آموزش طرز
 
تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر
 

آموزش طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر

 

شیرینی شکلات آلمانی بدون فر


بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم (یا کمی بیشتر)

تخم مرغ 1 عدد

شکر یک دوم پیمانه

کره 120 گرم

پودر کاکائو یک چهارم پیمانه

رنده پوست پرتقال 1 ق س

گردو خورد شده یک دوم پیمانه (من خلال پسته هم زدم)


طرز تهیه:


کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر

کاملا حل بشه از روی حرارت برداشته و گردو وبیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم

اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد میشه پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه من این مقدار را تو 2تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت تو فریزر گذاشتم

موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر .....

 

 هنر خانم مبینا افشاری

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی شکلات آلمانی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 233 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کیک مرغ
 

آموزش طرز تهیه کیک مرغ

 

کیک مرغ


مواد لازم


نان تست ۱بسته

سینه مرغ ۲ عدد

تخم مرغ پخته ۲ عدد

سس مایونز ۱ لیوان

ماست خامه ای ۱/۲ لیوان

جعفری خرد شده یا شوید ۱ لیوان

پیازچه خرد شده ۱ لیوان

خیار شور ریز خرد شده ۱/۲ لیوان

نمک و فلفل مقدار لازم

ماست چکیده برای تزیین


طرز تهیه


سینه مرغ را همراه با پیاز ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین یا زعفران کاملا بپزید و ریش ریش کنید . سس مایونز، ماست خامه ای و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در یخچال نگاه دارید.

مرغ، خیار شور، تخم مرغ ، گردو خرد شده ، پیازچه، نمک، فلفل، ۱قاشق از شوید یا جعفری و نصف از سس را در یک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید. کناره های برشته شده نان تست را با چاقو برش داده و جدا کرده، سپس ۴عدد از نان را کنار هم بچینید.

نصف از مخلوط مرغ را روی نان ها پخش کنید و ۴ عدد نان دیگر روی آن گذاشته و مابقی مخلوط مرغ را گذاشته و در نهایت نان های آخر را قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا منسجم تر شوند. روی و اطراف کیک را به کمک قلم مو و یا قاشق با مابقی سس بپوشانید و با شوید باقیمانده و سبزیجات دلخواه وگوجه و گردو خرد شده و سس یا ماست چکیده با قیف تزئین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگاه دارید


شیوه تزیین

 

اول لبه نون تست هارو با چاقوی اره ای مخصوص نان یواش چهار طرف و می بریم و به صورت چهار ردیف مربعی کنار هم می چینیم و از مواد بر میداریم و روی ردیف اول می مالیم ردیف دوم نان هارو می چینیم و همینطور تا تمام شد نان ها ادامه می دیم و با چاقو صاف می کنیم درست مثل کیک تولد بعد از بقیه مایه ....

 

 هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک مرغ
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 160 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تزئین کیک های جالب در جهان 2----DFV 313
 

فیلم آموزش طرز تزئین کیک های جالب در جهان 2

 

دانلود–در ادامه مطلب
 
 
 
فیلم, آموزش, طرز, تزئین, کیک, های, جالب, در, جهان, 2, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، 
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 255 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کوکی اصل لاهیجان
 

آموزش طرز تهیه کوکی اصل لاهیجان

 

کوکی اصل لاهیجان


آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 45 دقیقه


مواد لازم:


گردوی خرد شده 350 گرم

تخم مرغ 6 عدد

روغن مایع 100 گرم

روغن جامد یا کره 300 گرم

پودر قند 450 گرم (حدود سه و سه چهارم پیمانه)

کشمش پلویی 350 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

شیر 250 میلی لیتر (حدود یک و یک چهارم پیمانه)

آرد قنادی 850 گرم (حدود 6 پیمانه)


اگه رفته باشین لاهیجان، بدون شک کوکی هاشو امتحان کردین. چی بهتر از اینکه به جای اینکه اینهمه راه تا لاهیجان برید، با کمترین زحمت لاهیجان و بیارین خونتون! پس با طرز تهیه کوکی با ما همراه باشین.

مقدارهایی که تو مواد لازم گفتم خیلی خیلی زیاد میشه! مثلا من که نصفِ این مقدار رو درست میکنم نزدیک 8 تا کوکی خیلی بزرگ میده بهم. شما هم میتونین اگه مقدار خیلی زیاد نمیخواین مواد رو بطور تقریبی نصف یا یک سوم کنین. برای راحتتر شدن اندازه گیری ها، برای عزیزایی که ترازوی آشپزخونه ندارن، مقدار تقریبی حجمیش رو هم نوشتم. یکی هم اینکه یه وقتایی مقدار های کره و روغن مایع رو باهم جابجا میکنم. اتفاق خاصی نمیفته.

طرز تهیه:

اول فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنین، بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط و الک کنین، روغن صاف جامد و پودر قند رو حدود 7 دقیقه با همزن بزنید تا یکتواخت و لطیف و پفکی بشه.

