» » آموزش طرز تهیه كاپ كيك كنافه

آموزش طرز تهیه كاپ كيك كنافه

 
آموزش طرز
 
تهیه كاپ كيك كنافه
 

آموزش طرز تهیه كاپ كيك كنافه

 

كاپ كيك كنافه


مواد لازم:


رشته کنافه ................................ 350 گرم

کره ........................................... 120 گرم

زعفران دم کرده ........................... 1 ق غ

پودر هل ..................................... 1 ق چ

پنیر خامه ای ............................... 200 گرم

گلاب ......................................... 2 ق غ

عسل و پودر پسته ....................... به میزان لازم


طرز تهیه:


کره رو می تونید آب کنید یا بذارید تو دمای اتاق نرم بشه و استفاده کنید.

اول که رشته کنافه رو از تو فریزر درمیارید یه مقدار خشک و شکننده هست و راحت تر خرد میشه. بنابراین تا سرده دست به کار بشید. قبل از شروع کار، کنافه رو با دست یه مقدار خرد کنید.

تو دستگاه غذاساز، رشته های کنافه، کره، زعفران و پودر هل رو بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا رشته ها خرد بشن و با کره و زعفران مخلوط شن.

هر وقت همه چیز با هم به خوبی ترکیب شد دستگاه رو خاموش کنید.

تو کاسه ای پنیر خامه ای رو با پشت چنگال له کنید و گلاب رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کمی شل بشه.

درجه روشن کنید.

از مایه کنافه کمی بردارید و توی قالب کاپ کیک فشار بدید به طوری که کف و دیواره قالب با کنافه پوشیده بشه. میتونید وسط کنافه رو با نوک انگشت یا یه چیزی که سر گرد داره (مث گوشکوب هاون) فشار بدید تا وسطش گود بشه.

ز مایه پنیر به اندازه 1 ق م (یا هر چقدر که دوس داشتین) تو این گودی بریزید.

مجدداً روی پنیر رو هم با مقدار کمی کنافه بپوشونید و با فشار کف دست، سطحش رو صاف کنید.

به همین صورت، همه خونه های قالب کاپ کیک رو پر کنید.

وقتی همه قالبهای کاپ کیک پر شدن، اون رو تو فر قرار بدید و حدود 25 دقیقه الی نیم ساعت صبر کنید.

هر وقت اطراف کاپ کیک شروع به طلایی شدن کرد یعنی زیرش هم پخته. بعد کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی بشه.

کاپ کیک ها رو گرم گرم از تو قالب در بیارید...

... و سریع روشون عسل بریزید. میتونید هم از مخلوط آب و شکر استفاده کنید ولی عسل طبیعی تر و سالم تره!! میزان اون هم بستگی به سلیقه خودتون داره. میتونید خیلی شیرینش کنید یا کمتر استفاده کنید!

کنافه یک اسم عربيه ولی تو ایران به کادايف معروفه

این یک مدلش هست

یک مدل دیگه هم به اسم دسر کادايف با کرم معروفه.

 

 هنر خانم منا

 



 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کاپ کیک کنافه
نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 309 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  مرداد 1396  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031