آموزش طرز
 
تهیه کیک اسفنجی
 

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی

 

کیک اسفنجی


فرض کنید میخواهیم یک کیک تولد عالی درست کنیم، اگر بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم، تقریبا نصفه بیشتر راه را رفته ایم. کلا پایه اکثر کیک هایی که حرفه ای درست و تزیین شده اند، یک کیک ساده اسفنجی است. شاید تکراری باشد ولی دوباره طرز تهیه آن را مرور می کنیم.

مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده :


آرد 2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

شیر 1 پیمانه

وانیل 2 قاشق چایخوری

روغن مایع 2/3 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری


طرز تهیه کیک اسفنجی ساده :


ابتدا زرده‌ها و سفیده تخم‌مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده‌ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته، سفید شود تا از ظرف نریزد، سپس آن را در یخچال بگذارید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده‌ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کش دار شود. حالا کم‌کم به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار آنها را الک کنید، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در انتها سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. دقت کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.

مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که قبلاً چرب کرده‌اید بریزید و آن را در فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

بعد از آنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید. بعد از آنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک لایه را با خامه بپوشانید، سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکه‌های شکلات و ......

 

هنر خانم مهتاب

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک اسفنجی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 203 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی خاگینه پاپیونی
 

آموزش طرز تهیه شیرینی خاگینه پاپیونی

 

شیرینی خاگینه پاپیونی

 

مواد لازم :


آرد 3 لیوان

تخم مرغ ۲ عدد،

شیر یا ماست نصف لیوان ،

بکینگ پودر ۱ ق س،

وانیل یک هشتم ق چ،

مواد برای شهد.

آب ۱ پیمانه،

شکر۱پیمانه،

زعفران دم کرده ۱ ق س،

گلاب ۱ق س.

 


تخم مرغ ها رو شکسته و وانیل را اضافه می کنیم

،در ظرف دیگری آردو بکینیگ پودر الک شده رو می ریزیم شیررابه مواد تخم مرغی اضافه کرده هم می زنیم وآرد رو به مواد اضافه می کنیم تا خمیر بدست آید و۱۰دقیقه به خمیر استراحت میدهیم

بعد باوردنه باز کرده به اندازه نیم سانت باز کرده و به شکل مستطیل های کوچک، برش مى زنیم واز وسط مستطیل بادو انگشت ....

 

هنر خانم منا


 بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی خاگینه پاپیونی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 462 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کیک پاستا
 

آموزش طرز تهیه کیک پاستا

 

کیک پاستا


مواد لازم :

 

پاستا هر شکلی ۱ بسته.

مایه ماکارونی آماده ۱ قوطی

قارچ و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا به میزان لازم

نمک ،فلفل،آویشن،ادویه مخلوط،،مقداری

آردسفید ۱ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

بیکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری تخم مرغ ۱عدد درشت.


اول پاستاها را در آب و نمک بپزید به مدت هشت دقیقه بعد ابکش کنید با اب سرد بشورید بذارید کنار بعد فلفل دلمه ای و قارچ را ریز خرد کنید با مایه ماکارونی اماده مخلوط کنید بعد آرد و شیر و بیکینگ پودر و تمام ادویه ها و نمک و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و پاستایی که کنار گداشته بودید رو با این مایه مخلوط کنید حالا یک ظرف کیک یا پیرکس را چرب کنید و نصف مایه را در ان بریزید و مایه ماکارونی و پنیر پیتزا را لا به لا تا انتهای مواد در قالب بریزید و لایه اخر هم پنیر پیزا اضافه تر بریزید و در فر به مدت....

