» » فیلم آموزش طرز تهیه خمیر مارسیپان (مارزیپان)

فیلم آموزش طرز تهیه خمیر مارسیپان (مارزیپان)

 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه خمیر مارسیپان (مارزیپان)----DFV 187
 

فیلم آموزش طرز تهیه خمیر مارسیپان (مارزیپان)

 

ترجمه فیلم 
 

خمیر مارزیپان (مارسیپان) یا خمیر بادام برای پوشش روی کیک ها و به عنوان یک ماده اولیه برای کیک کریسمس می باشد.

مواد لازم

یک و یک دوم فنجان پودر شکر یا شکر قنادی

یک و یک دوم فنجان پودر بادام

یک یا دو سفیده تخم مرغ

یک قاشق مرباخوری اسانس بادام

کمی نمک

دو کاسه غیر فلزی را آماده کنید. در یکی شکر را اضافه کنید (سعی کنید مقدار آن دقیق باشد) سپس پودر بادام را اضافه کنید.

پودر بادام تازه بود و شرایط نگهداری آن خوب باشد تا بوی نامطبوع در نتیجه کار نداشته باشد. آنرا با دست مخلوط کنید.

در کاسه دیگر سفیده تخم مرغ را اضافه و به آن اسانس بادام را اضافه کنید و هم بزنید.

حال مواد خشک را کم کم به مواد تر اضافه کنید و هیچ وقت مواد تر را به مواد خشک اضافه نکنید. برای مخلوط کردن از یک قاشق بزرگ

استفاده کنید. نحوه مخلوط کردن را همانند فیلم انجام دهید. در اواخر کار که هم زدن با قاشق سخت می شود توسط دست اینکار انجام

شده و نتیجه را مشاهده می کنید. آنرا در یک ظرف دربسته گذاشته و در فریزر قرار دهید.

 
 
دانلود
 


 سفارش فیلم مربوطه با کیفیت اصلیخرید موردی و ارسال لینک دانلود به ایمیل امکان پذیر شد
 

فیلم, آموزش, طرز, تهیه, خمیر, مارسیپان, (مارزیپان, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , 
نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 348 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  آذر 1395  »    >
شیدسچپج
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

برترین مطالب

مطالب تصادفی