فیلم آموزش طرز
 
تهیه مافین با قهوه کلاسیک---Cook 2586
 

فیلم آموزش طرز تهیه مافین با قهوه کلاسیک - آقای حمیدرضا رنجبر

 

آقای حمیدرضا رنجبر
 
دانلود–در ادامه مطلب
 

مواد لازم

آرد

بکینگ پودر

کره

شکر

شیر کم چرب

تخم مرغ

وانیل

قهوه کلاسیک

 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, مافین, با ,قهوه, کلاسیک, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، آقای حمیدرضا رنجبر
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 397 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه بامیه---Cook 2584
 

فیلم آموزش طرز تهیه بامیه - خانم پری ناز گل آور

 

خانم پری ناز گل آور
 
 
دانلود–در ادامه مطلب
 

مواد لازم

آرد

آب

کره

بیکینگ پودر

شربت بار

تخم مرغ

مواد شربت

شکر

آب

گلاب

آب لیمو

گلوکز

 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, بامیه, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، خانم پری ناز گل آور
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 724 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه کلوچه کشمشی----Cook 2583
 

فیلم آموزش طرز تهیه کلوچه کشمشی - خانم آرزو گنجی

 

خانم آرزو گنجی
 
دانلود–در ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

آب

مخمر

دارچین

تخم مرغ

شکر

کره

پوست پرتقال شیرین شده

آرد

کشمش پلویی

مواد لازم رویه

آرد

آب

شکر

فیلم, آموزش, طرز, تهیه, کلوچه, کشمشی, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، خانم آرزو گنجی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 749 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه کیک شاتوت---Cook 2580
 

فیلم آموزش طرز تهیه کیک شاتوت - خانم مریم صرافها

 

خانم مریم صرافها
 
 
دانلود–در ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

کره

شکر

تخم مرغ

وانیل

آرد

بیکینگ پودر

شیر

شاتوت

 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, کیک, شاتوت, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، خانم مریم صرافها
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 448 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه کیک ککوی (کاکائو)-----Cook 2554
 

فیلم آموزش طرز تهیه کیک ککوی (کاکائو)

 

دانلود–در ادامه مطلب
 
 
 

مواد لازم

آرد ترمیده (قنادی)

بوره (شکر)

ککوی (کاکائو)

تخم مرغ

مسکه (کره)

پودر ککوی (کاکائو)

پودر کیک (بیکینک پودر)

هل

فیلم, آموزش, طرز, تهیه, کیک, ککوی, (کاکائو), طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، 
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 294 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کیک شکلاتی با مغز نارگیلی
 

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با مغز نارگیلی

 

کیک شکلاتی با مغز نارگیلی


سلام دوستان گلم....

کیک سورپرایز نارگیلی.....

تخم مرغ......... 3 عدد

شکر.........1لیوان

شیر........نصف لیوان

روغن مایع........ نصف لیوان

آرد ........... 2 لیوان

پودرکاکائو....... 3 ق غ

بکینگ پودر........1 ق م

وانیل .......نصف ق چ

مواد میانی....

سفیده تخم مرغ ........ 2 عدد

پودر قند ......... نصف لیوان

پودر نارگیل ........ 1 لیوان و نیم

برای سس روی کیک ( گاناش )......

شکلات تخته ای....50 گرم

خامه........3 ق غ

شیر عسل......1 ق غ


اول فر رو روشن کردم تا گرم شه.


بعد مواد میانی رو آماده کردم به این صورت که سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی زدم تا فرم بگیره تا زمانیکه ، وقتی ظرف رو برگردوندم از ظرف نریزه.اینکار به این علته که بوی ضخمش گرفته بشه.بعد پودر نارگیل و پودر قند رو اضافه کردم خمیر نرمی به دست اومد.از این خمیر گلوله های کوچیک درست کردم و کنار گذاشتم.

برای مایه کیک.....

تخم مرغ و وانیل رو کمی با مفتول فلزی (همزن دستی ) زدم تا از لختگی دربیاد و روش حباب بوجود بیاد بعد شکر و روغن و نصف شیر رو اضافه کرده و مخلوط کردم.

آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کرده و الک کردم و با نصف دیگه شیر در سه مرحله به خمیر کیک اضافه کردم وبا لیسک هم زدم.

قالب کیک رو با روغن چرب کردم ونیمی از مایه کیک رو داخل قالب ریختم و توپک های نارگیلی آماده شده رو وسط خمیر وکنار هم چیدم و بقیه ی خمیر رو هم روی توپک های نارگیلی ریختم.

فر رو از 20 دقیقه ی قبل با حرارت 180 درجه گرم کرده بودم و قالب رو داخل فر گذاشتم.به مدت 40 تا 45 دقیقه طبقه وسط .

(برای امتحان اینکه کیک پخته یا نه یک خلال دندون ویا چنگال در مرکز کیک فرو کنین اگه چیزی بهش نچسبید کیک پخته.)

