فیلم آموزش طرز
 
تهیه تزئین کیک های جالب در جهان---DFV 312
 

فیلم آموزش طرز تهیه تزئین کیک های جالب در جهان

 

دانلود–در ادامه مطلب
 
 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, تزئین, کیک های, جالب, در, جهان, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، 
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 228 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه چیزکیک گل محمدی
 

آموزش طرز تهیه چیزکیک گل محمدی

 

چیزکیک گل محمدی

 

موادلازم:


شير یک و نیم لیوان

شكر ۵ ق.غ

پودر ژلاتين ١ ق.غ

پودر نشاسته ذرت ١ ق.غ سرخالی

خامه فرم گرفته نصف (½)پيمانه

پنير خامه ای ٢ ق.غ

رنگ خوراكي قرمز بسيار اَندک

گل محمدی بميزان لازم

گلاب ١ ق.چ


طرزتهیه:


برای پايه اين چيز كيک هرچیز که دوست داشتيد میتونید استفاده كنيد مثل بيسکویيت، كيك .....(مثلأ از ٣ لايه نان رولت که بينش را خامه و موز زده اید استفاده كنید وبعد بگذاريد داخل يخچال و بقيه مراحل را انجام بديد).....

برای پایه بیسکوییتی نیازهست به:

پودربیسکوییت گندمی پتی بور ۴۰۰گرم

کره ذوب شده خنک ۱۰۰ گرم

طرزتهیه با پایه بیسکوییت:

بیسکوییت را کامل پودرکنید. کره را به روش بن ماری ذوب کرده اجازه بدید تا ولرم بشه نه سرد. کره را کم کم به پودر بیسکوییت افزوده و بصورت خرده نان درآورید. اگه قالب کمربندی دارید بازکرده یه پلاستیک را باز کرده درکف و دیواره و مقداری بیرون از قالب را بپوشانید بعد بارامی کمربند رابسته پلاستیک را با دست صاف کنید. خمیربیسکوییتی را در کف مقداری از دیواره ریخته و با پشت قاشق کامل صاف وحسابی فشرده کنید (این مرحله فشرده کردن خمیر بیسکوییت خیلی مهمه تا بعد که دسر را برش میزنید پایه بیسکوییتی خرد و پودر نشه). قالب را بمدت ۱ تا۲ ساعت در یخچال برای بسته شدن بذارید و باقی مراحل چیزکیک.........

شير و شكر و نشاسته ذرت را روی حرارت ميزاريم تا حالت فرنی شُل بگيره، از روی حرارت برداشته ژلاتين بن ماری شده با ٢ قاشق آب رابه آن اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا خنک بشه،

خامه فرم گرفته و پنير را با دور كند همزن، همزده تا فقط مخلوط شوند + گلاب را به مخلوط ....

 


هنر خانم مرضیه

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 150 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه دکورهای جالب کیک در جهان---DFV 311
 

فیلم آموزش طرز تهیه دکورهای جالب کیک در جهان

 

 

دانلود–در ادامه مطلب
 
 
 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, دکورهای, جالب, کیک, در, جهان, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، 
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 133 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه جعبه کیک شکلاتی (دکور شده با شکلات تمپر شده)----DFV 310
 
 

فیلم آموزش طرز تهیه جعبه کیک شکلاتی (دکور شده با شکلات تمپر شده)

 

 
دانلود–در ادامه مطلب
 
 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, جعبه, کیک, شکلاتی ,(دکور, شده, با, شکلات, تمپر, شده, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، 
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 231 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه موس موز با مغز کیک شکلاتی
 

آموزش طرز تهیه موس موز با مغز کیک شکلاتی

 

موس موز با مغز کیک شکلاتی

 

شیر یک دوم لیوان

شکر ۵ قاشق غذا خوری

ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری

خامه‏ صبحانه ۱ بسته

موز ۲ عدد

وانیل‏ یک هشتم قاشق چای خوری

کیک شکلاتی ۱ عدد


طرز تهیه


۱- ابتدا شیر و شکر را روی حرارت متوسط میذاریم تا شکر کاملا حل بشه وقتی شکر حل شد از روی حرارت برمیداریم و بهش وانیل اضافه میکنیم.

۲- ژلاتین را داخل مقداری شیر به روش بنماری حل میکنیم و به شیر و شکر اضافه میکنیم و میذاریم تا کاملا خنک بشه.

۳- ٢عدد موز را با مخلوط کن کاملا له میکنیم و به موادمون که خنک شده اضافه میکنیم.

۴- یک بسته خامه را در کمی شیر باز میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم.

۵- داخل قابل را کمی چرب میکنیم .....

