» » آموزش طرز تهیه شیرینی مربایی

آموزش طرز تهیه شیرینی مربایی

 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی مربایی
 

آموزش طرز تهیه شیرینی مربایی

 

شیرینی مربایی


مواد لازم


کره نرم شده نصف پیمانه

شکر یک سوم پیمانه

زرده تخم ‌مرغ یک عدد

وانیل یک سوم قاشق چای‌ خوری

آرد یک و یک سوم پیمانه

مربای میوه 2 تا 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه


ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.

آرد را الک کرده و کنار بگذارید.

در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.

خمیر را به اندازه توپ‌ های دو نیم سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.

وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.

شیرینی‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی‌ که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ‌ها خنک شوند.

 

 هنر خانم منا

 



کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی مربایی


نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 528 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  مهر 1396  »    >
شیدسچپج
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

برترین مطالب

مطالب تصادفی