بعد از فر ....

 

 هنر خانم قاصدک

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 681 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کیک اسفنجی
 

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی

 

کیک اسفنجی


فرض کنید میخواهیم یک کیک تولد عالی درست کنیم، اگر بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم، تقریبا نصفه بیشتر راه را رفته ایم. کلا پایه اکثر کیک هایی که حرفه ای درست و تزیین شده اند، یک کیک ساده اسفنجی است. شاید تکراری باشد ولی دوباره طرز تهیه آن را مرور می کنیم.

مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده :


آرد 2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

شیر 1 پیمانه

وانیل 2 قاشق چایخوری

روغن مایع 2/3 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری


طرز تهیه کیک اسفنجی ساده :


ابتدا زرده‌ها و سفیده تخم‌مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده‌ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته، سفید شود تا از ظرف نریزد، سپس آن را در یخچال بگذارید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده‌ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کش دار شود. حالا کم‌کم به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار آنها را الک کنید، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در انتها سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. دقت کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.

مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که قبلاً چرب کرده‌اید بریزید و آن را در فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

بعد از آنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید. بعد از آنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک لایه را با خامه بپوشانید، سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکه‌های شکلات و ......

 

هنر خانم مهتاب

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک اسفنجی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 281 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی خاگینه پاپیونی
 

آموزش طرز تهیه شیرینی خاگینه پاپیونی

 

شیرینی خاگینه پاپیونی

 

مواد لازم :


آرد 3 لیوان

تخم مرغ ۲ عدد،

شیر یا ماست نصف لیوان ،

بکینگ پودر ۱ ق س،

وانیل یک هشتم ق چ،

مواد برای شهد.

آب ۱ پیمانه،

شکر۱پیمانه،

زعفران دم کرده ۱ ق س،

گلاب ۱ق س.

 


تخم مرغ ها رو شکسته و وانیل را اضافه می کنیم

،در ظرف دیگری آردو بکینیگ پودر الک شده رو می ریزیم شیررابه مواد تخم مرغی اضافه کرده هم می زنیم وآرد رو به مواد اضافه می کنیم تا خمیر بدست آید و۱۰دقیقه به خمیر استراحت میدهیم

بعد باوردنه باز کرده به اندازه نیم سانت باز کرده و به شکل مستطیل های کوچک، برش مى زنیم واز وسط مستطیل بادو انگشت ....

 

هنر خانم منا


 بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی خاگینه پاپیونی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 714 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کیک پاستا
 

آموزش طرز تهیه کیک پاستا

 

کیک پاستا


مواد لازم :

 

پاستا هر شکلی ۱ بسته.

مایه ماکارونی آماده ۱ قوطی

قارچ و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا به میزان لازم

نمک ،فلفل،آویشن،ادویه مخلوط،،مقداری

آردسفید ۱ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

بیکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری تخم مرغ ۱عدد درشت.


اول پاستاها را در آب و نمک بپزید به مدت هشت دقیقه بعد ابکش کنید با اب سرد بشورید بذارید کنار بعد فلفل دلمه ای و قارچ را ریز خرد کنید با مایه ماکارونی اماده مخلوط کنید بعد آرد و شیر و بیکینگ پودر و تمام ادویه ها و نمک و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و پاستایی که کنار گداشته بودید رو با این مایه مخلوط کنید حالا یک ظرف کیک یا پیرکس را چرب کنید و نصف مایه را در ان بریزید و مایه ماکارونی و پنیر پیتزا را لا به لا تا انتهای مواد در قالب بریزید و لایه اخر هم پنیر پیزا اضافه تر بریزید و در فر به مدت....

 

هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک پاستا
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 246 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)
 

آموزش طرز تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)

 

آموزش طرز تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)

 

آموزش طرز تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)

 

کلچه افغانی (کلوچه افغانی)


خمیر کلچه


آرد قنادی 2پیمانه

نمک یک دوم ق چ

شکر 2ق غ

آب، سه چهارم پیمانه

کره آب شده یک چهارم پیمانه

 

برای دیزاین

 

پودر شکر یک چهارم پیمانه

پودر پسته یک چهارم پیمانه

هل 1ق غ


طرز تهیه ؛


شکر و نمک و آب را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر شود،خمیر را ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود بعد به مدت 10 الی 20 دقیقه استراحت داده شود

خمیر رو به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو با وردنه نازک پهن کنید وروی آنرا با کره آب کرده، چرب کرده و کمی آرد بپاشید، سپس لوله کنید و از یک طرف خمیر، خمیر را حلزونی، مانند شکل بپیچید، حالا خمیر رو دوباره با وردنه نازک ....

 

هنر خانم سیده زینب

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کلچه (کلوچه) افغانی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 634 نظر دهید: 0

تقویم

<    «  اردیبهشت 1396  »    >
شیدسچپج
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

برترین مطالب

مطالب تصادفی