» » آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی کشمشی
 

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی

 

شیرینی کشمشی


مواد لازم:


آرد: 250 گرم

پودر شکر: 220 گرم * (به انتهای دستور مراجعه کنین)

کره: 150 گرم * (به انتهای دستور مراجعه کنین)

تخم مرغ: 2 تا

کشمش: 100 گرم

وانیل: 1 ق چایخوری


طرز پخت:


خب برای پودر شکر، من شکر رو آسیاب و بعد الک کردم و بعدم اندازه زدم. موادم بیرون یخچال گذاشته بودم..آرد رو هم الک کردم و کنار گذاشتم. فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کردم...کره و پودر شکر و وانیل رو با همزن زدم تا کرمی بشه...بعد تخم مرغها رو یکی یکی شکوندم توش..هر کدوم رو که اضافه کردم با همزن زدم تا یکنواخت بشه و بعدی رو ریختم...این بعد از هم زدن دومین تخم مرغه

آرد رو کم کم توش ریختم و مواد رو خوب مخلوط کردم..در نهایت هم کشمش ها رو ریختم و با لیسک هم زدم

سینی فر رو کاغذ روغنی انداختم و از مایه شیرینی با قاشق چایخوری برداشتم و توی سینی با رعایت فاصله چیدم

سینی رو برای 10 دقیقه یا تا زمانی که دور شیرینی کمی طلایی بشه توی فر می ذاریم

وقتی آماده شد، اجاز ه می دیم خنک بشه و بعد از کاغذ جدا می کنیم..

دوستان ، توی مواد این شیرینی از 180 گرم پودر شکر استفاده کنین و به جای 150 گرم کره، از 100 گرم کره + 50 گرم روغن مایع. این مقادیر و مواد شیرینی کشمشی هایی با شیرینی مناسب و کیفیت عااااالی تر میده.

 

هنر خانم مرضیه یزدی

 


 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی کشمکشی
نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 62 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  آذر 1395  »    >
شیدسچپج
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

برترین مطالب

مطالب تصادفی