امروز: سه شنبه، 1 اسفند 1396

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

10/6 1395

آموزش طرز

تهیه کیک اتریشی


 



کیک اتریشی




تخم مرغ 9 عدد
خمیر مارزیپان کم شیرین یا مارسپان یا خمیر بادام 250 گرم
کره گیاهی(مارگارین) یا روغن صاف قنادی شماره 50_ 250 گرم
پودر قند 250 گرم
شیر 100 گرم
روغن مایع 90 گرم

 آرد 300 گرم

بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری استاندارد
وانیل


مارزیپان و پودر قند و کره گیاهی یا روغن صاف 50 رو کمی با هم مخلوط میکنیم بعد با همزن میزنیم اینقدر که مثل خامه سفید و پوک بشه و گلوله ای نداشته باشه ، باید زیاد بزنید.هم زمان با زدن همزن دور و ته ظرف رو با پالت تمییز کنید که احیانا مارزیپان به کف ظرف نچسبیده باشه و مارزیپان و کره و پودر قند کامل با هم مخلوط شه و  به خورد هم بره. بعد یک سوم  روغن مایع اضافه میشه   باز بزنید تا پوک شه وبعد تخم مرغ،دانه دانه اضافه میشه بعد از تخم مرغ آخر مواد رو آروم با پالت زیرو رو کنید و دوباره دقت کنید که مایع مارزیپانی به ته ظرف نچسبیده باشه و مایه شما هم گلوله ای نداشته باشه. بعدآرد و وانیل و ب پ رو آروم با پالت فولد کنید یعنی کم و آروم هم بزنید،و به تناوب شیر رو هم اضافه کنید و آخری روغن مایع اضافه میشه. بعد یک مقدار از مواد رو بردارید و داخلش کاکائو بریزید تا کیک شما دو رنگ شه. نصف مواد رو داخل قالب بریزید بعد مواد  کاکائویی  رو با قیف یه لایه  نازک وسط مواد بریزید به طوری که مایه کاکائویی یک سانت با لبه ظرف فاصله داشته باشه و بعد مابقی مایع سفید رو آروم روش بریزید.  حرارت 150درجه
پ ن؛برای جلوگیری از چسبیدن کیک به ظرف سرو، وقتی کیک رو میخوایم برگردونیم بذارید کاملا کیک خنک شه و روی ظرف سرو هم پودر نارگیل بپاشید بعد کیک رو برگردونید
نکته ؛میتونید نصف کره گیاهی(مارگارین) و نصف کره حیوانی استفاده کنید ولی از انسجام کیک شما کم میشه (اگر با مصرف روغن قنادی مشکل ندارید از همان روغن قنادی صاف شماره 50استفاده کنیدولی کره گیاهی( مارگارین) هم تقریبا همون بافت رو به شما میده )

@cook_10320

+++++++++++




@cook_10320

+++++++++++



خمیر مارزیپان یا مارسپیان یا خمیر بادام



بادام یا خلال بادام 500 گرم 

شکر 250 گرم

سفیده تخم مرغ دو عدد

گلاب یک قاشق غذاخوری

روی بادام آب جوش بریزید و بگذارید چند دقیقه بماند و بعد به آرامی پوست آنرا جدا کنید و روی پارچه پهن کنید تا خشک شود بعد آنرا آسیاب کنید تا کاملا پودر شود میتونید برای جلوگیری از گلوله شدن بادام در حین آسیاب کردن کمی از پودر قند استفاده کنید. که اگر بادام کاملا خشک شده باشد نیازی نیست. دقت کنید که بادام کاملا پودر شود وگرنه خمیر صاف و یکدستی نخواهید داشت. حال پودر بادام و سفیده تخم‌مرغ و شکر و (من از پودر قند استفاده کردم)و گلاب را با هم مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت بماند بعد داخل غذاساز بریزید تا خمیر جمع شود اگر خمیر جمع نشد یک قاشق دیگر گلاب اضافه کنید.(خمیر بادام را از قنادی یا لوازم قنادی تهیه کنید، راحت تره)




هنر فاطمه خانم (یکی از ادمین های محترم)




کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


کیک اتریشی یا خمیر بادام یا خمیر مارزیپان یا خمیر مارسیپان

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود