» » آموزش طرز تهیه حلوا لوز

آموزش طرز تهیه حلوا لوز

 
آموزش طرز
 
تهیه حلوا لوز
 
 

آموزش طرز تهیه حلوا لوز

 


 

 

 

طرز تهیه و مواد لازم حلوا لوز:

آرد برنج یک لیوان فرانسوی

مغز گردو یک لیوان فرانسوی

عسل با رنگ کمی تیره یک لیوان فرانسوی

پودر زعفران یک دوم قاشق چایخوری

پودر هِل یا چهارم قاشق چایخوری

 

در ابتدای کار زعفران را با کمی یخ حل میکنیم

زغفران باید کمی غلیظ باشه

آرد برنج دانه ریز رو تفت میدیم تا بوی خوب آرد بلند بشه،در ظرف گودی میریزیم

گردو رو تفت میدیم وقتی رنگش تغییر کرد داخل کیسه پارچه ای تمیز میریزیم و مابین دو دست ماساژ میدیم تا پوست نازکش دربیاد و گردو سفید بشه(یکی از نکات مهم حلوا لوز در همین مورد هست)گردو رو با تیغه ریز چرخ گوشت دو بار چرخ میکنیم

 

گردوی چرخ شده و آرد برنج تفت داده شده و پودر هِل رو داخل ظرف گود ریخته و با دست ماساژ میدیم تا روغن گردو به جسم آرد بره و این دو ماده یه کم حالت گلوله پیدا کنه

در این فاصله عسل رو داخل قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت میذاریم تا عسل با حرارت کاملا رقیق بشه،وقتی حباب روی عسل پیدا شد حرارتو خاموش میکنیم و زعفران دم کرده رو اضافه میکنیم

عسل رو به مواد آردی اضافه میکنیم و با همون حرارت عسل موادو ورز میدیم،دقت کنید که عسل باید کاملا داغ باشه

وقتی مواد کاملا مخلوط شد،انسجامش باید شبیه گز باشه موقعی که از وسط به دو نیم میکنیم بدون اینکه کِش بیاد

مواد حلوا رو قبلا از اینکه از حرارت بیوفته داخل سینی یا ظرف مورد نظر ریخته و با ضخامت دلخواه بطور یکسان پهن میکنیم،البته قبلش داخل ظرف،سِلفون یا نایلون پهن کنید تا براحتی جدا بشه

وقتی ضخامتشو تنظیم کردید با چاقو بشکل لوزی برش میدیم،در این مرحله کنار دستتون دستمال نمناک تمیز بذارید تا اکر مواد به چاقو چسبید با دستمال نمناک تمیزش کنید و راحت برش بدین،در انتهای کار هم لوزها رو در ظرف مناسب سرو کنید و با خلال پسته یا خلال بادام تزیین کنید

 

هنر خانم مریم

 

 

 


 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


 


نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 135 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  آذر 1395  »    >
شیدسچپج
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

برترین مطالب

مطالب تصادفی