فیلم آموزش طرز

تهیه شیرینی مربایی (شیرینی آلمانی یا مشهدی)----Cook 2803

 
دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

آرد

پودر قند

کره یا روغن

شربت بار (شربت زولبیا و بامیه)

شیر

وانیل

زرده تخم مرغ

مارمالاد

کنجد

پودر پسته

خلال بادام

 



فیلم آموزش طرز تهیه شیرینی مربایی (شیرینی آلمانی یا مشهدی), طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 1 920 نظر دهید: 0

آموزش طرز 

تهیه کیک شکلاتی خیس - براونی

 



کیک شکلاتی خیس

براونی

برای 8 نفر:

شکر 1.5 پ

روغن 1 پ

آرد 2 پ

شیر  1.5 پ

تخم مرغ 3 عدد

بکینگ پودر 10 گرم معادل 1 ق غ

وانیل 5 گرم معادل 1 ق چ

پودر کاکائو  40 گرم

پودر کاپوچینو 10 گرم

 طرز تهیه :

شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد 1 پ از این مایع را بردارید و کنار بذارید.

بعد تخم مرغ را اضافه کنید و حسابی با همزن بزنید.

در نهایت مخلوط ارد بیکینگ پودر و وانیل رو  روی مواد الک کنید و با لیسک   دورانی هم بزنید .

 قالب رو با روغن جامد چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزید

 170 درجه 35 دقیقه.

 بعد از قالب خارج میکنیم و  ....




کیک شکلاتی خیس براونی هنر پروفایل p&m


بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک شکلاتی خیس


براونی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 2 023 نظر دهید: 0

آموزش طرز

تهیه 
شيرينی دانمارکی


 


این دستور امتحان کردم

شيرينی دانمارکی

آرد 700-750 گرم 5 تا

خمير مايه سه قاشق غذاخوري

شير ولرم يك پيمانه

تخم مرغ سه عدد

شكر 110 گرم

روغن مايع يك پيمانه

زعفران اب شده يك قاشق چايخوري

وانيل نصف قاشق چايخوري

مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي:

يك پيمانه آب

يك پيمانه شكر

نصف پيمانه آرد

نصف چايخوري وانيل

براي رويه شيريني هم زرده تخحم مرغ...شكر دانه درشت يا كنجد

قبل از هر كاري اول

يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه

تا خمير مايه عمل بياد

كرم رو درست كن كه سرد بشه..

درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه.

آخري هم وانيلو اضافه ميكني و والسلام

آرد و شكررو الك كن

تخم مرغ و روغن و خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزن يه كم و بريز رو آرد

شير ولرم رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بده چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه

با وردنه پهن ميكني.

خيلي نازك

كرم ميذاري لاش و ميبندي و برش ميزني

حالا اگه از قبل هم برش زدي بعد كرم گذاشتي كه چه بهتر

ميچيني تو سيني و يكي دوساعت بهش استراحت بده تا كامل حجمش دوبرابر بشه

فر رو از يه ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم مميكني

روي خمير ها زرده بمال..دوس داشتي شكر ..دوس داشتي كنجد يا هر چي خودت ميلته بپاش.

به مدت پونزده تا بيست دقيقه

من خودم يه كم هم گريل رو روشن كردم روش طلايي تر بشه

من با ⅓ مواد درست کردم و ۱۶ تا دانمارکی تپل بهم داد،

دفعه بعد ۲۰ تاییش می کنم،

هر قسمت رو با وردنه صاف کنید و نواری برش بزنید

با ⅓ مواد ۵ تا نوار درست کنید برای یکی از چهارتا

خمیرو گلوله کنید

به ۴ قسمت تقسیم کنید

کرم بذارید و رول کنید

با فاصله بچینید توی سینی

زرده بمالید و کنجد بپاشید

بپزید

برای من ۱۰ دیقه ای پخت

اگر دیدید زیرش طلایی کمرنگ شد پخته

از بالا گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی ها طلایی بشه،

تو کرم شیرینی گلاب نریزید

وانیل بریزید تا کاملاً .....




