» » آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی خیس - براونی

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی خیس - براونی

آموزش طرز 

تهیه کیک شکلاتی خیس - براونی

 



کیک شکلاتی خیس

براونی

برای 8 نفر:

شکر 1.5 پ

روغن 1 پ

آرد 2 پ

شیر  1.5 پ

تخم مرغ 3 عدد

بکینگ پودر 10 گرم معادل 1 ق غ

وانیل 5 گرم معادل 1 ق چ

پودر کاکائو  40 گرم

پودر کاپوچینو 10 گرم

 طرز تهیه :

شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد 1 پ از این مایع را بردارید و کنار بذارید.

بعد تخم مرغ را اضافه کنید و حسابی با همزن بزنید.

در نهایت مخلوط ارد بیکینگ پودر و وانیل رو  روی مواد الک کنید و با لیسک   دورانی هم بزنید .

 قالب رو با روغن جامد چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزید

 170 درجه 35 دقیقه.

 بعد از قالب خارج میکنیم و  1 پ  سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه.

اصلا نگران نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه.نوش جان




کیک شکلاتی خیس براونی هنر پروفایل p&m




کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک شکلاتی خیس


براونی

نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 966 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  فروردین 1396  »    >
شیدسچپج
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

برترین مطالب

مطالب تصادفی