 

هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک پاستا
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 167 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)
 

آموزش طرز تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)

 

آموزش طرز تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)

 

آموزش طرز تهیه کلچه افغانی (کلوچه افغانی)

 

کلچه افغانی (کلوچه افغانی)


خمیر کلچه


آرد قنادی 2پیمانه

نمک یک دوم ق چ

شکر 2ق غ

آب، سه چهارم پیمانه

کره آب شده یک چهارم پیمانه

 

برای دیزاین

 

پودر شکر یک چهارم پیمانه

پودر پسته یک چهارم پیمانه

هل 1ق غ


طرز تهیه ؛


شکر و نمک و آب را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر شود،خمیر را ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود بعد به مدت 10 الی 20 دقیقه استراحت داده شود

خمیر رو به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو با وردنه نازک پهن کنید وروی آنرا با کره آب کرده، چرب کرده و کمی آرد بپاشید، سپس لوله کنید و از یک طرف خمیر، خمیر را حلزونی، مانند شکل بپیچید، حالا خمیر رو دوباره با وردنه نازک ....

 

هنر خانم سیده زینب

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کلچه (کلوچه) افغانی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 384 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی کشمشی بدون فر
 
 

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر

 

شیرینی کشمشی بدون فر


آرد 200گرم

پودرقند150گرم

کشمش100گرم

بیکینگ پودر1قاشق مرباخوری

پودرهل نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ دوعدد

کره 100گرم

وانیل نصف قاشق چایخوری


@cook_10320


طرز تهیه


کره نرم شده رادرظرفی ریخته وپودرقند هل وانیل را هم اضافه میکنیم وباهمزن برقی خوب میزنیم تا کرم رنگ شودوبعد تخم مرغ را اضافه میکنیم ودوباره با همزن میزنیم حالا آرد الک شده وبیکینگ پودر را اضافه میکنیم وبا لیسک خوب هم میزنیم وکشمش ها را اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم.کف تابه را کمی چرب میکنیم با قاشق از مواد برداشته وبا فاصله در تابه میریزیم ودرتابه را گذاشته وزیر آن شعله ....

 

هنر مامان نرگس کوچولو

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی کشمکشی بدون فر


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 999 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه تزئین کیک های جالب در جهان 3----DFV 314
 

فیلم آموزش طرز تهیه تزئین کیک های جالب در جهان 3

 

دانلود–در ادامه مطلب
 
 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, تزئین, کیک های, جالب ,در ,جهان 3, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، 
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 346 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه بیسکویت کرمدار---Cook 2508
 

فیلم آموزش طرز تهیه بیسکویت کرمدار - خانم پری ناز گل آور

 

خانم پری ناز گل آور
 
 
دانلود–در ادامه مطلب
 

مواد لازم

کره

تخم مرغ

پودر قند

آرد

پودر کاکائو

بکینگ پودر

وانیل

مواد لازم کرم بیسکویت

پودر قند

پودر کاکائو

کره

شکلات

 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, بیسکویت, کرمدار, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، خانم پری ناز گل آور
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 1 260 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کوکی مغزدار
 

کوکی مغزدار


مواد لازم


پودر کاکائو ۲ ق غ

تخم مرغ ۱ عدد

پودر قند ۳ چهارم پیمانه

وانیل ۱ ق چ

کره هم دمای محیط ۱۳۰ گرم

آرد ۲پیمانه

بیکینگ پودر ۱ ق چ

برای مغز کوکی:

پودر نارگیل ۱ پیمانه

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

شیر ۱ق غ

شکر ۲ق غ


طرز تهیه:


ارد و بیکینگ پودر رو ۲ بار الک میکنیم.

کره هم دمای محیط که نرم شده رو با تخم مرغ و خاک قند و وانیل و پودر کاکائو ۴-۵دقیقه با همزن میزنیم تا کره و تخم مرغ هوا بخورن و سبک بشن،بعد آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و اول با لیسک و در اخر که خمیر سفتتر شد با انگشت اروم چنگ میزنیم.دیگه خودتون میدونید که شیرینی های خشک کره ای نباید زیاد هم یا ورز داده بشن.ممکنه خمیر شما ۱-۲قاشق بیشتر یا کمتر از ۲پیمانه ارد مصرف کنه تا مثل عکس شماره ۳ بشه.خمیر باید در حین اینکه خیلی نرم باشه به دست هم نچسبه.برای همین میگم ارد رو کم کم اضافه کنید.خمیر که آماده شد در ظرف رو میذاریم و ۲۰ دقیقه میذاریم استراحت کنه.تو این فاصله توپ های نارگیلی رو اماده میکنیم و فر رو روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.

