» » آموزش طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر

آموزش طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر
 

آموزش طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر

 

شیرینی شکلات آلمانی بدون فر


بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم (یا کمی بیشتر)

تخم مرغ 1 عدد

شکر یک دوم پیمانه

کره 120 گرم

پودر کاکائو یک چهارم پیمانه

رنده پوست پرتقال 1 ق س

گردو خورد شده یک دوم پیمانه (من خلال پسته هم زدم)


طرز تهیه:


کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر

کاملا حل بشه از روی حرارت برداشته و گردو وبیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم

اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد میشه پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه من این مقدار را تو 2تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت تو فریزر گذاشتم

موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتونیم شکلات بسیار خوشمزه ایه و طرفدار زیاد داره البته زمستون مناسبتره چون تو هوای گرم تابستون کمی شل میشه وباید سریع خوردش.

 

 هنر خانم مبینا افشاری

 


 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی شکلات آلمانی


نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 668 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  تیر 1396  »    >
شیدسچپج
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031