روغن مایع رو به این مواد اضافه کنین و سه دقیقه با همزن بزنید، تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنین و هر کدوم رو 1 دقیقه هم بزنین.

وانیل و شیر رو هم اضافه کرده و هم بزنید.

مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم با الک کردن اضافه کنید و آروم مخلوط کنید. توی مرحله آخر پودر کاکائو رو توی آرد بریزین و الک کنین توی مواد و مخلوط کنین (اگه کاکائو مرغوب باشه مقدار کمتری ازش لازم هست). حالا گروی خرد شده و کشمش رو هم بریزید و با لیسک مواد رو مخلوط کنید...

کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با هر وسیله ای که راحت هستید (خامه ریز بدون ماسوره، اسکوپ زن یا حتی قاشق!) کوکی ها رو با فاصله بصورت مرتب روی کاغذ سینی فر بچینید. توجه کنید که کوکی ها از هم فاصله داشته باشن. چون هر چقدرم قبل پخت سفت باشه، بعد از داغ شدنِ مایه ی کوکی، یه مقدار شل میشه و به هم نزدیک میشن.

بسته به ضخامت کوکیهاتون 15 تا 20 دقیقه توی فر بپزین. در آخر کار برای یکی دو دقیقه ... ...

رسپی ارسالی از آیدین عزیز

 

 هنر خانم فرزانه

 


بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کوکی اصل لاهیجان
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 164 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی مربایی
 

آموزش طرز تهیه شیرینی مربایی

 

شیرینی مربایی


مواد لازم


کره نرم شده نصف پیمانه

شکر یک سوم پیمانه

زرده تخم ‌مرغ یک عدد

وانیل یک سوم قاشق چای‌ خوری

آرد یک و یک سوم پیمانه

مربای میوه 2 تا 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه


ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.

آرد را الک کرده و کنار بگذارید.

در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.

خمیر را به اندازه توپ‌ های دو نیم سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.

وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با ......

 

 هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی مربایی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 135 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه كاپ كيك كنافه
 

آموزش طرز تهیه كاپ كيك كنافه

 

كاپ كيك كنافه


مواد لازم:


رشته کنافه ................................ 350 گرم

کره ........................................... 120 گرم

زعفران دم کرده ........................... 1 ق غ

پودر هل ..................................... 1 ق چ

پنیر خامه ای ............................... 200 گرم

گلاب ......................................... 2 ق غ

عسل و پودر پسته ....................... به میزان لازم


طرز تهیه:


کره رو می تونید آب کنید یا بذارید تو دمای اتاق نرم بشه و استفاده کنید.

اول که رشته کنافه رو از تو فریزر درمیارید یه مقدار خشک و شکننده هست و راحت تر خرد میشه. بنابراین تا سرده دست به کار بشید. قبل از شروع کار، کنافه رو با دست یه مقدار خرد کنید.

تو دستگاه غذاساز، رشته های کنافه، کره، زعفران و پودر هل رو بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا رشته ها خرد بشن و با کره و زعفران مخلوط شن.

هر وقت همه چیز با هم به خوبی ترکیب شد دستگاه رو خاموش کنید.

تو کاسه ای پنیر خامه ای رو با پشت چنگال له کنید و گلاب رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کمی شل بشه.

درجه روشن کنید.

از مایه کنافه کمی بردارید و توی قالب کاپ کیک فشار بدید به طوری که کف و دیواره قالب با کنافه پوشیده بشه. میتونید وسط کنافه رو با نوک انگشت یا یه چیزی که سر گرد داره (مث گوشکوب هاون) فشار بدید تا وسطش گود بشه.

ز مایه پنیر به اندازه 1 ق م (یا هر چقدر که دوس داشتین) تو این گودی بریزید.

مجدداً روی پنیر رو هم با مقدار کمی کنافه بپوشونید و با فشار کف دست، سطحش رو صاف کنید.

به همین صورت، همه خونه های قالب کاپ کیک رو پر کنید.

وقتی همه قالبهای کاپ کیک پر شدن، اون رو تو فر قرار بدید و حدود 25 دقیقه الی نیم ساعت صبر کنید.

هر وقت اطراف کاپ کیک شروع به طلایی شدن کرد یعنی زیرش هم پخته. بعد کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی بشه.

کاپ کیک ها رو گرم گرم از تو قالب در بیارید...

... و سریع روشون عسل بریزید. میتونید هم از مخلوط آب و شکر استفاده کنید ولی عسل .....

 

 هنر خانم منا

 


بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کاپ کیک کنافه
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 114 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه لقیمات عربی
 

آموزش طرز تهیه لقیمات عربی

 

لقیمات عربی


مواد لازم:


آرد سفید = 1 لیوان

تخم مرغ = 1 عدد

آرد برنج = 3 قاشق مرباخوری

پکینگ پودر = 1 قاشق مرباخوری

مایه خمیر فوری = 1 قاشق غذاخوری

ماست = 1 قاشق غذاخوری

آب = به مقدار لازم


طرزتهيه


ابتدا تخم مرغ را با ماست و خمیرفوری و آرد برنج و پکینگ پودر خوب مخلوط می کنیم. سپس آرد را می ریزیم و با دست خمیر را ورز می دهیم.

