» » آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی پاپاتیا
 

آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

 

آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

 

 

 


شیرینی پاپاتیا


مواد لازم کره: 100 گرم

پودر قند الک شده: 1پیمانه

تخم مرغ: 1عدد

آرد: یک دوم پیمانه

وانیل: یک دوم ق. چ


طرز تهیه: ابتدا کره و تخم مرغ را یک ساعت قبل از یخچال بیرون گذاشته (اینکار باعث می شود شیرینی بوی تخم مرغ نگیرد).

کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده تا کرمی رنگ سود، سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده و با نوک انگشتان مواد را مخلوط میکنیم تا خمیر مورد نظر آماده شود. سپس خمیر را به تعداد داخواه تقسیم کنید و رنگهای خوراکی مجاز بزنید (من بعد از ریختن رنگ خمیر ها را خوب ورز دادم تا رنگ در کل خمیر پخش شود). سپس به اندازه تیله از هر خمیر برداشته کنار هم قرار دهید تا شکل گل دلخواه در بیاید. گلها را میتوانید روی کاغذ روغنی قرار دهید و هم روی سینی فر (من روی کاغذ گذاشتم). سپس شیرینی ها را در دمای 175 درجه به مدت 7 تا 10 دقیقه قرار دهید (فر را از قبل به مدت یک ربع تا بیست دقیقه روشن بگذارید تا گرم شود). تا خنک شدن شیرینی ها آنها را از سینی جدا نکنید.

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 


 


نوش جان

کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320



نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 721 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  مرداد 1396  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031