فیلم آموزش طرز

تهیه خوراک مرغ و سبزیجات (چینی)----Cook 2843

 
خانم نازنین نبی دوست

دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

فیله یا سینه مرغ خلال شده

قارچ خلال شده

هویج خلال شده

ساقه کرفس

پیاز

فلفل دلمه ای

پودر نشاسته ذرت

زنجبیل تازه

سویا سس

کنجد

روغن مایع

فلفل



فیلم آموزش طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات (چینی), طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم نازنین نبی دوست
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 145 نظر دهید: 0

فیلم آموزش طرز

مرغ شکم پر تالشی (سرخ کردنی یا فر)----Cook 2834

 
آقای سید حسن رکوعی

دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

مرغ کامل

گردو آسیاب شده

پیاز متوسط

رب انار ترش

برنج

روغن

بادمجان متوسط

گوجه فرنگی

سیر

زردچوبه

نمک

فلفل

رب آلوچه

 

 


فیلم آموزش طرز مرغ شکم پر تالشی (سرخ کردنی یا فر), طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, آقای سید حسن رکوعی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 199 نظر دهید: 0

فیلم آموزش طرز

تهیه مرغ شکم پر با سس کرفس----Cook 2831



خانم پری ناز گل آور

دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم 

مرغ

خلال بادام

آلو

زعفران دم کرده

آبلیمو

خلال پسته و بادام

کرفس

کره

 



فیلم آموزش طرز تهیه مرغ شکم پر با سس کرفس, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم پری ناز گل آور
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 388 نظر دهید: 0

فیلم آموزش طرز

تهیه پنه با مرغ و قارچ----Cook 2811

 
آقای حمیدرضا رنجبر

دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم 

پنه پخته

فیله مرغ

قارچ

خامه

پودر پنیر پارمیسان

جعفری ساطوری

نمک

فلفل

روغن




فیلم آموزش طرز تهیه پنه با مرغ و قارچ, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, آقای حمیدرضا رنجبر
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 177 نظر دهید: 1

فیلم آموزش طرز

تهیه سالاد مرغ----Cook 2810

 
آقای حمیدرضا رنجبر

دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

کاهو پیچ

پنیر پارمزان (پارمیسان)

گوجه ریز

سینه مرغ

جعفری

گشنیز

سیر

لیمو تازه

مایونز

نان تست

نمک

فلفل




فیلم آموزش طرز تهیه سالاد مرغ, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, آقای حمیدرضا رنجبر
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 154 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه اردور مرغ و بادام---Cook 2624
 

فیلم آموزش طرز تهیه اردور مرغ و بادام - خانم زهرا صادقی

 

خانم زهرا صادقی
 
دانلود–در ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

سینه مرغ آب پز

خلال بادام

پیازچه

آب لیمو ترش تازه

سس مایونز

نان باگت کوچک

فیلم, آموزش, طرز, تهیه, اردور, مرغ, و, بادام, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، خانم زهرا صادقی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 220 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه فیله مرغ رولی با سبزیجات (رول مرغ با سبزیجات)----Cook 2623
 

فیلم آموزش طرز تهیه فیله مرغ رولی با سبزیجات (رول مرغ با سبزیجات) - آقای حمیدرضا رنجبر

 

آقای حمیدرضا رنجبر
 
دانلود–در ادامه مطلب
 

مواد لازم

فیله مرغ

کرفس

هویج

زعفران

نمک

فلفل

سس

روغن

 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, فیله, مرغ, رولی, با, سبزیجات ,(رول, مرغ, با, سبزیجات, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، آقای حمیدرضا رنجبر
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 373 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه مرغ شادی پز
 

آموزش طرز تهیه مرغ شادی پز

 

مرغ شادی پز


مواد لازم:


مرغ یک عدد . دوتا سینه دو تا ران

پیاز ۲عدد بزرگ

سیر ۳حبه

پودر موسیر ۱/۲ قاشق چایخوری

زردچوبه ۲ قاشق چایخوری

نمک مقداری

فلفل سیاه یک قاشق چایخوری سر صاف

چوب دارچین ۱ تیکه متوسط

زعفران ساییده۱/۲قاشق چایخوری

هل ۱/۴قاشق چایخوری

کره ۵۰گرم

روغن جامد مقداری

سس سفید مایونز ۱ قاشق غذاخوری

رب ۲قاشق غداخوری

آب جوش ۵ لیوان پر

آب نارنج ۱/۴ لیوان


طرز تهیه:


ابتدا یه پیاز رو رنده کرده و داخل تابه ریخته پخش میکنیم بعد مرغ ها رو بچینید روش و پیاز بعدی رو روش رنده کنید

سیر رو هم رنده میکنیم داخل مرغ ها

نمک و یک قاشق چایخوری زردچوبه روی مرغ ها میریزیم.

