» » فیلم آموزش طرز تهیه کیک مارزیپان (مارسیپان) یا خمیر بادام یا کیک اتریشی

فیلم آموزش طرز تهیه کیک مارزیپان (مارسیپان) یا خمیر بادام یا کیک اتریشی

 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه کیک مارزیپان (مارسیپان) یا خمیر بادام یا کیک اتریشی----DFV 199
 

فیلم آموزش طرز تهیه کیک مارزیپان (مارسیپان) یا خمیر بادام یا کیک اتریشی

 

ترجمه فیلم 
 

مواد لازم

180 گرم شکر دانه ریز

180 گرم کره نرم شده

دو عدد تخم مرغ

80 گرم آرد

150 گرم گودر بادام

100 گرم مارزیپان (مارسیپان) خرد شده

100 گرم بلوبری

شکر قنادی برای سرو

ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت یا شماره 4 گاز قرار داده تا گرم شود.

شکر و کره را مخلوط و هم بزنید تا نرم و یکنواخت شود.

در این فاصله تخم مرغ را هم بزنید و آرام آرام به مخلوط شکرو کره اضافه کنید. سپس آرد و پودر بادام که قبلا با هم مخلوط شده

را به این مخلوط اضافه و به هم زدن ادامه دهید. سپس تکه های مارسیپان را به آن اضافه و مخلوط کنید.

حال می توانید این مخلوط را به قالب تک نفره مناسب انتقال و میوه دلخواه (بلوبری) را روی آن قرار دهید.

آنرا در فر (آون) به مدت حدود 30 دقیقه قرار دهید.

کمی شکر قنادی به آن اضافه و سرو کنید.
 
دانلود
 


 سفارش فیلم مربوطه با کیفیت اصلیخرید موردی و ارسال لینک دانلود به ایمیل امکان پذیر شد
 

 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, کیک, مارزیپان, (مارسیپان, خمیر, بادام, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , 
نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 246 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  آذر 1395  »    >
شیدسچپج
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

برترین مطالب

مطالب تصادفی