 

هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 223 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی نعلی خیلی خوشمزه
 

آموزش طرز تهیه شیرینی نعلی خیلی خوشمزه

 

شیرینی نعلی خیلی خوشمزه


مواد لازم


آرد سفید دویست گرم

کره هفتاد گرم

پودرقند پنجاه گرم

تخم مرغ یک عدد

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر نوک قاشق چایخوری


طرزتهیه


کره رادر ظرف بریزید با پودر قند مخلوط کنید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و بعد وانیل مواد را خوب مخلوط کنید تا جایی که کرم یکدستی بشه

سپس بیکینگ پودر و آرد رو سه بار الک کنید تاسبک بشه. بعد به مواد بالا اضافه میکنیم و باقاشق هم میزنیم تا حالت خمیرپیدا کنه؛ ورزندهید به روغن میافته مواد را جمع کنید داخل نایلون بذارید و نیم ساعت درون یخچال استراحت بدهید

برای فرم دادن خمیر من از قاشق کوچک پیمانه استفاده کردم ....یک گلوله ازخمیربرمیداریم و کف دست لوله کنید بعد خم میکنیم و شیرینیها رو داخل سینی فری که کاغذ انداختید با فاصله میچینیم در طبقه وسط فر که یک ربع قبل .....

 

رسپی از خانم بخشی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


رسپی از خانم بخشی

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 236 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی
 

آموزش طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی

 

آموزش طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کاکائویی

 

کوکی اسمارتیزی کاکائویی


مواد لازم:


تخم مرغ: 2 عدد

پودر شکر: 1 لیوان

آرد: 2.5 لیوان (تقریبی)

پودر کاکائو: 2 ق .غ

روغن مایع: سه چهارم لیوان

وانیل: یک دوم ق.چ

اسمارتیز: به مقدار لازم


طرز تهیه:


ابتدا تخم مرغ ها و پودر شکر یا پودر قند و وانیل را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. روغن مایع را اضافه کرده و کمی میزنیم. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به مخلوط فوق اضافه کرده و هم میزنیم تا جاییکه خمیر لطیفی بدست آید و بتوانیم در دست گلوله کنیم. دست را چرب کرده و به اندازه ی یک گردو از مواد را بر میداریم و بین دو کف دست گرد کرده و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله میچینیم و اسمارتیز را روی کوکی ها قرار داده و کمی با دست فشار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای .....

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 151 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کیک شکلاتی پرنسس با رویه گاناش
 

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی پرنسس با رویه گاناش

 

کیک شکلاتی پرنسس با رویه گاناش

 


مواد اولیه:

 

تخم مرغ: 3 عدد

شکر: یک و نیم پیمانه

شیر: 1 پیمانه

روغن مایع: دو سوم پیمانه

وانیل: یک سوم ق.چ

پودر کاکائو:3 ق.غ

آرد: 2.5 پیمانه

بیکینگ پودر:2 ق.چ


مواد گاناش:


شکلات تخته ای: 110 گرم

خامه: 80 گرم


طرز تهیه:


ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن زده تا رنگ آن کرمی و کشدار شود. سپس روغن و شیر را اضافه کرده و با همزن خوب میزنیم. در ظرفی آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و بعد از الک شدنشان کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن ادامه داده تا مواد یکدستی....

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 186 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی پاپاتیا
 

آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

 

 


شیرینی پاپاتیا


مواد لازم کره: 100 گرم

پودر قند الک شده: 1پیمانه

تخم مرغ: 1عدد

آرد: یک دوم پیمانه

وانیل: یک دوم ق. چ


طرز تهیه: ابتدا کره و تخم مرغ را یک ساعت قبل از یخچال بیرون گذاشته (اینکار باعث می شود شیرینی بوی تخم مرغ نگیرد).

کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده تا کرمی رنگ سود، سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده و با نوک انگشتان مواد را مخلوط میکنیم تا خمیر مورد نظر آماده شود. سپس خمیر را به تعداد داخواه تقسیم کنید و رنگهای خوراکی...

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 

بقیه در ادامه مطلب

 


نوش جان

کلیپ،رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 185 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه بيسکويت شکلات
 

آموزش طرز تهیه بيسکويت شکلات

 

آموزش طرز تهیه بيسکويت شکلات

 

 


سیده زینب:


بيسکويت شکلات


شکلات سیاه و شکلات سفید رو به روش بن ماری آب کنید ته ظرف مورد نظرتون بیسکوییت پتی بور بزارید شکلات تیره رو روی بیسکوییت.....

 

 هنر خانم سیده زینب

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 172 نظر دهید: 0

تقویم

<    «  بهمن 1395  »    >
شیدسچپج
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

برترین مطالب

مطالب تصادفی