اینمم دستور دانمارکی شیرین بانو


تصویر بالا هنر قاصدک عزیز تصویر پایین هنر شیرین عزیز



بقیه در ادامه مطلب



کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


شیرینی دانمارکی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 761 نظر دهید: 0
آموزش طرز

تهیه کیک اتریشی


 



کیک اتریشی

تخم مرغ 9 عدد

خمیر مارزیپان کم شیرین یا مارسپان یا خمیر بادام 250 گرم

کره گیاهی (مارگارین)یا روغن صاف 50 -  250 گرم

پودر قند 250 گرم

شیر 100 گرم

روغن مایع 90 گرم

 آرد 300 گرم

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

وانیل

مارزیپان و پودر قند و کره گیاهی (مارگارین)یا روغن صاف 50 رو کمی با هم مخلوط میکنیم بعد با همزن میزنیم اینقدر که مثل خامه سفید و پوک بشه، باید زیاد بزنید با قاشق هم مواد رو همزمان با زدن همزن زیرو رو کنید تا مواد به خورد هم بره. بعد یک سوم  روغن مایع اضافه میشه   باز بزنید تا پوک شه وبعد تخم مرغ،دانه دانه اضافه میشه بعد از تخم مرغ آخر مواد رو آروم با پالت زیرو رو کنید وبعدآرد و وانیل و ب پ رو آروم با پالت فولد کنید یعنی کم و آروم هم بزنید،و به تناوب شیر رو هم اضافه کنید و آخری روغن مایع اضافه میشه. بعد یک مقدار از مواد رو بردارید و داخلش کاکائو بریزید تا کیک شما دو رنگ شه. اگر میخواین که مثل کیک من شه نصف مواد رو داخل قالب بریزید بعد روش رو کاملا صاف کنید که  موج دار نشه،  بعد پودر کاکائو الک کنید و بعد مابقی مایع کیک رو آروم روش بریزید.  حرارت 150درجه

@cook_10320

+++++++++++



خمیر مارزیپان یا مارسپیان یا خمیر بادام



بادام یا خلال بادام 500 گرم 

شکر 250 گرم

سفیده تخم مرغ دو عدد

گلاب یک قاشق غذاخوری

روی بادام آب جوش بریزید و بگذارید چند دقیقه بماند و بعد به آرامی پوست آنرا جدا کنید و روی پارچه پهن کنید تا خشک شود بعد آنرا آسیاب کنید تا کاملا پودر شود میتونید برای جلوگیری از گلوله شدن بادام در حین آسیاب کردن کمی از پودر قند استفاده کنید. که اگر بادام کاملا خشک شده باشد نیازی نیست. دقت کنید که بادام کاملا پودر شود وگرنه خمیر صاف و یکدستی نخواهید داشت. حال پودر بادام و سفیده تخم‌مرغ و شکر و (من از پودر قند استفاده کردم)و گلاب را با هم مخلوط کنید و بگذارید .....




هنر فاطمه خانم (یکی از ادمین های محترم)


بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


کیک اتریشی یا خمیر بادام یا خمیر مارزیپان یا خمیر مارسیپان


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 2 151 نظر دهید: 0

آموزش طرز

تهیه کیک شکلاتی کاپوچینو

 


کیک شکلاتی کاپوچینو

 

 

مواد لازم: كره 150 گرم

شكلات 50 گرم

پودر كاكائو يك سوم ليوان

پودر قهوه فوری 40 گرم

آب يك و نيم ليوان

آرد 4 ليوان

جوش شيرين يك و نيم ق چ

بيكينگ پودر 1 ق چ

شكر 2 ليوان

وانيل 1 ق چ

تخم مرغ 3 عدد

شير نصف ليوان

ماست ربع لیوان

 

 

طرز تهیه: فر را روی 180 درجه روشن کنید. دو عدد قالب گرد 21 سانتی را چرب و آرد پاشی کنید. 

شکلا رو خورد کرده به روش بن ماری ذوب کنید. کره را جداگانه ذوب کنید. سپس شکلات مذاب رو به کره ذوب شده اضافه کنید. پودر کاکائو و پودر قهوه فوری رو هم اضافه کرده با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشن. آب رو هم اضافه کنیدو خوب هم بزنید. آرد رو همراه جوش شیرین و بیکینگ پودر الک کنید. شکر و وانیل رو هم بهش اضافه کنید. حالا سس شکلاتی که درست کرده بودید رو به مخلوط آرد اضافه کنید و فقط در حد ملخوط شدن با همزن دستی بزنیدشیر و ماست و تخم مرغ رو هم اضافه کنیدو فقط در حد مخلوط شدن بزنید. این کیک پف خوبی داره پس مقدار مواد داخل قالب باید از نصف قالب کمتر باشه. مواد رو توی قالب ها بریزید و توی فر ...

