امروز: یکشنبه، 6 خرداد 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

04/11 1395

 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه سس براق شکلاتی برای روکش کیک----DFV 177
 

فیلم آموزش طرز تهیه سس براق شکلاتی برای روکش کیک

 

ترجمه فیلم 
 

خامه 480 گرم – آب 560 گرم – شکر 720 گرم – پودر کاکائو 240 گرم – ژلاتین 60 گرم

علت اضافه کردن پودر کاکائو برای شدت رنگ نهایی است که رنگ درخشان تری ایجاد کند

خامه و آب و شکر را مخلوط کرده و آنرا در حرارت قرار داده تا به دمای 104 درجه سانتی گراد برسد. علت این دما تا آب اضافه خارج شود. مخلوط را داخل پودر کاکائو ریخته و هم زده می شود و موقع هم زدن از تولید هوای اضافه در مخلوط خوداری کنید. سپس به آن ژلاتین اضافه منید و هم بزنید تا کاملا حل شده و از صافی عبور دهید. روی آنرا با یک کیسه پوشانده و در یخچال (دمای 4 درجه سانتی گراد) به مدت یک شب نگه دارید. البته می توانید این مواد را در دمای یخچال (4 درجه سانتی گراد) به مدت 7 تا 10 روز نگهداری کنید. پس از گذشت یک شب مواد را خارج کرده و کیسه را برداشته و آنرا به دمای 25 درجه سانتی گراد برسانید تا این سس براق ذوب شود. راحتر است این کار توسط مایکروویو انجام شود. دقت کنید این دما خیلی مهم است اگر بالاتر رود یعنی گرمتر باشد سس خیلی روان است و روی کیک قرار نمی گیرد و اگر کمتر باشد حالت روانی خود را نداشته و خوب روی کیک نمی نشیند. حال کیک را از فریزر که دمای آن 18 درجه سانتی گراد زیر صفر را خارج نموده و در مکان مناسب قرار می دهید. دقت شود که کیک در فریزر قرار داشته تا سس براق خوب روی آن قرار گیرد. حال مقدار زیادی سس روی کیک ریخته و توسط یک کاردک آنرا به اطراف هدایت می کنید همانند فیلم. حال کیک را حداقل 2 ساعت در یخچال قرار داده تا حالت خود را حفظ کند
 
 
دانلود

- MP4 دانلود کلیک راست روی لینک -> Save Target As


 


 سفارش فیلم مربوطه با کیفیت اصلیخرید موردی و ارسال لینک دانلود به ایمیل امکان پذیر شد
 

فیلم, آموزش, طرز ,تهیه, سس, براق, شکلاتی, برای, روکش,کیک, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , 

دسته بندی: کیک و شیرینی
بازدیدها: 11 640 نظرات: 0 نویسنده: امیر هاشمی

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود