» » آموزش طرز تهیه ژله بریلو

آموزش طرز تهیه ژله بریلو

 
آموزش طرز
 
تهیه ژله بریلو
 
 

آموزش طرز تهیه ژله بریلو

 

ژله بریلو

آب یک لیتر

شکر 800گرم که من درست کردم به نظرم زیاد شیرین بود میتونید کمتر بریزید

پودر ژلاتین 1قاشق سوپخوری

آگار آگار 1ق چایخوری

جوهر لیمو یک چهارم ق چ

تو آب آگار رو بریزید بعد پودر ژلاتین رو روش بپاشین، هم نزنید چون ژلاتین گلوله میشه، صبر کنید اسفنجی شه، بعد شکر رو اضافه کنید و هم بزنید، جوهر لیمو رو هم اضافه کنید حالا مواد رو روی حرارت قرار بدید و نیم ساعت مدام هم می زنیم تا شفاف شه بعد بزارید یخچال 24ساعت بمونه بعد رنگ و اسانس دلخواه را در زمان استفاده اضافه کنید واستفاده کنید. این ژله 6ماه در ظرف در بسته داخل یخچال ماندگار ی داره و فقط این نوعش به درد روکش کیک خامه ای میخوره. کیک خامه ای رو وقتی داخل یخچال گذاشتید خنک شد، ژله بریلو رو روش بریزید و با ضربه باهاش بازی کنید تا ژله بریلو روی کیک پخش شه و اصلا از پالت استفاده نکنید
 
 
رسپی از خانم شیخ رضایی کارشناس صدا و سیما 
 
هنر عکس از دانیال عزیز 


 

کلیپ و رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

 

نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 224 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  دی 1395  »    >
شیدسچپج
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

برترین مطالب

مطالب تصادفی