 

هنرآقای منصور علا الدین


بقیه در ادامه مطلب


 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

 

کیک شکلاتی کاپوچینو


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 588 نظر دهید: 0

آموزش طرز


تهیه كيك ليمويي ساده

 

بفرماييد رسپي كيك خوشمزه اي كه قولش رو داده بودم 

 

كيك_ليمويي ساده و خوشمزه

٣تخم مرغ

١ليوان شكر

١.٢ليوان روغن مايع

پوست رنده شده يك ليمو

١ليوان شير

١پاكت كوچك پكينگ پودر

١.٢پاكت كوچك وانيل شكري

آرد تقريبا ٢.٥ليوان

 

 

روش:

فر روي ١٦٠ درجه گرم شود

من فرم پخت سريع هستش واسه همين ١٥٠ درجه گرم كردم

تخم مرغ و شكر رو ٥تا٦دقيقه ميزنيم تا سفيد و پوك شه 

روغن ،شير،پوست ليمو رو تك تك ريخته ميكس ميكنيم

آرد و پكينگ پودر و وانيل رو ميكس ميكنيم 

به مواد  با ألك ميافزاييم و هم ميزنيم

مواد كيك رو تو قالب چرب و آرد پاشي شده ريخته  توي فر .... 

نوش جون

 

هنرخانم الیسا


 
بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

 

کیک لیمویی



ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 631 نظر دهید: 0

آموزش طرز


تهیه شيرينى حصيرى

 

شيرينى حصيرى

 

كره ١٥٠گرم

آرد٣٠٠گرم

پودر قند ١٠٠گرم

تخم مرغ ١عدد

وانيل١/٨قاشق چايخوري

بيكينگ پودر ١قاشق چاي خوري

كمي زعفران غليظ

و پودر كاكائو

كره به دماي محيط رسيده و پودر قند رو سه دقيقه با همزن بزنيد.تخم مرغ و وانيل و زعفران رو اضافه كنيد و هم بزنيد آرد و بيكينگ پودر رو الك كنيد واضافه كنيد تا خمير نرمي بديت آيد (ممكنه كمي ارد اضافه تر نياز باشد تا به دست نچسبد)خمير رو دو قسمت كرده و به يه قسمت پودر كاكائو اضافه كنيد تا رنگ شكلاتي بشه خمير ها را جدا گانه تو كيسه فريزر گذاشته و نيم ساعت داخل يخچال بگذاريد.بعد از هر مدام از خميرها يك گلوله به اندازه نارنگي كوچك برداريد و جدا گانه با وردنه نازك باز كنيد و هر كدام رو به صورت نوار هاي يك سانتي و بلند ببريد و به صورت حصيري از لابلاي هم رد كنيد و بعد با قالب گرد قالب بزنيد ، و تو سيني فر بچينيد ، اضافات خمير رو دوباره ميتونيد رنگها رو جدا كنيد و دوباره ازش استفاده كنيد، سيني رو كه بيسكوييتها رو داخلش چيدين ابتدا بيست دقيقه تو يخچال بزاريد و بعد تو فر ....



هنرخانم مهدیه

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده 

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320



ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 535 نظر دهید: 0

فیلم آموزش طرز

تهیه مافین موز----Cook 2801

 
خانم منوری

دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

آرد

شکر

ماست خامه ای

گردو خرد شده

بکینگ پودر

کره ذوب شده

موز بزرگ له شده

نمک

جوش شیرین

تخم مرغ

 

 


فیلم آموزش طرز تهیه مافین موز, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم منوری
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 680 نظر دهید: 0

فیلم آموزش طرز

تهیه شیرینی بامیه----Cook 2648


 
خانم پری ناز گل آور

دانلود–در ادامه مطلب


مواد لازم 

آرد

آب

شربت بار

کره

بکینگ پودر

تخم مرغ

مواد شربت بار

شکر

آب

گلاب

آب لیمو

گلوکز

 



فیلم آموزش طرز تهیه شیرینی بامیه, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم پری ناز گل آور
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 2 221 نظر دهید: 0

فیلم آموزش طرز

تهیه خمیر فوندانت----Cook 2658


 


خانم افسانه ظروفی


دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

پودر شکر

گلوکز (بادپا)

پودر ژلاتین

آب

گلیسیرین

وانیلین

رنگ مجاز خوراکی

 

 



فیلم آموزش طرز تهیه خمیر فوندانت, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم افسانه ظروفی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 1 248 نظر دهید: 0

تقویم

<    «  مهر 1396  »    >
شیدسچپج
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30