» » آموزش طرز تهیه شیرینی خاگینه پاپیونی

آموزش طرز تهیه شیرینی خاگینه پاپیونی

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی خاگینه پاپیونی
 

آموزش طرز تهیه شیرینی خاگینه پاپیونی

 

شیرینی خاگینه پاپیونی

 

مواد لازم :


آرد 3 لیوان

تخم مرغ ۲ عدد،

شیر یا ماست نصف لیوان ،

بکینگ پودر ۱ ق س،

وانیل یک هشتم ق چ،

مواد برای شهد.

آب ۱ پیمانه،

شکر۱پیمانه،

زعفران دم کرده ۱ ق س،

گلاب ۱ ق س.

 


تخم مرغ ها رو شکسته و وانیل را اضافه می کنیم

،در ظرف دیگری آردو بکینیگ پودر الک شده رو می ریزیم شیررابه مواد تخم مرغی اضافه کرده هم می زنیم وآرد رو به مواد اضافه می کنیم تا خمیر بدست آید و۱۰دقیقه به خمیر استراحت میدهیم

بعد باوردنه باز کرده به اندازه نیم سانت باز کرده و به شکل مستطیل های کوچک، برش مى زنیم واز وسط مستطیل بادو انگشت جمع کردهو رو ی آن باخمیر نواری گرفته و در روغن سرخ میکنیم وشهد سرد شده رو ی اونا میریزیم

 

هنر خانم منا




کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی خاگینه پاپیونی
نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 441 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  اسفند 1395  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

برترین مطالب

مطالب تصادفی