آموزش طرز تهیه کیک هویج

 
آموزش طرز
 
تهیه کیک هویج
 

آموزش طرز تهیه کیک هویج

 

طرز تهیه کیک هویج


مواد لازم: 3 عدد

شکر: 1 پیمانه

شیر: یک دوم پیمانه

وانیل: یک سوم ق.چ

روغن مایع: یک دوم پیمانه

خامه صبحانه: 60 گرم

شیر: یک دوم پیمانه

هویج رنده شده: 1 عدد بزرگ

آرد: 2 پیمانه سر پر

بیکینگ پودر: یک و نیم ق.م

گلاب: 1 ق.غ


طرز تهیه:


ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده سپس خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید.بعد شیر و روغن را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید،هویج رنده شده و گلاب را اضافه کرده و با لیستک آرام آرام هم بزنید بعد از اینکه مواد یکدست شد در قالب ریخته و در فر با دمای 160 درجه به مدت 45 دقیقه تا یکساعت گذاشته تا بپزد.

(من فرم از 170 شروع میشه روی 170 گذاشتم بعد از 45 دقیقه با خلال دندان تست کردم که پخته یا نه مغز کیک هنوز نپخته بود پس یک ربع دیگه گذاشتم بمونه.)

(این کیک رنگ روشنی داره و پوک میشه و بسیار لذیذ است)

نوش جان

 

 هنر خانم مرضیه

 



کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10330

کیک هویج


نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 90 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  آذر 1395  »    >
شیدسچپج
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

برترین مطالب

مطالب تصادفی