» » فیلم آموزش طرز تهیه سس براق فرانسوی (آیسینگ) (شفاف)

فیلم آموزش طرز تهیه سس براق فرانسوی (آیسینگ) (شفاف)

 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه سس براق فرانسوی (آیسینگ) (شفاف)---DFV 108
 

فیلم آموزش طرز تهیه سس براق فرانسوی (آیسینگ) (شفاف)

 

 

 از این سس برای پوشش و تزئین کیک استفاده می شود 

 

ترجمه فیلم

 

4 گرم ورقه ژلاتین یا گرانول آن را در آب سرد قرار دهید.

200گرم شکر و 200 میلی لیتر اب را بایکدیگر مخلوط کنید. به آن حرارت داده و هم بزنید تا شکر حل شود. صبر کنید تا به جوش آید. بعد اجازه دهید تا دمای آن به 65 درجه سانتی گراد برسد. ورقه های ژلاتین را که آب اضافی آنرا با فشار دادن گرفته اید را به شربت اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس صبر کنید تا دمای آن به دمای محیط یا حدود 20 درجه سانتی گراد برسد. حال سس براق شفاف آماده است برای تزئین کیک.

البته می توانید رنگ یا اسانس مختلف به این مخلوط اضافه تا رنگ و طعم دلخواه را داشته باشید.

 


 

 

دانلود
 


 سفارش فیلم مربوطه با کیفیت اصلیخرید موردی و ارسال لینک دانلود به ایمیل امکان پذیر شد
 

 
 
 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, سس, براق, فرانسوی, آیسینگ,شفاف, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , 
نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 3 758 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  مهر 1396  »    >
شیدسچپج
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30