یک قاشق هم روغن بریزید داخلش

در تابه رو بذارید حدود یک ساعت تا با آب پیاز پخته بشه.

بعد توی ظرفی رب + مقداری نمک + هل + زردچوبه + موسیر + فلفل سیاه + آب جوش رو مخلوط کرده تا رب حل شود بهش سس مایونز بزنید

تعجب نکنید اول قرمز بوده بخاطر رب گوجه اما الان رنگش کاملا عوض میشه

حالا با همزن دستی کاملا بزنید تا سس مایونز باز بشه.

بعد مرغ رو با چنگال تست میکنیم

مواظب باشید آروم چنگال رو فرو کنید و از هم باز نشه.

مقداری که هنوز مرغ باقی مونده تا پخته شدنش، ظرف شامل آب و رب و ... رو روی مرغ ها بدید و چوب دارچین رو هم بذارید توی تابه درش رو بذارید تا ۲۰ دقیقه بجوشه.

مرحله بعد توی تابه ای نسوز روغن رو به همراه کره داغ کنید

مرغ هارو بعد از ۲۰دقیقه آروم بیرون بیارید سعی کنید خیلی سسی نباشه چون توی روغن میسوزه و رنگش بد میشه

برای این کار آروم با کفگیر مرغ ها رو بیارید بالا تا سس اضافی آن بریزه داخل تابه و بعد داخل روغن و کره سرخ کنید .

یک طرف مرغ که سرخ شد طرف دیگه مرغ رو هم کمی سرخ میکنیم تا طلایی زیبا بشه

بعد از سرخ شدن بذارید داخل همون تابه قبلی و درش رو ببندید.

بعد از مدتی کوتاه بهش آب نارنج و زعفران سایده شده بزنید دسته های تابه رو نگه دارید تابه رو آروم دورانی تکون بدید تا بدون دخالت قاشق ، سس قاطی بشه و روی مرغ هم سسی بشه.

سعی کنید وقتی مرغتون رو میذارید تا پخته بشه مرغ رو وارونه بذارید مثلا روی مرغ به ته تابه باشه تا بیشتر مزه دار بشه ، طبق عکس من قسمت پایینی

بذارید با شعله متوسط با سس پخته بشه و روغن بندازه و سس غلظت بگیره اما نذارید تموم بشه یا خیلی غلیظ بشه چون موقعی که مرغتون سرد بشه سفت تر میشه پس باید آبکی و غلیظ بشه.

در آخر هم سس رو تست کنید اگه احتمالا ترش نبود و ترش دوست داشته باشید بهش مقداری آب نارنج بریزید.

تمام

در اخر هم داخل ظرفی بکشید و آب مرغ روی مرغ ها بدید و نوش جان کنید.

·این مرغ رو من از خودم ساختم و طبق هیچ دستوری نیست .به نظر من برای مجلس زیباست

دوست داشتید برای مهموناتون درست کنید.

·مقدار ترشی و نمکش رو تست کنید و بسته به سلیقتون میتونید کم یا زیادش کنید.

·در طی پختن مرغ دو الی سه بار در تابه رو که بر میدارید آب مرغ رو روی مرغ بدید تا خشک نشه و مزه دار بشه.

·علت ریختن سس مایونز به رب و آب جوش با تجربه ای که داشتم باعث میشه رنگ مرغتون در آخر نارنجی و زیبا بشه و از حالت.....

