را داخل یک قابلمه تمیز بریزید و روی حرارت ملایم گذارید تا بمدت ۲ تا ۳ دقیقه کمی گرم شود، سپس شکر را افزوده و مدام با همزن دستی هم بزنید تا شکر کاملأ در شیر حل شود، پودر ژلاتین را با ¼ پیمانه شیر بروش بنماری حل کرده و به شیر بیفزایید. نشاسته ذرت را افزوده و سریع هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود و کامل مخلوط شود. حالا آرد را در سه مرحله و قاشق قاشق به مخلوط شیر و شکر بیفزایید ، بطوری که همزمان با اضافه کردن آرد، با دست دیگ رمدام هم بزنید تا گلوله نشود و صاف و یکدست شود. مدام مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید تا تقریبأ به غلظت فرنی برسد و بعد از چند جوش کوچک زیر قابلمه را خاموش کنید تا خنک شود. در یک ظرف زرده تخم مرغ را یا اینکه یک تخم مرغ کامل کوچک را همراه با ¼ ( یک چهارم قاشق چایخوری استاندارد ) پودر وانیل با چنگال مخلوط کنید و آرام آرام بمواد شیر داخل قابلمه اضافه کنید و هم چنان به هم زدن ادامه دهید. یعنی با یک دست تخم مرغ را اضافه کنید و با دست دیگر سریع هم بزنید تا تخم مرغ کامل حل شده و نبندد . دوباره زیر قابلمه را روشن کنید و بمدت ۱ تا۲ دقیقه مواد را هم بزنید. حرارت را خاموش کرده و کم کم ،خامه را بمواد افزوده و با همزن دستی ،تند تند هم بزنید تا خامه بر اثر داغی مواد، نبرد.و بعد به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بمدت 5 دقیقه با همزن دستی کامل هم بزنید.
موزها را حلقه نازک برش دهید. مواد دسر تا ولرم هست را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، و به یک قسمت کمی رنگ زعفرانی بیفزایید و خوب مخلوط کنید. سپس یک لایه از مواد مگنولیای خنک سفید رنگ را روی کیک کف قالب بریزید. یک لایه موز و لایه دیگر گردوها را بریزید، سپس تکه ی دوم کیک را گذارید و بعد مایه زرد رنگ را بریزید، بعد یک لایه موز و پودر گردو بریزید. قالب را درون یخچال بمدت ۷ ساعت تا ۸ ساعت قرار دهید تا کاملأ ببندند. دراین فاصله یک بسته ژله توت فرنگی را با یک و نیم لیوان آبجوش ، به روش بنماری کامل حل کنید و در محیط قرار دهید تا کاملأ خنک شود و ازحرارت بیفتد. قالب را بعد از طی مدت زمان، از یخچال خارج کنید، اول یکی دو قاشق غذا خوری از ژله قرمز رنگ را روی مواد چیز کیک بریزید و با چرخاندن قالب، ژله را پخش کنید. مجدد قالب را در فریزر اینبار گذارید تا زود بند شود حواستان باشد بند شود، یعنی هنوز روی ژله ،کمی چسبنده هست. بعد قالب را از فریزرخارج کنید و مابقی ژله را روی آن بریزید و بعددر یخچال گذارید تا ژله کامل بسته شود.
به مدت تقریبأ حداقل سه ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود. سپس آهسته با کمک لبه های اضافه ی فویل آلومینیومی،دسررا ازظرف خارج کنید. چیز کیک را به ظرف سرو مورد نظر انتقال دهید و با بیسکوییت و موز وهر نوع میوه ای که درفصل هست یا ترافل های رنگی تزیین کنید.  

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود