» » فیلم آموزش طرز تهیه کیک وانیلی خمیر بادام (مارسیپان) یا کیک اتریشی

فیلم آموزش طرز تهیه کیک وانیلی خمیر بادام (مارسیپان) یا کیک اتریشی

 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه کیک وانیلی خمیر بادام (مارسیپان) یا کیک اتریشی---DFV 196
 

فیلم آموزش طرز تهیه کیک وانیلی خمیر بادام (مارسیپان) یا کیک اتریشی

 

ترجمه فیلم 
 

مواد لازم

175 گرم آرد

175 گرم کره نرم

200 گرم شکر

320 گرم مارزیپان (مارسیپان)

یک و یک دوم قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

سه عدد تخم مرغ بزرگ

دو قاشق غذاخوری اسانس وانیل

دانه یک عدد وانیل طبیعی (در صورت موجود بودن)

شکر را با دانه های وانیل مخلوط کرده و به کره اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه نموده و هم بزنید.

سپس بیکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و هم بزنید. سپس در حالی که هم زن مشغول کار است مارسیپان را کم کم اضافه کنید.

آنرا در قالب ریخته و در فر معمولی با دمای 180 درجه سانتی از قبل گرم شده یا یا در فرهای فن دار با دمای 160 درجه سانتی گراد
به مدت 60 تا 120 دقیقه قرار داده تا زمانی که وقتی یک چاقوی تمیز را داخل کیک برده و در می آورید ذرات کیک به آن نچسبیده باشد
و روی آن قهوه ای شده باشد. اگر روی آن قهوه ای شده اما هنوز داخل آن نپخته است روی آن را با فویل پوشانده و دوباره داخل فر قرار
دهید تا پخته شود. اجازه بدید حدود 30 دقیقه خنک شده بعد از قالب بیرون بیاورید و با رکش شکلاتی دلخواه آنرا پوشش دهید.
 
دانلود
 دانلود زیرنویس


 سفارش فیلم مربوطه با کیفیت اصلیخرید موردی و ارسال لینک دانلود به ایمیل امکان پذیر شد
 

 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, کیک, وانیلی, خمیر, بادام,(مارسیپان), یا, کیک, اتریشی, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , 
نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 1 256 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  آبان 1396  »    >
شیدسچپج
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

آخرین مطالب

برترین مطالب

مطالب تصادفی