 

 هنر خانم شادی

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 159 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه سوسیس مرغ
 

آموزش طرز تهیه سوسیس مرغ

 

سوسیس مرغ


گوشت سینه مرغ 500 گرم

سیر 3 حبه

تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 50 گرم

آرد 75 گرم

شیر خشک 15 گرم

آب 50 گرم

پودر یخ 50 گرم

اسانس دود 2 قطره

ادویه مخصوص:

پودر خردل 4/1 ق چ

پودر زنیان 4/1 ق چ

میخک 1 عدد

فلفل سفید 2/1 ق چ

فلفل قرمز 2/1 ق چ

پودر سیر 1 ق چ

پودر پیاز 1 ق چ

پودر زنجبیل 2/1 ق چ

پودر هل 4/1 ق چ

آویشن 3/1 ق چ

پودر ریشه جور 4/1 ق چ

دارچین 4/1 ق چ

پاپیکا 4/1 ق چ

پودر تخم گشنیز 4/1 ق چ

نمک 2 ق چ


سوسیس مرغ - چهارشنبه 10/6/95


ابتدا سینه یا فیله مرغ را به همراه سیر و روغن مایع، نمک و تمامی ادویه ها داخل دستگاه غذاساز ریخته و به مدت 5 دقیقه همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. در حین این مرحله آب و یخ را به مواد اضافه می کنیم و مجدد دستگاه را روشن می کنیم. اکنون پودر شیرخشک را به همراه یک عدد تخم مرغ و شکر و آرد و پودر پنیر پارمیزان و در صورت دلخواه 2 قطره اسانس دود را به مواد اضافه کرده و مجدد با هم مخلوط می کنیم. اکنون روی میز یا سطح کار را دو لایه سلفون می کشیم. حال از قیف پلاستیکی استفاده کرده مقداری از مواد را داخل قیف ریخته و از ابتدای سطح سلفون به صورت نواری مواد را روی سلفون ریخته و از لبه ها سلفون را جمع کرده و شروع به رول کردن می کنیم. با استفاده از سوزن جاهایی که هوا گرفته را خالی می کنیم و اکنون حدود 40 تا 50 سانت نخ نسوز را بریده و ابتدای سلفون را گره می زنیم و انتهای رول را باز می گذاریم تا فضای لازم را داشته باشیم. حال به اندازه های دلخواه رول را قطعه قطعه لوله کرده و با نخ نسوز می بندیم. اکنون درون قابلمه آب را جوش آورده و روی آن یک آبکش می گذاریم به طوری که از سطح آب بالاتر قرار بگیرد. حال سوسیس ها را درون آبکش گذاشته و در قابلمه را می بندیم و ......

 

عکس هنر کیانای عزیز می باشد 

 

رسپی از خانم کامیار کارشناس صدا و سیما

 

بقیه در ادامه مطلب


رسپی از خانم کامیار کارشناس صدا و سیما

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 127 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه سوسیس مرغ بودن بلان
 

آموزش طرز تهیه سوسیس مرغ بودن بلان

 

سوسیس مرغ بودن بلان


مواد اولیه:


نان تست ۳ عدد

شیر۴قاشق غذاخوری

سینه مرغ 1عدد

سفیده تخم مرغ 3عدد

خامه 150گرم

نمک و فلفل قرمز و سیاه آویشن پودر سیر به میزان لازم

 

طرز تهيه:


نون تست رو با شیر کاملا سرد خیس میکنيم

سینه مرغ بدون استخون و چربی رو با سفیده تخم مرغ و نون تست خیس خورده رو با هم میکس میکنیم

خامه سفت شده رو اضافه میکنیم

ادویه نمک قلقل قرمز و سیاه اویشن پودر سیر و هر ادویه ای که دوست دارید رو بهش اضافه میکنید

و همه رو با هم میکس میکنيد

یه خمیر کاملا صاف و یه دست به دست میاد

میریزيم تو کیسه فریزر نوک کیسه رو سوراخ میکنیم

سلفون را روی سطحی که از قبل خیس کردید پهن کنید و مواد رو روی سلفون بریزيد

سلفون رو دورش بپیچید و دو سرشو محکم گره بزنید که اب توش نره

بعد از آن با نخ به این صورت در اورید

سوسیس هارو درون قابلمه بریزيد و اب معمولی تو قابلمه بریزيد تا جایی که روی سوسیس ها رو بپوشاند

یه کاغذ روغنی بردارید وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها باالا اب نیایند

شعله رو زیاد کنید تا اب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید به مدت ۶تا ۲۰ دقیقه تا سویس ها بپزند

و بعد .....

 

 رسپی از شف طیبه

 

بقیه در ادامه مطلب


رسپی از شف طیبه

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

سوسیس خانگی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 117 نظر دهید: 0

تقویم

<    «  دی 1395  »    >
شیدسچپج
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

برترین مطالب

مطالب تصادفی