امروز: دوشنبه، 7 خرداد 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

05/28 1395

 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه ژله سه لایه کرم و گلابی---DFV 265   Peaches and Cream Jello
 

فیلم آموزش طرز تهیه ژله سه لایه کرم و گلابی

 

ترجمه فیلم
 

ژله کرم و گلابی (سه لایه)

مواد لازم:

دو بسته ژله گلابی

دو بسته ژله بدون طعم خاص

یک قوطی شیر فشرده شده یا غلیظ (شیر عسلی)

کمپوت گلابی


طرز تهیه:

یک بسته ژله گلابی را مطابق روش روی بسته درست کنید. (یک لیوان آب جوش و بعد از اینکه کاملا حل شده و شفاف شد و هیچ ذره ای در آن دیده نشد یک لیوان آب یخ به آن اضافه کنید) سپس به ظرف بزرگ مانند فیلم منتقل کنید و در فریزر قرار داده تا کاملا سفت شود.

برای لایه دوم دو بسته پودر ژلاتین بدون طعم را به ظرف منتقل نموده و یک لیوان آب جوش اضافه و هم زده تا کاملا حل شود. سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه شده و هم بزنید. مرحله بعد یک قوطی شیر عسلی (شیر فشرده شده) را اضافه و هم بزنید. حال این مخلوط را در دمای اتاق به مدت حدود 45 دقیقه قرار دهید.

حال همانند فیلم ژله گلابی که در سینی بوده کاملا سفت شده و لایه دوم که با شیر عسلی بود در حال سفت شدن است و غلظت گرفتن است را به لایه اول اضافه کنید و در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود.

حال گلابی را برش داده و روی لایه خامه ای قرار داده و ظرف را داخل فریزر قرار داده تا کاملا سفت شود.

مرحله آخر یک بسته دیگر ژله گلابی را مطابق دستور روی جعبه درست کنید. سپس وقتی دمای آن به دمای محیط رسید به آرامی روی لایه خامه ای اضافه و بعد در فریزر قرار داده تا کاملا سفت شود.


دانلود
 

- MP4 دانلود کلیک راست روی لینک -> Save Target As


 


 سفارش فیلم مربوطه با کیفیت اصلیخرید موردی و ارسال لینک دانلود به ایمیل امکان پذیر شد
 

 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, ژله, سه, لایه, کرم, گلابی, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , 

دسته بندی: دسر
بازدیدها: 1 349 نظرات: 0 نویسنده: امیر هاشمی

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود