» » آموزش طرز تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای

آموزش طرز تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای

 
آموزش طرز
 
تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای
 
 

آموزش طرز تهیه پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای

 

پاناکوتای کاکائویی، نسکافه ای


شیر ۳ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

خامه‏ ۱ بسته

پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری

وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری

پودر کاکائو یک قاشق چایخوری

پودر نسکافه یک دوم قاشق چایخوری

 

@cook_10320


طرز تهیه


۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)

۲- شیر و شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد.

۳- حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.

۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.

۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم.

۶_پودر کاکائو رو با یک قاشق آب جوش حل میکنید، نسکافه رو هم همینجور،حالا مواد رو به سه قسمت تقسیم میکنیم، قسمتی رو وانیلی قسمتی رو نسکافه ای و قسمی رو کاکائویی میکنید و هر لایه رو که داخل قالب ریختید، میزارید یخچال ببنده،اینقدر که وقتی انگشت روش میزنیم جای انگشت روش بمونه، بعد لایه بعدی رو میریزیم

بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!

۷- و تو قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم کمه کم 12 ساعت تو یخچال بمونه

نکته ؛مقدار کاکائو و نسکافه را به ذایقه تغییر دهید، برای شکوفه های روی عکس پایین هم از فیت و فان آماده استفاده شده و با دو لیوان شیر طبق بسته بندی روی محصول آماده شده و با قیف شکوفه زده شده)

 

 هنر خانم یاس

 


 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 569 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  آذر 1396  »    >
شیدسچپج
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930