امروز: یکشنبه، 2 اردیبهشت 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

08/6 1395

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله بریلو
 
 

آموزش طرز تهیه ژله بریلو

 

ژله بریلو

آب یک لیتر

شکر 800گرم که من درست کردم به نظرم زیاد شیرین بود میتونید کمتر بریزید

پودر ژلاتین 1قاشق سوپخوری

آگار آگار 1ق چایخوری

جوهر لیمو یک چهارم ق چ

تو آب آگار رو بریزید بعد پودر ژلاتین رو روش بپاشین، هم نزنید چون ژلاتین گلوله میشه، صبر کنید اسفنجی شه، بعد شکر رو اضافه کنید و هم بزنید، جوهر لیمو رو هم اضافه کنید حالا مواد رو روی حرارت قرار بدید و نیم ساعت مدام هم می زنیم تا شفاف شه بعد بزارید یخچال 24ساعت بمونه بعد رنگ و اسانس دلخواه را در زمان استفاده اضافه کنید واستفاده کنید. این ژله 6ماه در ظرف در بسته داخل یخچال ماندگار ی داره و فقط این نوعش به درد روکش کیک خامه ای میخوره. کیک خامه ای رو وقتی داخل یخچال گذاشتید خنک شد، ژله بریلو رو روش بریزید و با ضربه باهاش بازی کنید تا ژله بریلو روی کیک پخش شه و اصلا از پالت استفاده نکنید
 
 
رسپی از خانم شیخ رضایی کارشناس صدا و سیما 
 
هنر عکس از دانیال عزیز 


 

کلیپ و رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

 

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود