فیلم آموزش طرز

تهیه پیتزای مارش مالو----Cook 2828


 
خانم راضیه احدی

دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

مارش مالو

شکلات چیپسی

بادام زمینی

آرد

شکر

کره

تخم مرغ

وانیل

نمک



فیلم آموزش طرز تهیه پیتزای مارش مالو, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم راضیه احدی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 338 نظر دهید: 0

فیلم آموزش طرز

تهیه کاپ کیک شاتوت----Cook 2825

 

خانم مژگان فرهنگ

دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

کره

شکر

تخم مرغ

هل

آرد

بکینگ پودر

نمک

خامه

شاتوت



فیلم آموزش طرز تهیه کاپ کیک شاتوت, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم مژگان فرهنگ
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 366 نظر دهید: 0

فیلم آموزش طرز

تهیه شیرینی تر و آموزش خامه فرم گرفته--- Cook 2822


 
خانم بهارک مبینی

دانلود–در ادامه مطلب


مواد لازم

پودر ژله انار

نان رولت

خامه فرم گرفته

پودر آگار آگار

 

 


فیلم آموزش طرز تهیه شیرینی تر و آموزش خامه فرم گرفته, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم بهارک مبینی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 1 015 نظر دهید: 0

فیلم آموزش طرز

تهیه کافی کیک دارچین و شکلات-----Cook 2816

 
خانم معصومه اردستانی


دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

کره

شکر

تخم مرغ

وانیل

ماست خامه ای

آرد

بکینگ پودر

میوه خشک

 

مواد لازم میانی

شکلات چیپسی

پودر کاکائو

دارچین

شکر قهوه ای

 

 



فیلم آموزش طرز تهیه کافی کیک دارچین و شکلات, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم معصومه اردستانی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 542 نظر دهید: 0

فیلم آموزش طرز

تهیه شیرینی رزت فندقی----Cook 2813


 
خانم زهرا صادقی


دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

آرد

کره

فندق پودر شده

پودر قند

فندق درسته

شکلات تخته ای قهوه ای


فیلم آموزش طرز تهیه شیرینی رزت فندقی, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, خانم زهرا صادقی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 571 نظر دهید: 0

فیلم آموزش طرز

تهیه کاپ کیک برانی با آلبالو----Cook 2809

 
آقای سامان گلریز

دانلود–در ادامه مطلب


مواد لازم 

آرد گندم

تخم مرغ

شکلات تلخ

وانیل

شکر قهوه ای

پودر کاکائو

بکینگ پودر

پنیر خامه ای

آلبالو

کره

 

 




فیلم آموزش طرز تهیه کاپ کیک برانی با آلبالو, طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،, آقای سامان گلریز
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 350 نظر دهید: 0

فیلم آموزش طرز

تهیه شیرینی مربایی (شیرینی آلمانی یا مشهدی)----Cook 2803

 
دانلود–در ادامه مطلب

مواد لازم

آرد

پودر قند

کره یا روغن

شربت بار (شربت زولبیا و بامیه)

شیر

وانیل

زرده تخم مرغ

مارمالاد

کنجد

پودر پسته

خلال بادام

 



فیلم آموزش طرز تهیه شیرینی مربایی (شیرینی آلمانی یا مشهدی), طرز تهیه, کلیپ, کلیپ تصویری, رایگان, دانلود, میوه آرایی, حکاکی روی میوه, فیلم آشپزی, آشپزی, خانم، آقای،
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 1 180 نظر دهید: 0

آموزش طرز 

تهیه کیک شکلاتی خیس - براونی

 



کیک شکلاتی خیس

براونی

برای 8 نفر:

شکر 1.5 پ

روغن 1 پ

آرد 2 پ

شیر  1.5 پ

تخم مرغ 3 عدد

بکینگ پودر 10 گرم معادل 1 ق غ

وانیل 5 گرم معادل 1 ق چ

پودر کاکائو  40 گرم

پودر کاپوچینو 10 گرم

 طرز تهیه :

شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد 1 پ از این مایع را بردارید و کنار بذارید.

بعد تخم مرغ را اضافه کنید و حسابی با همزن بزنید.

در نهایت مخلوط ارد بیکینگ پودر و وانیل رو  روی مواد الک کنید و با لیسک   دورانی هم بزنید .

 قالب رو با روغن جامد چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزید

 170 درجه 35 دقیقه.

 بعد از قالب خارج میکنیم و  ....




کیک شکلاتی خیس براونی هنر پروفایل p&m


بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک شکلاتی خیس


براونی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 1 271 نظر دهید: 0

آموزش طرز

تهیه 
شيرينی دانمارکی


 


این دستور امتحان کردم

شيرينی دانمارکی

آرد 700-750 گرم 5 تا

خمير مايه سه قاشق غذاخوري

شير ولرم يك پيمانه

تخم مرغ سه عدد

شكر 110 گرم

روغن مايع يك پيمانه

زعفران اب شده يك قاشق چايخوري

وانيل نصف قاشق چايخوري

مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي:

يك پيمانه آب

يك پيمانه شكر

نصف پيمانه آرد

نصف چايخوري وانيل

براي رويه شيريني هم زرده تخحم مرغ...شكر دانه درشت يا كنجد

قبل از هر كاري اول

يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه

تا خمير مايه عمل بياد

كرم رو درست كن كه سرد بشه..

درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه.

آخري هم وانيلو اضافه ميكني و والسلام

آرد و شكررو الك كن

تخم مرغ و روغن و خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزن يه كم و بريز رو آرد

شير ولرم رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بده چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه

با وردنه پهن ميكني.

خيلي نازك

كرم ميذاري لاش و ميبندي و برش ميزني

حالا اگه از قبل هم برش زدي بعد كرم گذاشتي كه چه بهتر

ميچيني تو سيني و يكي دوساعت بهش استراحت بده تا كامل حجمش دوبرابر بشه

فر رو از يه ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم مميكني

روي خمير ها زرده بمال..دوس داشتي شكر ..دوس داشتي كنجد يا هر چي خودت ميلته بپاش.

به مدت پونزده تا بيست دقيقه

من خودم يه كم هم گريل رو روشن كردم روش طلايي تر بشه

من با ⅓ مواد درست کردم و ۱۶ تا دانمارکی تپل بهم داد،

دفعه بعد ۲۰ تاییش می کنم،

هر قسمت رو با وردنه صاف کنید و نواری برش بزنید

با ⅓ مواد ۵ تا نوار درست کنید برای یکی از چهارتا

خمیرو گلوله کنید

به ۴ قسمت تقسیم کنید

کرم بذارید و رول کنید

با فاصله بچینید توی سینی

زرده بمالید و کنجد بپاشید

بپزید

برای من ۱۰ دیقه ای پخت

اگر دیدید زیرش طلایی کمرنگ شد پخته

از بالا گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی ها طلایی بشه،

تو کرم شیرینی گلاب نریزید

وانیل بریزید تا کاملاً .....




اینمم دستور دانمارکی شیرین بانو


تصویر بالا هنر قاصدک عزیز تصویر پایین هنر شیرین عزیز



بقیه در ادامه مطلب



کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


شیرینی دانمارکی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 465 نظر دهید: 0
آموزش طرز

تهیه کیک اتریشی


 



کیک اتریشی

تخم مرغ 9 عدد

خمیر مارزیپان کم شیرین یا مارسپان یا خمیر بادام 250 گرم

روغن جامد یا مارگارین یا کره دوغ گرفته  250 گرم

پودر قند 250 گرم

شیر 100 گرم

روغن مایع 90 گرم

 آرد 300 گرم

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

وانیل

مارزیپان و پودر قند و روغن جامد رو کمی با هم مخلوط میکنیم بعد با همزن میزنیم اینقدر که مثل خامه سفید و پوک بشه، باید زیاد بزنید با قاشق هم مواد رو همزمان با زدن همزن زیرو رو کنید تا مواد به خورد هم بره. بعد یک سوم  روغن مایع اضافه میشه   باز بزنید تا پوک شه وبعد تخم مرغ،دانه دانه اضافه میشه بعد از تخم مرغ آخر مواد رو آروم با پالت زیرو رو کنید وبعدآرد و وانیل و ب پ رو آروم با پالت فولد کنید یعنی کم و آروم هم بزنید،و به تناوب شیر رو هم اضافه کنید و آخری روغن مایع اضافه میشه. بعد یک مقدار از مواد رو بردارید و داخلش کاکائو بریزید تا کیک شما دو رنگ شه. اگر میخواین که مثل کیک من شه نصف مواد رو داخل قالب بریزید بعد روش رو کاملا صاف کنید که  موج دار نشه،  بعد پودر کاکائو الک کنید و بعد مابقی مایع کیک رو آروم روش بریزید.  حرارت 150درجه

@cook_10320

+++++++++++



خمیر مارزیپان یا مارسپیان یا خمیر بادام



بادام یا خلال بادام 500 گرم 

شکر 250 گرم

سفیده تخم مرغ دو عدد

گلاب یک قاشق غذاخوری

روی بادام آب جوش بریزید و بگذارید چند دقیقه بماند و بعد به آرامی پوست آنرا جدا کنید و روی پارچه پهن کنید تا خشک شود بعد آنرا آسیاب کنید تا کاملا پودر شود میتونید برای جلوگیری از گلوله شدن بادام در حین آسیاب کردن کمی از پودر قند استفاده کنید. که اگر بادام کاملا خشک شده باشد نیازی نیست. دقت کنید که بادام کاملا پودر شود وگرنه خمیر صاف و یکدستی نخواهید داشت. حال پودر بادام و سفیده تخم‌مرغ و شکر و (من از پودر قند استفاده کردم)و گلاب را با هم مخلوط کنید و بگذارید .....




هنر فاطمه خانم (یکی از ادمین های محترم)


بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


کیک اتریشی یا خمیر بادام یا خمیر مارزیپان یا خمیر مارسیپان


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 711 نظر دهید: 0

تقویم

<    «  اردیبهشت 1396  »    >
شیدسچپج
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

برترین مطالب

مطالب تصادفی