» » فیلم آموزش طرز تهیه گیپور خوراکی

فیلم آموزش طرز تهیه گیپور خوراکی

 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه گیپور خوراکی----DFV 153
 
 

فیلم آموزش طرز تهیه گیپور خوراکی

 

 هیدروکسی اتیل سلولز یا HEC و یا همان تیلوز یک غلظت دهنده سلولزی است

 
ترجمه فیلم
 

مواد لازم

پودر شکر (شکر قنادی) یک چهارم فنجان – یک قاشق غذاخوری پودر تیلوز - یک چهارم فنجان آب جوشیده

پودر تیلوز را با آب جوشیده مخلوط نموده و کاملا هم می زنید (حدود 4 تا 5 دقیقه) تا حالت ژلاتینی بگیرد. سپس شکر قنادی را از صافی عبور داده و با مخلوط تیلوز و آب اضافه کنید. سپس با هم زن هم بزنید از سرعت آرام تا سریع. در صورت دلخواه رنگ ژلی دلخواه را به آن اضافه کنید. و 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا حالت ژلی یکنواخت بگیرد. آنرا به روی قالب مانند فیلم انتقال دهید. اجازه دهید تا خشک شود که حدود 2 ساعت طول می کشد که نشانه آن این است که به دست نمی چسبد. آنرا از قالب جدا کنید. این گیپور نرم و قابل ارتجاع بوده حتی بعد از گذشت چند روز.

 

دانلود
 

 سفارش فیلم مربوطه با کیفیت اصلیخرید موردی و ارسال لینک دانلود به ایمیل امکان پذیر شد
 
 
فیلم آموزش طرز تهیه گیپور خوراکی, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , 
نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 3 471 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  اسفند 1395  »    >
شیدسچپج
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

برترین مطالب

مطالب تصادفی