در صورتی که خمیر سفت بود کمی آب هم به آن اضافه می کنیم تا خمیر رقیق شود(توجه شود که خمیر باید حتما مانند ماست رقیق باشد) . خمیر را به مدت یکساعت در جای گرمی می گذاریم تا خمیر بالا بیاید.

روغن را داخل ماهیتابه نسوزی می ریزیم. بعد مایه بدست آمده را با قاشق بر می داریم و در روغن داغ شده می ریزیم .خمیر در داخل ماهیتابه پف می کنید و به اندازه گردویی بزرگ می شود.باید شیرینی کمی طلایی رنگ شود.

سپس بقیه مواد را به همین طریق درست می کنیم. بعد شیرینی ها را در شیره می زنیم تا شیرین شود.

طرز تهیه شیره:

1 لیوان شکر را با دو لیوان آب مخلوط می کنیم و کمی .....!

 

 هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

لقیمات عربی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 132 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کیک هویج
 

آموزش طرز تهیه کیک هویج

 

طرز تهیه کیک هویج


مواد لازم: 3 عدد

شکر: 1 پیمانه

شیر: یک دوم پیمانه

وانیل: یک سوم ق.چ

روغن مایع: یک دوم پیمانه

خامه صبحانه: 60 گرم

شیر: یک دوم پیمانه

هویج رنده شده: 1 عدد بزرگ

آرد: 2 پیمانه سر پر

بیکینگ پودر: یک و نیم ق.م

گلاب: 1 ق.غ


طرز تهیه:


ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده سپس خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید.بعد شیر و روغن را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید،هویج رنده شده و گلاب را اضافه کرده و با لیستک آرام آرام هم بزنید بعد از اینکه مواد یکدست شد در قالب ریخته و در فر با دمای 160 درجه به مدت 45 دقیقه تا یکساعت گذاشته تا بپزد.

(من فرم از 170 شروع میشه روی 170 گذاشتم بعد از ...

نوش جان

 

 هنر خانم مرضیه

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10330

کیک هویج


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 133 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی قبرسی
 

آموزش طرز تهیه شیرینی قبرسی

 

شیرینی قبرسی


موادلازم:


3 عدد تخم مرغ

یک چهارم پیمانه شکر

نصف پیمانه روغن مایع

1 پیمانه آرد سوخاری (خونگی و بدون ادویه)

1 پیمانه پودرنارگیل

2 ق چ بکینگ پودر

1 ق چ‌ وانیل

نصف پیمانه گردو آسیاب شده

برای شربت:

2 پیمانه شکر

دو نیم پیمانه آب

برای کرم:

1 لیتر شیر

1 پیمانه آرد

نصف پیمانه شکر

1 ق چ وانیل

1 ق غ کره


طرزتهیه:


اول شربت رو آماده میکنیم و کنار میذاریم تا سرد بشه

تخم مرغ و شکر رو خوب میزنیم

بعد روغن مایع رو میریزم و بعد از کمی هم زدن بقیه ی مواد رو اضافه و مخلوط میکنیم

مایه ی کیک رو داخل ظرف پیرکس چرب شده میریزیم و داخل فر 160 درجه ی گرم میگذاریم بپزه، حدود 25-30 دقیقه از فر که خارج کردیم شربت سرد رو بهش اضافه میکنیم و کنار میگذاریم


در ظرفی دیگر جز کره و وانیل همه ی مواد رو روی حرارت ملایم هم میزنیم و میپزیم، (از روی حرارت که خواستین بردارین کره و وانیل رو اضافه‌ کنید)

کرم آماده رو روی کیک میریزیم و روی کرم پودر نارگیل رو پخش میکنیم و حدود 3-4 ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد برش میزنیم و تزیین میکنیم

 

سهیلا: ارد سوخا ی رو با نون باگت درست کردم خشک کردم و اسیابش کردم و از الک ردش کردم. بعد شکر برا شیره که دو پیمانه گفته بود رو یک و نیم پیمانه ریختم. ابش رو هم یه مقدار کم کردم. گردو رو هم که تو دستور .....

 

هنر خانم قاصدک

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی قبرسی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 149 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا
 

آموزش طرز تهیه خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا

 

آموزش طرز تهیه خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا

 

خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا


سیده زینب:


مواد لازم

 

آرد ۳ لیوان

خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

شیر یا آب ۱ لیوان

روغن ۶ قاشق غذاخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

شکر ۴ قاشق چایخوری


طرز تهیه


۱- خمیر مایه، شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزاند) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند (کف کند).

۲- تخم مرغ، باقی مانده شکر، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید (مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید)، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

۶- نکته: این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها، پیراشکی، کلوچه، نان صبحانه، نان شکم پر، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است

برای پیتزا حرارت.....

 

هنر خانم سیده زینب

 

 بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

خمیر جادویی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 493 نظر دهید: 0

تقویم

<    «  دی 1395  »    >
شیدسچپج
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

برترین مطالب

مطالب تصادفی