برای توپ های نارگیلی پودر نارگیل و سفیده تخم مرغ و شیر و شکر رو با هم با قاشق مخلوط میکنیم و توپ های کوچیک و یک اندازه رو اماده میکنیم تا استراحت خمیر تموم بشه.بعد از بیست دقیقه قسمتی از خمیر برمیداریم و یک توپ کوچولو درست میکنیم و مثل مراحل عکس ۷ توپ خمیری رو گود میکنیم و وسطش توپهای نارگیلی رو میذاریم و سرش رو میبندیم و دوباره کف دست میچرخونیمش تا یکدست بشه.همینطور کل خمیر رو اماده میکنیم و روی سینی فر میچینیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰دقیقه یا تا وقتیکه روی کوکی ها ترک های ریزی برداره میذاریم بپزه.میتونید وقتی کوکی .....

 

بقیه در ادامه مطلب

 


@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 188 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر
 

آموزش طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر

 

شیرینی شکلات آلمانی بدون فر


بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم (یا کمی بیشتر)

تخم مرغ 1 عدد

شکر یک دوم پیمانه

کره 120 گرم

پودر کاکائو یک چهارم پیمانه

رنده پوست پرتقال 1 ق س

گردو خورد شده یک دوم پیمانه (من خلال پسته هم زدم)


طرز تهیه:


کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر

کاملا حل بشه از روی حرارت برداشته و گردو وبیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم

اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد میشه پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه من این مقدار را تو 2تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت تو فریزر گذاشتم

موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر .....

 

 هنر خانم مبینا افشاری

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی شکلات آلمانی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 372 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کیک مرغ
 

آموزش طرز تهیه کیک مرغ

 

کیک مرغ


مواد لازم


نان تست ۱بسته

سینه مرغ ۲ عدد

تخم مرغ پخته ۲ عدد

سس مایونز ۱ لیوان

ماست خامه ای ۱/۲ لیوان

جعفری خرد شده یا شوید ۱ لیوان

پیازچه خرد شده ۱ لیوان

خیار شور ریز خرد شده ۱/۲ لیوان

نمک و فلفل مقدار لازم

ماست چکیده برای تزیین


طرز تهیه


سینه مرغ را همراه با پیاز ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین یا زعفران کاملا بپزید و ریش ریش کنید . سس مایونز، ماست خامه ای و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در یخچال نگاه دارید.

مرغ، خیار شور، تخم مرغ ، گردو خرد شده ، پیازچه، نمک، فلفل، ۱قاشق از شوید یا جعفری و نصف از سس را در یک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید. کناره های برشته شده نان تست را با چاقو برش داده و جدا کرده، سپس ۴عدد از نان را کنار هم بچینید.

نصف از مخلوط مرغ را روی نان ها پخش کنید و ۴ عدد نان دیگر روی آن گذاشته و مابقی مخلوط مرغ را گذاشته و در نهایت نان های آخر را قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا منسجم تر شوند. روی و اطراف کیک را به کمک قلم مو و یا قاشق با مابقی سس بپوشانید و با شوید باقیمانده و سبزیجات دلخواه وگوجه و گردو خرد شده و سس یا ماست چکیده با قیف تزئین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگاه دارید


شیوه تزیین

 

اول لبه نون تست هارو با چاقوی اره ای مخصوص نان یواش چهار طرف و می بریم و به صورت چهار ردیف مربعی کنار هم می چینیم و از مواد بر میداریم و روی ردیف اول می مالیم ردیف دوم نان هارو می چینیم و همینطور تا تمام شد نان ها ادامه می دیم و با چاقو صاف می کنیم درست مثل کیک تولد بعد از بقیه مایه ....

 

 هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک مرغ
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 197 نظر دهید: 0

تقویم

<    «  اسفند 1395  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

برترین مطالب

مطالب تصادفی